Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست _ جذب سرمایه خارجی یکی از راه های کسب دلار برای توسعه اقتصادی هر کشوری است.

کسب اقامت در یکی از کشورهای اروپایی تبدیل به یک هدف و آرزو برای بسیاری از ایرانیان شده است و یکی از شرایط کشورهای اروپایی به خصوص ترکیه و گرجستان جهت اعطای اقامت، خرید مسکن یا ملک در این کشورها می باشد.
شایان ذکر است آپارتمان های بسیاری به ایرانیان فروخته شده است و در اکثر موارد با تفاوت بیش از هزار دلاری هر یک از این آپارتمان ها به ایرانیان فروخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آمارهای مرکز آمار ترکیه که مربوط به هفت‌ماهه سال جاری میلادی است، نشان می‌دهد ایرانی‌ها با وجود شیوع ویروس کرونا، تاکنون با خرید ۳هزار و ۱۶۸ فقره ملک، رتبه اول خرید ملک در ترکیه را به ‎دست آورده و از شهروندان عراقی نیز سبقت گرفته‌اند.
با توجه به شرایط سیاسی خاورمیانه، بسیاری از سرمایه گذاران ایرانی در ترکیه، گرجستان و سایر کشورهای حاشیه خلیج فارس و دریا کاسپین در تلاش هستند که سرمایه خود را از این کشورها خارج کنند و زمانی که برای فروش املاک خود اقدام کردند با مشکلات عدیده ای مواجه شدند.
یک منبع آگاه با اشاره به مشکلات سرمایه گذاران ایرانی در در گفت و گو با ایران اکونومیست گفت: کشور گرجستان املاک و شرکت برخی از بازرگانان ایرانی دارای پاسپورت گرجستان را توقیف کرده است و کشور ترکیه نیز شرایط خاصی برای فروش املاک برای این گونه افراد در ترکیه تعیین کرده است: املاک خریداری شده باید فقط به ترک ها فروخته شود، ترک ها این املاک را به قیمت بسیار پایین تر خریداری می کنند و پولی که از فروش املاک به دست می آید از زمانی که املاک خریده شده به مدت پنج سال باید در ترکیه بلوکه شود.
باید یک موج رسانه ای در جهت آگاه سازی شهروندان در مورد سرمایه گذاری در کشورهای دیگر ایجاد شود از طرفی وزرات خارجه باید پیگیر منافع این سرمایه گذاران باشد و از طرفی دیگر افرادی که قصد سرمایه گذاری دارند نیز باید تمام قوانین کشورهای مختلف را بسنجند و در نهایت با توجه به گفته کارشناسان بهترین مکان برای سرمایه گذاری کشور خود ایرانیان است.
خبرنگار: زهرا قرمزچشمه فراهانی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سرمایه گذاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۱۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی گفت: در سال ۱۴۰۲ با نگرش جذب سرمایه‌گذاری خارجی ۱۱ واحد تولیدی با ارزش بیش از ۱۱ میلیون یورو در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان بهره برداری شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد،جعفر فرشچی طوسی در نخستین نشست با هیئت رئیسه انجمن مدیران صنایع خراسان رضوی، اظهارداشت: این میزان سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان برای 218 نفر به صورت مستقیم شغل ایجاد کرده است.

وی ادامه داد: محل ساخت و فعالیت این واحدهای تولیدی شهرکهای صنعتی " چناران ، کاویان فریمان ، قوچان 2، خیام ، چرمشهر و تایباد" در نقاط مختلف جغرافیای خراسان رضوی است.

فرشچی طوسی با اشاره به شعار سال که رهبر معظم انقلاب اسلامی، بر جهش تولید با مشارکت مردم تأکید نموده‌اند ، عنوان کرد : تمایل سرمایه گذاران خارجی برای سرمایه گذاری در خراسان رضوی نسبت به سالیان قبل افزایش یافته و این ظرفیت های اقتصادی استان باعث شده است که مراودات تجاری از سوی کشورهای همسایه بیشتر شود و تاجران آن کشورها در ایران سرمایه گذاری بیشتری کنند.

رئیس هیئت مدیره شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی اضافه کرد: تاکنون سرمایه‌‎گذاران خارجی از کشور‌های افغانستان، امارات متحده عربی و کویت ، استقبال خوبی از طرح‌های صنعتی و اقتصادی در استان داشته و با امنیت خاطر سرمایه‌گذاری کرده اند.

وی تصریح کرد: وجود واحدهای صنعتی دانش‌بنیان، صادرات‌گرا و نوع کیفیت کالاهای تولیدی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی باعث ایجاد فضای رقابتی میان سرمایه‌گذاران شده که بازاریابی محصولات توسط شرکت‌های مدیریت صادرات در کشورهای مختلف می تواند هزینه‌های بخش تولید را کاهش دهد و بستر گسترده‌تری برای ورود محصولات داخلی خراسان رضوی را به بازارهای بین المللی فراهم کند.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • کشورهای بدون ویزا برای ایرانیان
  • متقاضیان خانه بخوانند / مسکن کارگری به کجا رسید؟
  • دو سایت جدید تراکتورسازی در خارج از کشور راه‌اندازی می‌شود
  • ۷۵۰۰ رقبه اوقاف زنجان در سامانه جی آی اس ثبت شد
  • بازار آبزیان در بندر صیادی جلالی بوشهر احداث می‌شود
  • بررسی عوامل تاثیرگذار بر قیمت‌های ارز دیجیتال
  • ثبت‌نام و رسیدگی به تقاضای سرمایه‌گذاران در طرح‌های پایداری تأمین گاز طبیعی آغاز شد
  • پیام جالب یک مستاجر به صاحب خانه اش | چرا فکر می‌کنی مقصر همه مشکلات اقتصادی‌ات من هستم؟ | ببینید
  • ساخت ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر تسریع شود
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی