Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، فرامرز اختراعی، عضو هیأت مدیره سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی، شیمیایی و بسته بندی دارویی، در نشست خبری جشنواره بین المللی فارمکس خاورمیانه درباره مشکلات و اختلالاتی که در صنعت دارویی کشور وجود دارد، اظهار کرد: صنعت دارویی کشور به تازگی دستمایه برخی اخبار و گزارش‌های کذبی شده است که ما این موضوع را  با مرکز پژوهش های مجلس نیز مطرح کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: برخی از مواد موثر  دارویی برای صنعت دارویی هم هستند که ساخت بسیار پیچیده ای دارند.

عضو هیئت مدیره سندیکای تولیدکنندگان گفت: تا به امروز شرکت های دانش بنیان نزدیک به ۴۰۰ قلم ماده موثر دارویی را تولید کرده اند، به طوریکه میتوان گفت در حال حاضر ما مواد موثر دارویی تولید داخل را به کشورهایی از جمله هند و چین صادر می کنیم.

اختراعی بیان کرد: ۷۲ درصد از مواد مؤثره دارویی را در داخل تولید می‌کنیم. طی سال ۹۸، طبق آمارنامه دارویی ۳۲۴ هزار میلیارد و ۱۶۶ میلیون ریال ارزش کل آمار نامه دارویی کشور بوده است و در همان سال ظرفیت تولید دارو مواد موثره دارویی در داخل ۷۱.۹ درصد بوده است.

او تصریح کرد: مواد موثر تحت هجوم برخی افراد سودجو قرار گرفته است، اما معضلی که وجود دارد این است که برخی از افراد ادعا می‌کنند تولیدکنندگان مواد موثره تنها سود می برند در حالیکه برای تولید ۷۲ ماده موثره در کشور، تنها ۱۵۰ میلیون دلار بودجه اختصاص داده شده است.

اختراعی بیان کرد: چرا باید تنها لیست داروهای گران قیمت را باز کنیم، ما باید سعی داشته باشیم میزان تولیدات خود را از ۷۲ درصد به ۱۰۰ درصد افزایش دهیم؛ همچنین با افزایش صادرات دارویی تراز ارزی به خودکفایی کامل در کشور برسیم.

بیشتر بخوانید

خطر کمبود دارو بر اثر سوءمدیریت در تولید

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دارو صنعت دارویی تولید دارو مواد موثر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۲۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیمبابوه به صنعت کشاورزی و دارویی ایران نیازمند است

به گزارش خبرنگار مهر، کنستانتینیو چیونگا صبح دوشنبه در حاشیه دیدار با مسئولین گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: قطعاً صنعت تراکتورسازی ایران با توجه به موقعیت کیفی و کمی خواهد توانست کشاورزی زیمبابوه را متحول کند و از کشاورزی سنتی به سمت صنعتی و مدرن هدایت کند.

معاون رئیس جمهور زیمبابوه گفت: قطعاً صنعت تراکتورسازی ایران با توجه به موقعیت کیفی و کمی خواهد توانست کشاورزی زیمبابوه را متحول کند و از کشاورزی سنتی به سمت صنعتی و مدرن هدایت کند.

چیونگا مشخصاً به تراکتورهای ۴۷ و ۷۵ اسب بخار تراکتورسازی اشاره و تاکید کرد: تراکتورهای ایرانی از لحاظ کمی و کیفی و بخصوص فراتر از تولیدات بسیاری از کشورها پیشرو در این صنعت می‌باشد.

وی همچنین صنعت داروسازی ایران را نیز منحصربفرد دانست و گفت: استفاده از تولیدات دارویی ایران در زیمبابوه صورت گرفته که بسیاری راضی کننده بوده است.

چیونگا خواستار ایجاد شرکت مشترک برای افزایش و تسهیل مراودات دو کشور در زمینه‌های مورد اشاره شد.

این مقام ارشد در عین حال روابط کنونی دو کشور را بسیار ایده آل و مثمرثمر دانست و اظهار داشت این روابط باید توسعه یابد.

گفتنی است کنستانتینیو چیونگا چند روز پیش با رئیس جمهور ایران اسلامی و معاون اول رئیس جمهور کشورمان دیدارها و مذاکرات گسترده‌ای داشته است.

کد خبر 6091872

دیگر خبرها

  • سالانه ۲۵ درصد تولید برق به واسطه ناترازی‌ها کم می‌شود
  • طرح فجرانه کالابرگ تمدید می‌شود؟
  • محمدی: تحریم‌ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران شد
  • تحریم ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران
  • ظرفیت کشت گیاهان دارویی در بیش از ۵۰ نقطه لرستان
  • وقتی که قولنج خبر از ابتلا به سرطان می‌دهد
  • ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است
  • تعهد تولیدکنندگان داخل بر تامین ۴۰ درصد مودم‌های فیبر نوری
  • افتتاح ۱۶ پروژه شاخص در مجموعه صفه، اقدامی موثر در ارتقای صنعت گردشگری
  • زیمبابوه به صنعت کشاورزی و دارویی ایران نیازمند است