Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس مرکز هماهنگی حوزه وزارتی وزات آموزش و پرورش گفت: میزان حضور دانش آموزان و معلمان در شبکه شاد، مستندی بر مرجعیت این پلتفرم است.

به گزارش ایسنا، علی باقرزاده طی نشست مجازی معاونان وزیر با مدیران کل آموزش و پرورش استان ها و رؤسای ادارات آموزش و پرورش مناطق سراسر کشور که در ساختمان شهیدرجایی برگزار شد، به تشریح فعالیت های صورت گرفته درخصوص «بازگشایی مدارس»، «آغاز سال جدید تحصیلی» و «از سرگیری آموزش های حضوری» پرداخت و اظهار کرد: باید مدیران مدارس دولتی و غیردولتی اطلاعات معلمان و دانش آموزان را بر روی «سامانه سیدا» ثبت کنند تا این افراد بتوانند با انتقال اطلاعات به شبکه شاد، در پلتفرم شاد، احراز هویت شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مدلی که امسال در ساماندهی کلاس های درس پیگیری و اجرا می کنیم با سنوات گذشته بسیار متفاوت است و از طریق سامانه یکپارچه دانش آموزی دنبال می شود، به طوری که امکان ایجاد کلاس، برای دانش آموزان و حتی معلمانی که نام آن ها در سامانه یکپارچه ثبت نشده اند، وجود ندارد. لذا از مدیران تقاضا می شود برای استفاده از شاد، این فرایند را طی کنند تا احراز هویت معلم و دانش آموز به درستی انجام شود.

رییس مرکز هماهنگی حوزه وزارتی وزات آموزش و پرورش گفت: حدود ۱۳ میلیون و ۴۱۶ هزار دانش آموز در فرآیند کلاس بندی شبکه شاد قرار گرفته اند که انتظار داریم مدیران مدارس، هر چه سریع تر دانش آموزان ثبت نام شده را در کلاس ها توزیع کنند و از مدیران مناطق و کارشناسان تقاضا داریم که با جدیت این موضوع را پیگیری نمایند. چنانچه مدارس بسیاری را داریم که ۱۰۰ درصد جامعه دانش آموزان مدرسه، در شاد فعالیت می کنند.

باقرزاده با اشاره به این که طبق رصد «سامانه صدور گزارش های مدیریتی»، هنوز اطلاعات برخی از مدارس استانی در شبکه شاد وارد نشده است، افزود: طبق فرمایش رییس جمهور «شبکه شاد به عنوان بخشی از آموزش و مرجع اصلی آموزش مجازی در کشور است»، بنابراین لازم است اطلاعات تمام همکاران و دانش آموزان بر روی آن ثبت شود.

رییس مرکز هماهنگی حوزه وزارتی وزات آموزش و پرورش ادامه داد: میزان حضور دانش آموزان و معلمان در شبکه شاد، می تواند مستندی بر مرجعیت این پلتفرم باشد.

وی با اشاره به این که سامانه مورد استفاده در مدارس باید در درجه اول نظارت پذیر باشد، گفت: مدیران مدارس مناطق و استان ها مطلع باشند که استفاده از رسانه‌ها و پیام رسان های غیربومی تخلف و غیرقانونی است و اغلب اتفاقاتی که در بستر مجازی گزارش شده مربوط به کارگروه هایی است که روی شبکه های پیام رسان‌های خارجی کار می کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شبکه شاد آموزش و پرورش آموزش و پرورش دانش آموزان شبکه شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۴۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش ایمنیِ ترافیک به ۴۶۰۰ از دانش آموزان دختر و پسر مقطع ابتدایی مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان غربی

 به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،ایرج دست نشان مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای آذربایجان غربی در مراسمی که بمناسبت ۷ اردیبهشت روز ملی ایمنی حمل ونقل و آموزش نکات ایمنی ترافیک وعبور و مرور بین دانش آموزان مدارس حاشیه راه‌های ارومیه برگزار شد، افزود: در مراسم امروز ۱۳مدرسه و ۵۰۰ دانش آموز دختر و پسر حضور دارند که از آموزش‌های لازم ایمنی و ترافیکی بهره مند می‌شوند.   وی با اشاره به اینکه هدف از همایش ایمنیِ ترافیک دانش آموزان را افزایش حساسیت‌ها به رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و ارتقا فرهنگ ترافیکی است، تصریح کرد: در مجموع ۲۸مدرسه در سطح استان آذربایجان غربی زیر پوشش طرح آموزش و ایمنی سازی مدارس حاشیه راه‌ها قرار گرفتند چراکه یکی از اقدامات مهم و تاثیرگذار برای کاهش میزان تلفات و آمار تصادفات رانندگی، نهادینه کردن موضوع ایمنی و فرهنگ ترافیکی و آموزش دانش آموزان حاشیه راه‌ها است.   مدیر کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای آذربایجان غربی یاد آور شد: در قالب اجرای این طرح اقلام کمک آموزشی از جمله کیف، دفتر و لوازم التحریر، تجهیزات ایمنی، کتابچه‌های آموزشی در بین دانش آموزان توزیع و در کنار ان با بهره مندی از شیوه‌هایی همچون نمایش کودک و با بهره مندی از ابزار‌های کودک پسند مفاهیم مربوطه اموزش داده می‌شود.

دیگر خبرها

  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • معلمان مدیران تراز انقلاب تربیت کنند
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • آموزش ایمنیِ ترافیک به ۴۶۰۰ از دانش آموزان دختر و پسر مقطع ابتدایی مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان غربی
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • آموزش ایمنی ترافیک به ۴ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان‌غربی
  • نواخته شدن زنگ سپاس در مدارس گیلان