Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-29@13:08:33 GMT

اولین آیفون با صفحه نمایش قابل چرخش

تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۴۴۸۶۰

اولین آیفون با صفحه نمایش قابل چرخش

فرارو- تب عرضه گوشی‌های تاشو در یکی دو سال گذشته همه جا را فرا گرفته به نحوی که اکنون مشخص شده حتی اپل نیز قصد ورود به این عرصه را دارد. این ادعا از انجا ناشی می‌شود که اخیراً اطلاعاتی از یک ثبت اختراع جدید اپل به بیرون درز کرده که نشان می‌دهد این غول فناوری آمریکایی در حال توسعه یک گوشی هوشمند با صفحه نمایش قابل چرخش است که بر خلاف گوشی‌های تاشو فاقد هرگونه لولا برای جمع شدن صفحه نمایش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش فرارو، مینگ چی کو، افشاکننده و تحلیلگر سرشناس TF International که دارای منابع شگفت انگیزی در داخل اپل است، چند وقت پیش مدعی شد که آیفون تاشو تا سال ۲۰۲۴ ظاهر نخواهد شد. در صورت صحت، این ادعا نشان می‌دهد که وقتی صحبت از این رده رو به رشد بازار گوشی‌های هوشمند می‌شود، اپل از سامسونگ بسیار عقب‌تر است؛ بنابراین تا آن زمان که اپل اولین گوشی تاشو خود را روانه بازار کند، سامسونگ احتمالاً گوشی‌های آینده Galaxy Z Fold 6 و Galaxy Z Flip 6 را عرضه خواهد کرد.

با این حال، گفته می‌شود که اپل در حال کار بر روی یک گوشی متفاوت دیگر است. اواخر هفته گذشته، دفتر ثبت اختراعات و علائم تجاری ایالات متحده، معروف به USPTO، یک درخواست ثبت اختراع توسط اپل با نام «دستگاه‌های الکترونیکی دارای صفحه نمایش کشویی قابل گسترش» را منتشر کرد. به نظر می‌رسد چنین نمایشگر‌های قابل ارتقاء مرز بعدی تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند است، زیرا شرکت‌هایی مانند سامسونگ و شیائومی نیز حق ثبت اختراع گوشی‌هایی با صفحه نمایش قابل چرخش یا کشویی را دریافت کرده اند.

تصویری از گواهی ثبت اختراع جدید اپل برای آیفون قابل رول شدن

در سال ۲۰۱۹، سامسونگ حق ثبت اختراع یک تلفن همراه را با استفاده از «مکانیزم نورد» موتور برای گسترش صفحه نمایش از اندازه تلفن هوشمند به اندازه تبلت دریافت کرد. دو هفته بعد، این غول فناوری کره جنوبی حق ثبت اختراع یک گوشی دیگر را دریافت کرد که به کاربر اجازه می‌دهد اندازه صفحه نمایش را تا ۵۰ درصد افزایش دهد. به عبارت دیگر، صفحه نمایش ۶ اینچی این گوشی هوشمند هنگامی که کاربر صفحه نمایش بزرگتر آن را بکشد، به یک تبلت ۹ اینچی تبدیل می‌شود.

درخواست ثبت اختراع جدید اپل شامل توصیف بخش‌هایی از یک گوشی آیفون با صفحه نمایش قابل چرخش است. در داخل گوشی، صفحه نمایش در اطراف یک مکان غلتکی در داخل دستگاه خم می‌شود. اپل در درخواست ثبت اختراع خاطرنشان می‌کند که «بخشی از صفحه نمایش انعطاف پذیر ممکن است در محوطه داخلی محفظه ذخیره شود. در حالت گسترش نیافته، صفحه نمایش انعطاف پذیر ممکن است یک یا چند خم داشته باشد و دو برابر شود.»

برخلاف گوشی تاشو، یک گوشی قابل چرخش یا بیرون کشیدن، نیازی به لولا ندارد. مزیت استفاده از یک صفحه نمایش رول شونده در مقایسه با یک صفحه نمایش تاشو این است که با یک صفحه قابل چرخش هیچ چین و چروک قابل مشاهده‌ای در وسط صفحه نمایش که لولا در آن قرار دارد، وجود ندارد. به گزارش فرارو، علاوه بر ایجاد چین و چروک روی صفحه، کاربران تاشو باید نگران ساییدگی لولا نیز باشند، هرچند که این امر بسته به اینکه کاربر دستگاه را برای دسترسی به صفحه نمایش بزرگتر، چند بار باز کند، متغییر است. با وجود یک صفحه قابل چرخش و فقدان لولا، بدیهی است که هیچ نگرانی در مورد فرسوده شدن چنین قسمتی وجود ندارد. با این حال، چنین دستگاه‌هایی نیز اجزای خاص خود را دارند و کاربران کماکان باید نگران خراب شدن چنین اجزایی باشند.

ماه گذشته گزارشی در مورد درخواست یک ثبت اختراع اپل درباره باتری تاشو منتشر شد که نشان از برنامه ریزی دقیق این شرکت دارد. اپل ترجیح می‌دهد از یک باتری تاشو در مقایسه با دو باتری سفت و سخت جداگانه برای آیفون تاشو استفاده کند، زیرا می‌تواند یک باتری با ظرفیت بیشتر را در دستگاه قرار دهد. علاوه بر این، استفاده از باتری تاشو چیزی را ارائه می‌دهد که اپل آن را «انعطاف مکانیکی» دستگاه می‌نامد. این باتری در نزدیکی لولا صفحه تاشو قرار می‌گیرد.

طبق گزارشات، اپل دو سناریو مختلف برای آیفون تاشو خود در نظر گرفته است. یکی شبیه Galaxy Z Fold 3 است که هنگام باز شدن صفحه نمایش خارجی تلفن هوشمند، به یک iPad تبدیل می‌شود. احتمال دیگر یک شکل تاشو است که شبیه Galaxy Z Flip 3 است که هنگام بسته شدن، این دستگاه به راحتی در جیب جا می‌شود و با باز شدن به یک تلفن هوشمند ۶.۷ اینچی با صفحه بلند و باریک با نمایشگر ۲۱: ۹ یا نسبت تصویر ۲۲: ۹، تبدیل می‌شود.

منبع: phonearena

ترجمه: مصطفی جرفی-فرارو

منبع: فرارو

کلیدواژه: آیفون تاشو ثبت اختراع یک صفحه یک گوشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۴۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت چرخش مچ پا چیست؟

چرخش مچ پا به سمت داخل زمانی که پا روی زمین قرار می‌گیرد و وزن بدن روی آن تمرکز می‌کند به طور طبیعی رخ می‌دهد.

به گزارش جام جم، در واقع، چرخش مچ پا حالت طبیعی است و مزایایی دارد، اما چرخش بیش از حد مچ پا که به عنوان عارضه چرخش مچ پا به داخل شناخته می‌شود، زمانی رخ می‌دهد که میزان چرخش مچ پا به سمت داخل بیش از حد طبیعی باشد و مچ پا بیش از حد معمول به سمت داخل منحرف شود.

در افرادی که این عارضه را تجربه می‌کنند، مشاهده می‌شود که مچ پا به سمت داخل منحرف شده است و افزایش چرخش مچ پا به داخل، باعث بر هم خوردن راستای مفاصل می‌شود در نتیجه درد یا آسیب‌دیدگی قوزک پا، زانو و حتی مفاصل ران و پایین کمر را به همراه دارد و چرخش مچ پا در صورت عدم درمان مشکلات متعددی را به دنبال خواهد داشت و اهمیت این موضوع به خصوص برای کودکان بسیار زیاد است.

علت چرخش مچ پا چیست؟

علت چرخش مچ پا شامل ژنتیک یا نقص مادرزادی، کف پای صاف، افزایش سن و تضعیف عضلات، استفاده از کفش‌های پاشنه بلند و کفش نامناسب و... است.

راه‌های تشخیص چرخش بیش از حد و غیرطبیعی مچ پا

زمانی که فرد به صورت عادی ایستاده، استخوان مچ پا دقیقا در بالای پاشنه قرار گرفته است و پزشک متخصص می‌تواند با انجام آنالیز حرکت و گام برداری، بیماری چرخش مچ پا را تشخیص دهد و علاوه بر معاینه بالینی، اسکن کف پا، اسکن مچ و زانو روش‌های دیگری هستند که برای تشخیص این بیماری وجود دارد.

چند تمرین ورزشی اصلاحی برای این عارضه وجود دارد که شامل حرکت پای کوتاه، حرکت اردک ایستاده و کشش ساق پا با حرکت زنجیره باز از جمله تمرینات ورزشی اصلاحی است.

حرکت پای کوتاه

کفش‌های خود را در بیاورید و پا‌های خود ر به اندازه عرض لگن از هم باز کنید. در حالی که انگشتان پای شما هنوز روی زمین است و وزن بدن خود را روی قسمت بیرونی کف پا بیندازید تا قوس کف پای شما از زمین فاصله بگیرد. این حالت را برای چند ثانیه حفظ کنید و سپس به حالت اولیه بازگردید. شما باید به تدریج عادت کنید که این حالت را در حین انجام کار‌های روزانه حفظ کنید.

حرکت اردک ایستاده

بایستید و پاشنه پا‌های خود را به هم بچسبانید و پنجه پا‌های خود را از هم باز کنید به حالتی که پا‌های شما مشابه پای اردک شود. سعی کنید که ران پا‌های خود را به سمت خارج بچرخانید و از عضلات گلوتس خود کمک بگیرید تا لگن خود را بچرخانید. ممکن است حس کنید که با چرخش ران پای شما، گودی کف پا به سمت بالا می‌آید و چرخش مچ پا به داخل برطرف می‌شود. این حالت را برای ۳۰ ثانیه حفظ کنید.

کشش ساق پا با حرکت زنجیره باز

حرکت زنجیره باز در حالت نشسته انجام می‌شود. روی زمین بنشینید و پا‌های خود را کاملا دراز کنید. پا‌های خود را در حالتی خنثی و طبیعی نگه دارید. به آرامی به سمت جلو خم شوید و انگشتان پای خود را با دست بگیرید و آن را به سمت خودتان بکشید. این کار موجب کشش ساق پا می‌شود. این حالت را برای ۱۰ تا ۲۰ ثانیه حفظ کنید و سپس به حالت عادی بازگردید. این کشش را چند بار تکرار کنید.

دیگر خبرها

  • قیمت گوشی s۲۳ ultra + مشخصات و مقایسه با آیفون ۱۵ پرومکس امروز ( ۱۰ اردیبهشت)
  • ایفون ۱۶ کی میاد؟ بررسی تخصصی آیفون 16
  • قیمت گوشی سامسونگ a۵۴ امروز (۹ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین galaxy a۵۴ Samsung
  • هیچ چیز جز گوشی موبایل لازم ندارید
  • روایت یک کارگردان از فیلمسازی در نوجوانی/ هیچ چیز جز گوشی موبایل لازم نیست
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ارزان‌ترین گوشی هوشمند بازار
  • کیفیت هوای تهران در اولین روز هفته
  • قیمت گوشی آیفون ۱۳ (۸ اردیبهشت) + بررسی و مشخصات iPhone ۱۳
  • علت چرخش مچ پا چیست؟
  • برادر فیدلیتی با طراحی متحول شده در نمایشگاه پکن رونمایی شد /عکس