Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-03@04:49:13 GMT

بلای بزرگ بر سر بیت کوین آمد

تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۴۷۵۱۲

بلای بزرگ بر سر بیت کوین آمد

بر اساس سند منتشر شده توسط کمیسیون توسعه و اصلاحات ملی چین، این کشور استخراج ارز‌های رمزنگاری شده را به پیش نویس لیست صنایعی که سرمایه گذاری در آن‌ها محدود یا ممنوع می‌باشد، اضافه کرده است. "فهرست منفی" چین جزئیات بخش‌ها و صنایعی را نشان می‌دهد که برای سرمایه گذاران چینی و خارجی ممنوع است.

نهاد‌های نظارتی در چین امسال تجارت و استخراج ارز‌های رمزنگاری شده را ممنوع کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بانک مرکزی این کشور هم ماه گذشته متعهد شد فعالیت‌های "غیرقانونی" ارز‌های رمزنگاری شده را پاکسازی کند. این محدودیت‌ها باعث شد تا مبادلات ارز‌های رمزپایه برای کاربران چینی با مشکل مواجه شود.

با این حال، کمیسیون ملی توسعه و اصلاحات چین اعلام کرد که پیش نویس لیست صنایع ۲۰۲۱ که سرمایه گذاری در آن‌ها محدود یا ممنوع است، از ۱۱۳ مورد در سال ۲۰۲۰ به ۱۱۷ مورد افزایش یافته است.

بر اساس این گزارش، چین همچنین کنترل گفتمان عمومی در جامعه را تشدید کرده و کسب و کار‌های اینترنتی و خبری را به دلیل آلوده کردن فضای فکری جامعه محدود کرده و از شرکت‌های تلفن همراه خواسته است تا انتشار شایعات و مطالبی که ارزش‌های اصلی سوسیالیسم را نقض می‌کند، حذف کنند.

کمیسیون ملی توسعه و اصلاحات چین همچنین اعلام کرد که سرمایه گذاری «غیر دولتی» در فعالیت‌های مختلف رسانه‌ای از جمله پخش مستقیم اخبار، جمع آوری، ویرایش و پخش اخبار را متوقف می‌کند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: تلفن همراه جامعه چین سرمایه گذاران سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۷۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) رولکس؛ نسخه «چه کسی اهمیت می‌دهد»

کولت (Colette)، یک بوتیک معروف فرانسوی بود که طی همکاری با مد پاریس (Mad Paris)، شرکتی متخصص در زمینه سفارشی سازی ساعت‌های لوکس، نسخه‌ای تولید محدود از ساعت مچی رولکس میلگاس را ارائه کرد.

به گزارش عصر ایران، این پروژه که به نام "نسخه چه کسی اهمیت می‌دهد" (Who Cares Edition) شناخته می‌شد، شامل یک ساعت مچی از جنس فولاد ضد زنگ می‌شد. ویژگی منحصر به فرد این نسخه تولید محدود صفحه‌ای سفید با نوشته آبی رنگ "چه کسی اهمیت می‌دهد، من دیگر دیر کردم" و مجموعه‌ای از اعداد به هم ریخته بود. از دیگر نکات قابل توجه درباره این ساعت استفاده از عقربه ثانیه شمار به شکل یک آذرخش بود.

ساعت مچی رولکس میلگاس در سال ۱۹۵۶ معرفی شد. این مدل نام خود را از واژه لاتین Mille به معنای هزار و Gauss، واحد میدان مغناطیسی وام گرفته است. این ساعت برای پاسخ به خواسته‌های جامعه علمی طراحی شده و می‌تواند در برابر میدان‌های مغناطیسی تا ۱۰۰۰ گاوس مقاومت کند. مقاومت باورنکردنی در برابر تداخلات مغناطیسی که از موتور ساعت محافظت می‌کند، نوآوری اصلی در این مدل است.

رولکس میلگاس با استفاده از فولاد ضد زندگ پولیش خورده ۹۰۴ ال ساخته می‌شود. این آلیاژ در برابر خراش و خوردگی بسیار مقاوم است.

تولید "نسخه چه کسی اهمیت می‌دهد" رولکس میلگاس توسط مد پاریس و کولت به پنج ساعت مچی محدود شد که در زمان عرضه برچسب قیمت ۱۸۲۰۰ دلاری را یدک می‌کشیدند.

دیگر خبرها

  • تورم و بیکاری چالش بزرگ لرستان/ زمینه برای سرمایه‌گذاری فراهم شود
  • (تصاویر) رولکس؛ نسخه «چه کسی اهمیت می‌دهد»
  • مستندی جدید درباره ظهور و سقوط WCW ساخته خواهد شد؛ چه کسی WCW را کشت؟
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • دکتر ابراهیمی فرارسیدن سالروز تأسیس بانک سپه را تبریک گفت
  • قیمت بیت کوین به ۵۷ هزار دلار رسید
  • سگ‌های ولگرد، بلای جان ده‌ها هزار ایرانی (فیلم)
  • تصویب لایحه جنجالی در سنای آمریکا؛ واردات اورانیوم از روسیه ممنوع شد
  • سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد
  • جهش تولیدات صنعتی با کمک بخش نخبگانی از طریق تقویت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع بزرگ