Web Analytics Made Easy - Statcounter

به همت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نشستی تجاری میان هیات کنیایی و ایرانی برای توسعه همکاری‌های مشترک حوزه آب و فاضلاب برگزار شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار آب و فاضلاب معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در یک همکاری مشترک با وزارت امور خارجه از یک هیات تجاری کنیایی میزبانی کردند تا توانمندی‌های ایران در حوزه آب و فاضلاب را به نمایش بگذارند و برای افزایش همکاری‌ها با این کشور گام بردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شرکت‌های فناور، دانش‌بنیان و خلاق و تولیدکنندگان صنعتی در این نشست حضور داشتند. هدف از آن نیز توسعه فناوری‌های آب و فاضلاب، آموزش، انتقال فناوری، صادرات محصولات آب و فاضلاب بود؛ بنابراین انتقال دانش و فناوری حوزه آب و فاضلاب به کشور کنیا به عنوان یکی از مباحث مطرح شده در این نشست دنبال شد. فناوری‌هایی، چون تصفیه آب، انتقال آب، مدیریت و بهره‌وری از منابع آب و بهینه سازی در مصرف در حوزه کشاورزی و شهری.

در این نشست مسئولان شهر بومت کنیا همچون شهردار، مسئولان و مدیران شهری، نمایندگانی از سازمان‌های فعال در حوزه آب و فاضلاب و تجار این کشور حضور داشتند و با شرکت‌های دانش‌بنیان و صنعتگران ایرانی جلساتی مشترک برگزار کردند تا با توانمندی‌های ایران در حوزه آب و فاضلاب آشنا شوند.

البته برای توسعه صادرات محصولات و خدمات ایران‌ساخت به کشور کنیا نیز موضوعاتی مطرح شد تا شاهد رونق صادرات در این حوزه باشیم. در این راستا تفاهم نامه‌ای نیز در این نشست آماده شد. هدف از آن نیز توسعه همکاری‌ها و اقدامات مشترک میان دو کشور بود.

همچنین قرار است از ظرفیت خانه نوآوری و صادرات فناوری ایران ساخت در کنیا نیز استفاده شود و در نمایشگاه دائمی این خانه محصولاتی فناورانه و دانش‌بنیان از حوزه آب و فاضلاب به نمایش در آید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کنیا سیاست خارجی ایران حوزه آب و فاضلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۶۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی

علی المؤید رئیس سازمان رسانه و ارتباطات این کشور امروز (شنبه) با «فرشاد مهدی پور» معاون مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران و هیاتی به نمایندگی از نهاد‌های مهم رسانه‌ای این کشور دیدار و درباره همکاری‌های مشترک تبادل نظر کرد.

در این نشست که در بغداد برگزار شد، تقویت همکاری‌ها در حوزه رسانه، تولید محتوای رسانه‌ای که به انتقال تصویر حقیقی دو کشور کمک می‌کند و توسعه و سازماندهی کار شبکه‌های اجتماعی دیجیتال پیشرفته از طریق تولید مطالبی که همگام با پیشرفت‌های دنیای ارتباطات باشد و با فرهنگ و مطالب مورد علاقه مردم دو کشور سازگار باشد، بررسی شد.

همچنین در این نشست، پوشش رسانه‌ای سفر زیارت اربعین نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت و هیات ایرانی از سازماندهی عراق در برگزاری مراسم اربعین طی سال‌های گذشته و موفقیت بزرگ و برجسته این کشور در پوشش رسانه‌ای سفر اربعین سال گذشته تقدیر کرد و پیشنهاد داد که از تجربه ایرانیان در حوزه سازمان رسانه‌ای عتبات عالیات استفاده شود.

در بخش دیگری از این نشست، راهکار‌های همکاری مشترک دو کشور برای مبارزه با اخبار جعلی و راه‌های مبارزه با این اخبار از طریق تشکیل کمیته‌های مشترک که به کاهش شایعات گمراه‌کننده و محتوای جعلی که به روابط بین دو کشور آسیب می‌زند، مورد بررسی قرار گرفت.

همچنین در این نشست، هیات ایرانی امکان برگزاری دوره‌های آموزشی در جمهوری اسلامی ایران از سوی دانشگاه‌های متخصص در حوزه رسانه و ارتباطات و همچنین دانشکده‌های آموزشی مامور به این حوزه را پیشنهاد کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • رژیم اسراییل ریشه ناامنی و دشمن مشترک ما است
  • تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی
  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • فرصت توسعه صادرات محصولات و ماشین‌آلات کشاورزی به ترکمنستان
  • دستاورد سفر بذرپاش به امارات متحده عربی چه بود؟ 
  • افزایش تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار+ فیلم
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا