Web Analytics Made Easy - Statcounter

کبگانیان در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره آخرین وضعیت ساماندهی کنکور و وظایف دستگاه های مربوطه گفت: ما تک تک مصوبات را نظارت، راهبری و حمایت می کنیم؛ ۳ دستگاه بزرگ کشور یعنی وزارتخانه های آموزش و پرورش، وزارت بهداشت و وزارت علوم تکالیف جدی در خصوص اجرایی کردن مصوبه ساماندهی کنکور دارند.

وی افزود: خوشبختانه اولین جلسه بعد از این مصوبه در ستاد نقشه جامع علمی کشور معطوف به وظایف دستگاه ها برگزار شد و تک تک گام هایی را که باید این ۳ وزارتخانه بردارند، مورد بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور افزود: از آنجایی که امتحانات نهایی در کنکور ۱۴۰۲ تاثیر قطعی و در سال ۱۴۰۱، ۴۰ درصد تاثیر مثبت دارد، وزارت آموزش و پرورش کار جدی و مهمی در پیش دارد و باید نسبت به ارتقا و استانداردسازی امتحانات دروس عمومی و اختصاصی سال آخر دوره دوم متوسطه اقدام کند. مسئولان آموزش و پرورش در این جلسه اعلام کردند کارگروهی در این خصوص و پیگیری امور مربوط به این وزارتخانه تشکیل شده است.

وی افزود: همچنین هر ۳ وزارتخانه در ایام تنظیم بودجه، باید هزینه پیاده سازی این مصوبه را برآورد کرده و تقدیم دولت کنند؛ ما از این سه دستگاه حمایت خواهیم کرد و امیدواریم سازمان برنامه و بودجه همکاری های لازم را داشته باشند. به طور مثال تصحیح الکترونیک سوالات تشریحی نیاز به نرم افزار و سخت افزار خاص خود دارد و باید بودجه لازم در لایحه بودجه ۱۴۰۱ پیش بینی شود.

کبگانیان امنیت امتحانات نهایی و تصحیح سوالات امتحانات را از دیگر موضوعات مهم عنوان کرد و گفت: در خصوص وزن ۴۰ درصدی کنکور، نگرانی کمتری داریم ولی سازمان سنجش هم باید کارهایی را انجام دهد. به طور مثال استاندارد سازی آزمون است؛ چرا که نتیجه این آزمون تخصصی و کنکوری که ۴۰ درصد است، دو سال باید معتبر باشد و دیگر مثل قبل نیست که داوطلب موظف باشد، سریعا وارد دانشگاه شود.

کد خبر 5324095 مهتاب چابوک

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان سنجش وزارت آموزش و پرورش کنکور سراسری کنکور 1402 کنکور 1401 ساماندهی کنکور امتحانات نهایی شورای عالی انقلاب فرهنگی نقشه جامع علمی کشور دانشگاه تهران وزارت علوم تحقیقات و فناوری سال تحصیلی جدید دانشگاه خوارزمی دانشجویان دانشگاه های ایران آموزش مجازی دانشگاه پیام نور دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه فنی و حرفه ای آموزش پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر دانشگاه های علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۸۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابراهیم رئیسی یک دستور جدید صادر کرد +جزئیات

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سید ابراهیم رئیسی در جلسه شورای اجتماعی، با اشاره به فلسفه تشکیل سازمان امور اجتماعی با کار ویژه رصد و دیده‌بانی وضعیت اجتماعی، تطابق مستمر گزارش عملکرد دستگاه‌ها در زمینه رفع آسیب‌های اجتماعی با واقعیت‌های میدانی را از ضروری‌ترین اقدامات برای تحقق اهداف سازمان و شورای اجتماعی برشمرد و از مسئولان سازمان‌ها و نهادهای مربوط خواست با رصد دقیق و مستمر شاخص‌های کنترل و کاهش معضلات و آسیب‌های اجتماعی، تصمیم‌گیران را در داشتن نگاهی واقع‌گرایانه از شرایط و اتخاذ تصمیمات درست و به هنگام یاری کنند.

بنابر روایت ایسنا، وی دو طرح «نماد» در آموزش و پرورش و «سراج» در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را از جمله طرح‌های مؤثر در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برشمرد و ضمن تأکید بر اجرای کامل این طرح‌ها از دیگر سازمان‌ها و نهادها خواست به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.

وی همچنین در این جلسه بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های تشکل‌های مردمی، مساجد و امنای محلات و نقش مهم مراکز مشاوره در پیشگیری و علاج آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

رئیس‌ دولت سیزدهم با بیان این‌که «تحلیل آماری از علل و چرایی پیدایش آسیب‌ها و احصای راهکارهای رفع آنها، لازمه ارائه نگاه دقیق و صحیح به تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان است»، بر بهره‌گیری از ظرفیت کانون‌های فکری، علمی و دانشگاهی در زمینه مقابله با آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

وی با اشاره به این‌که «مشخص شدن نسبت دستگاه‌های مختلف با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و پیگیری و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی موثر است»، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد عملکرد همه سازمان‌ها و دستگاه‌های مربوط را به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

در ابتدای این جلسه با حضور رئیس دولت سیزدهم گزارش اجرا، آسیب‌شناسی و ارتقای آیین‌نامه‌های اجرایی طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان) و سراج (سلامت روانی اجتماعی)، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903322

دیگر خبرها

  • برگزاری امتحانات نهایی با حضور ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • وضعیت بودجه و عملکرد دستگاه‌های سیاست‌گذار در حوزه زنان و خانواده
  • ابراهیم رئیسی یک دستور جدید صادر کرد +جزئیات
  •  تقویت یادگیری، هدف تغییر در نحوه طراحی سوالات امتحانات نهایی
  • استانداردسازی آدرس‌ها با اجرای طرح «جی نف»
  • اعلام نتایج آزمون استخدامی دانشگاه فرهنگیان
  • دلایل کاهش تعداد پسران در آزمون کنکور امسال
  • تمدید فرصت مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور تا ۱۸ اردیبهشت
  • فرصت مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور تا سه‌شنبه تمدید شد