Web Analytics Made Easy - Statcounter

جعفر حسین گفت: برخی کشورها، مقاومت هایی علیه واکسیناسیون وجود دارد و از ابتدای شیوع کرونا نیز اطلاعات نادرستی در مورد این بیماری در دنیا و پس از آن در مورد واکسن ها، منتشر شد که این مسائل، برای سلامت مردم، مخرب است. اگر جمعیت 7 و نیم میلیارد نفری جهان تا حد قابل توجهی واکسن کرونا را تزریق نکنند، پاندمی پایان نمی یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش برنا؛ جعفر حسین در حاشیه دیدار نمایندگان سازمان های بین المللی در ایران با وزیر بهداشت که روز گذشته در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، اظهار داشت: مراکز بهداشتی ایران تجربه مناسبی برای پاسخ به نیازهای جامعه دارند. در ایران با وجود تحریم ها، اکثر شاخص های بهداشتی و سلامت همانند سلامت نوزادان، مادران باردار، دسترسی به خدمات بهداشتی و درمانی و پوشش بیمه سلامت در شرایط مناسبی قرار دارند.

او افزود: خوشبختانه روند واکسیناسیون در ایران علیه کرونا سرعت خوبی دارد و توصیه سازمان جهانی بهداشت برای محافظت بیشتر مردم در برابر این بیماری، تزریق هر دو دُز واکسن است چون دریافت دُز اول به تنهایی، تاثیر زیادی برای محافظت از افراد ندارد و لازم است که هر دو دُز واکسن، در فاصله زمانی تعیین شده، تزریق شود.

نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران گفت: واکسن، ویروس کرونا را نمی کُشد بلکه بدن را مقاوم می کند و اثرات مخرب در سلامت مردم، ایجاد نخواهد شد. واکسن می تواند ایمنی جمعی در مقابل ویروس را به جامعه بدهد. هر قدر پوشش واکسیناسیون بیشتر شود، ویروس کرونا ضعیف تر می شود البته واکسیناسیون در مقابل کرونا شاید باعث حذف و ریشه کنی این بیماری نشود اما از اثرات مخرب آن، می کاهد.

حسین خاطرنشان کرد: حمایت های سازمان جهانی بهداشت نه تنها از ایران بلکه از سایر کشورهای عضو آن همانند دوران کرونا و قبل از آن به ویژه در تهیه لوازم و تجهیزات، ظرفیت سازی و توانمندسازی سیستم سلامت، تلاش برای افزایش دسترسی مردم به تجهیزات و امکانات بهداشتی و درمانی ادامه دارد.

او عنوان کرد: در برخی کشورها، مقاومت هایی علیه واکسیناسیون وجود دارد و از ابتدای شیوع کرونا نیز اطلاعات نادرستی در مورد این بیماری در دنیا و پس از آن در مورد واکسن ها، منتشر شد که این مسائل، برای سلامت مردم، مخرب است. اگر جمعیت 7 و نیم میلیارد نفری جهان تا حد قابل توجهی واکسن کرونا را تزریق نکنند، پاندمی پایان نمی یابد.

نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران گفت: سیستم سلامت و وزارت بهداشت به تنهایی نمی تواند به موفقیت های قابل توجهی در واکسیناسیون و مصون سازی جامعه نسبت به کرونا اقدام کند و لازم است که سایر سازمانها و ارگانهای دولتی و غیردولتی به ویژه سازمانهای مردم نهاد و داوطلب نیز برای ترغیب و تسریع در واکسیناسیون علیه کرونا و رسیدن به ایمنی جمعی، به میدان بیایند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سازمان های بین المللی ایران وزیر بهداشت وزارت بهداشت جامعه شاخص سلامت بهداشتی و درمانی پوشش واکسیناسیون ویروس جهان واکسیناسیون نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران جعفر حسین سازمان جهانی بهداشت سلامت مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۹۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم غریب آبادی عصر پنجشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به پایان یافتن معاینات پیش از اعزام تمامی حجاج گفت: واکسیناسیون حجاج از روزهای گذشته آغاز شده و تا ۳۱ اردیبهشت به مدت یک‌ماه ادامه دارد.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان گفت: واکسیناسیون در راستای ایمن سازی زائران اعزامی نسبت به بیماری مننژیت انجام می‌شود، به دلیل اینکه بیماری مننژیت در مناطق پرتراکم احتمال شیوع بیشتری دارد تزریق آن در سفرهای زیارتی توصیه می‌شود.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: تزریق این واکسن علاوه بر جلوگیری از بیمار شدن حجاج، از انتقال بیماری به اعضای خانواده و اطرافیان حتی پس از بازگشت نیز جلوگیری کرده و تا پنج سال در بدن فرد ایمنی ایجاد می‌کند.

غریب آبادی با اشاره به اینکه مهلت تزریق این واکسن تا ۱۵ روز قبل از اعزام بوده، اظهار کرد: این واکسن عموماً بدون عوارض بوده و به احتمال بسیار نادر ممکن است زائران درد، قرمزی، سوزش در محل تزریق و خستگی و تب خفیف را تا دو روز پس از تزریق تجربه کنند.

وی افزود: برنامه ریزی استان، واکسیناسیون ۵ هزار و ۱۱۵ زائر است، به منظور دسترسی آسان حجاج، واکسیناسیون در ۱۰ شهرستان استان و در محل کاروان‌های گرگان، علی آباد کتول، گنبدکاووس، بندرگز، آق قلا، بندرترکمن، گمیشان، سیمین شهر، کلاله و مراوه‌تپه صورت می‌پذیرد.

کد خبر 6088714

دیگر خبرها

  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • زاخارووا: بازدارندگی هسته‌ای روسیه جای تردید ندارد
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا