Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر کشور گفت: هرمزگان با دارا بودن ظرفیت های فراوان برای توسعه نه تنها نباید دارای فقیر و بیکار باشد بلکه بایستی محل تزریق توسعه به سایر مناطق باشد.

به گزارش قدس آنلاین، احمد وحیدی امروز در آیین تکریم و معارفه استاندار هرمزگان افزود: هرمزگان ظرفیت های فراوان خود نه تنها باید در ان محرومیت باشد بلکه باید از برترین و پیشرفته ترین نقاط کشور و حتی یک قدم بالاتر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: هرمزگان استانی بسیار مهم است و یگانه ای است که تنگه راهبردی هرمز بر کرانه آن قرار دارد و به لحاظ راهبردی یکی از حساس ترین نقاط دنیا بوده و با داشتن ۱۴ جزیره در کشور بی نظیر است و هر کدام از این جزایر ظرفیت های فراوانی برای توسعه دارد.

وی اضافه کرد: هرمزگان افزون بر ۲ هزار کیلومتر ساحل، ظرفیت های فراوان در حوزه انرژی، ترانزیت و صنعت و کشاورزی است و مردم خونگرم و بسیار مهربان دارد و در کنار آنها ظرفیت آبزی پروری را باید افزود.

هرمزگان نقطه ای کلیدی در اقتصاد دریا محور است

وزیر کشور اظهار داشت: هرمزگان در اقتصاد دریا محور نقطه کلیدی است و زمانی که رسیدن به ۲۰ درصد تولید ناخالص ملی از اقتتصاد ملی باید حاصل شود، این استان نقطه راهبردی است.

وحیدی افزود: زمانی که بناست تمدن دریایی شکل گیرد این تمدن که بسیار آینده دار است در کناره همین سواحل شکل خواهد گرفت و هرمزگان برای شکل گیری این تمدن بسیار کلیدی است.

وی ابراز کرد: همچنین زمانی که در خصوص بازرگانی صحبت می کنیم ۹۰ درصد بازرگانی از طریق دریاست و هرمزگان نقطه کلیدی برای تعامل های دریایی است، همین ایزو ایکو بزرگترین یارد کشتی سازی است که با داشتن ۲ حوضچه خشک می توان بزرگترین کشتی سازی کشور و منطقه در اینجا راه انداخت.

به گفته وزیر کشور، هرمزگان تنها جایی در کشور است که زیردریایی در آن ساخته می شود و در کنار آن زمینه توسعه ظرفیت های دانش بنیان در اینجا وجود دارد، پالایشگاه ستاره خلیج فارس که افتخاری برای کشور و نمادی از قدرت است که در اوج تحریم و با توان بومی در این استان احداث شده است و می توان آن را ابرطرح نامید.

وحیدی خاطر نشان کرد: این استان ظرفیت ایجاد ۵۰ هزار هکتار مزارع پرورش میگو دارد که می تواند زمینه ایجاد ۲۰۰ هزار شغل ایجاد کند وقتی به این راحتی می توان شغل ایجاد کرد آیا رواست کسی در این استان بیکار و یا فقیر باشد و دم از محرومیت زد.

وی تاکید کرد: با این ظرفیت ها که همه آنها ثروت است وجود بیکاری، فقر و محرومیت قابل قبول نیست، مهمترین ثروت خود این مردم خونگرم و سرمایه انسانی ارزشمند است.

وزیر کشور اشاره کرد: اشکالی که ایجاد شده این است که بسیار دولت محور شده ایم درحالی که در گذشته اینگونه نبود و در نگاه امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری هم نبوده و نیست و معتقدیم اقتصاد مردم محور است و اداره جامعه مردم محور است.

وحیدی گفت: سیستم دولتی را حاکم کرده ایم که به مرور تبدیل به فرهنگ شده است به گونه ای که همه چیز منوط به تهران شده است و کشور باید نفت را بفروشد و کشور را اداره کند که این همه چیز را خراب می کند.

وزیر کشور صبح امروز  وارد فرودگاه بین المللی شهدای ۶۵۵ بندرعباس شد و مورد استقبال معاونان استانداری، مسوولان استان هرمزگان، اعضای شورای تامین استان از جمله مدیرکل دادگستری، فرمانده ناوگان جنوب و فرمانده انتظامی هرمزگان قرار گرفت.

شرکت در مراسم تودیع و معارفه استانداران هرمزگان، سخنرانی در جمع مدیران اجرایی، زیارت مرقدشهدا، دیدار با نماینده ولی فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس از مهمترین برنامه های سفر یک روزه احمد وحیدی وزیر کشور به بندرعباس است.

هیات دولت در نشست عصر یکشنبه  ۱۱ مهر ماه جاری مهدی دوستی را به عنوان بیستمین استاندار هرمزگان تعیین و رای اعتماد داد، دوستی متولد سال ۱۳۵۸ در شهر اهواز و دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد مهندسی عمران از دانشگاه صنعتی سهند تبریز است.

معاونت فنی و مهندسی و عضو هیات رئیسه هلدینگ تخصصی نفت، گاز و پتروشیمی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص)، سه دوره مشاور نمایندگان مجلس شورای اسلامی در حوزه انرژی و مجری حدود ۲۰ پروژه محرومیت زدایی در استان های خوزستان و هرمزگان، از جمله سوابق اجرایی و مدیریتی وی به شمار می رود.

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: وزیر کشور وزیر کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۵۰۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت

به گزارش خبرگزاری مهر، بهرام عین‌الهی، در «ملاقات چهره به چهره نمایندگان اقشار مردمی با وزیر بهداشت» که روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ در نهاد ریاست‌جمهوری برگزار شد، گفت: اقدامات متعددی توسط دولت سیزدهم در حوزه سلامت انجام شده و این انتظار وجود دارد که رسانه‌ها به ویژه صداوسیما به تبیین دستاوردها بپردازند.

وی بیان اینکه ظرفیت تخت‌های بیمارستانی در دولت سیزدهم افزایش یافته است، افزود: ۱۶ هزار تخت به ظرفیت تخت‌های بیمارستانی کشور اضافه شد که معادل ۲۰ درصد تخت‌های بیمارستانی کشور است. وزارت بهداشت در نظر دارد که ۱۵ هزار تخت دیگر تا پایان سال جاری به ظرفیت تخت‌های بیمارستانی اضافه کند.

وزیر بهداشت گفت: ۱۷۰۰ مورد به ظرفیت خانه‌های بهداشتی کشور اضافه کردیم و در نظر داریم که با افزایش ۲۷۰۰ مورد دیگر تا پایان سال جاری، تعداد خانه‌های بهداشت را به ۴۴۰۰ مورد برسانیم.

وی ادامه داد: دستگاه‌های مانند ام‌آرآی در شبکه درمانی کشور توزیع شده است. همچنین ۱۰ هزار پزشک و دندانپزشک در شبکه درمانی در حال خدمت‌رسانی هستند. بررسی‌ها بیانگر این است حدود ۲۸۰۰ متخصص در کشور به ارائه خدمات می‌پردازند.

وزیر بهداشت درباره تعداد مراکز آموزشی گفت: ۱۵۰ مرکز آموزشی در کشور وجود دارد و ۱۲۰ مرکز نیز در حال ساخت هستند.

عین‌الهی با اشاره به افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی گفت: دولت سیزدهم نسبت به افزایش ظرفیت رشته‌های تخصصی اقدام کرده است؛ به نحوی که ظرفیت دوره دستیاری تخصصی و دوره دستیاری فوق تخصصی به ترتیب ۶۵ و ۵۰ درصد افزایش یافته است. همچنین ظرفیت دوره فلوشیپ نیز ۲۵ درصد افزایش یافته است. ظرفیت رشته پزشکی عمومی نیز در دولت سیزدهم معادل ۱۲ هزار مورد است.

وزیر بهداشت با اشاره به وضعیت نسخه‌نویسی الکترونیک در کشور نیز گفت: پیش از دولت سیزدهم، نسخه الکترونیک فقط به صورت ۱۰ درصد در کشور اجرا می‌شد اما این میزان در دولت کنونی به مرز ۹۰ درصد رسیده است.

عین‌الهی با بیان اینکه درمان کودکان کمتر از ۷ سال در مراکز درمانی دولتی و وابسته به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی به صورت رایگان است، اظهار کرد: اگرچه در شرایط تحریم قرار داریم اما درمان کودکان کمتر از ۷ سال را رایگان کرده‌ایم. سلامت در کودکان از اهمیت فراوانی برخوردار است؛ به عنوان مثال اگر مشکلی مانند تنبلی چشم در کودکان در زمان مناسب تشخیص داده نشود تا پایان عمر دچار تنبلی چشم می‌شود. ما با اجرای این طرح در زمینه خیرخواهی برای مردم گام برداشته‌ایم.

وی با اشاره به ایجاد صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج گفت: هنگامی که این صندوق تأسیس شد ۵ همت بودجه در نظر گرفتند و سال گذشته به مرز ۷ همت رسید. امیدواریم که بودجه این صندوق با توجه به گسترش حمایت‌ها، بیشتر شود.

وزیر بهداشت ادامه داد: ۵ دهک پایین جامعه به صورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرارگرفته‌اند. همچنین ۵۷ مرکز درمان نازایی در کشور به صورت رایگان به مردم خدمات ارائه می‌دهند.

وی با بیان اینکه ۱۴۰۰ شرکت دانش‌بینان در کشور فعالیت می‌کنند، گفت: تعداد شرکت‌های دانش بنیان در دولت سیزدهم ۱۴۰۰ مورد رسیده است در حالی که این تعداد در گذشته معادل ۷۰۰ مورد بود. این شرکت‌ها حدود ۴۰ درصد از تجهیزات پزشکی را تولید می‌کنند.

عین اللهی با بیان اینکه برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع جزو ابداعات جمهوری اسلامی ایران به حساب می‌آید، افزود: ما در نظر داریم که هر ایرانی با یک کد ملی تحت نظر یک حامی سلامت قرار گیرد. برنامه نظام ارجاع و سلامت خانواده را با حضور ۲۰ کشور جهان رونمایی کردیم. اگر خواهان داشتن جامعه سالم هستیم باید خانواده سالم داشته باشیم.

وزیر بهداشت با اشاره به برگزاری پویش سلامت در سال گذشته گفت: ۴۶ میلیون نفر در پویش سلامت وزارت بهداشت شرکت کردند که یک رقم فوق‌العاده به حساب می‌آید. آمار و ارقام پویش سلامت بیانگر این است که ۸۸۰ هزار نفر از شرکت‌کنندگان در این پویش به بیماری دیابت و ۴۶۰ هزار نفر به فشار خون مبتلا بودند اما از بیماری خود مطلع نبودند. همچنین ۸ میلیون نفر نیز مشکوک به دیابت و ۴ میلیون مشکوک به فشارخون بودند اما از این مورد اطلاعی نداشتند.

وی ادامه داد: در نظر داریم ۲ پویش دیگر برگزار کنیم. پویش ملی سرطان و پویش ملی سلامت کودکان جزو پویش‌های آتی وزارت بهداشت به حساب می‌آید. ما با پویش سرطان در نظر داریم از سرطان‌هایی مانند سرطان پستان در زنان و برخی سرطان‌ها در مردان پیشگیری کنیم. بررسی‌ها بیانگر این است برخی والدین نیز از بیماری فرزندان خود خبر ندارند.

وزیر بهداشت در پاسخ به درخواست رئیس هیأت‌مدیره بیماری‌های نادر ایران در خصوص حمایت از بیماری‌های نادر و نقش انجمن‌ها در این زمینه گفت: ۲۲ هزار عضو هیأت علمی در ۷۰ دانشگاه و دانشکده علوم‌پزشکی مشغول به فعالیت هستند. اساتیدی که عضو کمیته علمی هستند در خصوص مسائل مختلف به ارائه نظرات تخصصی می‌پردازند؛ به طور مثال، این گروه‌های تخصصی می‌گویند که بهترین دارو برای درمان یک بیماری چیست؛ همانطور که در دوران پاندمی کرونا عمل کردند.

کد خبر 6097516 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • کرمان آیدکس معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری
  • ۲۰ اثر به اختتامیه رویداد بازی‌آرا رسید/ معرفی ظرفیت‌های خوب بازی‌های رایانه‌ای به سبد خانوار
  • استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته
  • تکمیل زنجیره‌های تولید، محور توسعه استان اردبیل است
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریا محور
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند