Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و فناوری باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)؛ در کارخانه هوشمند نیسان که در شهر کامینوکاوا در ژاپن قرار دارد، به ندرت کارگر انسان دیده می‌شود،‌ زیرا روبات‌ها همه کارهای مربوط به مونتاژ خودرو از جمله جوشکاری و نصب را انجام می‌دهند. آنها حتی خودروها را رنگ می‌کنند و رنگ‌شان را مورد بررسی قرار می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هیدیوکی ساکاموتو، نایب رئیس اجرایی نیسان، می‌گوید: تاکنون کارگران مجبور بودند با توجه به تجربه‌شان، تنظیمات تولید را انجام دهند، اما اکنون روبات‌های دارای هوش مصنوعی، با تجزیه و تحلیل داده‌های جمع‌آوری شده می‌توانند این کار را انجام دهند.

به گفته نیسان موتور، این کارخانه قبل از آوریل راه‌اندازی خواهد شد. خط مونتاژ این کارخانه طوری طراحی شده است که هر سه نوع مدل –برقی، e-Power و مدل‌های مبتنی بر موتور احتراق معمولی- در یک خط تولید می‌شوند. جالب‌تر این است که خودروها در امتداد یک خط حرکت می‌کنند تا صفر تا صد آنها مونتاژ شود. این خط مجهز به پیشرانه مناسب برای حرکت دادن خودرو است.

کارگران کارخانه می‌توانند بر کار ماهرانه‌تر مثل تجزیه و تحلیل داده‌های جمع‌آوری شده توسط روبات‌ها و تجهیزات نگهداری تمرکز کنند.

گفتنی است که این روندی است که همه خودروسازان در جهان پیش گرفته‌اند تا با به کارگیری فناوری روباتیک، سازگاری خود را افزایش دهند و با سرعت به تقاضای بازار پاسخ دهند.

در طول این خط، بازوهای مکانیکی غول پیکر مجهز به نمایشگرهای بزرگ، نور را از زوایای مختلف به سطح خودرو می‌تابانند تا دوربین‌ها بتوانند کوچک‌ترین عیب‌ها را تشخیص دهند.

مکانیزمی به سرعت سیم‌هایی را در اطراف شیء فلزی شبیه به قرقره غول‌پیکر می‌پیچاند. این قطعه بخشی از موتوری است که نیسان از آن برای جایگزینی آهن‌رباهای مورد استفاده در خودروهای برقی استفاده می‌کند. نیسان می‌گوید که این نوآوری نیاز به مواد خاکی کمیاب را برطرف کرده و در نتیجه در کاهش هزینه‌ها تاثیر گذاشته است.

ساکاماتو می‌گوید: تخمین دقیق اینکه خط مونتاژ کاملا خودکار نیسان تا چه اندازه در هزینه‌ها صرفه‌جویی می‌کند، بسیار دشوار است، اما مساله مهم تطبیق دادن کمبود نیروی کاری، همه‌گیری ویروس کرونا و کاهش انتشار کربن برای کاهش تغییرات آب و هوایی است.

نیسان امیدوار است که تا سال ۲۰۵۰ در طول تمام مراحل تولید و چرخه عمر خودروهایش که شامل استخراج مواد اولیه، تولید و مصرف و بازیافت، میزان انتشار کربن را به صفر برساند.

این شرکت از نوع جدیدی از رنگ بدنه و سپر استفاده می‌کند که همزمان رنگ‌آمیزی و پخته می‌شود و همین کار مصرف انرژی را تا ۲۵ درصد کاهش می‌دهد. پیش از این، بدنه خودروهای نیسان آلومینیومی بودند و سپرهای پلاستیکی آنها باید جداگانه و در دمای جداگانه‌ای رنگ‌آمیزی می‌شد.

نیسان انتظار دارد که سال مالی جاری دوباره خود را به سودآوری برساند، اما همانند دیگر خودروسازان، به دلیل پاندمی کرونا با کمبود قطعات مواجه شده است. این در حالی است که این شرکت در سال ۲۰۱۸ به دلیل رسوایی رئیس سابق که در ژاپن به اتهام سوء‌استفاده مالی دستگیر شد، ضربه سختی خورد.

کد خبر: 1114464 برچسب‌ها خودرو شرکت خودروسازی نیسان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: خودرو شرکت خودروسازی نیسان روبات ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۵۱۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی گفت: شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق این استان دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌جنوبی، مهدی جعفری، امروز_ پنجشنبه ششم اردیبهشت _ در جلسه‌ای که برای بررسی و رفع موانع تولید در کارخانه چدن خوسف صورت گرفت، اظهار کرد: کارخانه چدن با تولید چهار محصول کک، آگلومره، شمش چدن و فولاد، نقش مؤثری در تولید و رفع نیازهای کشور دارد.

وی با اشاره به اینکه این واحد تولیدی، زمینه اشتغال بیش از ۳۰۰ نفر از جوانان بومی را فراهم آورده است، افزود: هیچ مسئله‌ای نباید مانع فعالیت در این کارخانه شود.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری خراسان‌جنوبی با بیان اینکه کارخانه چدن با تولید روزانه ۲۰۰ تن شمش چدن از واحدهای تولیدی مطرح کشور بوده است، تأکید کرد: به جهت اهمیت موضوع و نقشی که این واحد در فرآوری ذخایر معدنی استان دارد، طرح‌های توسعه آن باید با جدیت دنبال شود.

وی با اشاره به زیرساخت‌هایی که برای فعالیت این کارخانه در شهرستان خوسف فراهم شده است، تصریح کرد: این واحد تولیدی از پشتیبانی‌ها و حمایت‌های دولت بهره‌مند بوده است.

به گزارش ایمنا، ساخت کارخانه چدن کویر خاوران خوسف با حضور سرمایه‌گذاران چینی از سال ۹۳ شروع شد و در سال ۹۷ به فاز اول و تولید رسید و سپس با اضافه شدن سرمایه‌گذار بومی به مجموعه به کار خود ادامه داد.

کد خبر 747786

دیگر خبرها

  • بستنی‌هایی که از بازار می‌خرید، چگونه در کارخانه تولید می‌شوند؟ (فیلم)
  • سیل بم در پارکینگ خودرو | خودروهای لجن کش در حال کارند
  • خودروهای غرق شده در پارکینگ کارخانه خودروسازی در بم | ویدئو
  • وقتی روبات‌ها به کمک شرکت‌های پست می‌آیند + فیلم
  • فرآیند تولید و بسته بندی میلیون‌ها همبرگر مرغ در کارخانه (فیلم)
  • احیای بیش از ۳۰۰ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • طی دو سال گذشته، ۳۰۸ کارخانه در خراسان رضوی احیا شده است
  • احیای ۳۰۸ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • بزودی، راه اندازی شرکت تولید خودرو نیسان در خرمشهر
  • شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد