Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-28@21:19:59 GMT

کلاه قرمزی را انتخاب می کنید یا ۹۰ را؟

تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۵۳۱۱۱

کلاه قرمزی را انتخاب می کنید یا ۹۰ را؟

همشهری- آوین آزادی- زهرا رستگار مقدم: جای آنها را هیچ برنامه دیگری پر نمی‌کند. که هم زمین بایر است و هم ریشه‌های آنها در خاک محکم شده است. هیچ برنامه‌ای در نوروز دیگر نتوانست جای «کلاه‌قرمزی» بنشیند و مردم را با همه کدورت‌ها، تحریم‌ها و... پای تلویزیون بنشاند. هیچ دوشنبه‌ای هم نتوانست به اندازه دوشنبه‌های عادل فردوسی‌پور، خیابان‌ها را خالی و خانه‌ها را پر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هنوز وقتی گزینه بازگشت این دو برنامه روی میز مردم یا چهره‌های سرشناس قرار می‌گیرد با لبخند می‌پرسند: واقعا؟ چه سؤال سختی... نمی‌شود هردو برگردند؟ سیمای ملی سال‌هاست که آماج نقدهای ریز و درشت قرار گرفته است. رسانه‌ای که فرصت حضور در همه خانه‌ها را دارد می‌توانست تبدیل به منبع خبری قابل‌اتکا برای همه طیف‌های جامعه باشد اما نشد که بشود. هر از گاهی با پخش یک مستند، توقیف یک ‌سریال یا یک برنامه، ‌کام بسیاری تلخ شد و تلخ ماند. به روایت‌های غیررسمی- اما غیرقابل‌انکار- تعداد بیننده‌های سیمای ملی کاهش پیدا کرده اما هنوز مخاطبان ثابت این رسانه، پای آن می‌نشینند.

مرکز افکارسنجی رسانه ملی که هر سال، گزارش‌هایی از میزان بیننده‌های این رسانه اعلام می‌کند براساس نتایج یکی از نظرسنجی‌هایش اعلام کرده که بیش از ۸۰ درصد مردم بیننده تلویزیون‌اند. این در حالی است که بسیاری از کارشناسان، سیستم نظرسنجی مرکز تحقیقات رسانه ملی را معتبر نمی‌دانند. برای مثال اردیبهشت سال گذشته حسن وارسته، نویسنده سریال «بچه مهندس» در یک گفت‌وگوی لایو اینستاگرامی با صفحه رسمی روابط‌عمومی تلویزیون گفت: «من این نظرسنجی‌های مرکز تحقیقات را قبول ندارم. با این دوستان سال‌های سال کار کردم و می‌دانم چطور آمار می‌گیرند. روش‌هایشان خیلی به‌روز نیست. در این مرکز براساس شماره‌تلفن‌های ثابت نظرسنجی می‌کنند و این روزها هم که به‌خاطر شیوع کرونا فقط یک‌سوم پرسنل‌شان کار می‌کنند و خیلی نمی‌شود روی نتیجه این نظرسنجی حساب کرد.» به‌گفته او فهرست شماره‌های تماس این مرکز، ‌ثابت، محدود و مشخص است و نتایج حاصل‌شده از آنها قابل‌اتکا به جامعه نیست. با همه اینها، ‌مرکز تحقیقات رسانه ملی در یکی از آخرین گزارش‌های خود اعلام کرده که از نظر ۱/ ۴۷ درصد مردم، تلویزیون محبوب‌ترین رسانه است و پس‌ از آن اینترنت با ۹/ ۲۴ درصد، شبکه‌های اجتماعی با ۹/ ۱۱ درصد، رادیو ۸/ ۶ درصد و روزنامه و مجلات با ۲/ ۲ درصد در رتبه‌های بعدی جای گرفته‌اند.
 

کلاه‌قرمزی برگردد تلویزیون را روشن می‌کنیم

در این سوی طیف، ما تصمیم گرفتیم نظرسنجی خودمان را برگزار کنیم. از ۳۵۰ نفر سؤال کردیم که بین کلاه‌قرمزی و ۹۰، ‌اگر تنها یک گزینه برای بازگشت به تلویزیون داشته باشید کدام را انتخاب می‌کنید؟ تقریبا هیچ‌کدام از افراد جامعه آماری ما، ‌به صراحت به این سؤال پاسخ ندادند. همه آنها انگار بر سر یک دوراهی سخت ایستاده بودند و فکر می‌کردند با انتخاب هرکدام از گزینه‌ها به دیگری جفا کرده‌اند. اما درنهایت در این نظرسنجی کوچک، ‌این کلاه‌قرمزی بود که برنده شد. ۵۳ درصد مخاطبان جامعه آماری ما که بین ۱۸ تا ۴۵ ساله بودند بین کلاه‌قرمزی و ۹۰، ‌کلاه‌قرمزی را انتخاب کرده بودند و ۴۷ درصد بازگشت عادل فردوسی‌پور به رسانه ملی برایشان ارجح بود. ۲۳ درصد طرفداران بازگشت کلاه‌قرمزی گفته‌اند که درصورت بازگشت این برنامه به رسانه ملی دوباره پای تلویزیون می‌نشینند و این برنامه می‌تواند موجبات آشتی آنها با رسانه بزرگ ایران را فراهم کند. تعداد قابل‌توجهی از این طیف بر این باور بودند که انتخاب سختی داشته‌اند و صرفا چون اهل فوتبال نیستند بازگشت کلاه‌قرمزی برایشان مهم‌تر است. طرفداران بازگشت برنامه ۹۰، ‌عموما در یک خلأ بزرگ اشتراک داشتند: دیگر نمی‌توانیم تحلیل‌ها و حواشی فوتبالی را آن‌طور که دل‌مان می‌خواهد دنبال کنیم و انگار لذت فوتبال‌ دیدن در ما کم شده است. ۸۶درصد از طرفداران بازگشت ۹۰ هم گفته‌اند که هیچ برنامه‌ای در این مدت نتوانسته جای برنامه عادل فردوسی‌پور را برای آنها پر کند.
 

خودش سر شوخی را باز کرد

علیرضا بهرامی/ شاعر و ناشر- انتخاب: هیچ‌کدام

برنامه نقد شعر یا برنامه شب شعر یا برنامه شب ادبیات، مرحومان شبکه چهار، اگر دقت نظر وجود داشته باشد. اگر جنمش وجود داشته باشد، برنامه «روایت فتح» یا «راه امام، کلام امام» که اگر پخش شوند، بیشترین موانع سیاسی را بر سر راه پخش خواهند دید؛ چون الان حرف‌های امام‌خمینی یا سیدمرتضی آوینی، حرف‌های بسیار منتقدانه‌ای است در وضع موجود. اگر درکش وجود داشته باشد هم «هنر و اندیشه» شبکه دو، وگرنه انتخاب‌های شما، یعنی برنامه ۹۰ یا کلاه‌قرمزی، که البته در جایگاه خود برنامه‌های شایانی هم بودند، هر دو از جنس مخدرات صداوسیما هستند. درحالی‌که ما در صداوسیما به آنتی‌بیوتیک پیوسته و وسیع نیاز داریم. من اگر طنزنویس بودم، نخستین توییت آقای جبلی را پس از صدارت، مبنی بر اینکه صداوسیما رسانه اقشار بی‌صدای جامعه خواهد شد، در پنج سال آینده رها نمی‌کردم. به قول ظریفی، رئیس جدید سازمان با این حرف، خودش سر شوخی را باز کرد.
 

اگر سنگ‌اندازی نکنند

نعمت احمدی/ حقوق‌دان- انتخاب: برنامه ۹۰

این دو برنامه با هم از نظر گروه‌های هدف به کلی فرق می‌کند. کلاه‌قرمزی با برنامه‌های طنز قابل‌جایگزینی است اما برنامه ۹۰ با هیچ برنامه‌ای جایگزین نمی‌شود. برنامه ۹۰ با مخاطبان مختلف، با طبایع متفاوت می‌تواند بسیاری از کژروی ها را پوشش دهد تا مسئولان درصدد تغییر آن باشند. اگر سنگ‌اندازی نکنند.

۹۰ برگردد

محمد دهقانی/ روان‌پزشک -  انتخاب: برنامه ۹۰

تا آنجا که مطلع هستم، برنامه کلاه‌قرمزی به‌دلیل به توافق نرسیدن برنامه‌سازان و تلویزیون در مسائل مالی، دیگر ساخته نشد. اما در برنامه ۹۰، تلویزیون با محتوا و شیوه اجرای عادل فردوسی‌پور مشکل داشت. بنابراین فرض کنیم کلاه‌قرمزی نباشد، برنامه‌هایی که ماهیتا شباهتی با این برنامه دارند، هیچ مشکلی در پخش ندارند. شاید هم مشابه آن ساخته شده باشد. فقط بحث بر سر کیفیت است. آیا جایگزین‌های کلاه‌قرمزی از کیفیت لازم برخوردارند؟ اما مشکل حذف برنامه ۹۰ این است که چنین برنامه‌ای با چنین ماهیتی را صداوسیما از دست داده است. این ماهیت مهم است؛ پرسشگری، صداقت و کنارگذاشتن تعارف‌ها و جرأت بیان حقیقت که حالا غایب است. انتخاب من جبران خلأ تلویزیون است؛ این که برنامه ۹۰ با فردوسی‌پور بازگردد.

اگر مجبور به انتخاب شوم

امین رجبیان/ جامعه‌شناس - انتخاب: کلاه قرمزی

اگر مجبور به انتخاب یکی از این دو نباشم، هیچ‌کدام را انتخاب نمی‌کنم چرا که از نظر سبک و سیاق می‌شود گفت که برنامه کلاه‌قرمزی یک برنامه دهه‌شصتی و برنامه ۹۰ هم یک برنامه دهه‌هفتادی است که شاید برای مردم بیشتر بار معنایی نوستالژیک را به‌همراه داشته باشد و خاطراتی را در ذهن‌ها زنده کند... از آنجا که هر دو برنامه‌، شخصیت‌محور/ مجری‌محور هستند (آقای مجری و فردوسی‌پور) و شخصیت‌ها خصیصه‌هایی نسلی را با خودشان حمل می‌کنند و از آنجا که هیچ‌کدام از این دو برنامه نمی‌توانند فرزند نیازها و سلیقه‌های زمان معاصر باشند، ترجیح می‌دهم که یک برنامه موفق جدید را ببینم. اما اگر ناچار به انتخاب باشم، به‌خاطر نزدیکی نوستالژیک و نسلی که با برنامه کلاه‌قرمزی دارم، این برنامه را ترجیح می‌دهم.
 

برنامه‌ای بنیادین برای اصلاح فوتبال‌

شهرام جعفری‌نژاد/ منتقد سینما - انتخاب: برنامه ۹۰

انتخاب من ۹۰ است. چون برنامه‌ای لازم و برای نقد و بررسی فوتبال ما، بنیادین است؛ اما کلاه‌قرمزی در یکی دو فصل پایانی خود دچار افتی محسوس در داستان‌پردازی و شوخی‌نویسی شده بود که ادامه آن با همان سبک و سیاق، ضرورتی ندارد، مگر یک خانه‌تکانی اساسی کند.

کد خبر 631440 برچسب‌ها تلویزیون - برنامه تلویزیونی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: تلویزیون برنامه تلویزیونی عادل فردوسی پور کلاه قرمزی هیچ برنامه یک برنامه برنامه ۹۰ برنامه ای رسانه ملی دو برنامه هیچ کدام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۵۳۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویژه برنامه‌های تلویزیون در روز معلم

شبکه‌های تلویزیونی به مناسبت فرارسیدن شهادت استاد مرتضی مطهری و روز و هفته بزرگداشت مقام معلم، ویژه برنامه‌هایی را روانه آنتن می‌کنند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، برخی شبکه‌های تلویزیونی به مناسبت 12 اردیبهشت و سالروز شهادت استاد مطهری و همچنین بزرگداشت روز معلم با پخش فیلم، مستند و ویژه برنامه‌هایی به مرور زندگی ایشان می‌پردازند. جزئیات این برنامه‌ها را در ادامه ببینید: 

شبکه یک با ویژه برنامه «ایران دوست‌داشتنی»

شبکه یک ویژه برنامه «ایران دوست داشتنی» را به مناسبت روز معلم، سه‌شنبه 11 اردیبهشت ساعت 23 با اجرای امیرحسین مدرس روی آنتن می‌برد. تعدادی از معلمان روستایی و همسر یک شهید معلم میهمان این برنامه می‌شوند و همچنین گروه‌های سرود و تعدادی از شاعران نیز در این برنامه حضور خواهند داشت. برنامه «صبح بخیر ایران» نیز در کنار پخش نماهنگ ها و میان برنامه‌های ویژه هفته معلم، با حضور مهمانانی از معلمان زحمتکش، به موضوع پاسداشت مقام معلم می‌پردازد.

شبکه دو با «صبحانه ایرانی» و فیلمی به نام «رابطه»

شبکه دو با برنامه «صبحانه ایرانی» و با حضور میهمانانی به بزرگداشت مقام معلم می‌پردازد. فیلم سینمایی «رابطه» نیز چهارشنبه ساعت 01:40 دقیقه بامداد با بازی درخشان خسرو شکیبایی به روی آنتن شبکه دو خواهد رفت. «رابطه» فیلمی ایرانی به نویسندگی و کارگردانی پوران درخشنده در مورد نوجوانی ناشنوا و لال به نام ناصر است که قادر به ایجاد رابطه با اطرافیان خود نیست. پدر و خواهر ناصر به او بی توجه‌اند و دل سوزاندن مادر به حال او بی‌فایده است. ناصر تحت فشار اطرافیان و خانواده از همه کس و همه چیز دلزده است، اما پس از آن که معلمش او را در عدم برقراری رابطه با اطرافیان مقصر می‌داند، به خود می‌آید. سرانجام پس از آن که تا حدودی قدرت تکلم می یابد با دسته گلی به دیدار معلم می‌رود.

همچنین فیلم «هدیه» نیز روز جمعه ساعت 8 صبح با موضوع معلم روی آنتن می‌رود. داستان این فیلم درباره حسن پسر نوجوانی است که بسیار علاقه دارد برای خانم معلمش که به عنوان معلم نمونه انتخاب شده هدیه بزرگی بخرد. این در حالی است که پدر حسن به دلیل شکستگی پا خانه‌نشین شده و خانواده آنها در شرایط اقتصادی سختی به سر می‌برند. حسن که به خاطر چشم و هم‌چشمی با همکلاسی‌اش می‌خواهد کادوی بهتری به معلم بدهد، با سختی فراوان موفق می‌شود پول خرید یک جفت کفش را فراهم کند که آن را به معلم بدهد. اما ...

شبکه سه با سلام صبح بخیر

شبکه سه سیما نیز در برنامه زنده صبحگاهی «سلام صبح بخیر» با آیتم های متنوع و شاد با دعوت از معلمان و کارشناسان حوزه آموزش و پرورش به این موضوع خواهد پرداخت.

روایت فاطمه غفاری از ساخت فیلم و سریال کمتر از یک سال

شبکه چهار با «جاده‌های سرد» علی نصیریان

شبکه چهار با پخش یک مستند 3 قسمتی با عنوان «دانش آموز ایرانی» که به بررسی تاریخ آموزش در ایران می‌پردازد، مقام معلم را گرامی می‌دارد. این مستند از دوشنبه 10 تا چهارشنبه 12 اردیبهشت ساعت 21 پخش می‌شود. همچنین فیلم سینمایی «جاده‌های سرد» با موضوع معلم 14 اردیبهشت ساعت 20:30 از شبکه چهار سیما پخش می‌شود. فیلم سینمایی «جاده‌های سرد» با بازی درخشان علی نصیریان به کارگردانی مسعود جعفری‌جوزانی و نویسندگی سیامک تقی‌پور محصول سال 1364 است. داستان فیلم به این شرح است که در فصل زمستان جوانی به نام اسماعیل ناچار می‌شود برای تهیه داروی پدر بیمارش به شهر برود. معلم روستا (علی نصیریان) و جوانی به نام رحمان (حمید جبلی) نیز با او همراه می‌شوند. در بین راه، معلم که یکی از پاهایش را سال‌ها قبل در درگیری با گرگ‌ها از دست داده‌است از اسماعیل و رحمان جدا می‌شود و در بازگشت به روستا مورد هجوم گرگ‌ها قرار می‌گیرد و به گودالی پناه می‌برد.

پویش معلم خوب من با چند فیلم در شبکه آموزش

شبکه آموزش سیما در هفته معلم پویش «معلم خوب من» را برگزار می‌کند. مخاطبان برای شرکت در این پویش، می‌توانند دلنوشته، دلگویه و خاطره از معلم خود را در قالب عکس، صوت و یا فیلم به مدت 30 ثانیه در پیام رسان‌های بله، ایتا، سروش و یا روبیکا به شماره 09108994244 و یا @amoozesh7tv ارسال کنند. این شبکه همچنین فیلم‌های سینمایی مرتبط با این موضوع را از شنبه تا پنجشنبه 8 تا 13 اردیبهشت هر شب ساعت 22:30 پخش می‌کند.

فیلم‌های سینمایی «دبیرستان»، «آوای زمین»، «جاماندگان»، «ستارگان روی زمین»، «پشت پرده»، «مدرسه‌ای که ما رفته‌ایم»، «جاده‌های سرد»، «کتونی سفید»، «انجمن شاعران مرده»، «معلم خوب»، «یک الف ناقابل» و «آهوی وحشی» برای مخاطبان درنظر گرفته شده است. مستندهای ویژه معلم مانند «باغبان»، «معلم زیبای من»، «عطر بهشت»، «معلم شهید مطهری» و ...از یکشنبه 9 تا پنجشنبه 13 اردیبهشت هر شب ساعت 17 پخش می‌شود.

برنامه «معلم خوب من» از دوشنبه تا پنجشنبه 10 تا 13 اردیبهشت ساعت 11 صبح پخش می‌شود. «استودیو معلم» با حضور معلمان نمونه کشوری از سه‌شنبه تا پنجشنبه 11 تا 13 اردیبهشت از 8 صبح تا 18 به صورت متناوب و در 15 دقیقه پایانی هر ساعت پخش می‌شود. «مبصر پنج ساله کلاس» چهارشنبه و پنجشنبه 12 و 13 اردیبهشت ساعت 12:30 و ویژه برنامه روز معلم 11 اردیبهشت ساعت 18 از شبکه آموزش سیما پخش خواهد شد. ارتباط با مراکز استان‌ها در راستای معرفی معلم‌های استانی ساعت 21 تا 21:30 به صورت زنده پخش خواهد شد.

سریال‌های جدید تلویزیون/ از بدل و آقای قاضی تا هشت‌پا و رویان

شبکه نسیم با یک برنامه زنده و یک کودک‌شوی ویژه

شبکه نسیم نیز با برنامه زنده «نسیمی‌شو» به پاسداشت مقام معلم می‌پردازد. همچنین برنامه «کودک‌شو» نیز منعطف با این موضوع ساعت 22 سه‌شنبه 11 اردیبهشت‌ماه روی آنتن می‌رود.

شبکه تهران با تهران بیست و سلام تهران

برنامه های «سلام تهران»، «به خانه برمی گردیم» و «تهران بیست» شبکه تهران نیز منعطف با گرامی داشت روز معلم روی آنتن می‌روند.

شبکه قرآن با کلام استاد مطهری

شبکه قرآن و معارف سیما با پخش مستند «نبراس» به جریان شناسی و نقش روحانیت در حوزه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، تعلیم و تربیت، اجتماعی می پردازد. این مستند به تهیه‌کنندگی سیدشهاب لاجوری شامگاه چهارشنبه ساعت 30 دقیقه بامداد بر روی آنتن شبکه قرآن و معارف سیما می‌رود.

برنامه «کلام استاد مطهری» با نگاهی به سخنرانی‌های ایشان در موضوعات مختلف نیز از روز شنبه 8 اردیبهشت تا روز پنچشنبه 13 اردیبهشت ساعت 11:45 صبح از شبکه قرآن و معارف سیما پخش می‌شود. معرفی کتاب‌های استاد مطهری و پخش آیتم‌های مختلف در بزرگداشت مقام معلم از دیگر میان برنامه های شبکه قرآن و معارف سیما است.

شبکه امید با معلم خوب من و چند فیلم و مستند

شبکه امید نیز با توجه به مخاطبین نوجوان خود به صورت ویژه به موضوع معلم و گرامیداشت این روز می‌پردازد. این شبکه در کنار پویش‌ها، نماهنگ‌ها و آیتم‌های کوتاه مرتبط با موضوع معلم، برنامه «معلم خوب من» را از شنبه تا یکشنبه 8 تا 16 اردیبهشت ساعت 20 به صورت زنده به روی آنتن خواهد برد. همچنین این شبکه از چهارشنبه 12 اردیبهشت تا جمعه 14 اردیبهشت ساعت 18 فیلم های سینمایی مرتبط با موضوع معلم چون «لونانا در انتظار معلم»، «ریکا» و «سی نابغه»، «آقا معلم» و «آقای لازار» را پخش می‌کند.

همچنین مستندهای «راه بی عبور» و «معلم عشق و چراغ مدرسه روشن است» در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه 12 و 13 اردیبهشت حوالی ساعت 17:30 از این شبکه پخش خواهد شد.

شبکه نمایش و پخش فیلم‌هایی با محوریت «معلم»

شبکه نمایش با پخش فیلم سینمایی «30 نابغه» ساعت 21:00 و «جنگل تخته سیاه» ساعت 1 بامداد چهارشنبه 12 اردیبهشت به موضوع اهمیت و ارزش معلم‌ها می‌پردازد. فیلم «جنگل تخته سیاه» در مورد بزه کاری در مدرسه است. در این فیلم کهنه سربازی برای تدریس در یک دبیرستان استخدام می‌شود. این اولین تجربه تدریس او است و او در کنار دردسرهای مدرسه باید برای تأمین همسر باردارش نیز تلاش کند.«30 نابغه» فیلمی بیوگرافی و درام محصول 2019 کشور هند به کارگردانی ویکاس بال است. این فیلم داستان واقعی یک ریاضیدان هندی به نام آناند کومار در شهر پتنه را روایت می‌کند.

نگاهی به هیاهوی جدید درباره سریال «پایتخت»

شبکه مستند و مستند مهمان و مرتضی مطهری

شبکه مستند نیز با پخش مستندهای «مهمان» و «مرتضی مطهری» روز معلم را گرامی می دارد.مستند «مهمان» به آشنایی با خانم الهام مرادی، آموزگار حق التدریسی دبستان شهید سالاری اسلام قلعه در استان خراسان رضوی و تلاش های او می پردازد. این مستند سه شنبه 11 اردیبهشت ساعت 19:30 پخش می شود.فیلم 80 دقیقه ای «مرتضی مطهری» تولید شبکه مستند سیماست و از زبان مصطفی کتیرایی تنها شاهد عینی حادثه و بازسازی صحنه ترور آیت الله به آخرین شب زندگی آیت الله مطهری پرداخته است. این مستند نیز سه شنبه 11 اردیبهشت ساعت 21 روی آنتن می‌رود.

شبکه افق با قصه‌های مجید و شبکه کودک با برنامه زنده «سر سفره خدا»

شبکه افق نیز با مستند «می خواهد معلم باشد» در روز پنجشنبه 13 اردیبهشت ساعت 16 و فیلم سینمایی «قصه‌های مجید» در روز جمعه 14 اردیبهشت ساعت 17 به پاسداشت مقام معلم می‌پردازد.

شبکه کودک نیز برنامه زنده «سر سفره خدا» در روز چهارشنبه 12 اردیبهشت ساعت 19:30 با محوریت معلم و جایگاه ارزشمند او در جامعه را به روی آنتن خواهد برد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهترین تلویزیون های ساخت داخل و با گارانتی
  • چند حقیقت درباره نادر طالب‌زاده
  • ویژه برنامه‌های تلویزیون در روز معلم
  • بازگشت «خوش نمک» به تلویزیون با مجریان جدید
  • بیانیه تند تراکتور علیه تلویزیون؛ چرا در مورد حق پخش چیزی نمی‌گویید؟
  • بیانیه تند تراکتور علیه تلویزیون سهند تبریز
  • مسابقه‌ای برای کلاه‌سبزان نیروی دریایی
  • بدقولی کنداکتوری تلویزیون این بار با برنامه «هفت»
  • مستند «آقای خاص» کشتی برای اولین بار از تلویزیون
  • خنثی‌سازی دروغ‌های رسانه‌ای صهیونیست‌ها در قاب تلویزیون