Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس شورای تامین دام کشور با بیان اینکه اکنون با مازاد بیش از ۷.۲ میلیون راسی دام سبک روبرو هستیم، گفت: آزادسازی صادرات دام زنده، فرصت تنفسی برای صنعت دام کشور جهت ادامه تولید مجدد است.

به گزارش گروه اقصتادی خبرگزاری دانشجو، «منصور پوریان» درباره آزادسازی صادرات دام زنده، افزود: طبق آمار‌ها در بخش روستایی و عشایری و صنعتی با حجم بالای تولید دام زنده از فصل‌های گذشته روبرو هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بیش از ۷.۲ میلیون راس مازاد دام سبک و سنگین


رییس شورای تامین دام کشور تصریح کرد: جمعیت مازاد دام زنده در بخش دام سبک ۷ میلیون راس و در بخش دام سنگین ۲۰۰ هزار راس است که صادرات می‌تواند به خروج بخشی از این دام‌های حجیم و سنگین وزن از دامداری‌ها کمک کند، زیرا این دام‌ها در داخل کشور خریدار ندارند.

به گفته وی، جمعیت دام سبک کشور بیش از ۷۰ میلیون راس است که ۱۷ میلیون راس پرواری بوده و دام سنگین نیز ۸ میلیون و ۲۰۰ هزار راس که یک میلیون و ۲۰۰ هزار راس از آن‌ها دام پرواری است.

پوریان کاهش تقاضای گوشت قرمز را ناشی از بروز بیماری کرونا، افزایش قیمت‌ها و تعطیلی واحد‌های پرمصرف دانست و ادامه داد: بنابراین امسال نزدیک ۷۲۰ هزارتن تولید گوشت خواهیم داشت که بخشی از این دام قرار است توسط شرکت پشتیبانی امور دام خریداری و ذخیره سازی شود.

به گفته رییس شورای تامین دام کشور، طبق این ابلاغیه دام‌های سبک بالای ۵۵ کیلوگرم و گوساله با اوزان ۷۵۰ کیلوگرم به بالا صادر می‌شود.

وی درباره آزادسازی صادرات و تاثیر آن بر بازار داخلی گفت: با توجه به حجم بالای جمعیت دامی کشور و مازاد دام به نظر می‌رسد آزادسازی صادرات تاثیر چندانی بر بازار مصرف داخلی نداشته و مشکلی ایجاد نکند.


مجوز صادرات ۵۵۰ هزار راس دام زنده سبک و سنگین از کشور


رییس شورای تامین دام کشور با بیان اینکه بازار دام زنده و گوشت قرمز با رکود همراه است، افزود: با این مصوبه، دام‌های سبک و سنگین با اوزان بالا که روی دست تولیدکنندگان باقی مانده از کشور خارج می‌شود و دامی که تازه تولید شده به مصرف بازار داخلی می‌رسد.

پوریان گفت: براساس این مصوبه در بخش دام سبک ۵۰۰ هزار راس به کشور‌های حوزه خلیج فارس و عراق و ۵۰ هزار راس دام سنگین گوساله به کشور‌های هدف صادر می‌شود.

رییس شورای تامین دام کشور با بیان اینکه میزان صادرات حجم بالایی ندارد، اظهار داشت: با این وجود روند صادرات دام زنده علاوه بر کاهش قاچاق دام زنده می‌تواند موجب احیای تولید دام زنده در دامداری‌ها و دامپروری‌ها شود.

وی افزود: اکنون قیمت هر کیلوگرم دام زنده سبک ۵۳ هزارتومان و گوساله ۵۰ هزارتومان است.

رییس شورای تامین دام کشور با توجه به ابلاغیه وزیر جهاد کشاورزی مبنی بر آزادسازی صادرات دام زنده، برای کمک به صنعت دامی کشور، خواستار آن شد که شرایط لازم برای صادرات فراهم شود تا تولیدکنندگان بیش از این دچار ضرر و زیان نشوند.

گفتنی است مصوبه صادرات دام زنده ۱۴ مهرماه امسال توسط وزیر جهاد کشاورزی ابلاغ شد.

طبق آمار‌ها نیاز سالانه کشور به گوشت قرمز حدود یک میلیون تن است که نزدیک ۸۸۰ هزار تن آن در داخل کشور و حدود ۱۰ درصد آن از محل واردات تامین می‌شود.

با این وجود، قیمت گوشت قرمز در بازار ایران متغیر است به طوری که اکنون قیمت هر کیلوگرم گوشت گوساله و گوسفندی در بازار از ۱۵۰ هزار تا ۱۸۰ هزارتومان به فروش می‌رسد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دام مازاد دام سبک دام سنگین آزادسازی صادرات صادرات دام زنده میلیون راس گوشت قرمز هزار راس دام سبک دام ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۵۴۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، حمیدرضا فلاح در حاشیه نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی بیان کرد: خوزستان برخلاف دیگر نقاط کشور سه اتاق بازرگانی مستقل دارد و ظرفیت بسیار خوبی در حوزه صادراتی ایجاد کرده است که امیدواریم این هم‌افزایی موجب تحقق شعار و اهداف برنامه‌ریزی دولت شود.

وی به ارتباطات خوب در حوزه اصناف خوزستان اشاره و اظهارکرد: استان خوزستان با حدود ۶ میلیارد دلار، رتبه دوم کشور در حوزه صادرات را کسب کرد.

فلاح بیان کرد: برنامه‌ریزی وزارت صمت برای خوزستان رسیدن به هفت میلیارد دلار صادرات است ولی هدف صنعت، معدن و تجارت خوزستان رسیدن به ۷.۵ میلیارد دلار صادرات است که امیدواریم تحقق یابد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خوزستان بر ضرورت تمرکز مبتنی بر صادرات تاکید کرد و گفت: میزان صادرات خوزستان از محل تولیدات صمت ۲.۵ میلیارد دلار بوده که یکی از اقدامات خوب بود؛ مابقی آن نیز تولیدات صادراتی است که توسط بازرگانان انجام شده است.

وی تصریح کرد: میزان صادرات تولیدات محصولات درون استان بیش از پنج میلیارد دلار بوده که صادرات به کشور‌های همسایه هدفگذاری شده است.

فلاح بیان کرد: صادرات محصولات خوزستان به اوراسیا و روسیه یکی دیگر از اهداف است که تلاش می‌شود در چارچوب سیاست‌های دولت سیزدهم اجرا شود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خوزستان اظهارکرد: خوزستان ۵۰ رایزن اقتصادی را برای اولین بار در سراسر کشور توزیع و ماموریت جدید محول می‌کند؛ سه نفر از همکاران در صمت خوزستان به عنوان رایزنان اقتصادی انتخاب شدند که می‌توانند ظرفیت خوبی برای توسعه مبادلات تجاری استان ایجاد کنند.

خوزستان با حدود ۱۷۰ هزار واحد صنفی رتبه سوم کشور را در این حوزه دارد که موجب اشتغالزایی برای حدود ۵۰۰ هزار نفر شده است.

دیگر خبرها

  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود
  • خراسان جنوبی به لحاظ افزایش ولادت چهارمین استان کشور است
  • برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • ۱۸ میلیون راس دام سبک آماده کشتار است
  • هدف‌گذاری برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • هدف‌گذاری رشد ۲۰ میلیارد‌دلاری تجارت
  • افزایش ۲۷درصدی خرید مرغ مازاد مرغداران/ کریدورهای صادراتی فعال شود
  • صادرات ایران به ۳۹ کشور آفریقایی
  • ایران‌پوریان: تراکتور همیشه در نقل‌وانتقالات بازنده است
  • قیمت مرغ زنده چقدر شد؟