Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-رئیس داشنگاه علوم پزشکی استان اردبیل از روز بدون فوتی استان خبر داد و گفت: ایمنی کامل بدون تزریق دوز دوم کرونا امکان پذیر نیست بنابراین درخواست می‌کنیم کسانی که نوبت دوز دوم فرارسیده سریعاً جهت تزریق واکسن اقدام نمایند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  اردبیل ،به نقل از دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل، شهرام حبیب زاده با بیان اینکه وضعیت استان در تزریق دوز اول واکسن خوب است اما در تزریق دوز دوم واکسن نسبت به میانگین کشوری، وضعیت خوبی نداریم، اظهار داشت: ایمنی کامل بدون تزریق دوز دوم کرونا امکان پذیر نیست بنابراین درخواست می‌کنیم کسانی که نوبت دوز دوم فرارسیده سریعاً جهت تزریق واکسن اقدام نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به اثر بخشی کرونا در کاهش شدت درگیری با بیماری نیز اشاره کرد و افزود: مهمترین تأثیر واکسن در پیشگیری از مرگ و میر است که اگر فردی بعد از تزریق هر دو دوز واکسن مبتلا شود شدت بیماری، خفیف بوده و خطر مرگ و میر در آنها بسیار بسیار کمتر است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بر رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی با وجود دریافت دو دوز واکسن کرونا تاکید کرد و گفت: با توجه به سرد شدن هوا لازم است میزان دورهمی ها کم شود، برگزاری مراسم عروسی در فضاهای بسته خطرناک است و برگزاری کلاس‌ها در دانشگاه‌ها بر اساس پروتکل‌های بهداشتی انجام شود.

افزایش بیماران بدحال کرونایی در آذربایجان‌غربی / روند واکسیناسیون ‌شتاب گرفتمیزبانی مس رفسنجان در سرچشمه/ تست کرونای ربیعی منفی شدواردات داروی قارچ سیاه 16برابر شد/ تداوم تأمین واکسن کرونا تا 200میلیون دوز

حبیب زاده ضمن ابراز همدردی و تسلیت به خانواده‌های داغدار استان اردبیل افزود: در 24 ساعت گذشته خوشبختانه مورد فوتی نداشتیم ولی هم اکنون وضعیت 45 بیمار بدحال مبتلا به کرونا هم طبق آخرین معاینات کادر درمانی استان وخیم اعلام شده و پیش بینی می‌شود در چند روز آینده شاهد افزایش فوتی‌های کرونایی در استان باشیم.

وی تصریح کرد: هم اکنون 193 تخت بیمارستانی در اختیار بیماران کرونایی قرار دارد و 40 بیمار کرونایی نیز با حال عمومی نسبی و مناسب از بیمارستان‌ها مرخص شدند اما نکته قابل توجه ادامه روند درمان و رعایت پروتکل‌های بهداشتی تا بهبودی کامل است و این عزیزان باید قرنطینه خانگی و عدم حضور در اجتماعات را رعایت کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیان کرد: در 24 ساعته گذشته 33 بیمار جدید در استان بستری شدند به طوری که همچنان افزایش و کاهش موارد ترخیص و بستری تقریباً برابر است که نشان‌دهنده این است که ویروس در جامعه در حال انتشار بوده و هنوز خاموش نشده است.

وی ادامه داد: هم اکنون شهرستان‌های اردبیل، پارس آباد، خلخال، مشگین شهر، گرمی، نمین و نیر در وضعیت زرد و شهرستانهای بیله سوار، سرعین، کوثر و اصلاندوز در وضعیت آبی قرار دارند.

انتهای‌پیام/131/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: علوم پزشکی تزریق دوز دوز دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۵۵۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!

اخیرا محققان هلندی خبر فوت مردی که ۶۱۳ روز به بیماری کرونا مبتلا بود گزارش کردند. این مرد به‌دلیل ابتلا به نقص ایمنی نتوانست بیماری کرونا را شکست دهد.

این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

دیگر خبرها

  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • بیش از سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی تزریق شد
  • واکسیناسیون متقاضیان حج تمتع از امروز آغاز شد/ متقاضیان ۱۵ روز قبل از اعزام ادغام کنند
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد