Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس فوتبال»
2024-04-27@13:28:04 GMT

این کشتی دوست داشتنی!

تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۵۷۴۳۸

این کشتی دوست داشتنی!

تیم های ملی کشتی آزاد و فرنگی ایران با نمایشی دلچسب به کار خود در رقابت های قهرمانی جهان پایان دادند. به گزارش ایسنا، تیم های ملی کشتی آزاد و فرنگی ایران با ثبت رکوردهای مختلف در رقابت های قهرمانی جهان، پس از سال ها با اقتدار خود باعث احساس شادی و غرور در بین مردم شدند.

ابتدا آزادکاران ایران با نتیجه ای بی نظیر به کار خود در این رقابت ها پایان دادند، شکسته شدن طلسم شکست ناپذیری دیوید تیلور آمریکایی مقابل حسن یزدانی یکی از مهمترین اتفاقات رقابت های قهرمانی جهان بود که انعکاس گسترده ای در داخل و خارج از کشور داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسن یزدانی

مدال تاریخی امیرحسین زارع که پس از ۳۲ سال کشتی آزاد ایران در سنگین وزن را صاحب طلای جهان کرد، دیگر رکورد آزادکاران جوان ایران در نروژ بود. امیر حسین زارع

پیروزی کامران قاسمپور مقابل جی دن کاکس دیگر چهره شاخص کشتی آمریکا که تاکنون شکستی مقابل کشتی گیران ایرانی نداشت، نیز بازتاب وسیعی در بین مردم داشت. کامران قاسمپور

همچنین تیم ملی کشتی آزاد ایران بهترین نتیجه تاریخ کشتی از لحاظ مرغوبیت مدال بعد از رقابت های جهانی ۱۹۶۱ یوکوهاما را طی ۶ دهه گذشته رقم زد، جاییکه حسن یزدانی، کامران قاسمپور و امیرحسین زارع برای ایران ۳ مدال طلا گرفتند، علیرضا سرلک، امیرمحمد یزدانی و محمد نخودی به ۳ مدال نقره رسیدند و مجتبی گلیج نیز مدال برنز گرفت. علیرضا سرلک

مدال با ارزش نقره توسط کشتی گیران جوان و آینده دار همچون امیرمحمد یزدانی، محمد نخودی و علیرضا سرلک نوید بخش روزهای خوب کشتی ایران در رویدادهای پیش رو و مخصوصا المپیک ۲۰۲۴ پاریس بود.

اما کشتی فرنگی نیز نمایشی غرورآفرین و تحسین برانگیز را در رقابت های جهانی نروژ به جای گذاشت.

فرنگی کاران ایران با کسب ۴ مدال طلا و ۲ برنز رقابت های قهرمانی جهان، نتیجه ای تاریخی و غیر قابل پیش بینی را رقم زدند، نتیجه ای که به لحاظ مدالی بهترین در تاریخ کشتی فرنگی ایران بود.

هادی ساروی با کسب مدال طلای جهان پس از گذشت ۷ سال از مدال طلای سوریان در رقابت های جهانی ۲۰۱۴، ایران را صاحب اولین مدال طلا در رقابت های جهانی نروژ کرد. محمد هادی ساروی

محمدرضا گرایی چهره شایسته کشتی ایران نیز که بیش از ۲ ماه پیش در المپیک توکیو به مدال طلا رسیده بود، اینبار در نروژ بر مدال طلای جهان بوسه زد تا با ثبت این رکورد اولین ورزشکار ایران باشد که در یک سال در المپیک و مسابقات جهانی بر سکوی نخست می ایستد. محمدرضا گرایی

علی اکبر یوسفی نماینده وزن ۱۳۰ کیلوگرم کشتی فرنگی ایران نیز اولین مدال طلای تاریخ کشتی فرنگی ایران در سنگین وزن را رقم زد تا این کشتی گیر جوان و با آتیه نیز یکی دیگر از رکوردهای دوست داشتنی کشتی ایران در رقابت های جهانی نروژ را رقم بزند. علی اکبر یوسفی

میثم دلخانی نیز پس از سال ها حضور در رده های مختلف سنی، در دومین تجربه حضور در رده بزرگسالان درخشید و با نمایشی بی نظیر به مدال طلای جهان در وزن ۶۳ کیلوگرم بوسه زد. میثم دلخانی

هر چند این دوره از رقابت های قهرمانی جهان در هر دو رشته آزاد و فرنگی به دلیل برگزاری در سال المپیک، با غیبت برخی از چهره های سرشناس کشتی جهان و المپیک برگزار شد و برخی نیز معتقدند کاهش سطح کیفی این رقابت ها نسبت به دوره های قبل، در کسب این نتایج موثر بود، اما بدون شک کشتی آزاد و فرنگی ایران درخشش خیره کننده ای در رقابت های جهانی نروژ از خود بر جای گذاشتند و نمی توان براحتی از کنار این نتایج تاریخی گذشت.

انعکاس گسترده اخبار موفقیت های کشتی گیران ایران در این رقابت ها در کنار استقبال بی نظیر مردم از تماشای رقابتها و نتایج بدست آمده به همراه رضایت مردم و مسئولان ارشد کشور از عملکرد کشتی گیران ایران، بار دیگر کشتی را به معنای واقعی ورزش اول ایران کرد و آن را به روزهای اوج گذشته برگرداند.

ورزش اول ایران در این روزها و سال های سخت و غمبار، بار دیگر شادی بخش و غرورآفرین برای مردم ایران بود.

انتهای پیام

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: تیم ملی کشتی آزاد تیم ملی کشتی آزاد تیم ملی کشتی فرنگی کشتی فرنگی قهرمانی جهان ۲۰۲۱ رقابت های جهانی نروژ رقابت های قهرمانی جهان آزاد و فرنگی فرنگی ایران کشتی فرنگی کشتی گیران مدال طلای طلای جهان کشتی آزاد مدال طلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۵۷۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشتی فرنگی در چه اوزانی در المپیک شانس مدال دارد؟

مربی تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان درباره وضعیت ورزشکاران و پیش‌بینی خود از مدال المپیک صحبت کرد.

به گزارش مشرق، فرزاد ایمانعلی زاده مربی تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان درباره ارزیابی خود از جام تختی، عنوان کرد: تقریبا ۱۶-۱۷ نفر از کشتی‌گیران اصلی ما بیرون هستند و آینده سازان در اینجا کشتی می‌گیرند. ملاک اصلی جام تختی انتخاب تیم امید است.

وی درباره اینکه ملی‌پوشان اصلی نیستند خلائی احساس نمی‌شود، افزود: قطعا همین طور است. در یکی دو وزن ضعیف‌تر از نفرات اصلی هستیم. اسم نمی‌برم اما نفر سوم که در اینجا اول می‌شود با نفر اول ما اختلاف فاحش دارد. باید کار کرد، از جوانان در تیم بزرگسالان استفاده کرد تا روندمان بهتر شود.

مربی کشتی فرنگی درباره اینکه در اوزان ۶۰ و ۶۷ هنوز تکلیف مشخص نیست، خاطرنشان کرد: ما در این اوزان سهمیه را گرفته‌ایم. ده‌بزرگی توانست خودش را ثابت کند و اگر درآسیا طلا می‌گرفت قطعا ملی‌پوش ما در المپیک بود. به او یک فرصت دیگر داده می‌شود و قرار است با مهدی محسن نژاد به مجارستان برود. هر کدام عملکرد بهتری داشته باشند با ارزیابی کادر فنی به المپیک می‌روند.

ایمانعلی‌زاده درباره اینکه انتظار می‌رفت کشورهای بیشتری در جام تختی شرکت کنند، یادآور شد: اینجا چند سالی است به دلایل خاص کشورهای خارجی کمتر می‌آیند. ارمنستان هم تیم خوبی است و ما فکر نمی‌کردیم اینقدر خوب باشند. کشتی‌گیران جوان داخلی هم خوب است و مسابقات سطح معقولی دارد.

وی در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه تکلیف وزن ۶۷ کیلوگرم و رقابت گرایی با سعید اسماعیلی، تصریح کرد: گرایی قهرمان جهان و المپیک بوده و برایمان قابل احترام است از طرفی استعداد ناب در کشتی آمده به نام اسماعیلی که در جام وهبی امره خوب ظاهر شد. در آسیایی اول شد و طبق چرخه باید رو در رو یا یک تورنمنت رقابت کند. صلاحدید کادر فنی این بود که مجارستان بروند.

این مربی فرنگی درباره اینکه ۹۰ روز به المپیک مانده و ما در دوره قبل یک طلا داشتیم، این دوره لوپز قرار است بیاید، شرایط را چطور می‌بینید، گفت: برای دومین بار در طول تاریخ کشتی فرنگی است که ما با سهمیه کامل به المپیک می‌رویم و این افتخار بزرگی است. هدف کادر فنی این بود که محقق شد. ۴ سال پیش به خاطر شرایط کرونا سطح مسابقات پایین‌تر بود. امسال کار قطعا سخت تر است. همان طور که در جهانی ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ دیدید سطح مسابقات بالاتر بود. کار ما سخت است اما ما تیم جوان و در عین حال با انگیزه داریم که تلاش می‌کنیم بهترین اتفاق رخ دهد.

در المپیک لندن ۳ طلا گرفتیم و باید تلاش کنیم در این دوره مدال‌های زیبا بگیریم.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه خودتان در جه وزنی انتظار طلا دارید، اظهارداشت: روی کاغذ ۹۷ و ۱۳۰ کیلوگرم شانس طلا داریم. دوره قبل در ۶۷ کیلوگرم طلا گرفتیم اما این دوره شانس مدال داریم. در المپیک اتفاقات خاص می‌افتد به این صورت که وقتی از یک وزن انتطار طلا داریم مدال نمی‌گیریم و از وزنی که انتظار نداریم مدال می‌گیریم مانند المپیک ۲۰۱۶ که عبدولی مدال گرفت. قابل پیش‌بینی نیست اما امیدوارم روز خوبی باشد.

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • درخشش کشتی‌گیر کهگیلویه و بویراحمد در رقابت‌های بین‌المللی
  • تجلیل از آقای ورزش ایران در حاشیه کشتی فرنگی جام تختی
  • میرزازاده: مسئولان به آرامش کشتی در المپیک کمک کنند
  • کشتی فرنگی در چه اوزانی در المپیک شانس مدال دارد؟
  • کشتی فرنگی ایران برای دومین بار در تاریخ با سهمیه کامل در المپیک
  • دیوید تیلور، بی‌رحم دوست داشتنی
  • کنایه تلخ فوتبالیست دوست‌داشتنی سابق درباره قیمت دلار | فیلم
  • رنگرز: نباید برای مدال المپیک فشاری روی کشتی باشد/ کسب یک طلا نتیجه خوبی است
  • آغاز رقابت‌های بین‌المللی کشتی فرنگی جام تختی در اهواز
  • برگزاری کشتی فرنگی جام تختی بدون مدعیان