Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@12:19:17 GMT

۱۵۰ سلول بنیادی خون بند ناف استان مرکزی ذخیره شد

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۵۹۶۰۵

۱۵۰ سلول بنیادی خون بند ناف استان مرکزی ذخیره شد

دکتر «علی اصغر غفاری‌زاده» روز سه‌شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: شیوع کرونا تاثیر زیادی بر کاهش میزان ذخیره سلول بنیادی خون بندناف نوزادان داشته است.

وی اظهار داشت: زوج‌های متقاضی برای ذخیره سلول بنیادی خون بندناف هنگام قرارداد باید ۴۹ میلیون ریال و سالانه سه میلیون ریال بابت هزینه نگهداری از نمونه پرداخت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی گفت: استان مرکزی فاقد مرکز پیوند اعضا است و افراد برای استفاده از ذخیره سلول‌های بنیادی بند خون  باید از امکانات استان‌های دیگر استفاده کنند.

دکتر غفاری‌زاده افزود: از سلول‌های بنیادی خون بندناف برای بهبود بیماری‌های سخت‌درمان استفاده می‌شود اما، کار تحقیقاتی برای استفاده از این ظرفیت در درمان بیماری‌هایی همچون آلزایمر، پارکینسون و دیابت در حال انجام است.

وی اظهار داشت: ذخیره سلول‌های بنیادی خون بند ناف استان مرکزی از سال ۸۹ تاکنون درحال انجام است و بیش از ۲ هزار نمونه از متقاضیان استان ذخیره شده است.

رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی گفت: زنان باردار متقاضی برای ذخیره خون بند ناف در سی و چهارمین هفته حاملگی مشاوره شده و با انجام آزمایش‌های مورد نیاز قرارداد با آنان نهایی می‌شود.

دکترغفاری زاده افزود: انجام ندادن هرگونه تتو، خالکوبی و نداشتن بیماری خاص از جمله شرایط فیزیکی برای انعقاد قرارداد با زوج‌های متقاضی برای استفاده از خون بندناف است.
وی اظهار کرد: کارشناس خون‌گیری با انعقاد قرارداد هماهنگی لازم با متقاضی را انجام می‌دهد و فلاکس مخصوص در اختیار مادر باردار گذاشته شده تا در هنگام زایمان مراحل عمللیاتی ذخیره خون بندناف انجام شود.
رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی توضیح داد:  هنگام درد زایمان و انتقال زن باردار به مرکز درمانی، متقاضی کارشناس خون‌گیری را مطلع و در اتاق زایمان خون بندناف نوزاد به میزان  ۱۰۰ تا ۲۵۰ سی‌سی  به کیسه منتقل و در داخل فلاکس مخصوص با برچسب مشخصات مهر و موم می‌شود.
دکتر غفاری‌زاده یادآور شد: محل نگهداری و انجماد خون بندناف در شرکت فناوری بن یاخته‌های رویان در تهران است و در تانکرهای ازت و در دمای ۱۹۶ درجه سانتی‌گراد زیر صفر حفظ می‌شود.
وی  افزود: این نمونه‌ها در صورت بروز بیماری سخت درمان مورد استفاده قرار می‌گیرد و همچنین خواهر و برادرهای نوزادی که خون بند ناف او ذخیره شده نیز درصورتی که نوع خون آنان سازگار باشد از آن بهره‌مند می‌شوند.
مرکز فوق تخصصی درمانی و تحقیقاتی ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی از سال ۸۹ فعالیت خود را آغاز کرده و به متقاضیان  استان های قم، لرستان و خوزستان خدمات ارایه دارد.

برچسب‌ها استان مرکزی ریاست گروه بانک خون بندناف سلول های بنیادی جهاد دانشگاهی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان مرکزی سلول های بنیادی استان مرکزی سلول های بنیادی جهاد دانشگاهی جهاد دانشگاهی استان مرکزی سلول های بنیادی بنیادی خون بند خون بند ناف خون بندناف ذخیره سلول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۵۹۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که آسپرین چگونه در برابر سرطان روده بزرگ عمل می‌کند.

طبق یافته‌های منتشر شده، به نظر می‌رسد آسپرین جنبه‌های پاسخ ایمنی بدن را در برابر سلول‌های سرطانی تقویت می‌کند.

دکتر «مارکو اسکارپا»، محقق ارشد و جراح عمومی دانشگاه پادووا در ایتالیا، گفت: «مطالعه ما مکانیسم مکمل پیشگیری یا درمان سرطان با آسپرین را در کنار مکانیسم دارویی کلاسیک آن که شامل مهار التهاب است، نشان می‌دهد.»

برای این مطالعه، محققان نمونه‌های بافتی را از ۲۳۸ بیمار که بین سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹ تحت عمل جراحی سرطان روده بزرگ قرار گرفته بودند، به‌دست آوردند. از این تعداد، حدود ۱۲ درصد مصرف‌کننده آسپرین بودند.

به گفته محققان، نمونه‌های بافتی از مصرف‌کنندگان آسپرین، گسترش کمتر سرطان به غدد لنفاوی و فعالیت تهاجمی‌تر سلول‌های ایمنی در برابر تومورها را نشان داد.

در آزمایشگاه، آنها کشف کردند که قرار دادن سلول‌های سرطانی روده بزرگ در معرض آسپرین، توانایی سلول‌های ایمنی را برای هشدار به یکدیگر در مورد وجود تومورها افزایش می‌دهد.

به طور خاص، سلول‌های ایمنی شروع به بیان بیشتر پروتئینی به نام CD۸۰ کردند. به گفته محققان، در بیماران مبتلا به سرطان رکتوم، مصرف‌کنندگان آسپرین بیان CD۸۰ بالاتری در بافت‌های سالم داشتند که نشان می‌دهد آسپرین توانایی سیستم ایمنی را برای جستجو و از بین بردن سلول‌های سرطانی افزایش می‌دهد.

اسکارپا گفت: «گام بعدی یافتن راهی برای ورود آسپرین به عمق روده و تقویت اثرات ضد سرطانی آن خواهد بود.»

کد خبر 6090456

دیگر خبرها

  • ساخت نخستین سلول مغزی مصنوعی با آب و نمک 
  • با این فناوری انقلابی می‌توان درون سلول‌های سرطانی را مشاهده کرد!
  • برگزاری کنفرانس فیزیک بنیادی ایران به میزبانی قم
  • کنفرانس فیزیک بنیادی ایران ۱۲ اردیبهشت در قم برگزار می‌شود
  • موافقت بانک مرکزی با عرضه ۵۰۰ یورو به زئران حج ۱۴۰۳
  • موافقت بانک مرکزی با عرضه 500 یورو به زئران حج 1403
  • ۳ عنوان نشریه دانشگاه قم به ISC ورود پیدا کرد
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • افزایش ۳۰ درصدی ذخیره خون بندناف نوزاد در هرمزگان