Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید محمد رضا هاشمی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره دیدار روز گذشته خود با وزیر نیرو، بیان کرد: تشریح پروژه‌های مسکوت مانده تأمین آب در برخی شهرستان‌های استان به مثابه یکی از دغدغه‌ها ما در سطح استان به دلیل خشکسالی و کم آبی یکی از مهمترین مواردی است که از سطح وزارت خانه نیرو پیگیری و امیدواریم به زودی اجرایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اهمیت آبرسانی به استان رو به پیشرفت سمنان بر هیچکس پوشیده نیست چرا که کم آبی یکی از موانع سرمایه گذاری و توسعه است، افزود: هر گونه توسعه و رشد در گرو تأمین منابع آبی جدید برای استان قرار دارد.

توجه به منابع آبی

استاندار سمنان با بیان اینکه اقدامات شکل گرفته در راستای حفظ منابع آبی استان در طی سال‌های گذشته مناسب بوده‌اند اما هر نوع توسعه‌ای نیازمند تأمین منابع آبی است، ابراز کرد: در کنار تأمین منابع، حفظ منابع موجود نیز در اولویت ما قرار دارد.

هاشمی با بیان اینکه نصب کنتور هوشمند در چاه‌های کشاورزی و بهینه سازی مصرف آب یکی از اقداماتی است که خوشبختانه صورت پذیرفته و شاهد اجرای خوب این طرح‌ها هستیم، تاکید کرد: کاهش منابع آبی و برداشت بی رویه منابع زیرزمینی امروز یکی از مشکلات حوزه آبی در سطح استان سمنان است که باید مدیریت شود.

وی با بیان اینکه توجه جدی وزارت نیرو به مقوله کم آبی در استان سمنان یک مطالبه عمومی در سطح این استان است، گفت: همدلی خوبی خوشبختانه در سطح استان برای موضوع آب بین مسئولان و نمایندگان و مردم وجود دارد که امیدواریم همانطور که در دیدار با وزیر نیرو نیز مطرح شد، توجه خوبی به این استان شود.

کد خبر 5325503

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت نیرو سید محمد رضا هاشمی کم آبی استانداری سمنان بوشهر ویروس کرونا آمار کرونا شهادت امام رضا ع واکسن کرونا کرمانشاه هفته ناجا خطبه های نماز جمعه عکس استانها نیروی انتظامی گرگان هفته نیروی انتظامی شیوع کرونا ایلام منابع آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۵۹۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد

ایسنا/لرستان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان گفت: حدود۱۸۴ میلیون متر مکعب آب شرب پارسال در استان تولید شد.

یاسر اکبریان امروز هشتم اردیبهشت‌ماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: براساس آخرین گزارشاتی که در سامانه معاونت بهره‌برداری و توسعه آب شرکت ثبت شده سال ماقبل نیز رقمی حدود ۱۸۰ میلیون متر مکعب تولید داشته‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: علت افزایش تولید آب پارسال ناشی از توسعه شهرنشینی و افزایش مشترکان شرکت و همچنین اجرای پروژه‌هایی که تامین آب آن‌ها می‌بایست از طریق تاسیسات و منابع آبی شرکت آب و فاضلاب باشد بوده است.

اکبریان درخصوص سرانه مصرف آب لرستانی‌ها بیان کرد: سرانه مصرف آب در استان بین حدود ۲۰۰ لیتر در شبانه روز برای هر شهروند و در سطح کشور بین ۱۸۰ الی تا ۱۹۰ لیتر و مطابق استاندارد کشور کمتر از ۱۵۰ لیتر به ازای هر نفر است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان تصریح کرد: یکی از برنامه‌های در دست اجرای شرکت کاهش هدررفت و محاسبه آب بدون درآمد با استفاده از شبکه‌های هوشمند و به روز کردن تجهیزات است.

اکبریان ادامه داد: همچنین با استفاده از آگاهی و اطلاع رسانی به مردم از طریق برنامه‌های فرهنگی تلاش شده مصرف آب هم‌استانی‌ها به سمت نرم کشور و استانداردهای بین المللی نزدیک شود.

وی درخصوص تاثیر بارندگی‌های اخیر بر منابع آبی استان افزود: در استان تا اواسط دی ماه شاهد بارندگی‌های آنچنانی نبودیم و همین امر باعث شد منابع آبی کاهشی شود اما در بازه زمانی بهمن تاکنون و به‌خصوص در اسفندماه بارندگی‌ها مناسب‌تری را شاهد بودیم که در برخی شهرها همچون ازنا و الیگودرز روند تولید منابع آبی منفی نسبت به بازه زمانی بلندمدت کاهشی بوده و لازم است که در این شهرها تمهیدات لازم بکار گیرد.

اکبریان اضافه کرد: در لرستان هیچ‌گونه سدی برای تامین آب شرب پایدار وجود ندارد و بایستی برای تامین آب در فصل گرما تمهیداتی از سوی شرکت و همچنین مردم با استفاده از تمامی ظرفیت‌های استان صورت گیرد تا در فصل گرما از نظر تامین آب شرب با مشکل مواجه نشویم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • نگران رسوب پروژه های عمرانی معطل مانده در اردبیل هستیم
  • ضرورت افزایش تولید برق و کاهش محدودیت‌های برق صنایع
  • باران چگونه تنش آبی سیستان و بلوچستان را شست؟
  • تکمیل راه آهن دورود - خرم آباد از منابع مختلف پیگیری می شود
  • آزادسازی اراضی ملی بابل با حکم دادگاه
  • اجرای طرح نور در جامعه دینی نور امید ایجاد کرده است
  • اجرای طرح نور امید‌هایی را در جامعه دینی ایجاد کرده است
  • اجرای طرح نور امید‌هایی در جامعه دینی ایجاد کرده است
  • زایمان در منزل با کمک نیرو‌های عملیاتی اورژانس دامغان