Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-29@07:14:16 GMT

نظام انگلیس شکست خورد

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۶۱۷۹۷

نظام انگلیس شکست خورد

گزارش ۱۵۱ صفحه‌ای مجلس عوام انگلیس نشان می‌دهد که واکنش اولیه به بحران کرونا و اعتقاد به «مصونیت گله‌ای» منجر به مرگ‌ومیر بیشتر و رقم خوردن بدترین شکست نظام سلامت عمومی این کشور شد. ناطقان:  روزنامه گاردین امروز نوشت که براساس گزارش دو وزیر محافظه‌کار پیشین، رسیدگی اولیه این کشور اروپایی به همه‌گیری ویروس کرونا یکی از بدترین شکست‌های بهداشت عمومی در تاریخ انگلستان بوده چرا که رویکرد «هر چه بادا باد» وزیران و دانشمندان، شمار قربانیان را افزایش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!





گروه‌زدگی و تصمیم‌های غیرعقلانی ناشی از آن، باور به استثنایی بودن انگلیس و رویکرد تعمدی «کند و تدریجی» موجب شد تا انگلیس «بسیار بدتر» از سایر کشورها همه‌گیری کرونا را مدیریت کند.

طبق این گزارش، بحران کرونا «نقایص عمده دستگاه‌های دولتی» را نمایان کرد و نهادهای عمومی نتوانستند اطلاعات حیاتی را به اشتراک گذارند. توصیه‌های علمی نیز از فقدان شفافیت و لحاظ نشدن نظر کارشناسان بین‌المللی آسیب دید.

علیرغم آنکه انگلیس یکی از نخستین کشورهایی بود که در ژانویه ۲۰۲۰(بهمن۱۳۹۹) تست تشخیص کووید-۱۹ را ساخت، با این وجود برتری خود را از دست داده و دچار «بحران دائمی» شد. نویسندگان تحقیق مذکور، پیامدهای این وضعیت را اساسی دانسته و می افزایند: برای کشوری با تخصص جهانی در تجزیه و تحلیل داده‌ها، نبود داده‌ای برای تجزیه و تحلیل در مواجهه با بزرگترین بحران بهداشتی ۱۰۰ سال اخیر یک شکست تقریباً غیرقابل تصور بود.



در این گزارش آمده است: بوریس جانسون دستور تعطیلی کامل را ۲۳ مارس ۲۰۲۰ و آنهم دو ماه پس از نخستین جلسه کمیته مشاوران علمی دولت صادر کرد. این رویکرد آهسته و تدریجی، سهوی نبود و نشانی از تأخیر یا اختلاف اداری میان وزیران و مشاوران آنان نداشت. این یک سیاست عامدانه بود که مشاوران علمی دولتی پیشنهاد داده و دستگاه‌های اجرایی تمامی مناطق انگلیس تصویب کردند.

اکنون روشن است که این سیاست اشتباه بود و در غیاب سیاستی قاطعانه‌تر منجر به افزایش تعداد کشته‌ها شد. در شرایطی که همه‌گیری سریع و تصاعدی گسترش می‌یابد، تک تک هفته‌ها اهمیت دارند.

گزارش کمیسیون علم و فناوری و کمیسیون بهداشت و مراقبت‌های اجتماعی مجلس عوام براساس شهادت بیش از ۵۰ شاهد از جمله مت هنکاک وزیر بهداشت سابق، مشاوران ارشد علمی و پزشکی دولت و مسئولان اصلی گروه ضربت واکسن گردآوری شده است.​

برچسب ها: نظام ، انگلیس ، شکست ، مرگ ، مدیریت

منبع: ناطقان

کلیدواژه: نظام انگلیس شکست مرگ مدیریت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۱۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکست رسانه‌ای واشنگتن در اعتراضات دانشجویی

«علی انتظاری» رییس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به حضور گسترده نیروهای نظامی آمریکا در دانشگاه‌های این کشور برای سرکوب اعتراضات در حمایت از مردم فلسطین اظهار کرد: آمریکا دارای یک «نظام رسانه‌ای» است که در دوره‌ای بسیار دقیق و حساس عمل می‌کرد و هیچ شبهه‌ای را بی‌پاسخ باقی نمی‌گذاشت اما در حال حاضر کارآمدی این نظام را از دست داده است.

وی با بیان اینکه این اعتراضات قابل پیش‌بینی بود، ادامه داد: در حال حاضر شرایطی به وجود آمده که دولت آمریکا از نظر رسانه‌ای دچار شکست شده که این موضوع، مهم‌تر از اتفاقات دیگر است.

استاد دانشگاه با تاکید بر اینکه آمریکا توانایی ساماندهی افکار عمومی را ندارد و این مساله بسیار مهم‌تر از اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکاست گفت: این اتفاق نشان‌دهنده شکست رسانه‌ای غرب است؛ افرادی که در این دانشگاه‌ها تحصیل می‌کنند، در واقع فرزندان سرمایه‌داران این کشور و قشر برگزیده آمریکایی هستند که از نسل‌کُشی رژیم صهیونیستی در غزه، خون‌شان به جوش آمده است.

انتظاری تصریح کرد: علی‌رغم قدرت و گنبد آهنین رسانه‌ای و همچنین نظام کنترل شدید در آمریکا، شاهد بروز چنین اعتراضاتی هستیم که در نوع خود، از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی با بیان اینکه واقعیت آزادی در آمریکا، آزادی ذاتی نیست و فقط احساس آزادی وجود دارد گفت: هر زمانی که دولت آمریکا احساس خطر کند، آزادی منتفی می‌شود؛ شعارهای معترضان در آمریکا خیلی ملایم است و حتی معترضان در شعارهاشان موجودیت آمریکا را زیر سوال نمی‌برند اما با این وجود، دولت‌مردان حتی در این سطح را هم برنمی‌تابند.

کد خبر 6090000 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • دهقانی: نظام مالکیت فکری کلید توسعه عادلانه فناوری است
  • عالم غرب مدرن وارد دوران بحران انحطاط خود شده است
  • زرشناس: عالم غرب مدرن وارد دوران بحران انحطاط خود شده است
  • لیگ برتر انگلیس/ منچستر متوقف شد؛ شفیلد سقوط کرد
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • شکست رسانه‌ای واشنگتن در اعتراضات دانشجویی
  • افت ۴ پله‌ای رتبه علمی ایران
  • رسمی؛ لسترسیتی به لیگ برتر انگلیس برگشت
  • ترکیب احتمالی چلسی برای بازی با استون ویلا
  • قهرمانی بدون شکست آرسنال در ورزشگاه وایت هارت لین (25 آوریل، 2004) / فیلم