Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تسنیم، محمدتقی نقدعلی نماینده خمینی شهر در مجلس در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه 20 مهر) قوه مقننه و  در تذکر شفاهی بر اساس بند (11) ماده (22) آیین‌نامه داخلی مجلس در مورد گزارش ارائه شده از سوی کمیسیون اصل 90 پیرامون وضعیت بورسیه‌ها گفت: یکی از مشکلات موجود در این بخش هم در مجالس گذشته و هم این دوره از مجلس این بوده که گزارش‌های تحقیق و تفحصی که به قوه قضائیه ارسال می‌شود از مستندات و پیوست‌های لازم به گونه‌ای برخوردار نبوده که منتهی به صدور حکم قضایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: هم اکنون شکایت از رئیس جمهور با 500 هزار امضا به کمیسیون اصل 90 تقدیم شده است ضمن اینکه در گزارش تحقیق  و تفحص از وضعیت بورسیه‌ها نیز اسم آقای روحانی و معاونش در صدر اسامی متخلفان ذکر شده است.

نماینده خمینی شهر در مجلس تصریح کرد: با توجه به اینکه اغلب این گزارش‌های تحقیق و تفحص به دلیل نبود مستندات و پیوست‌های قضایی منتهی به صدور حکم نمی‌شود، کما اینکه در پی بررسی که روی گزارش‌های تحقیق و تفحص مجلس نهم داشتم نشان می‌داد 90 درصد آنها به دلیل همین مشکل قابلیت صدور حکم قضایی را نداشته‌اند بنابراین از کمیسیون اصل 90 می‌خواهم که قبل از ارسال این گزارش به قوه قضائیه پروسه حقوقی لازم را برای آن ارسال کنند تا در نهایت برای آن حکم قضایی صادر شود.

عبدالرضا مصری نایب رئیس دوم مجلس که ریاست جلسه را بر عهده داشت در پاسخ به وی گفت: البته این تذکر مشمول ماده (22) آیین‌نامه نمی‌شود چرا که این ماده به حفظ شأن و جایگاه نمایندگان اشاره می‌کند اما در مورد این گزارش اقدام خلاف آیین‌نامه صورت نگرفته است اما محتوای تذکر شما قابل تأمل است بنابراین از کمیسیون‌های مربوطه نیز می خواهم که به این موضوع عنایت داشته باشند.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ما همان طور که قوانین را در مجلس مصوب می‌کنیم اما ممکن است شورای نگهبان بر آنها ایراد بگیرد، این گزارش را نیز به قوه قضائیه ارسال می‌کنیم اما این قوه مستقل بوده و می‌تواند بر اساس معیارهای قضایی در مورد آن تصمیم بگیرد و ما هم تصمیم این قوه را محترم می‌شماریم.

منبع: الف

کلیدواژه: کمیسیون اصل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۲۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف: جداول بودجه برای نخستین بار به رای گذاشته می‌شود

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، محسن زنگنه در تذکری گفت: نمایندگان تا ساعت ۲۳ امشب فرصت طرح پیشنهاد درباره بودجه را دارند، اما موضوع عجیبی اتفاق افتاده است، دوستان کمیسیون تلفیق اصل گزارش بودجه را ارائه نکردند و ما باید در خلأ پیشنهاد دهیم، نباید برخورد با مجلس به گونه‌ای باشد که بعد‌ها اگر کسی خواست خلاف آیین‌نامه اقدامی انجام دهد، زبان ما بسته باشد. در فایل مربوط به گزارش فقط نوشته شده مبلغ پیشنهادی کسر می‌شود و اضافه می‌شود.

  نماینده مردم تربت حیدریه، مه‌ولات و زاوه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بر اساس ماده ۱۸۲ آیین‌نامه داخلی، کمیسیون تلفیق باید گزارش را به نمایندگان ارائه دهد، با این شرایط ما چگونه می‌توانیم پیشنهادات خود را ارائه دهیم؛ به عنوان مثال بنده اگر به دنبال طرح پیشنهادی درباره درآمد‌های اختصاصی استانم باشم باید از وضعیت سایر استان‌ها اطلاع داشته باشم.   وی با بیان اینکه کمیسیون تلفیق فایلی به ما نمی‌دهد، تصریح کرد: طی این ۴ سال، امسال اوج غیرشفاف بودن بودجه است. آقای مفتح که پیشنهاد اصلاح آیین‌نامه را مطرح کردند با این هدف بود که نمایندگان نسبت به جداول اشراف داشته باشند. اکنون ما اصلاً جدولی نمی‌بینیم. نمی‌دانیم کمیسیون تلفیق چه اقدامی انجام داده است. ما منتظر هستیم تا جداول را بارگذاری کنند و ما پس از ملاحظه این جداول پیشنهادات خود را مطرح کنیم.   زنگنه افزود: خواهش می‌کنم به دوستان تذکر دهید در ساعات باقی مانده فایل جداول را برای نمایندگان ارسال کنند تا ما بدانیم چه اتفاقی در تلفیق رخ داده است.   محمدباقر قالیباف در پاسخ به تذکر این نماینده گفت: خواهش من این است که اگر نقدی هم دارید این نقد را منصفانه بیان کنید. در چهل و اندی سال گذشته چه زمانی جداول بودجه در صحن مجلس بررسی شده و نمایندگان تک به تک به جداول رأی داده‌اند که شما امروز می‌فرمایید غیرشفاف‌ترین بودجه است.   رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نباید به مجلس ظلم شود، بیان کرد: مجلس ماده ۱۸۲ آیین نامه را تصویب و بند (الف) و (ب) برای آن در نظر گرفت؛ هیچ زمانی تک تک نمایندگان جداولی که تصویب می‌شود را نمی‌دیدند و کمیسیون تلفیق به تنهایی این کار را انجام می‌داده، در تاریخ مجلس شورای اسلامی نخستین بار است که مجلس یازدهم جداول را به رأی نمایندگان گذاشته است که اگر نمایندگان پیشنهادی دارند مطرح کنند. از یک طرف بیان می‌کنند که هیأت رئیسه به مجلس بها نمی‌دهد، مهمترین بها همین اقدام است.   وی افزود: البته مجلس این تصمیم را گرفت و هیأت رئیسه نیز با آن همراهی کرد، برخی از دوستان نیز با این اقدام که جداول در صحن بررسی شود مخالف هستند و در حال حاضر پیشنهاد اصلاح مجدد این موضوع مطرح شده است؛ بنابراین از واژه غیرشفاف استفاده نکنید.   رئیس قوه مقننه با بیان اینکه بند (ب) ماده (۱۸۲) آیین نامه داخلی مجلس فقط درباره جداول بودجه است، بخش مربوط به احکام و تبصره‌ها تصویب شده و به قانون تبدیل شده است و در اختیار شما قرار دارد، ادامه داد: جداول بر اساس احکام تنظیم شده است؛ من امروز به صورت خاص گزارش را نگاه می‌کنم که اگر اشکالی وجود داشته باشد این نقد را برطرف کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه اجرای فیبر نوری بیرجند امضا شد
  • تفاهم نامه اجرای فیبر نوری بیرجند امضا شد
  • تفاهم نامه اجرای فیبرنوری بیرجند امضا شد
  • تخمین بازه زمانی پروسه طلاق در نبود شوهر با مشاوره حقوقی
  • لایحه عفاف و حجاب به کجا رسید؟
  • خبر جدید از لایحه حجاب/ رئیس کمیسیون قضایی مجلس: منتظر اظهار نظر شورای نگهبان هستیم
  • لایحه حجاب بار دیگر از مجلس به شورای نگهبان ارسال شد
  • لایحه عفاف و حجاب بار دیگر به شورای نگهبان ارسال شد
  • خبر جدید درباره لایحه عفاف و حجاب از زبان رئیس کمیسیون ویژه
  • قالیباف: جداول بودجه برای نخستین بار به رای گذاشته می‌شود