Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-03@07:40:49 GMT

تاکید وزارت خارجه کره شمالی بر تقویت روابط با روسیه

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۶۴۲۶۰

تاکید وزارت خارجه کره شمالی بر تقویت روابط با روسیه

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، در بیانیه‌ای که امروز (سه‌شنبه) به مناسبت هفتاد و سومین سالگرد برقراری روابط دیپلماتیک بین دو کشور کره شمالی و روسیه روی وبسایت وزارت خارجه کره شمالی قرار گرفت، پیونگ‌یانگ در خصوص تقویت و توسعه بیشتر همکاری‌ها با مسکو مطابق با آخرین توافقنامه‌ها ابراز اطمینان کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته خبرگزاری «تاس» روسیه، در این بیانیه آمده است: روابط دیرینه و سنتی همسایگی خوب کره شمالی و روسیه مطابق توافقِ صورت گرفته در اجلاس تاریخی «ولادی‌وستوک» همواره تقویت و توسعه می‌یابد.

وزارت خارجه کره شمالی تاکید کرد که طرفین حتی در شرایط ناپایدار جهانی ناشی از شیوع ویروس کرونا در ارتباط هستند.

این بیانیه می‌افزاید: حتی در شرایط نامساعد محیطی ناشی از همه‌گیری جهانی و نوسانات شرایط بین‌المللی، کره شمالی و فدراسیون روسیه تماس‌ها و ارتباطات منظمی را حفظ می‌کنند، بنابراین همکاری استراتژیک را در خصوص روابط دوجانبه و سایر مسائل بین‌المللی به طور مداوم تقویت می‌کنند. 

پیش‌تر، «سین هونگ‌چول» سفیر کره شمالی در مسکو گفته بود پیونگ‌یانگ خواستار تقویت همکاری‌ها با روسیه برای مقابله با اقدامات ثبات‌زدای آمریکا در شرق آسیا است.

سین در مصاحبه با خبرگزاری تاس با بیان اینکه صلح در شبه‌جزیره کره حاصل نمی‌شود مگر تا زمان خروج نظامیان آمریکا از منطقه، تاکید کرد که واشنگتن مسئول بی‌ثباتی و تنش در شرق آسیا است.

«کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی هم بامداد امروز آمریکا را «دلیل ریشه‌ای» مشکلات در شبه‌جزیره کره خواند. 

کیم هنگام افتتاح یک نمایشگاه تسلیحاتی از رفتار کره جنوبی نیز انتقاد و سئول را به دوروئی متهم کرد. او همچنین گفت علی‌رغم درخواست‌های اخیر آمریکا برای مذاکره هنوز دلیلی وجود ندارد «که بتوان باور کرد آنها دشمن نیستند.»

آمریکا و اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد از زمان اولین آزمایش اتمی کره شمالی در سال ۲۰۰۶ میلادی، چندین دور تحریم علیه کره شمالی وضع کرده‌اند.

کره شمالی علی‌رغم این تحریم‌ها بر تقویت توانایی نظامی خود برای مقابله با تهدید حضور نیروهای آمریکایی در منطقه تأکید کرده است. پیونگ‌یانگ می‌گوید تا زمانی که آمریکا به سیاست خصمانه خود برای براندازی نظام حاکم در پیونگ‌یانگ پایان ندهد از برنامه موشکی و هسته‌ای خود عقب‌نشینی نخواهد کرد.

دولت آمریکا به ریاست جو بایدن در هفته‌های اخیر ضمن تأکید بر ادامه سیاست تحریم علیه کره شمالی از این کشور خواسته پای میز مذاکره بیاید.

در سال ۲۰۱۸ کیم جونگ اون به نخستین رهبر کره شمالی تبدیل شد که با یک رئیس‌جمهور مستقر آمریکا دیدار کرد. اما مذاکرات میان دو کشور از زمان دومین دیدار میان کیم با ترامپ در سال ۲۰۱۹ متوقف ماند.

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: کره شمالی روسیه روابط دیپلماتیک آمریکا کره شمالی پیونگ یانگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۴۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا از چین و روسیه خواست کنترل سلاح‌های هسته‌ای را به «هوش مصنوعی» نسپارند

ایتنا - یک مقام ارشد آمریکایی از چین و روسیه خواست تا مانند ایالات متحده تعهد کنند که تنها انسان‌ها کنترل سلاح‌های هسته‌ای را در اختیار داشته باشند د و هوش مصنوعی از فرآیندهای تصمیم گیری در این مورد حذف شود.
پل دین، یک مقام مسئول در دفتر کنترل تسلیحات وزارت امور خارجه آمریکا روز پنجشنبه گفت واشنگتن «تعهد واضح و محکم» داده است که انسان ها کنترل کامل سلاح های هسته ای را خواهند داشت و افزود که فرانسه و بریتانیا نیز همین کار را کرده‌اند.

او از چین و روسیه نیز خواست تا از این روند پیروی کنند.

اظهارات این مقام ارشد آمریکایی در حالی بیان می‌شود که دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده، تلاش می‌کند تا بحث‌های جداگانه با چین را بر سر سیاست تسلیحات هسته‌ای و رشد هوش مصنوعی پیش ببرد.

روابط چین با روسیه، تهدیدهای مداوم چین علیه تایوان، اختلافات مرزی در دریای جنوبی چین و مسائل مرتبط با تجارت منصفانه مدت‌ها است که روابط پکن با واشنگتن را تیره کرده است.

گسترش فناوری هوش مصنوعی در جریان گفتگوهای گسترده بین آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده و وانگ یی، وزیر امور خارجه چین در ۲۶ آپریل در پکن مطرح شد.

بلینکن در آن سفر گفته بود «دو طرف توافق کردند که در هفته‌های آینده اولین گفتگوهای دوجانبه خود را در مورد هوش مصنوعی برگزار کنند و افزود که نظرات خود را در مورد بهترین نحوه مدیریت خطرات و ایمنی پیرامون این فناوری به اشتراک خواهند گذاشت.»

چین، بزرگترین تأمین‌کننده ماشین‌آلات، میکروالکترونیک، و نیتروسلولز است که برای ساخت مهمات و سوخت موشک و سایر موارد با کاربرد دوگانه‌ به کار می‌روند و مسکو از آنها برای تقویت پایگاه صنعتی دفاعی خود استفاده می‌کند.
پیشتر مقامات چینی از کشورهای دارای سلاح هسته‌ای خواسته بود که درباره عدم استفاده اولیه از سلاح‌های هسته‌ای علیه یکدیگر مذاکره کنند یا یک بیانیه سیاسی دراین‌باره صادر کنند.

دیگر خبرها

  • آمریکا در حال کار بر روی یک توافق امنیتی بلندمدت با اوکراین است
  • ترکیه همه روابط تجاری با تل‌آویو را تعلیق کرد
  • آمریکا از چین و روسیه خواست کنترل سلاح‌های هسته‌ای را به «هوش مصنوعی» نسپارند
  • بلومبرگ: ترکیه روابط تجاری با تل‌آویو را تعلیق کرد
  • ترکیه تمام روابط تجاری با تل‌آویو را تعلیق کرد
  • بررسی آخرین وضعیت روابط دوجانبه توسط وزرای خارجه ایران و استونی
  • امیرعبداللهیان بر توسعه روابط ایران و لبنان تاکید کرد
  • نگرانی پنتاگون از «تقویت» روابط روسیه و کره‌شمالی
  • افق پیش رو در مناسبات با عربستان روشن است
  • آخرین تحولات اوکراین| تاکید دبیرکل ناتو بر انتقال سریع تسلیحات به کی‌یف