Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه سایر رسانه ها خبرگزاری تقریب، «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد از نابرابری واکسن انتقاد کرده که به گفته وی به این معنی است که بار همه‌گیری کرونا به طور نامتناسب بر دوش فقرا افتاده است.

گوترش در نشست صندوق بین‌المللی پول گفت همبستگی جهانی در عمل از بین رفته و افرادی که در مناطق درگیری و کشورهای شکننده زندگی می‌کنند از همه بیشتر رنج می‌برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش یورونیوز، وی گفت که ۱۰۰ میلیون نفر از ابتدای همه‌گیری کرونا در جهان به فقر کشانده شده‌اند و چهار میلیارد نفر فاقد حمایت اجتماعی، مراقبت‌های بهداشتی و امنیت شغلی هستند.

گوترش تاکید کرد که چنین نابرابری‌ای زمینه مناسبی برای خشونت و درگیری ایجاد می‌کند.

نابرابری در واکسیناسیون

دبیرکل سازمان ملل متحد در خصوص نابرابری دسترسی به واکسن اظهار داشت: یک موضوع کلیدی این بود که در حالی که کشورهای توسعه یافته به واکسن دسترسی داشته و توانسته‌اند جمعیت خود را واکسینه کنند، کشورهای فقیر هنوز آن چیزی را که نیاز دارند در اختیار ندارند.

وی گفت: نابرابری (در دسترسی به) واکسن یک تهاجم اخلاقی است که جهان را به مرگ میلیون‌ها نفر دیگر محکوم و رکود اقتصادی را طولانی می‌کند که می‌تواند میلیاردها دلار هزینه داشته باشد و از همه بیشتر به فقیرترین کشورها ضربه بزند.

گوترش در ادامه از کشورها خواست تا از استراتژی واکسیناسیون جهانی سازمان جهانی بهداشت حمایت کنند که هدف آن این است که تا سال ۲۰۲۲، ۷۰ درصد از مردم همه کشورها در مقابل کرونا واکسینه شده باشند.

وی تصریح کرد:در کشورهایی که تحت بحران و درگیری قرار گرفته‌اند، واکسیناسیون نیازمند سرمایه‌گذاری هدفمند در سازوکارها و ظرفیت‌های تحویل محلی است. این نه تنها تضمین می‌کند که واکسن‌ها به سرعت و عادلانه تحویل داده شوند، بلکه سیستم‌های بهداشت محلی و ملی را تقویت می‌کند و به جلوگیری از همه‌گیری‌های آینده کمک می‌کند.

بهبود اقتصادی

گوترش همچنین در خصوص بهبود اقتصاد جهانی که در کشورهای ثروتمند در حال رخ دادن است اما در کشورهای فقیر این طور نیست، گفت که اقتصادهای پیشرفته ۲۸ درصد از تولید ناخالص داخلی خود را برای احیای اقتصادی سرمایه‌گذاری می‌کنند، رقمی که برای کم‌توسعه‌ترین کشورها به ۱.۸ درصد کاهش می‌یابند. 

وی افزود: کشورهایی که از جنگ و بحران آسیب دیده‌اند، کمترین فضای مالی را برای سرمایه‌گذاری در سیاست‌های مورد نیاز خود برای بهبودی پایدار و فراگیر دارند؛ سیاست‌هایی مانند انرژی تجدیدپذیر، حمایت اجتماعی و مراقبت‌های بهداشتی برای همه.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۴۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجاج دیگر کشورها در مراسم حج محبت زائران ایرانی را احساس کنند

به گزارش خبرگزاری مهر، نوبت عصر همایش توجیهی _ آموزشی زائران بیت الله الحرام استان تهران امروز شنبه (۱۵ اردیبهشت)، با مداحی حاج حمید رمضان پور، از ذاکران و مداحان اهل بیت (ع) در ورزشگاه ۱۲ هزار نفری آزادی تهران برگزار شد.

در ادامه این مراسم، وحید براتی، از قاریان ممتاز کشورمان و عضو کاروان قرآنی نور به تلاوت آیاتی ازکلام الله مجید پرداخت.

سرهنگ اسماعیل کشمیری، فرمانده پلیس فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) هم در سخنانی از زائران بیت الله الحرام خواست که با مسئولان کاروان ها همکاری کنند و برای حرکت به سمت فرودگاه به موقع در مساجد و حسینیه ها حاضر شوند.

لطفی، نماینده حراست بعثه مقام معظم رهبری دیگر سخنران این مراسم بود که توصیه هایی به زائران در ارتباط با موضوعات ایمنی و مقررات کشور میزبان ارائه کرد و گفت: که جز گذرنامه مدرک دیگری همراه نداشته باشند.

در ادامه این مراسم، کلیپی از بیانات حضرت آیت الله خامنه ای پخش شد که در آن مقام معظم رهبری غیر سیاسی کردن حج را یک خطای بزرگ و دفاع از مظلوم را یک فریضه و برائت از مشرکین در حج را یک عبادت دانستند.

حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت سخنران پایانی این همایش بود که با اشاره به شعار حج پیش رو «قرآن محوری، همدلی و اقتدار امت اسلامی و دفاع از فلسطین مظلوم» گفت: سفر حج فرصت مناسبی برای ارتباط بیشتر با کلام الله مجید و انس با قرآن کریم و درک مفاهیم این کتاب الهی است.

وی با اشاره اینکه در مراسم حج تمتع شاهد حضور برادران شیعه و سنی هستیم، از زائران بیت الله الحرام کشورمان خواست که با مسلمانان دیگر کشورها با محبت و مهربانی برخورد و همدلی، همبستگی و اتحاد خود را حفظ کنند.

وی در ادامه گفت: محبت و تواضع زائران ایرانی باید به گونه ای باشد که زائران کشورهای مختلف آن را احساس کنند.

حجت الاسلام والمسلمین نواب در بخش دیگری از سخنان خود به بحث اقتدار امت اسلامی و دفاع از فلسطین مظلوم به عنوان بخشی از شعار حج امسال اشاره کرد و گفت: امروز برخی از کشورهای غیراسلامی در دفاع از ملت مظلوم فلسطین از بعضی کشورهای اسلامی جلوتر هستند.

وی با اشاره به اینکه ثواب دو رکعت نماز در مسجدالحرام بیش از ۱۰۰ هزار رکعت نماز در ایران است، از زائران خواست که ضمن کسب دانش و آگاهی درباره این سفر معنوی، آداب حرمین شریفین را رعایت کنند.

حجت الاسلام والمسلمین نواب در پایان به زائران توصیه کرد که درسفر معنوی حج یک طواف مستحبی به نیابت از همه حق داران، گذشتگان، امام و شهدای عزیز و شهدای مظلوم غزه و مفقودالاثر جمهوری اسلامی ایران انجام دهید که خداوند ثواب طواف برای آنان ثبت می کند.

کد خبر 6096621 سيد اسد رجبی

دیگر خبرها

  • حجاج دیگر کشورها در مراسم حج محبت زائران ایرانی را احساس کنند
  • گوترش: حماس و اسرائیل را به دستیابی به توافق دعوت می‌کنم
  • کدام کشورها در سال ۲۰۲۴ بیشترین تعداد میلیاردرهای جهان را دارند؟ (+ اینفوگرافی)
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها فعال شوند
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها شوند
  • کدام کشورها بیشترین تعداد میلیاردرهای جهان را دارند؟ + اینفوگرافیک
  • گوترش: از شمار زیاد خبرنگاران کشته شده در غزه شوکه و وحشت زده‌ام
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • حماس خواستار قطع روابط کشورها با رژیم صهیونیستی شد
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد