Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی گمرک گفت: در روز‌های آینده برخی از محصولات میوه و تره‌بار که به‌ صورت فصلی در ایران تولید می‌شود به سبد صادرات به افغانستان افزوده می‌شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از گمرک ایران، روح الله لطیفی سخنگوی گمرک با اعلام این خبر افزود: چرا که بازار مصرف در افغانستان به دلیل شرایط اقتصادی و ذائقه مشترکی که با ایرانیان دارد خواستار محصولات غذایی و میوه و تره‌بار ایرانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به وضعیت آرام مرز‌های ایران و افغانستان، گفت: در حال حاضر مرز‌های دو کشور آرام است، اما این نگرانی وجود دارد که با بعضی از اتفاقات و ناامنی‌هایی که در برخی از نقاط افغانستان ایجاد شده است برخی از اقوام و اقلیت‌ها به دنبال این باشند که به طور موقت یا به نحو دیگر از کشور خارج شوند.

لطیفی اضافه کرد: موضوع روادید و چگونگی برنامه ریزی برای آن حتماً در دستور کار وزارت امور خارجه، کنسولگری‌ها و سفارتمان در افغانستان قرار می‌گیرد و در حوزه وظایف آن‌ها است، اما از نظر گمرک و سازمان‌های مستقر در مرز طبیعتاً افرادی که ویزا دارند می‌توانند وارد کشور شوند و آمادگی در این خصوص در مرز‌ها وجود دارد.

سخنگوی گمرک با اشاره به احتمال ورود اتباع از مرز‌های ایران و افغانستان به کشور گفت: تاکنون در مرز ماهیرود روند افزایشی نبوده، همچنین در مرز دوغارون نیز فعلاً افزایشی دیده نمی‌شود، اما در مرز میلک تا حدودی ورود اتباع کمی افزایش پیدا کرده است.

لطیفی تاکید کرد: در حوزه تجارت مرز‌ها فعال هستند و افغانستان همچنان پنجمین شریک تجاری کشور ما محسوب می‌شود که در ۶ ماهه نخست سال ۱۴۰۰ دو میلیون و ۵۱۶ هزار تن کالا به این کشور صادر شده که ارزش آن معادل ۹۹۹ میلیون دلار بوده است و این میزان صادرات ۴.۱۹ درصد از وزن کل صادرات و از لحاظ ارزش ۴.۵۸ درصد از ارزش کل کالا‌های صادراتی ما به دنیا بوده است.

وی افزود: نسبت به ۶ ماه نخست سال ۹۹ نزدیک به ۲۵ درصد کاهش وزن در صادرات به افغانستان رخ داده و همچنین از لحاظ ارزش نیز نزدیک به ۹.۵ درصد کاهش به ثبت رسیده است که بخشی از آن مربوط به تحولات چند ماه اخیر در افغانستان بوده است.

سخنگوی گمرک گفت: برخی از صنایع در افغانستان که مواد اولیه خود را از ایران تهیه می‌کردند همانند مصالح ساختمانی تقاضا برایشان کمتر شده چراکه برای تکمیل یا ساخت پروژه‌های عمرانی دولتی مصرف می‌شده و با تغییر حاکمیت در افغانستان طبیعی است تا تصمیم‌گیری‌ها متوقف بماند و طبیعی است که تبادلات تا حدودی کاهش پیدا کند.

لطیفی ادامه داد: البته در مرز میلک نسبت به قبل از تحولات افغانستان صادرات از لحاظ وزنی روند افزایشی داشته است به طوریکه قبلاً به طور متوسط روزانه ۲۰۰ کامیون در این مرز تجاری عبور می‌کرد که در حال حاضر به حدود ۳۶۰ کامیون رسیده است، اما در بقیه مرز‌ها ممکن است در برخی روز‌ها افزایش یا کاهش ثبت شود.

وی تاکید کرد: در روز‌های آتی برخی از محصولات میوه و تره بار که به صورت فصلی در ایران تولید می‌شود نیز به سبد صادرات به افغانستات افزوده خواهد شد که پیش بینی می‌شود بازهم صادرات ما به افغانستان افزایش پیدا کند چرا که بازار مصرف در افغانستان به دلیل شرایط اقتصادی و ذائقه مشترکی که با ایرانیان دارد خواستار بسیاری از محصولات غذایی و میوه و تره‌بار ایرانی است به همین دلیل احتمال افزایش صادرات وجود دارد و ثبات به مرز‌ها بازگشته و شرایط عادی است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: صادرات میوه و تره بار صادرات به افغانستان مرزهای ایران و افغانستان میوه و تره بار سخنگوی گمرک مرز ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۵۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کم‌گل‌ترین نسخه شماره ۹ پرسپولیس!

به گزارش همشهری‌آنلاین در فصلی که پرسپولیس در خط حمله با بحران مواجه است و مهاجمان نوک کم‌تعدادی در اختیار داشته، یکی از بدشانسی‌های این تیم هم به افت مهدی ترابی مربوط می‌شده است. شماره ۹ سرخپوشان که معمولا به‌عنوان وینگر و پشت مهاجم به میدان می‌رود، خیلی اوقات از شم خوب گلزنی‌اش به سود تیم استفاده می‌کرده است. به‌عنوان مثال، در نیم‌فصل دوم لیگ بیست‌ودوم، این بازگشت ترابی روی فرم بود که به پرسپولیس برای جاگذاشتن سپاهان و کسب عنوان قهرمانی کمک کرد. تنها کافی است هت‌تریک تماشایی او برابر گل‌گهر را به یاد بیاوریم تا روشن شود در مورد کدام نسخه از ترابی حرف می‌زنیم.

در این فصل اما کمتر نشانی از آن بازیکن قبراق در پرسپولیس بوده است. اگرچه ترابی با ارسال ۵‌پاس‌گل در لیگ برتر از این نظر آمار بدی نداشته، ‌تعداد گل‌های زده او در عدد۲ متوقف مانده و این کمترین نرخ از زمان حضور ترابی در پرسپولیس است. غیر از لیگ هجدهم که ترابی نیم‌فصل بازی کرد و یک گل زد، همیشه شاهد ثبت آمار بهتری از او بوده‌ایم. این بازیکن در لیگ نوزدهم با ثبت ۱۱گل بهترین آمارش را به‌جا گذاشت و بعدتر هم به‌ترتیب ۴، ۳و ۷گل برای سرخپوشان زد. در فصلی که ترابی ۳گل زد، پرسپولیس قهرمانی را به استقلال واگذار کرد و حالا بیم آن می‌رود که همان اتفاق تکرار شود. حقیقت این است؛ قرمزها برای قهرمانی به یک ترابی آماده‌تر نیاز دارند.

کد خبر 849556 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها ویژه ورزشی لیگ برتر فوتبال ایران باشگاه پرسپولیس

دیگر خبرها

  • روان‌سازی و تسهیل در مرزها منجر به افزایش صادرات به افغانستان خواهد شد
  • روان‌سازی در مرزها منجر به افزایش صادرات به افغانستان خواهد شد
  • رشد ۱۷ درصدی صادرات کالا از گمرک کرمانشاه طی فروردین سال جاری
  • صادرات ۱۴۵ میلیون دلاری افغانستان از طریق دهلیزهای هوایی
  • چگونه بازار مرغ ترکمنستان را از دست دادیم؟
  • کم‌گل‌ترین نسخه شماره ۹ پرسپولیس!
  • ریل گذاری ایران و امارات برای افزایش صادرات
  • صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از کردستان
  • صادرات نفت ونزوئلا کاهش یافت
  • واردات میوه های گرمسیری زمینه رشد تجارت خارجی را فراهم می کند