Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین - محبوبه فکوری؛ همه‌پرسی از خریداران پوشاک در بازار، رقابتی فشرده میان آرای اخذ شده برای پوشاک خارجی و داخلی را به نمایش می‌گذارد. چند سالی هست که تولیدکنندگان پوشاک ایران توانسته‌اند با بهره‌مندی از شرایط روز دنیا و توجه به خواست مشتریان که منجر به تنوع در طرح و رنگ پارچه‌ها و تولیدات پوشاک شده است، دل بسیاری از مشتریان را به دست آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کنار این، اگرچه تلاش‌های تولیدکنندگان داخلی به ثمر نشسته، اما همچنان پوشاک خارجی در ذهن و فرهنگ مردم ایران، جایگاه خاص خود را دارد و اکنون که دنیا به دلیل مشکلات ناشی از کرونا، با معضل فروش پوشاک مواجه است، استوک‌ها و پوشاک در انبارمانده برندهای خارجی روانه بازار ایران می‌شوند تا بلکه سهم خود را همچنان از این بازار جذاب بربایند.

حالا نظرسنجی از مردم حکایت از آن دارد که اگرچه باز هم دلبستگی‌هایی به خرید پوشاک خارجی وجود دارد، اما اختلاف میان تقاضا برای خرید پوشاک ایرانی با برندهای خارجی بسیار کم است و به دلیل کاهش قدرت خرید مردم، بسیاری حتی به سمت خرید برندهای خارجی هم نمی‌روند و تلاش دارند تا پوشاک ایرانی را حتی اگر هم‌قیمت با نمونه‌های خارجی باشد، انتخاب کنند؛ اما هستند عده‌ای هم که صرفا پوشاک خارجی استفاده کرده و حاضرند استوک‌های برندهای خارجی را خریداری کرده؛ اما پوشاک داخلی نخرند.

البته نوع اشتیاق مردم به خرید پوشاک داخلی، برای تمامی برندها یکسان نیست؛ بلکه هستند برندهای ایرانی که بدون توجه به نیاز و سلیقه مشتری، اقدام به تولید کرده و از این بازار عقب رانده می‌شوند؛ اما در عین حال، نوع تولید برخی از برندهای ایرانی در بازار و حتی دیزاین و آرایش دکورهای فروشگاههایشان، چیزی کم از برندهای خارجی ندارد و مشتری به سختی می‌تواند تشخیص دهد که این فروشگاه کالای داخلی به فروش می‌رساند یا عرضه‌کننده برندهای خارجی است؛ پس همه چیز به نوع نگاه تولیدکننده به بازار و توجه او به سلایق مشتری برمی‌گردد.

نتایج نظرسنجی صورت گرفته از مردم حکایت از آن دارد که برخی صرفا پوشاک ایرانی و برخی دیگر صرفا پوشاک خارجی را انتخاب می‌کنند؛ اما عده کثیری به تناسب طرح و رنگ و تنوعی که یک برند چه ایرانی و چه خارجی در اختیارشان قرار می‌دهد اقدام به خرید می‌کنند و برایشان خیلی اهمیتی ندارد که چه برندی را بپوشند، بلکه بیشتر زیبایی، کیفیت پارچه و تنوع رنگ است که نظر آنها را جلب می‌کند.

نکته‌ای که بیش از همه چیز خریداران پوشاک خارجی از فروشگاههای سطح شهر را نگران می‌کند، قیمت بسیار بالای پوشاک عرضه شده در این فروشگاهها در مقایسه با سایت اصلی برندهای خارجی به خصوص ترک است. یکی از خریداران که برای خرید یک شلوار جین به فروشگاه یکی از برندهای خارجی مراجعه کرده، به اقتصاد آنلاین می‌گوید: سودهای میلیاردی فروشندگان پوشاک برندهای خارجی کاملا در بازار مشهود است و آنها اجناس را بعضا تا دو برابر قیمت خرید از سایت برند اصلی با احتساب هزینه‌های باربری عرضه می‌کنند؛ در حالیکه به راحتی می‌توان از سایت‌های خارجی خرید کرد و کالا را درب منزل تحویل گرفت.

برخی دیگر هم وقتی با این واقعیت روبرو می‌شوند که واردکنندگان، اقلام استوک سایر کشورها را برای فروش به ایران می‌آورند از خرید انصراف می‌دهند و تمایل دارند که از برندهای خارجی خرید نکنند؛ اما این موضوع برای برخی دیگر از مشتریان اهمیت چندانی ندارد؛ البته هستند در این میان افرادی که حتی پوشاک خارجی دست دوم را برای خرید به پوشاک ایرانی ترجیح می‌دهند.

در این میان، مشتریان پوشاک انتقاداتی را هم به اجناس داخلی وارد می‌کنند که بزرگترین آن، قیمت بالای برخی از پوشاک تولیدی است که نرخ برخی اقلام را هم‌ردیف با برندهای خارجی قرار می‌دهد. نوع دوخت و تمیزکاری پوشاک ایرانی هم از جمله انتقاداتی است که خریداران پوشاک ایرانی به آن اذعان دارند؛ اما به تمام اینها باید قدرت خرید مردم را هم اضافه کرد؛ به این معنا که برخی بر این باورند که خرید اجناس خارجی اگرچه ممکن است هزینه بالاتری را به آنها تحمیل کند، اما کیفیت آن به گونه‌ای است که آنها را نسبت به خرید در فاصله زمانی کوتاه به دلیل کیفی نبودن کالا، حفاظت می‌کند.

در نظرسنجی انجام شده از سوی اقتصاد آنلاین، نکته‌ای که بیش از هر چیزی به چشم می‌خورد، انزجار ایرانی‌ها از خرید پوشاک استوک است؛ به نحوی که در بیشتر پیام‌های دریافتی، افراد نه تنها اطلاعی از عرضه پوشاک استوک تحت قابل برندهای خارجی در مغازه‌های لوکس مراکز تجاری ندارند، بلکه خرید پوشاک استوک را در شان خودشان نمی‌دانند و با آن مخالفت می‌کنند.

البته خریداران پوشاک انتظاراتی هم از تولیدکنندگان دارند. در واقع آنها انتظار دارند که تولیدات ایرانی نیز علاوه بر اینکه به سمت تنوع‌بخشی به رنگ و طرح لباس‌ها پیش روند، بلکه دقت بیشتری هم بر روی انتخاب طرح پارچه و نوع دوخت داشته باشند که به اصطلاح خودشان، کاپ تنشان باشد و از پوشیدن آن لذت ببرند؛ هر چند اکنون برخی برندهای ایرانی به اندازه‌ای با کیفیت و خوش دوخت هستند که قابل تشخیص با نمونه برندهای خارجی نیستند.

در نهایت در پاسخ به این سوال که «اگر دو پوشاک ایرانی و خارجی، قیمت یکسانی داشته باشند، کدام را ترجیح می‌دهید»،  مشارکت‌کنندگان، 54 درصد پوشاک ایرانی و 46 درصد پوشاک خارجی را انتخاب کردند که این نشان از رقابت تنگاتنگ تولیدکنندگان داخلی با همتایان خارجی خود دارد.

پربیننده ترین ثبت نام ایران خودرو ( فروش فوری ۴محصول) شرایط و اقساط مسکن دولتی اعلام شد / چینی‌ ها مسکن حمایتی را می سازند قیمت پژو ۲۰۷ سقف شیشه ای (۱۴۰۰/۷/۱۸) ثبت نام ایران خودرو (با مهلت ٣روزه واریز وجه) خبر خوش برای کارکنان فاقد حق بیمه آموزش و پرورش

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: پوشاک خریداران پوشاک پوشاک ایرانی برندهای خارجی پوشاک خارجی پوشاک ایران خرید پوشاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۶۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست

سعید تابش‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در خصوص اینکه گزینه‌های سرمربیگری تیم ملی بسکتبال در جلسه پایانی کمیته فنی فدراسیون مشخص شدند، اظهار کرد: جلسه‌ای ۵ ساعته برگزار کردیم و دستور جلسه بررسی گزینه‌هایی بود که فدراسیون به کمیته فنی ارائه کرده بود. ۵ گزینه خارجی و ۴ گزینه داخلی مطرح شده بودند، قرار بر این شد تا بررسی دقیقی صورت بگیرد و دید از میان گزینه‌های خارجی کدامیک به سیاست‌های فدراسیون نزدیک هستند. روی گزینه‌های داخلی هم آنهایی که در خط مشی فدراسیون و برنامه‌های آن قرار دارند.

صحبت‌های ابتدایی را با گزینه‌های خارجی انجام دادیم

وی ادامه داد: از میان سرمربیان خارجی از بین ۵ گزینه به ۲ گزینه و از میان گزینه‌های داخلی نیز ۲ گزینه را انتخاب کردیم. هاکان دمیر سرمربی تیم ملی بسکتبال که قراردادشان به پایان رسیده بود یکی از گزینه‌ها بودند که در انتخاب گزینه‌هایی نهایی رأی نیاورد. «مارکو راموندینو» مربی ۴۳ ساله ایتالیایی و «رادوان تریفانوویچ» مربی ۵۴ ساله اسلوونیایی گزینه‌های خارجی فدراسیون هستند. از قبل با این دو مربی صحبت‌های ابتدایی انجام شده و تمایل خود را برای هدایت تیم ملی بسکتبال ایران اعلام کردند. از اینجا به بعد صحبت‌ها با آنها روند جدی‌تری به خود می‌گیرد. قطعاً هر دو طرف شرایط و خواسته‌هایی دارند که در مذاکرات مطرح خواهند کرد.  

روی مارکو نظر مثبت و تأکید داریم 

تابش‌نیا خاطرنشان کرد: مارکو راموندینو بیشتر در رده‌های پایه سرمربیگری کرده و به صورت تخصصی روی ارتقای فنی بازیکنان نوجوان و جوان فعالیت داشته، در حال حاضر هم سرمربی تیم ملی زیر ۲۱ سال ایتالیاست. خیلی هم موفق عمل کرده و یکی از دلایلی که روی مارکو نظر مثبت و تأکید داریم این است که تیم ملی بسکتبال در آستانه پوست اندازی است و نیاز به تغییر نسل حس می‌شود. هدف درازمدتی داریم که با بازیکنان جوان باید به آن برسیم و اتفاق نظر روی او ایجاد شد که می‌تواند منجر به انتخاب وی شود. رادوان تریفانوویچ در حال حاضر کمک مربی تیم ملی اسلوونی است. در رزومه او سرمربیگری تیم ملی اسلوونی، تیم‌های ملی پایه و باشگاهی اسلوونی و همچنین رقابت‌های یورولیگ دیده می‌شود. قرار بر این است که اگر توافقی صورت گرفت با یک از این دو گزینه خارجی باشد.

اولویت بندی میان مربیان داخلی و خارجی نیست

سخنگوی کمیته فنی افزود: دو گزینه ایرانی هم با توجه به اینکه در مرحله حساسی هستیم و می‌تواند بر روند لیگ برتر تأثیر منفی داشته باشد، نام آنها مطرح نمی‌شود. اعلام نام آنها لیگ را به چالش می‌کشد و قرار بر این است بعد از اتمام مسابقات لیگ برتر با آنها مذاکره انجام می‌شود. در همین راستا مذاکره با مربیان خارجی هم ادامه دارد و فدراسیون بسکتبال از میان آنها گزینه نهایی را انتخاب می‌کند. هیچ اولویت بندی میان مربیان داخلی و خارجی نیست بلکه فدراسیون بسکتبال با سرمربی موردنظر اهداف خود به توافق می‌رسد و گزینه‌ای که بتواند تیم ملی را به نتایج و موفقیت‌هایی برساند که رضایت هواداران را به همراه دارد.

احتمال اینکه شاهین طبع گزینه نهایی باشد خیلی قوی است

وی در مورد اینکه یکی از ۲ گزینه داخلی مهران شاهین طبع است و به دلیل تجربیات ارزنده‌ای که در عرصه مربیگری دارد احتمال آنکه گزینه نهایی شود و یک بار دیگر سرمربی تیم ملی بسکتبال نام بگیرد؛ تصریح کرد: احتمال اینکه شاهین طبع گزینه نهایی باشد خیلی قوی است و اینکه گزینه‌هایی که از آنها نام برده می‌شود برای جامعه بسکتبال ایجاد سوال کند ولی برای صحبت با گزینه‌های داخلی مانند مهران شاهین طبع و چند گزینه دیگر، متأسفانه یا خوشبختانه نداریم. منتهی مراتب اینکه بگوییم صرفاً شاهین طبع گزینه سرمربیگری است، نه چنین نیست. در کل با صحبت‌هایی که با فدراسیون کردیم برای جلوگیری از ایجاد چالش در لیگ برتر بسکتبال پس از اتمام مسابقات، دو گزینه داخلی اعلام می‌شوند. نمی‌خواهیم مردم به گمانه‌زنی بیفتند و در نهایت فردی شود که گزینه نیست.

فدراسیون یکی از ۴ گزینه را انتخاب می‌کند

تابش‌نیا در مورد اینکه اولویت کمیته فنی و فدراسیون بسکتبال سرمربی داخلی است یا خارجی، عنوان کرد: اولویت کمیته فنی بر این است که چه نتیجه‌ای و با چه کسی این نتیجه را بگیریم. برای همین دو گزینه خارجی عنوان شدند تا فرصت انتخاب سرمربی خارجی را از دست بدهیم. ممکن است در شرایطی قرار بگیریم و به این نتیجه برسیم که با سرمربی خارجی کار کنیم. ۴ گزینه‌ای که به فدراسیون ابلاغ کردیم، می‌توانند در خط مشی فدراسیون باشند و دلیل آن این است که با هر کدام از آنها توافق حاصل شود این توانایی را دارد که خواسته‌های فدراسیون را در تیم ملی اجرایی کند. احتمال صددرصد را نمی‌توانیم بگذاریم که سرمربی تیم ملی از میان این ۴ نفر انتخاب می‌شود، اما اگر اتفاق غیرمترقبه‌ای رخ ندهد فدراسیون یکی از آنها را انتخاب می‌کند.  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راهنمای جامع انتخاب و خرید دزدگیر منزل
  • زمزمه‌های دلالی مشاوران املاک در طرح مسکن جوانی جمعیت یزد
  • ارسال گل اینترنتی با 3 کلیک
  • انتخاب سرمربی تیم ملی بسکتبال از میان ۲ گزینه اروپایی و ۲ مربی داخلی
  • دو بازیکن خارجی در سبد خرید تابستانی پرسپولیس
  • تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست
  • از اشتغالزایی تا صادرات در روستای چهلخانه
  • بهترین تلویزیون های ساخت داخل و با گارانتی
  • دو ستاره خارجی لیگ برتری در سبد خرید تابستانی پرسپولیس
  • ممنوعیت خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان‌کار