Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  webmd، نارسایی برون ریز لوزالمعده (EPI) شرایطی است که هنگامی رخ می‌دهد که مشکلی در لوزالمعده شما ایجاد شده و هضم غذا را با مشکل روبه رو کند.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ لوزالمعده شما آنزیم‌هایی تولید می‌کند که چربی‌ها، پروتئین‌ها و نشاسته‌هایی را که می‌خورید تجزیه می‌کنند تا بدن شما بتواند از آن‌ها استفاده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر اندام نتواند کار خود را انجام دهد، ممکن است دچار مشکلات گوارشی و سایر مشکلات را از قبیل از دست دادن اشتها، اسهال، کاهش، وزن، مدفوع شل، کم رنگ، روغنی و بدبو، دل درد، گاز و نفخ، درد استخوان، گرفتگی عضلات، تورم در قسمت پایینی ساق پا،  رنگ پریدگی پوست که به راحتی کبود می‌شود یا بثورات ایجاد می‌کند، می‌شوید.

بدون درمان، EPI می‌تواند شما را دچار سوءتغذیه کند، به اندازه کافی ویتامین‌ها و مواد مغذی مهم را از رژیم غذایی خود دریافت نمی‌کنید و می‌تواند منجر به سایر بیماری‌های جدی مانند نازک شدن استخوان‌ها (پوکی استخوان) یا کم خونی شود. ممکن است با راه رفتن و تعادل مشکل داشته باشید. شما همچنین می‌توانید ضعف یا بی حسی در دست و پای خود را مشاهده کنید.

چه کسی در معرض خطر است؟

EPI در افرادی شروع می‌شود که دچار آسیب لوزالمعده شده‌اند یا وضعیت سلامتی آن‌ها باعث می‌شود اندام نتواند آنطور که باید کار کند. در صورت داشتن موارد زیر ممکن است در معرض خطر باشید:

جراحی روی معده، لوزالمعده یا کیسه صفرا، اختلالی که بر لوزالمعده شما تاثیر می‌گذارد، مانند فیبروز کیستیک، سندرم شوآمان-الماس یا سرطان لوزالمعده، زخم معده، بیماری سلیاک.

اگر از رژیم غذایی کم چربی برای بیماری مرتبط با پانکراس استفاده می‌کنید، ممکن است EPI داشته باشید، اما هیچ علامتی نداشته باشید.

این شایع‌ترین علت EPI در بزرگسالان است. زمانی اتفاق می‌افتد که لوزالمعده به مدت طولانی ملتهب شده است. این می‌تواند به اندام و آنزیم‌های آن آسیب برساند. مصرف زیاد الکل و سیگار کشیدن باعث ایجاد پانکراتیت مزمن می‌شود، اما برخی از انواع آن در خانواده‌ها نیز دیده می‌شود.

در این اختلال ژنتیکی، بدن شما مخاطی ضخیم و چسبناک می‌سازد که می‌تواند لوزالمعده را مسدود کرده و از ترشح آنزیم‌ها جلوگیری کند. اگر مبتلا به فیبروز کیستیک هستید، پزشک ممکن است بخواهد از شما آزمایش EPI بگیرد. تشخیص مشکلات لوزالمعده در کودکان بسیار مهم است، زیرا آن‌ها برای رشد به مقدار مناسب مواد مغذی و ویتامین نیاز دارند.

اگر فکر می‌کنید ممکن است EPI داشته باشید، با پزشک خود صحبت کنید. آن‌ها ممکن است شما را به پزشک معالج بیماری‌های معده بفرستند که متخصص گوارش نامیده می‌شود. این متخصص شما را آزمایش می‌کند و درمان‌هایی را توصیه می‌کند که می‌تواند کمک کننده باشد.

پربیننده ترین طاعون به تهران رسید؟ طاعون به شهرهای مازندران و خراسان شمالی هم رسید نشانه های وجود لخته خون در بدن کرونا در مازندران اوج گرفت تاثیر مصرف لبنیات بر دیابت

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: پانکراس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۷۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 

محمد رضا نجفی منش عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران در گفت وگو با خبرنگار قدس درباره علت بروز ناترازی بنزین گفت: یکی از معضلات فعلی کشور استفاده بالا از بنزین در کشور و بروز ناترازی بنزین است. در حالی که الان در دنیا همه به سمت سوخت های پاک و متنوع کردن سبد سخت مثل خودروهای برقی رفته اند، در کشور ما این شرایط هنوز ایجاد نشده است.

این عضو اتاق بازرگانی تهران خاطرنشان کرد: البته برای متنوع کردن سبد سوخت و تشویق شدن مردم برای رفتن به سمت خودرهای برقی و هیبریدی، دولت ها باید سوبسید های اساسی به مردم بدهند تا به سمت استفاده از این خودروهای پاک و سبز مثل خودروهای برقی حرکت کنند.

نجفی منش افزود: وارد کردن خودروهای هیبریدی به چرخه مصرف سوخت از جمله بنزین را پایین می آورد. در نهایت هم باید خودروهای فرسوده را از رده خارج کنیم، مسئله ای که در کشور ما اصلا جدی گرفته نشده و خودروهای فرسوده همچنان در کشور در حال تردد هستند.

این عضو هیات نمایندگان تهران گفت: در حال حاضر 29 میلیون خودرو در حال تردد در کشور داریم که بخش زیادی از این خودروهای در حال تردد عمر بیش از 15 سال دارند که مصرف بنزین را بالا می برند، باید اقدامی شود تا این خودروهای فرسوده از رده خارج شوند.

نجفی منش افزود: استفاده از تنوع در سبد سوخت بهترین روش برای کاهش مصرف بنزین است. سوخت های متنوع باید برای تردد استفاده شوند تا فشار به بنزین آورده نشود.

نجفی منش ادامه داد: یکی از عمده ترین علت مصرف بالای بنزین در کشور قاچاق بنزین است. دلیل این قاچاق این است که بنزین در کشورهای همسایه مثل افغانستان، پاکستان و .... با قیمت بنزین در کشور ما تفاوت خیلی بالایی دارد، بنزین در کشور ما نهایتا 3 هزار تومان ولی در ترکیه 2 دلار یعنی 100 هزار تومان است.

وی در ادامه بیان کرد: در این شرایط هر کس یک پیت بنزین هم دستش بگیرد و به کشورهای خارجی برود به میزان زیادی سود کرده است. در ابتدا برای اینکه کاهش مصرف داشته باشیم باید جلوی قاچاق گرفته شود.

این عضو اتاق بازرگانی ادامه داد: راه کار جلوگیری از قاچاق بنزین هم این است که قیمت آن اصلاح شود. تا زمانی که بنزین به این قیمت مفت در اختیار مردم قرار داده شود قطعا قاچاق انجام خواهد شد.

دیگر خبرها

  • استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 
  • آیا عنکبوت‌های غول‌پیکر در مریخ وجود دارند؟
  • آذربایجان شرقی مشکل تامین اتوبوس و حمل و نقل عمومی دارد
  • ویدیو/ تشخیص نارسایی قلبی توسط هوش مصنوعی با اسکن پا
  • مواد غذایی شگفت انگیزی که بوی بد یا عجیب و غریبی به ادرارتان می‌بخشند
  • هنگام خرید از فروشندگان دور گرد مراقب کپی اطلاعات کارت بانکی خود باشید
  • راه حل برون رفت از مشکلات کشور ایمان به شعار ما می‌توانیم است
  • تخصیص ۶۰۰ میلیون یورو برای واردات اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین
  • مراقب نیش ها باشید!
  • ۸ نشانه ظریف که نشان می‌دهد دوست‌تان پشت سر شما صحبت می‌کند!