Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- دبیر انجمن سنگ ایران گفت: منابع طبیعی و محیط زیست باید مناطق ممنوعه استخراج معادن را اعلام کنند. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از محلات ، احمد شریفی ظهر امروز در سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی سنگ ایران در نیم‌ور محلات با اشاره به حمایت از معادن کشور اظهار داشت: در زمینه اقتصاد کشور دولت تصمیمات سخت می‌گیرد به طوری که رئیس جمهور به رئیس کل بانک مرکزی دستور دادند نقدینگی در مسیر تولید باشد که با این کار مشکل تورم رفع می‌شود و در نهایت تولید رونق می‌گیرد و با اصلاح سیستم بانکی کشور این سیستم در مسیر تولید قرار می‌گیرد، برای 4 هزار میلیارد تومان نقدینگی کشور باید تصمیمات سخت گرفته شود‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امیدواریم با تک نرخی شدن ارز جایگاه پول کشور ارتقا پیدا کند و در بخش اقتصاد و تولید با رونق اساسی مواجه شویم، از نمایندگان کشورهایی که در نمایشگاه حضور دارند درخواست می‌شود که سرمایه‌گذارانی که در کشور خود وجود دارد معرفی کنند و با ارائه توانمندی و امکانات کشور ارتباط و تعامل با آنها برقرار شود و بین آنها و تولیدکنندگان بخش فرآوری در ایران مشارکت ایجاد شود تا بتوان در آن کشورها انبار ایجاد و نمایشگاه دائمی برگزار کرد و بتوانیم محصولات را عرضه کنیم و در نهایت این مشارکت کمک می‌کند تا روابط کشور ارتقا و صنعت سنگ کشور رشد پیدا کند.

دبیر انجمن سنگ ایران ادامه داد: در زمینه صنعت سنگ و زنجیره ارزش آن 30 میلیون تن ظرفیت تولید و 200 میلیون مترمربع ظرفیت فرآوری داریم و زمانی که اعلام می‌کنیم باید یک میلیارد دلار صادرات داشته باشیم اگر از 200 میلیون مترمربع سنگ حدود 50 میلیون مترمربع صادر کنیم به عبارتی کیفیت تولید فراوری را ارتقا دهیم که ظرفیت و امکانات وجود دارد و باید برای حضور در بازارهای جهانی تلاش کنیم.

شریفی تصریح کرد: اگر 50 میلیون متر صادرات هدف‌گذاری کنیم باتوجه به اینکه نرخ جهانی سنگ حدود 20 تا 25 دلار است می‌توانیم حداقل یک میلیارد دلار در بخش فراوری صادرات داشته باشیم که رسیدن به این هدف غیرممکن نیست و تنها نیازمند عزم و اراده محکم در وزارتخانه و دولت است.

سرمایه‌گذاری شرکت‌های معدنی در اردبیل به صورت ویژه حمایت می‌شوند احداث 10 هزار مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی با مشارکت شرکت‌های بزرگ صنعتی و معدنی

وی بیان کرد: در زمینه اجرا شدن قانون معادن شرایط هر معدن با دیگری متفاوت است و نمی‌توان معدنی را که زمانی در اوج بوده اما در روزهای بعد در شرایط سکون و بی‌کیفیتی مواد معدنی نامطلوب است گفت که حقوق دولتی در شرایط سکون با شرایط اوج یکی باشد بنابراین زمانی که معدنی دچار مشکل شد و بهره‌بردار نتوانست سود ترکیبی داشته باشد باید به او کمک کرد و از حقوق دولتی باید حمایت لازم انجام شود و روسای سازمان‌های صمت باید برای رفع مشکلات معارضان محلی تلاش کنند.

دبیر انجمن سنگ ایران بیان کرد: در زمینه معارضان قانون صراحت دارد و باید از واحدهای معدنی در صورت ایجاد مشکل حمایت شود به طوری که اگر مشکل محلی ایجاد شد فرماندار نباید در تقابل با واحد معدنی باشد در حالی که این موضوع در برخی استانها مشاهده می‌شود و حمایت لازم انجام نمی‌دهند.

شریفی خاطرنشان کرد: منابع طبیعی و محیط زیست باید مناطق ممنوعه را اعلام کنند و در اسرع وقت پنجره واحد ایجاد شود و منابع طبیعی موظف است که مناطق غیرممنوعه ضوابط را برای استخراج مطرح کند و معظل محیط زیست و منابع طبیعی با راه‌اندازی پنجره واحد برطرف می‌شود.

انتهای پیام/713/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: منابع طبیعی سنگ ایران محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۷۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکار یک پلنگ ایرانی در توسط یک تبعه پاکستان + عکس

به گزارش همشهری آنلاین، پلنگ ایرانی پس از انقراض ببر مازندران و شیر ایرانی، بزرگترین گربه‌سان کشور به شمار می‌رود. کمبود طعمه در اثر شکار غیر مجاز و بی رویه، تخریب زیستگاه طبیعی پلنگ به دلیل توسعه فعالیت‌های انسانی، کشته شدن پلنگ‌ها به دست افراد محلی و شکارچیان متخلف باعث شده است که این گربه‌سان ایرانی به سمت انقراض برود.

«پلنگ در هر کجا به دام‌ها خسارت بزند از طریق صندوق توسعه محیط زیست خسارت آن پرداخت می‌شود.» این گفته کامبیز محسن سلطانی رئیس اداره محیط زیست نوشهر به خبرنگار فارس بود.

در نتیجه تقابل پلنگ با انسان و آسیب‌پذیری این گونه کمیاب در سال‌های اخیر به شدت افزایش یافته است.

کمبود طعمه‌های پلنگ در اثر شکار بی‌رویه و تخریب عرصه‌های طبیعی از عوامل مهم کاهش جمعیت و افزایش حمله پلنگ به دام‌های اهلی و تقابل این گونه با انسان بوده است.

«در بخش گسترده‌ای از محدوده پراکنش پلنگ، به‌ویژه در منطقه زاگرس با کمبود طعمه و به‌تبع آن تعارض بین پلنگ و دام‌های اهلی و دامداران روبه‌رو هستیم.» این گفته حسن اکبری معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان محیط زیست می‌گوید.

کد خبر 847559 منبع: فارس برچسب‌ها حیوانات - حیات وحش خبر مهم پاکستان حیوانات - یوزپلنگ آسیایی

دیگر خبرها

  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌ فروشی سنگ‌های معدنی
  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌فروشی معادن
  • فعالیت‌های معدنی، یکی از اصلی‌ترین تهدیدات محیط زیست
  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد
  • محیط زیست معادن تفت پایش می شود/متولیان الزامات را رعایت کنند
  • ذوب آهن اصفهان در دوره جدید موفقیت های معدنی خوبی کسب کرد
  • دستگیری صیاد غیر مجاز ماهی توسط یگان حفاظت محیط‌ زیست مسجدسلیمان
  • شکار یک پلنگ ایرانی توسط یک تبعه پاکستان (+عکس)
  • شکار یک پلنگ ایرانی توسط یک تبعه پاکستان + عکس
  • شکار یک پلنگ ایرانی در توسط یک تبعه پاکستان + عکس