Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین یه نقل از رویترز هند تا به حال حدود ۲۹ درصد از جمعیت بزرگسال ۹۹۴ میلیون نفری‌اش را به طور کامل واکسینه کرده است و از جمله بیش از ۱۱۰ میلیون دوز واکسن ساخت شرکت بهارات بیوتک به نام «کواکسین» را برای این منظور به کار برده است.

شرکت بهارات بیوتک در عین حال به دنبال وارد کردن واکسن کرونایش به فهرست مصرف اضطراری سازمان جهانی بهداشت است که انتظار می‌رود در ادامه این ماه انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کسب مجوز سازمان جهانی بهداشت برای صادرات این واکسن به کشورهای دیگر لازم است.

چندین کشور در جهان در مسیر تایید واکسن‌های کرونا برای کودکان هستند، از جمله آمریکا واکسن کرونای شرکت فایزر را برای کودکان ۱۲ ساله و بالاتر تایید کرده است. همچنین هیات مشورتی سازمان غذا و داروی آمریکا این ماه برای بحث درباره تایید کردن واکسن کرونا برای کودکان ۵ تا ۱۱ ساله تشکیل جلسه خواهد داد.

با اینکه بیماری کووید-۱۹ در کودکان معمولا خفیف است، اما کودکان مبتلا به کرونا ممکن است در معرض خطر عوارضی نادر قرار گیرند.

کارشناسان می‌گویند به خصوص کودکان دچار بیماری‌های زمینه‌ای باید فورا با واکسن‌هایی با ایمنی‌زایی بالا که داده‌های مربوط به بی‌خطر بودنشان بر مبنای کاربرد در شمار زیادی از بزرگسالان در دست است، واکسینه شوند.

بهارت بیوتک کارآزمایی واکسن «کوواکسین» را  در کودکان در ماه ژوئن (خرداد) به دنبال موج دوم مصیبت‌بار کرونا ناشی از سویه‌ی دلتا شروع کرد که نظام درمانی این کشور را به زانو در آورد.

بهارات بیوتک می‌گوید داده‌های مربوط به استفاده از واکسنش در گروه سنی ۲ تا ۱۸ ساله به طور کامل بوسیله «سازمان مرکزی کنترل استانداردهای دارویی» و «کمیته کارشناسی موضوعی» بازبینی شده‌اند و آنها استفاده از این واکسن را توصیه کرده‌اند، اما این شرکت هنوز جزئیات داده‌های مربوط به اثربخشی و بی‌خطر بودن این واکسن را منتشر نکرده است.

اگر «کوواکسین» بوسیله سازمان ناظر داروی هند، تایید شود، نخستین واکسنی خواهد بود که برای کودکان ۲ تا ۱۲ ساله در این کشور در اختیار خواهد بود. کودکان و نوجوان ۱۲ تا ۱۸ ساله نیز می‌توانند میان «کوواکسین» و واکسن کرونای بر اساس DNA ساخت شرکت هندی «زیدوس کادیلا» انتخاب کنند.

هند به نخستین واکسن کرونای از نوع DNA مجوز می‌دهد

دو شرکت دیگر، «انستیتو سرم هند» و شرکت داروسازی هندی «بایولوجیکال ای» نیز اجازه آزمایش واکسن‌هایشان را در کودکان در این کشور پیدا کرده‌اند.

«انستیتو سرم هند» کارآزمایی بالینی واکسن کرونای شرکت آمریکایی «نوواواکس» را در کودکان ۷ تا ۱۱ سال انجام می‌دهد، و شرکت «بایولوجیکال ای»‌ اجازه بررسی مرحله میانی یا دوم واکسن ساخت خودش را در کودکان بالای ۵ سال گرفته است.

کد خبر 631789 برچسب‌ها كروناويروس هند واکسن کرونا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس هند واکسن کرونا واکسن کرونای برای کودکان واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۷۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک بندرعباسی خارج شد

رییس بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس گفت: عمل جراحی خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله در بیمارستان کودکان بندرعباس با موفقیت انجام شد.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، دکتر امیر حسابی شامگاه شنبه در این راستا افزود: ظهر شنبه هشتم اردیبهشت‌ماه، طی یک عمل جراحی تومور ۱۴ سانتی‌متری از کلیه کودک ۲٫۵ ساله در بیمارستان کودکان بندرعباس خارج شد.

حسابی اظهار کرد: این عمل از بزرگ‌ترین عمل های جراحی کودکان است که پیش از این هم در بیمارستان کودکان بندرعباس انجام شده و تمامی موارد موفقیت‌آمیز بوده است.

فوق تخصص جراحی اطفال بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس نیز که انجام این عمل جراحی را برعهده داشت، گفت: دختر بچه ۲/۵ ساله، ۲ هفته پیش متوجه برآمدگی در شکم شده بود که بررسی‌ها نشان داد، توموری حدود ۱۴ سانتی‌متری در کلیه چپ این کودک وجود دارد.

دکتر سعیده مجیدی افزود: این تومور از نوع بدخیم بود که باید به طور کامل برداشته می‌شد، خوشبختانه عمل جراحی بیمار به‌خوبی انجام شده و حال عمومی کودک مساعد است.

بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس بهمن ماه پارسال با ظرفیت ۱۱۲ تختخواب با حضور رییس جمهور به بهره‌برداری رسید.

عملیات اجرایی بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس در سال ۱۴۰۰ و با همکاری پالایشگاه نفت‌ بندرعباس با هدف ایفای مسئولیت‌های اجتماعی آغاز و در سال ۱۴۰۲ به دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تحویل داده شد.

با تاکید ریاست جمهور در زمینه توسعه درمان و آموزش پزشکی، این بیمارستان طی ۲ سال تکمیل شد.

عملیات اجرایی و تجهیز این طرح با هزینه‌ای افزون بر پنج هزار میلیارد ریال به اتمام رسید و دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان برای تامین تجهیزات پزشکی و اداری حدود ۲ هزار میلیارد ریال هزینه کرد.

این بیمارستان دارای امکاناتی در تراز استانداردهای جهانی ازجمله بخش‌های اتاق عمل، مراقبت‌های ویژه نوزادان وکودکان، بخش‌های بستری داخلی، جراحی اتاق عمل، عفونی، ریه، خون، سرطان، نورولوژی، قلب، تصویربرداری، رادیولوژی، سونوگرافی، سی تی اسکن، آزمایشگاه و اورژانس است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: خروج تومور 10 کیلویی از شکم زن 35 ساله توده‌هايي به نام تومور

دیگر خبرها

  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله
  • جراحی تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی
  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲/۵ ساله
  • تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی خارج شد
  • تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک بندرعباسی خارج شد
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • عرضه قارچ بالاتر از کیلویی ۱۰۰ هزارتومان گرانفروشی است
  • ماجرای تصمیم دولت برای تغییر در نرخ پایه رقابت میلگرد