Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسته ویژه خبری «تابناک» هر روز سعی دارد با انتخاب تیترهایی، شما را در جریان اخباری مهم و اثرگذار قرار دهد که قطعا باید شنیده و خوانده شوند. در این بسته خبری، نگاهی به آخرین مواضع جناح‌های سیاسی و تحولات مهم داخلی انداخته می‌شود که مخاطبان با مطالعه آن به رهیافت‌های مهمی از سیر وقایع اثرگذار کشور دست خواهند یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

‌چینی‌ها بلندتر شدن متوسط قد خود را جشن گرفتند

رشد و ثبات اقتصادی در چین باعث افزایش متوسط قد مردم این کشور شده است.نتایج مطالعه‌ای جهانی، گزارش کمیسیون بهداشت چین را مبنی بر افزایش ۹ سانتی متری قد مردان تایید کرد.در فاصله سالهای ۱۹۸۵ تا ۲۰۱۹، متوسط قد مردان ۱۹ ساله در چین تقریبا ۹ سانتی متر افزایش یافته است؛ کمیسیون ملی بهداشت کشور چین نیز اخیرا اعلام کرد که میانگین قد مردان ۱۸ تا ۴۴ ساله چینی بین سالهای ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۹ تقریبا ۱.۲۷ سانتی مترافزایش یافته است. این خبر با استقبال مردم این کشور همراه شد، این موضوع با چنان استقبالی روبرو شد که هشتگ مرتبط آن بیش از ۲۰۰ میلیون بار بازنشر شد./همشهری‌آنلاین

ادعای جدید باکو علیه ایران!

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان در گزافه‌گویی آشکار مدعی شد:توصیه ما به کسانی که در تلاش برای یافتن تروریست‌ها هستند، این است که اطراف خود را خوب ببینند.متأسفانه وزارت خارجه ایران از کمپین توهین‌آمیز خود علیه آذربایجان دست نمی‌کشد. ما به طور قاطع چنین اتهاماتی را رد می‌کنیم.ما این را در جنگ ۴۴ روزه گفتیم و بار دیگر تأکید می‌کنیم که هیچ تروریستی در آذربایجان وجود نداشت.تهران به این اتهامات بی اساس متوسل شده است، زیرا باکو از ورود غیرقانونی کامیون‌های ایرانی به آذربایجان جلوگیری کرده و مناطق خود را از کنترل ارمنستان خارج کرده است.

دومین توئیت روحانی بعد از ریاست جمهوری با هشتگ «تدبیر شجاعانه»

حسن روحانی رئیس‌جمهوری سابق در توییتی به مناسبت سالگرد تاسیس شورای‌عالی امنیت ملی نوشت: هوشیاری نسبت به تحولات منطقه/جهان و تدبیر شجاعانه ⁩برای صلح و امنیت ملی لازمه پیشرفت کشور است.

متن کامل توئیت روحانی به شرح زیر است:

 

 

سفر سردار قاآنی به عراق تکذیب شد

سفیر ایران در عراق ادعاهای برخی از رسانه‌ها مبنی بر سفر فرمانده نیروی قدس سپاه به این کشور همزمان با برگزاری انتخابات پارلمانی عراق را تکذیب کرد.ایرج مسجدی در توییتی نوشت که مطالب منتشر شده در برخی از شبکه‌ها و وسایل ارتباط جمعی نادرست و دروغ است.دیروز برخی از رسانه‌های عراق از جمله خبرگزاری شفق به نقل از یک مسئول دولتی مدعی سفر سردار قاآنی به عراق برای گفت‌وگو بر سر نحوه تشکیل کابینه و ائتلاف‌ها شده بود.

فریدون عباسی: هنوز برجام را خسارت محض می‌دانم

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برجام را خسارت محض و آن را مجازات مجرم می‌دانم، درباره مذاکرات اظهار داشت: باید با داده‌های روز مذاکره کنیم و همچنین در راهبرد مذاکراتی کشور یک بازنگری انجام شود.فریدون عباسی نماینده مجلس یازدهم در گفت‌وگو با ایلنا، درباره اینکه به نظر می‌رسد که نظر مجلس و برخی از اصولگرایان نسبت به برجام در حال تغییر است و از خسارت محض به سمت مذاکره سازنده تغییر کرده است، اظهار داشت: برجام را خسارت محض و آن را مجازات مجرم می‌دانم و از این دو عبور نمی‌کنم؛ از طرفی در اثر پافشاری‌های افراد بی‌منطق در کشور، اجازه اجرای برجام به دولت داده شد اما تصویب نشد.وی افزد: دولت پافشاری می‌کرد و به همین دلیل با ۲۸ شرط قرار شد که برجام را اجرایی کند، آیا ۲۸ شرط را محقق کردند؟ من بعید می‌دانم. ده شرط شورای عالی امنیت ملی ۹ شرط مجلس و ۹ شرط نیز مقام معظم رهبری مطرح کرده بودند و قرار بود با این ۲۸ برجام در کشور ما اجرایی شود آن هم برای اینکه ما به دستگاه اجرایی اجازه دهیم نظری که برای حل مشکلات کشور دارد را اجرایی کند تا بفهمد که امکان‌پذیر نیست.

اظهارات جواد امام درباره ادامه فعالیت نهاد اجماع‌ساز اصلاح‌طلبان

جواد امام از ادامه‌ی فعالیت‌های نهاد اجماع‌ساز اصلاح‌طلبان خبر داد.جواد امام، عضو نهاد اجماع ساز اصلاح طلبان درباره‌ی برگزاری جلسات این نهاد به انصاف نیوز گفت: جلسات نهاد اجماع‌ساز به صورت مرتب برگزار می‌شود، برای آینده برنامه‌هایی هم داریم و اگر نیاز به رسانه‌ای شدن باشد، توسط سخنگو اعلام می‌شود.دبیر مجمع ایثارگران افزود: ترکیب اعضای نهاد اجماع‌ساز مثل گذشته است، این نهاد فقط برای انتخابات نیست، یکی از کارکردهای جبهه می‌تواند انتخابات باشد. بلکه هر فعالیت سیاسی که اقتضا کند را دنبال می‌کند؛ از جمله موضوع‌های متفاوتی در حوزه‌ی سیاسی و احزاب.جواد امام اضافه کرد: تمام مسائل روزی که با سرنوشت کشور و شهروندان سروکار دارد، مثل قانون‌گذاری و نحوه‌ی تعامل با دولتمردان و حاکمیت و مجلس، سیاست خارجی و داخلی و آنچه که در راستای منافع ملی ما اقتضا می‌کند که باید مردم نسبت به آن حساس باشند و کنشگری داشته باشند.

هاشمی‌طبا: نمایندگان جز دشنام‌دادن به روحانی کاری نکرده‌اند

مصطفی هاشمی‌طبا، فعال و تحلیلگر مسائل سیاسی درباره عملکرد مجلس یازدهم گفت: «پر واضح است و بحثی وجود ندارد که نمایندگان مجلس به شعارهایی که در انتخابات سال98 دادند، عمل نکردند. تا زمانی که دولت آقای روحانی وجود داشت که مجلس یازدهم به دنبال دشنام‌دادن به دولت بود و بعد از آن هم که موضعی انفعالی اتخاذ کرده است».او درباره رویکرد مجلس در حوزه سیاست خارجی و داخلی هم بیان کرد: «مجلس که در حوزه سیاست خارجی تصمیم‌گیرنده نیست و بر اساس سخنان رهبر انقلاب، نهادهای بالادستی سیاست‌ خارجی کشور را تعیین می‌کنند. در حوزه سیاست داخلی و اقتصاد هم نمایندگان هیچ ایده‌ای ندارند و اصلا نمی‌دانند نظام اقتصادی یعنی چه و باید بر اساس چه مدلی در اقتصاد کشور را پیش برد. آنها فقط می‌آیند مثلا یک قانون برنامه پنجمی می‌نویسند و بعد مصوباتی در ضدیت با آن تصویب می‌کنند. مثلا در برنامه پنجم می‌نویسند برای طرح‌های دولتی 200هزار میلیارد بودجه لازم است اما خودشان پنج هزار میلیارد تصویب می‌کنند. این نشان می‌دهد خودشان هم نمی‌دانند می‌خواهند چه کار کنند».این فعال سیاسی اظهار کرد: «نمایندگان کنونی در زمان آقای روحانی جز خرابکاری کاری انجام نمی‌دانند و اکنون هم فقط نظاره‌گر هستند و گاهی هم اقدامات دولت را تأیید می‌کنند تا بگویند ما هم هستیم».

رئیس سابق موساد: ایران با بمب هسته‌ای فاصله دارد

رئیس سابق سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی ( موساد ) برخلاف مواضع مقام های ارشد این رژیم که بارها مدعی نزدیک بودن ایران به ساخت بمب هسته ای شده اند، گفت: ایران با ساخت بمب هسته ای فاصله دارد.

هشدار نشریه سپاه درباره نرخ مشارکت در انتخابات عراق

نشریه اخبار روزانه سپاه در واکنش به برگزاری انتخابات پارلمانی در عراق و میزان مشارکت مردم در آن نوشت: ۱۶۷ حزب در انتخابات پارلمانی عراق رقابت داشتند و ۲5 ائتلاف حزبی در این انتخابات به رقابت پرداختند. از این میان، ۹ ائتلاف متعلق به شیعیان بود و ۱۶ ائتلاف تازه تأسیس بودند.سنی‌ها هم در قالب دو ائتلاف تقدم و عزم به رهبری محمد الحلبوسی، رئیس کنونی مجلس عراق و خمیس الخنجر، سیاستمدار و ثروتمند معروف عراقی در میدان رقابت حضور داشتند. در میان کردها هم تنها ائتلاف موجود، ائتلاف اتحادیه میهنی کردستان و جنبش تغییر (گوران) بود و حزب دمکرات کردستان به رهبری بارزانی رأساً و بدون ائتلاف در انتخابات شرکت داشت.بااینکه حدود ۶۰ درصد از واجدین شرایطی که دارای کارت‌های انتخاباتی بیومتریک بلندمدت و کوتاه‌مدت بودند، در این انتخابات شرکت نکردند؛ اما با در نظر گرفتن شرایط خاصی که انتخابات در آن برگزار شد؛ ازجمله، تهدیدات گروه‌های تروریستی، مشکلات عدیده و انباشته اقتصادی، تحریم انتخابات توسط بخش بزرگی از جوانان و مداخلات خارجی برای کم‌رنگ کردن انتخابات، مشارکت ۴۱ درصدی مردم عراق در انتخابات، یک مشارکت «قابل‌قبول» و «منطقی» به نظر می‌رسد؛ لیکن این مشارکت نسبتاً پایین در حکومت دموکراتیک عراق که عمر زیادی از براندازی حکومت دیکتاتوری و خفقان صدامی نمی‌گذراند، یک «تلنگر جدی» برای دولتمردان عراقی است که توجه ویژه‌ای به علل و عوامل مؤثر در نارضایتی مردم که عمدتاً اقتصادی است و پیامدهای خود را در روندهای سیاسی نشان داده است، داشته باشند.

شرکت کشتیرانی ایران: اجازه ورود به بنادر چین را نداریم

رییس شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران گفت: از سال گذشته ورود ناوگان شرکت کشتیرانی ( ناوگان ملی جمهوری اسلامی ایران) به بنادر چین ممنوع است.محمدرضا مدرسی خیابانی در مراسم گرامیداشت روز جهانی دریانوردی با اشاره به محدودیت و ممنوعیت ورود ناوگان ایرانی به چین گفت: از سال گذشته ممنوعیت ورود ناوگان شرکت کشتیرانی به بنادر مهم چین شروع شد و به همین دلیل تا ۴ ماه متوقف مانده بودیم.وی ادامه داد: در حال حاضر هم امکان تردد به بنادر مهم چین را نداریم.

رئیس دانشگاه آزاد: چندصد میلیون برای توئیت علیه ما هزینه کردند

رئیس دانشگاه آزاد تاکید کرد: می‌خواستند دانشگاه را با اطلاعات غلط به زمین بزنند اما مومن هوشیار است و نباید اجازه دهد شعارهای فریبنده دانشگاه را زمین بزند.وی گفت: در جلسه هیات امنا گفتند چرا می‌خواهید فلان ساختمان را بفروشید، گفتم هرکسی ساخته باید محاکمه شود که چرا به خودش اجازه دهد سرمایه دانشگاه را یک جایی حبس کند! ما از سال ۹۰ تا الان ما داریم بدهی ها را صاف می‌کنیم.طهرانچی تصریح شد: فقط در ماه خرداد، ۷۲۰ هزار توییت زدند و ریتوئیت کردند با عنوان اینکه « در دانشگاه آزاد چه خبر است». منشاء ۳۱۶ تا که برخی از آنها تا روزی ۶۰۰ توئیت می‌زدند. چند صد میلیون هزینه کردند که بگویند در دانشگاه آزاد چه خبر است تا به عزل رسیدند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: ربیع الاول علی اکبر یوسفی عزت الله مهرآوران محمدرضا گرایی میثم دلخانی بسته ویژه خبری بسته خبری اخبار روز ربیع الاول علی اکبر یوسفی عزت الله مهرآوران محمدرضا گرایی میثم دلخانی برجام را خسارت محض نهاد اجماع ساز شرکت کشتیرانی دانشگاه آزاد سیاست خارجی امنیت ملی جواد امام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۸۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ رقیب قالیباف برای ریاست مجلس مشخص شدند / این ۵ نفر می‌خواهند قالیباف را ناک اوت کنند

با مشخص‌شدن نتایج انتخابات مجلس دوازدهم در بیشتر کرسی‌های نمایندگی، رقابت‌ها برای ریاست بر قوه مقننه شدت گرفته است که شنیده‌ها از محافل سیاسی و راهروی مجلس از لابی‌های پشت‌پرده و برگزاری جلسات گوناگون حکایت دارد.

بعد از برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس، تکلیف ۲۴۵ کرسی برای ۴ سال آینده مشخص شد و ۴۵ کرسی باقی‌مانده نیز در ۲۱ اردیبهشت تعیین می‌شوند بنابراین اکنون بیش از دو سوم ترکیب مجلس آینده مشخص شده است.

از همان ابتدای اعلام نتایج انتخابات، موضوع اصلی در محافل سیاسی تعیین «رئیس مجلس دوازدهم» بود. موضوعی که هم در رسانه‌ها پیگیری شد، هم چهره‌های سیاسی داخل و خارج مجلس را به واکنش واداشت و هم زمینه جناح‌بندی‌ها در این باب را فراهم کرد؛ این روند در روز‌های پس از برگزاری انتخابات مجلس آنقدر سرعت گرفت که به موازات اعلام نتایج در مهمترین حوزه‌های انتخابیه، اسامی چهره‌هایی برای تکیه‌زدن به صندلی ریاست مجلس شنیده می‎شد. با نزدیک‌شدن به شروع کار مجلس آینده، اما این رقابت‌ها رنگ‌وبوی بیشتری گرفته و خبر‌ها حکایت از برگزاری جلسات متعدد رسمی و غیررسمی برای تصمیم‌سازی درباره ریاست مجلس آینده دارد.

برمبنای آنچه برخی منتخبان مجلس آینده می‎‌گویند، افرادی چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند که از جمله آنان می‌توان از «محمدباقر قالیباف»، «منوچهر متکی»، «مجتبی ذوالنوری»، «مرتضی آقاتهرانی»، «حمید رسایی» و «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نام برد. شنیده‌ها از راهروی مجلس هم نشان می‌دهد این چهره‌ها برای جلب نظر سایر منتخبان، جلساتی برگزار کرده‌اند؛ روندی که در آن، طرح وعده‌هایی برای گرفتن رای از منتخبان مجلس آینده هم دور از ذهن نیست.

باتوجه به رقابت تنگاتنگ جریان‌های مختلف اصولگرایی در انتخابات مجلس دوازدهم و حضور کاندیدا‌های آنان در بهارستان، انتظار می‌رود صحنه رقابت نه‌تن‌ها برای کسب کرسی ریاست که برای کرسی نایب رئیسی، سایر اعضای هیأت رئیسه مجلس و حتی رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس نیز جدی‌تر شود و در نهایت فضای کلی مجلس دوازدهم را به سمت‌وسویی هدایت کند که در آن کمتر شاهد یک‌دستی‌هایی از نوع مجلس یازدهم باشیم.

در چنین شرایطی، اینکه کاندیدا‌های هر کدام از این کرسی‎های ریاست، گوشه‌چشمی به نتایج دوره دوم انتخابات مجلس داشته باشند تا با رایزنی‌ها بتوانند نظر آنان را به خود جلب کنند، نه‌تن‌ها تصور بعیدی نیست که به نظر می‌رسد تاثیر سرنوشت‌سازی هم بر ترکیب نهایی هیات رئیسه و روسای کمیسیون‌های مجلس دوازدهم برجای بگذارد.

tags # محمد باقر قالیباف ، مجلس شورای اسلامی سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دومین خبر جعلی به‌نام ایسنا طی ۲ ماه اخیر/ نظر صریح ساترا درباره یک سریال
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • اخبار سیاسی ۸ اردیبهشت؛ رقابت‌ها برای ریاست مجلس/تحلیل‌ها از خیزش دانشجویان آمریکایی
  • ۵ رقیب قالیباف برای ریاست مجلس مشخص شدند / این ۵ نفر می‌خواهند قالیباف را ناک اوت کنند
  • نشست خبری تعدادی از کاندایداهای زن تهران در ایسنا
  • آغاز نشست خبری تعدادی از کاندایداهای زن تهران در ایسنا
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد