Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمسیون انرژی مجلس جزئیات جلسه امروز این کمیسیون با مدیرعامل شرکت ملی نفت را تشریح کرد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم،  فریدون حسنوند رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در تشریح جلسه امروز کمیسیون متبوعش به حضور "محسن خجسته‌مهر" مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در این کمیسیون اشاره کرد و گفت: به‌دنبال انتصاب جدید مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و رویکردهای جدید مطرح شده در شرکت ملی نفت از ایشان به منظور ارائه برنامه‌های خود دعوت کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین موضوعاتی مانند افزایش تولید نفت، وضعیت شرکت‌های عملیاتی، فروش نفت، نحوه سرمایه‌گذاری، دیپلماسی انرژی، ساماندهی منابع انسانی در شرکت نفت، دعوت از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی در حوزه نفت، شرکت‌های عملیاتی و... مورد بحث و بررسی قرار گرفت و اعضای کمیسیون و معاون وزیر نظرات و دیدگاه‌های خود را در این موارد مطرح کردند.

وی با بیان اینکه مباحث تخصصی دیگری نیز مطرح شد، توضیح داد: علاوه‌بر بحث درباره اینکه نیاز به تولید نفت چقدر است؟ بحث‌هایی نیز درباره میزان نیاز صنایع، نیروگاه‌ها و مصارف خانگی به گاز صورت گرفت و مدیرعامل شرکت ملی نفت در حوزه‌های مربوط به خود توضیحاتی ارائه کردند. 

حسنوند اظهار کرد: همچنین تاکید بر این شد که با روش‌های تشویقی و حمایتی، انگیزه را در نیروهای صنعت نفت بالا ببریم و کمیته ای شکل گرفته در معاونت امور انسانی وزارت نفت در این رابطه، مشکلات مرتبط با کارکنان را حل و ساماندهی کنند این در حالی است که کارکنان وزارت نفت به طرق مختلف با کمیسیون انرژی در تماس هستند. 

به گفته رئیس کمیسیون انرژی در این جلسه بحث مسئولیت‌های اجتماعی شرکت ملی نفت نیز مطرح شد چراکه لازم است این شرکت مسئولیت‌های خود را در مناطق نفت‌خیز و گازخیز به طور کامل انجام دهد.

حسنوند افزود: همچنین مقرر شد؛ دیدگاه‌های خود را در راستای تدوین قانون بودجه سال 1401 و برنامه توسعه با یکدیگر تطبیق داده تا بتوانیم یک قانون جامع و کاملی در حوزه نفت و گاز با همکاری مشترک ارائه دهیم. 

یک هفته دیگر؛ درخصوص اعمال ماده 234 در رابطه با برخی سوءمدیریت‌ها در پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس تصمیم‌گیری می‌شود
وی به دستور کار دیگر امروز کمیسیون متبوعش اشاره کرد و گفت: درخواست احمد مرادی نماینده بندرعباس، قشم، ابوموسی، حاجی‌آباد و خمیر و تعدادی از نمایندگان جهت اعمال ماده 234 قانون آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی درخصوص "برخی سوءمدیریت‌ها در پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس" با حضور مدیران ذیربط وزارت نفت و وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی بررسی شد.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین گزارش نماینده درخواست‌کنندگان اعمال 234 قرائت شد و نمایندگان دستگاه‌های حاضر نیز توضیحاتی مطرح کردند و در نهایت مقرر شد؛ ظرف مدت یک هفته، جلسه دیگری برگزار شود و نقطه نظرات نماینده درخواست‌کنندگان اعمال ماده 234 و دستگاه‌ها شنیده و پس از آن گزارش نهایی تهیه و به صحن ارسال شود.

انتهای‌پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجلس کمیسیون انرژی مجلس کمیسیون انرژی مدیرعامل شرکت ملی نفت مجلس شورای اسلامی کمیسیون انرژی وزارت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۸۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزش معاملات بورس انرژی از ۱۲۱ میلیارد تومان عبور کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، از ابتدای اردیبهشت ماه سال جاری و در راستای برنامه وزارت نیرو برای اصلاح نظام مالی صنعت برق، شرکت‌های توزیع برق سراسر کشور موظف شدند بخشی از انرژی برق مورد نیاز خود را از طریق بورس انرژی تهیه کنند.

بر اساس آخرین آمار و ارقام مرتبط با معاملات شرکت‌های توزیع برق در بورس انرژی، در هفته نخست شروع معاملات برق در این بازار تعداد ۱۷۹ معامله صورت گرفت که ارزش این معاملات ۱,۲۱۱ میلیارد ریال بود. در این هفته که حجم معاملات روزانه برق به یک میلیون و ۱۶۶ هزار و ۲۵۸ مگاوات ساعت رسید، همچنین پایین‌ترین قیمت بازار ۸۵۰ ریال و بالاترین قیمت نیز ۱,۲۰۰ ریال بود.

در معاملات هفته نخست ۳۲ شرکت توزیع برق در معاملات اقدام به خرید برق کردند و در مقابل ۱۰ نیروگاه خصوصی و ۱۸ نیروگاه دولتی نیز اقدام به فروش برق کردند که سهم نیروگاه‌های دولتی ۵۴ درصد و سهم نیروگاه‌های بخش خصوصی نیز ۴۶ درصد بود.

با تزریق ۵۰۰ میلیارد تومان به صورت هفتگی به حساب وکالتی شرکت‌های توزیع، امکان معاملات به صورت مستمر با هدف اصلاح جریان مالی و ایجاد شفافیت قیمتی و کاهش نقش دولت در دستور کار قرار دارد.

کد خبر 6089877 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • ضرورت تسریع در ساماندهی میدان «شهید حسن‌پور» قزوین
  • قالیباف: جداول بودجه برای نخستین بار به رای گذاشته می‌شود
  • قالیباف: نباید به مجلس ظلم شود، نخستین بار است که مجلس یازدهم جداول را به رأی نمایندگان می گذارد
  • بررسی نقض در اجرای قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی در مجلس
  • آغاز جلسه علنی مجلس/ بررسی ایرادات شورای نگهبان در طرح مالیات بر سوداگری
  • جلسه علنی مجلس آغاز شد/ بررسی ایرادات طرح مالیات بر سوداگری
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • ارزش معاملات بورس انرژی از ۱۲۱ میلیارد تومان عبور کرد
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت برگزار شد