Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با تاکید بر لزوم پیشگیری از افزایش بار بیمارستان‌ها در پاندمی کرونا، خواستار هرس درختان کنوکارپوس پیش از آغاز بارندگی در استان خوزستان به منظور کنترل بروز حملات تنفسی هر ساله شد.

دکتر فرهاد ابول‌نژادیان در نشست شورای سلامت و امنیت غذایی خوزستان که امروز (۲۰ مهرماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: از سال ۹۰ به دنبال اولین بارندگی پاییزی، حملات تنفسی ناشی از گرده گیاه کنوکارپوس همراه با آلاینده‌ها در سطح استان خوزستان رخ می‌دهد به گونه‌ای که در برخی مواقع تا ۲۷ هزار نفر در مدت ۴۸ ساعت به بیمارستان مراجعه کرده‌اند و این مساله معضل اساسی استان خوزستان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی افزود: پس از این مساله، بررسی‌های مختلفی انجام شد. عصاره کنوکارپوس را روی بیماران تست کردیم و کارگروه پژوهشی این دانشگاه به این جمع‌بندی رسید که به وضوح یکی از عوامل اصلی این مساله، کنوکارپوس همراه با آلاینده‌ها است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: بنابراین از سال‌های گذشته تصمیم شورای سلامت استان خوزستان این بود که شهرداری‌ها از مردادماه هرس درختان کنوکارپوسی که بیش از دو متر ارتفاع دارند و به گل‌دهی رسیده‌اند را انجام دهند. انجام این کار موجب شد تعداد مراجعه‌کنندگان به بیمارستان‌ها در سال گذشته به کمتر از ۵۰۰ بیمار برسد.

وی افزود: سال گذشته شهرداری‌های دو شهر آبادان و خرمشهر در این خصوص کوتاهی کردند و هشدار داده بودیم که احتمال مشکل وجود دارد که این اتفاق افتاد و در مدت ۴۸ ساعت، یک هزار و ۲۰۰ بیمار به بیمارستان‌های این منطقه مراجعه کردند.

ابول‌نژادیان بیان کرد: در حال حاضر با توجه به وضعیت بیماری کووید – ۱۹، هر مراجعه‌کننده به بیمارستان‌ها با علامت تنفسی، بیمار مبتلا به کووید – ۱۹ محسوب می‌شود مگر اینکه خلاف آن ثابت شود بنابراین اکنون مهم‌ترین اولویت، پیشگیری از افزایش بار بیمارستان‌ها است.

وی گفت: اکنون فصل بروز آلرژی‌ها است و اگر در هرس درختان کنوکارپوس کوتاهی شود تعداد بیماران زیادی به بیمارستان‌ها مراجعه می‌کنند و در نتیجه، تشخیص برای نگهداری بیماران در بیمارستان‌ها سخت می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز افزود: همچنین با توجه به تشابه تابلوی بالینی کووید – ۱۹ و حملات تنفسی، تشخیص ابتلا به کرونا یا بروز حملات تنفسی سخت است و تعداد بیماران بیشتری در اورژانس بیمارستان‌ها معطل می‌مانند تا تعیین تکلیف شوند و ممکن است دچار مشکل شویم.

وی با تاکید بر لزوم هرس درختان کنوکارپوس پیش از نخستین بارندگی، بیان کرد: این اتفاق بیشتر در شهرهای جنوبی یعنی آبادان، خرمشهر و ماهشهر رخ می‌دهد و در سایر شهرها تعداد مراجعه‌کنندگان به بیمارستان‌ها کمتر است.

ابول‌نژادیان گفت: برخی سازمان‌ها مانند دانشگاه شهید چمران اهواز و شرکت فولاد خوزستان محوطه‌های بزرگی در اختیار دارند و گیاهان کنوکارپوس زیادی کشت کرده‌اند اما اهتمامی برای هرس درختان ندارند. درختان این سازمان‌ها باید هرس شوند زیرا در غیر این صورت، گرده این گیاهان در فضا منتشر می‌شود و دچار مشکل می‌شویم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی اخبار اجتماعی خوزستان کروناویروس کرونا در ایران هرس درختان کنوکارپوس بیمارستان ها استان خوزستان حملات تنفسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۸۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)

قباد محمدی رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : در راستای توسعه متوازن تجهیزات پزشکی در مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) و با پیگیری‌های صورت گرفته، پس از ماه‌ها تلاش بی وقفه، دستگاه MRI نسل جدید در این مرکز راه اندازی و اولین MRI (به صورت آزمایشی) انجام شد.

وی گفت: این دستگاه از سری محصولات تولیدی کمپانی فیلیپس، مدل ۵۳۰۰ بوده و از وجوه تمایز آن نسبت به سایر دستگاه‌های مشابه موجود، عدم نیاز به تزریق متناوب هلیم می‌باشد که این امر از جنبه‌های اقتصادی و عملکردی بسیار حائز اهمیت است و ارزش تقریبی روز این دستگاه نزدیک به ۷۰۰ میلیارد ریال برآورد می‌گردد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ابراز امیدواری کرد: با بهره برداری از این دستگاه شاهد توقف اعزام بیمار به خارج از بیمارستان برای انجام تصویربرداری بر مبنای MRI باشیم و تا حدودی رفاه نسبی برای همشهریان به همراه داشته باشد.

محمدی افزود: با پیگیری‌های مسئولان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، یک دستگاه MRI سه تسلا از سری محصولات تولیدی کمپانی زیمنس در بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان اسلام آباد غرب راه اندازی شده و ارزش تقریبی روز این دستگاه ۵۰۰ میلیارد ریال است.

وی اضافه کرد: با نصب و راه‌اندازی این دستگاه در اسلام آباد غرب علاوه بر ارتقا سطح کیفی خدمات درمانی، مردم غرب استان از مراجعه به مرکز استان بی نیاز خواهند شد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • هوش مصنوعی آرتروز زانو را ۸ سال زودتر تشخیص می‌دهد
  • فاز اول بیمارستان سلامت سیب و سوران در آستانه بهره برداری
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان
  • مصدومیت ۶ نفر در پی تصادف تریلی و پراید
  • در اوج تجربه بودم/کاش زودتر می‌گفتند!
  • نیویورک‌تایمز: سیستم پزشکی غزه در آستانه فروپاشی است
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)
  • چهار فوتی در دو حادثه رانندگی در محور‌های خوزستان
  • مرگ دو کارمند سازمان آب و برق در حادثه سقوط مینی‌بوس به دره