Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی بهرامی‌زاده روز سه‌شنبه در حاشیه تور بازدید خبرنگاران از شهرک‌های صنعتی نیشابور و زبرخان افزود: از چهار ماه قبل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی با همکاری انجمن مدیران صنایع خراسان رضوی اقدام به شناسایی شرکت‌های توانمند در حوزه تولید برق کردند و در این راستا یک شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه فردوسی مشهد طرح جامعی را به منظور ایجاد نیروگاه خورشیدی در شهرک‌های صنعتی با مشارکت بخش خصوصی تدوین کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: این طرح به صورت آزمایشی در شهرک صنایع غذایی مشهد اجرا می شود و سپس با رفع عیوب آن در کل شهرک‌های صنعتی کشور به اجرا در می آید.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی گفت: در حوزه تامین برق در شهرک‌های صنعتی قوچان، شهرک صنعتی مشهد، شهرک صنعتی کلات، شهرک صنعتی گناباد، ناحیه صنعتی داورزن و میان‌جلگه با مشکلات جدی رو به رو بودیم و برای حل این‌ مشکل قرار بر این شد در قالب یک مدل مشارکتی ۴۰ درصد هزینه‌های انتقال توسط شرکت برق منطقه‌ای استان، ۴۵ درصد توسط شهرک صنعتی و بقیه از طریق اعتبارات استانی تامین شود و شرکت برق هم‌نسبت به انتخاب پیمانکار اقدام کند و بدین ترتیب تامین برق تا پایان ۱۴۰۱ انجام‌ می‌شود.
بهرامی زاده افزود: برای ادامه فعالیت ماینرهای دارای مجوز هنوز دستورالعملی ابلاغ نشده و هرگونه فعالیت در این حوزه تخلف است.
وی با بیان این که ایجاد و توسعه زیرساخت‌ها اولویت راهبردی شرکت شهرک‌های صنعتی است افزود: برای صنایع آب‌بر مدلی برای تامین آب از پساب تصفیه‌خانه‌ها در شهرک صنعتی خیام شروع شده و همین مدل در شهرک صنعتی مشهد مورد استفاده قرار می‌گیرد.
وی ادامه داد: در حال حاضر ۲۹شهرک و ۲۱ ناحیه صنعتی مصوب در استان‌ خراسان رضوی وجود دارد که از این تعداد ۲۶ شهرک و ۱۴ ناحیه فعال است و مراحل تملک چهار ناحیه صنعتی دیگر نیز در حال انجام است.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی گفت: توسعه شهرک صنعتی خیام در قالب شهرک‌های صنعتی تقاضا محور مورد توجه است و مواردی در حوزه منابع طبیعی دارد و با رفع این موارد توسعه این شهرکها آغاز می‌ شود.
بهرامی زاده افزود: برای ادامه کار پیمانکار تصفیه‌خانه چرم‌شهر مواردی وجود داشت که در جلسات کمیته مانع‌زدایی استان مطرح شد و حدود ۸۰میلیارد ریال تومان تجهیزات در شهریور ماه برای این‌تصفیه خانه تامین شد تا مراحل بعدی ادامه یابد.
وی اضافه کرد: تنوع و تعدد شهرک‌های صنعتی در نقاط مختلف استان با توجه به ظرفیت‌ها و مزیت‌های هر منطقه مورد توجه است و در این چارچوب شهرک تخصصی گوهرسنگ‌ها، سنگ‌های صنعتی و نیمه صنعتی در مشهد، در ناحیه صنعتی بیزه تولید فلفل و ادویه‌جات، در تربت حیدریه زون‌ تخصصی کائولن به عنوان ماده اولیه تولید کاشی و سرامیک و در شهرک صنعتی مشهد و کلات انتقال درودگران در دستور کار قرار دارد.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی گفت: تاکنون ایجاد و واگذاری ۸۵ کارگاه تولیدی انجام شده است و واگذاری ۵۱۱ واحد تولیدی دیگر که ۴۳ مورد آن مربوط به شهرک صنعتی خیام است انجام شده و مراحل اخذ مجوز محیط زیست آن در حال انجام است و همچنین ایجاد کارگاه‌های دانش‌بنیان در شهرک فناوری صنایع غذایی در دستور کار قرار دارد و در این چارچوب در جلسه کمیته راهبری پنج طرح به تصویب رسیده است.
بهرامی زاده با اشاره به این که پارسال شناسایی و پایش واحدهای راکد و نیمه فعال انجام شد اظهار کرد: در این قالب، ۱۰۵ واحد که با کمبود نقدینگی و جذب سرمایه‌گذار رو به رو بودند به چرخه تولید بازگشتند و امسال هم این طرح از سه هفته قبل شروع شد و ۳۰۴ واحد در شهرک‌های صنعتی و ۵۲۳ واحد در خارج از شهرک‌های صنعتی شناسایی شد و از طریق بسیج مهندسین و مشاوران کسب‌وکار در حال پیگیری است و ۸۰ درصد این طرح انجام و آسیب‌شناسی شده است.
وی ادامه داد:در حوزه زیرساخت‌های مخابراتی با پیگیری مشکلات توسط خبرنگاران گشایش‌های جدی در مشهد و نیشابور ایجاد شد که جای تقدیر دارد و ما آماده ایم در هر کجا اپراتورهای مخابراتی برای نصب دکل نیاز به زمین دارند همکاری لازم انجام شود.
امروز جمعی از خبرنگاران استان خراسان رضوی در قالب تور صنعتی خبرنگاران از سه واحد تولیدی و یک طرح صنعتی در شهرک‌های صنعتی خیام و عطار در شهرستان‌های نیشابور و زبرخان بازدید کردند.
مرکز شهرستان‌های ۴۰۰ هزار نفری نیشابور و ۶۰ هزار نفری زبرخان در جغرافیای مرکزی خراسان رضوی به ترتیب در ۱۲۷ کیلومتری و ۱۰۰ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.

برچسب‌ها مشهد انرژی برق نیشابور شهرک صنعتی پنل خورشیدی دانشگاه فردوسی مشهد کلات وزارت نیرو پژوهشکده علوم و صنایع غذایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد انرژی برق نیشابور مشهد انرژی برق نیشابور شهرک صنعتی پنل خورشیدی دانشگاه فردوسی مشهد کلات وزارت نیرو پژوهشکده علوم و صنایع غذایی شرکت شهرک های صنعتی خراسان رضوی شهرک های صنعتی بهرامی زاده ناحیه صنعتی صنایع غذایی صنعتی خیام شهرک صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۸۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورات ویژه وزیر نیرو برای خراسان جنوبی

دیدار جواد قناعت استاندار خراسان جنوبی با علی اکبر محرابیان وزیر نیرو، با دستورات ویژه‌ای در راستای توسعه زیرساخت‌های آب و برق استان همراه شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی و به نقل از روابط عمومی استانداری، جواد قناعت امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در دیدار وزیر نیرو ضمن ارائه گزارش جامع از اقدامات دولت سیزدهم در حوزه آب و برق در خراسان جنوبی، از مشکلات این حوزه و نیازهای استان گفت.

وی از اقدامات وزارت نیرو در مدیریت انرژی که گذر از زمستان و تابستان را بدون قطعی برق و آب ممکن کرده، تقدیر کرد.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اقدامات مثبت و کسب رتبه برتر خراسان جنوبی در اجرای موفق طرح نهضت ملی مسکن، توجه ویژه وزارت نیرو در تأمین اعتبارات مورد نیاز برای اجرای زیرساخت‌های آب و برق پروژه‌های نهضت ملی مسکن در استان را خواستار شد که با نظر مثبت وزیر در تأمین اعتبارات مورد نیاز مواجه شد.
وی با ارائه گزارشی از وضعیت اجرای طرح بهارستان (بهسازی شبکه برق روستایی) در روستاهای استان، اظهار کرد: با اجرای شبکه‌ای به طول ۸۶ کیلومتر، روستای گردشگری نای بند در شهرستان طبس به آخرین مراحل کار رسیده و آماده بهره برداری است.

قناعت تأکید کرد: پوشش برق در خراسان جنوبی به ۹۹.۹ درصد رسیده که عددی قابل توجه است.

وی در ادامه از نگاه ویژه دولت در اجرای پست‌های ۱۳۲ و ۴۰۰ کیلوولت در استان تقدیر و اظهار داشت: براساس مصوبه دولت و تحقق طرح توسعه نهبندان و سربیشه، پست ۱۳۲ کیلوولت و ۶۰ کیلومتر خط انتقال شاهکوه تا منطقه طلاخیز هیرد به عنوان یکی از بزرگترین طرح‌های زیرساختی استان در حال اجراست.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به وضعیت پیشرفت فیزیکی دو پروژه پست ۴۰۰ کیلوولت نهبندان و فردوس، سرعت بخشیدن به روند اجرای کار را با نگاه ویژه وزارت نیرو خواستار شد که درخواست استاندار در این زمینه هم با موافقت وزیر نیرو، دستور ویژه درخصوص تأمین اعتبار مورد نیاز و تأکید شد که این سه پروژه باید تا پایان سال جاری به بهره برداری برسد.

دستور ویژه وزیر درخصوص طراحی سایت و آغاز عملیات اجرایی ساختمان مهندسی پست ۴۰۰ کیلوولت فردوس از دیگر نتایج این دیدار بود.

استاندار خراسان جنوبی در ادامه به مصوبات دور دوم سفر رئیس جمهور به استان اشاره کرد و گفت: یکی از این مصوبات احداث شش سد تغذیه مصنوعی با اعتبار ۴۵۰ میلیارد تومان در سطح استان است.

وی با اشاره به خسارت‌های وارده به مناطق مختلف استان ناشی از سیل روزهای اخیر، تحقق این مصوبه و اجرای سدهای تغذیه‌ای را به عنوان مطالبه‌ای مهم عنوان کرد که تحقق آن می‌تواند در مدیریت روانآب‌ها و کاهش حجم خسارت سیلاب مؤثر باشد.

علی اکبر محرابیان وزیر نیرو در زمینه تأمین این اعتبار دستور ویژه صادر کرد و تأکید نمود: این شش سد تغذیه‌ای می‌بایست تا پایان سال جاری به بهره برداری برسد.

قناعت از طرح آبرسانی به شهرهای بیرجند و طبس هم به عنوان دیگر مصوبه سفر دوم رئیس جمهور به استان یاد کرد که این موضوع هم دستور تأمین ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار تحقق این مصوبه را گرفت و این تأکید وزیر که؛ این دو طرح تا پایان سال ۱۴۰۳ تکمیل شده و به بهره برداری برسند.

وی در ادامه نظر موافق وزیر نیرو درخصوص رفع مشکل موافقت نامه پروژه فاضلاب خوسف را هم جلب کرد.

استاندار خراسان جنوبی سپس از مشکل آبرسانی به مناطق روستایی استان گفت و اعتبارات ویژه‌ای را برای تکمیل طرح‌های آبرسانی روستایی مطالبه کرد که موافقت شد.

وی از مصوبات سفر اول رئیس جمهور به تکمیل ۲۰ مخزن و خط انتقال در شهرهای دارای تنش آبی استان اشاره کرد و با بیان اینکه این مصوبه ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، تسریع در روند اجرای کار را خواستار شد.
دستور وزیر درخصوص تأمین اعتبار ۲۵ درصد باقیمانده و تکمیل کار تا پایان سال ۱۴۰۳ از نتایج این مذاکرات بود.
قناعت با اشاره به ظرفیت بسیار ارزشمند روزهای آفتابی در استان که لازمه اجرای نیروگاه‌های خورشیدی است، گفت: با اجرای ۷۰۸ نیروگاه خورشیدی، ظرفیت تولید برق استان از این محل به ۲۸.۱ مگاوات رسیده است.

وی ادامه داد: برای توسعه شرایط موجود، مجوز احداث ۵ شهرک تخصصی نیروگاه خورشیدی صادر شده و برای تحقق ۱۶۰ مگاوات، زمین لازم به سرمایه گذاران طرح نیروگاه خورشیدی در استان تخصیص یافته است تا با همکاری سازمان انرژی‌های نو کار خود را شروع کنند.
استاندار خراسان جنوبی گفت: تحقق این مهم و توسعه شرایط موجود هم حمایت وزارت نیرو در خرید تضمینی برق تولیدی را می‌طلبد.

وی در ادامه از وضعیت نیروگاه بادی درح گفت و با اشاره به مطالبه سرمایه گذار مبنی بر دریافت تسهیلات، نگاه ویژه وزارت نیرو در این خصوص را هم خواستار شد.
وزیر نیرو با اعلام نظر مثبت خود در زمینه نیروگاه‌های خورشیدی استان خراسان جنوبی، حمایت خود را از پروژه نیروگاه بادی درح هم اعلام کرد تا فاز تکمیلی این پروژه شتاب گیرد و ۱۰ مگاوات برق تولیدی در این نیروگاه در آینده نزدیک محقق شود.

قناعت سپس اقدام وزارت نیرو را در راه اندازی پویش گسترده -با انرژی -با هدف تشویق مردم به رعایت مدیریت مصرف قابل تحسین خواند و با اعلام آمادگی خراسان جنوبی برای همراهی با این پویش گفت: این پویش با نگاه مثبت در استان اطلاع رسانی و دنبال خواهد شد.

به گزارش ایمنا، این پویش با تعیین مشوق‌هایی برای مصرف کنندگان بخش‌های اداری، عمومی، کشاورزی و… کاهش ۱۵ درصدی برق در بخش خصوصی و ۲۰ درصدی در بخش دولتی را در بازه زمانی ۲۱ هفته و در فصل گرم سال هدفگذاری کرده است.

در این دیدار که با همراهی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و مدیران عامل شرکت‌های برق منطقه‌ای، توزیع نیروی برق، آب منطقه‌ای و آب و فاضلاب استان انجام شد، گزارش جامعی از وضعیت خراسان جنوبی ارائه شد.

کد خبر 751543

دیگر خبرها

  • دستورات ویژه وزیر نیرو برای خراسان جنوبی
  • مشهد قطب آجیل ایران می‌شود
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • افتتاح بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی انشعابی استان تهران به دست هایپراستار
  • یخساز صنعتی و یخساز قالبی: افزایش بهره وری در صنایع مختلف
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی
  • توافق برای ورود ۱۰۰ مگاوات برق برای تامین انرژی واحد‌های تولیدی
  • احداث نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی مشکل کمبود برق را حل می‌کند