Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگردان فیلم «در میان صخره‌ها»، گفت: جشنواره برای فیلمسازان افق دیدی است تا فیلم‌های خود را برای نمایش در آن تولید کنند و نقطه قوتی است که در شروع هر کار به فیلمسازان انگیزه می‌دهد.جشنواره می‌تواند کودکان ونوجوانان را برای ورود به دنیای سینما آماده کرده و مخاطب کودک را با دنیای خیال و هنر آشتی دهد.

مختار عبداللهی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: فیلم «در میان صخره‌ها»، یک خواهر و برادر چوپان گله خود را به کوه می‌برند و با ماجرایی درگیر می‌شوند، کودک و یا حتی بزرگسالان با تماشای این فیلم مفاهیم جدیدی را یاد گرفته و در عین حال با برخی سنت‌ها و خرافات که شخصیت‌های فیلم با آن درگیر خواهند شد نیز آشنا می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: جسارتی که دو نقش اصلی این فیلم دارند مثال‌زدنی است و می‌تواند الگوی خوبی برای تماشاگر باشد. در این فیلم پسر بچه به نوعی شرایط را مدیریت می‌کند و عملکرد او بسیار بزرگ‌تر از سن خود است که می‌تواند حتی برای بزرگسالان نیز جذابیت‌هایی داشته باشد. این فیلم در شهرستان لردگان فیلمبرداری شده است.

در ایران به اندازه کافی به سینمای کودک اهمیت داده نمی‌شود

کارگردان فیلم «در میان صخره‌ها»، گفت: سینمای کودک ایران در مقایسه با سایر کشورها وضعیت مناسبی ندارد و به اندازه کافی به آن اهمیت داده نمی‌شود، بخشی از این موضع ناشی از کم توجهی مسئولان به این ژانر سینما و بخشی از آن به افول سال‌های اخیر سینما مربوط است؛ به طوری که مخاطب و همچنین کودکان به جای سینما به رسانه‌های خانگی روی آورده‌اند. به طور کلی سیاست گذاری اشتباه در سینمای کودک منجر به افول آن شده است.

عبداللهی با انتقاد از اینکه جشنواره کودک فقط برخی از سال‌ها در اصفهان برگزار می‌شود، اضافه کرد: سال‌های گذشته بسیاری از افراد برای بازدید از اصفهان در جشنواره شرکت می‌کردند، در حالی که شیوع ویروس کرونا در کل کشور هنوز مدیریت نشده است، جشنواره فجر در تهران برگزار می‌شود، اما جشنواره کودک برای دومین بار با شرایط ویژه کرونایی در اصفهان برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: جشنواره فیلم کودک و نوجوان برای فیلمسازان افق دیدی است تا فیلم‌های خود را برای نمایش در آن تولید کنند و نقطه قوتی است که در شروع هر کار به فیلمسازان انگیزه می‌دهد، همچنین می‌تواند کودکان و نوجوانان را برای ورود به دنیای سینما آماده کرده و مخاطب کودک را با دنیای خیال و هنر آشتی دهد.

کد خبر 527845

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سینما سرزمین خیال سینما سرزمین خیال کودکان کودک جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان شهر دوستدار کودک جشنواره فیلم کودک شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۰۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) اگر نقاشی کودکان واقعیت داشت جهان چه شکلی می‌شد؟

تام کورتیس (Tom Curtis)، پدری اهل لندن است که نقاشی کودکانش الهام‌بخش او برای ساختن مجموعه‌ای جذاب از تصاویر شدند. کورتیس نقاشی‌های بامزه‌ی کودکان را در فتوشاپ به واقعیت تبدیل می‌کند تا فیل‌هایی که روی سرشان خرطوم دارند و شترمرغ‌هایی که دندان درآورده‌اند، فرصت زندگی بیابند.

قوه‌ی تخیل کودکان و نگاهشان به دنیا به‌قدری خاص و دست‌نخورده است که اگر کمی زاویه‌ی دیدمان را عوض کنیم، می‌توانیم با لذتِ تمام وارد دنیایی جدید شویم.

کودکان بدون نگرانی از قضاوت شدن هرآنچه را که دوست دارند به‌شیوه‌ی خاص خودشان نقاشی می‌کنند. ما هم وقتی که کودک بودیم بدون، چون و چرا هر چیزی که را دوست داشتیم، روی کاغذ می‌آوردیم. کودکان دنیا را به‌شکلی دیگر می‌بینند و همین باعث می‌شود که نقاشی‌هایشان بیشتر اوقات فرسنگ‌ها با واقعیت فاصله داشته باشد.

تام کورتیس (Tom Curtis)، پدری اهل لندن است که نقاشی کودکانش الهام‌بخش او برای ساختن مجموعه‌ای جذاب از تصاویر شدند. کورتیس نقاشی‌های بامزه‌ی کودکان را در فتوشاپ به واقعیت تبدیل می‌کند تا فیل‌هایی که روی سرشان خرطوم دارند و شترمرغ‌هایی که دندان درآورده‌اند، فرصت زندگی بیابند.

 امیدواریم از تماشای این شاتر نهایت لذت را برده باشید. برای دیدن تصاویر بیشتر به صفحه اینستاگرام تام کورتیس سر بزنید. دیدگاه شما در مورد تصاویر چیست؟ آیا تاکنون سعی کرده‌اید نقاشی‌های کودکانه را به واقعیت تبدیل کنید؟

منبع: خبرآنلاین

tags # کودک سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  •  تلاش برای شاد کردن کودکان غزه
  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • (تصاویر) اگر نقاشی کودکان واقعیت داشت جهان چه شکلی می‌شد؟
  • کتاب «خانه زیر آب و جوجه لاک پشت ها» منتشر شد
  • گزارش سازمان‌های بین‌المللی از وضعیت غم‌انگیز کودکان غزه
  • درمان رایگان کودک با داشتن بیمه پایه
  • سینما به روایت سینما/ دیوار میان پایتخت و شهرستان با «آپاراتچی» فروریخت
  • فیلمی که دیوار میان پایتخت و شهرستان را از بین برد
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانات در جنوب کشور+فیلم
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانت در جنوب کشور+فیلم