Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه، آیدین رحمانی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی در آئین تجلیل از نمونه‌های ترافیکی استان به مناسبت بزرگداشت هفته نیروی انتظامی با بیان اینکه در سال جاری ۳۲۵ کیلومتر از راه‌های اصلی استان آسفالت شده و تلاش می‌شود تا پایان سال این رقم به ۴۲۵ کیلومتر افزایش یابد، افزود: برای امنیت تردد‌ها و کاهش تصادفات جاده ای نیز تاکنون نیمی از راه‌های روستایی استان نیز آسفالت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از شناسایی ۳۵ نقطه حادثه خیز در استان نیز خبر داد و افزود: امسال ۱۰ مورد از این نقاط اصلاح شده و تا پایان سال نیز ۱۲ مورد دیگر با اقدامات عمرانی حذف می‌شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی همچنین در خصوص کاهش تصادفات داخل شهر نیز با اشاره به مصوبات شورای ترافیک استان بر هوشمند سازی کنترل ترافیک و حذف سرعت گیر‌های غیر استاندارد تاکید کرد.

رحمانی با بیان اینکه امنیت پایدار در کشور مدیون تلاش نیرو‌های نظامی و انتظامی است و مردم ایران اسلامی قدردان ایثارگری‌ها و از جان گذشتگی‌های نیرو‌های نظامی کشورمان هستند، از تلاش‌های نیروی انتظامی در تحقق اهداف و مصوبات ستاد مبارزه به کرونا در استان قدردانی کرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی در ادامه سخنان خود تصادفات را مهمترین عامل مرگ و میر در کشور عنوان کرد و افزود: متأسفانه در ۱۰ سال گذشته تعداد فوتی‌های ناشی از تصادفات رقم بالایی بود که این مسئله تأثیرات مخرب بسیار زیاد اجتماعی را به همراه دارد.

رحمانی افزود: با تدابیر اندیشیده شده در کشور و رویکرد جدید شورای ترافیک و کمیسیون حمل و نقل آهنگ تغییرات در تلفات ناشی از تصادفات رو به کاهش است و امیدواریم با اقدامات انجام شده شاهد مرگ هیچکدام از هم وطنانمان در تصادفات رانندگی نباشیم.

وی عامل انسانی را یک از مهمترین دلایل بروز تصادفات عنوان کرد و اظهار داشت: فرهنگ سازی و آموزش افراد جامعه با اصول و قوانین راهنمایی و رانندگی و اهمیت اجرای قوانین و مقررات رانندگی می‌تواند در کاهش ضریب عامل انسانی در بروز تصادفات مؤثر باشد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی وسیله نقلیه را نیز یکی دیگر از عوامل تأثیر گذار در افزایش تلفات در تصادفات عنوان کرد و افزود: توجه به ارتقای کیفیت خدمات مراکز فنی و همچنین افزایش کیفیت خودرو‌های تولیدی می‌تواند در کاهش مرگ و میر ناشی از تصادفات نقش مهمی داشته باشد.

رحمانی توجه به حوزه حمل و نقل و ایمن سازی جاده‌های استان را یکی از مهمترین اولویت‌های استان در راستای ایجاد فضای ایمن در حمل و نقل در سال‌های اخیر عنوان کرد و گفت: ۲۰ درصد از اعتبارات عمرانی استان در سال جاری به فصل حمل و نقل اختصاص یافته است.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تصادفات جاده ای آذربایجان غربی کاهش تصادفات راه روستایی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۱۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکصد و هجدهمین پویش امید و افتخار در بزرگراه آزادگان | تغییرات جدید در این بزرگراه مهم

به گزارش همشهری آنلاین، تکمیل محورهای بزرگراهی در راستای تسریع و تسهیل عبور و مرور از یک سو و کوتاه شدن سفرهای درون شهری از سوی دیگر، رویکرد مدیریت شهری در دوره ششم است. به گفته هادی حق‌بین، طی سالیان گذشته روند بهسازی آسفالت بزرگراه آزادگان به دلایلی مختلف از جمله کمبود آسفالت و بتن غلتکی یا عدم صدور مجوزهای ترافیکی با کندی پیش می‌رفت. مدیریت شهری سال گذشته تصمیم گرفت ضمن انتخاب یک گزینه اجرایی مناسب‌تر، علاوه بر تسریع روند بهسازی، جریان ترافیک در هنگام اجرای عملیات عمرانی را تسهیل کند.

او ادامه داد: «سال گذشته همزمان با خرید کارخانجات جدید آسفالت و ثبت رکورد تولید و اجرای ۱.۵ میلیون تن آسفالت، انتخاب روش احیای عمیق با سیمان، سبب شد تا سرعت کار بهسازی آسفالت بزرگراه آزادگان دو چندان شود.»

بهسازی تندرو بزرگراه آزادگان

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با یادآوری اینکه عملیات بهسازی مسیرهای تندروی بزرگراه آزادگان در فاصله سال‌های ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۱ فقط روی یک مقطع ۹ کیلومتری انجام شده بود، تاکید کرد: «سال گذشته بیش از ۱۲ کیلومتر از مسیرهای تندروی بزرگراه آزادگان به صورت تمام عرض بهسازی شد و از این حیث در سرعت بهسازی روکش آسفالت معابر بزرگراهی نیز به رکوردی جدید دست یافتیم.»

تعریض لاین کندرو آزادگان

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در تشریح پروژه تعریض محور کندور بزرگراه آزادگان هم گفت: «عرض کم محور کندروی بزرگراه آزادگان در مسیر جنوب به شمال و در محل تقاطع با بزرگراه شهید لشگری منجر به ایجاد گره و گلوگاه ترافیکی یا پس زدگی بار ترافیک می‌شد و از این رو تعریض این مقطع از مسیر کندروی بزرگراه از ۲ خط عبوری به ۳ خط و اصلاح لوپ‌های منتهی به آن سال گذشته عملیاتی شد.»

به گفته حق بین، ۴۳ میلیارد تومان هزینه پروژه تعریض و ایمن‌سازی کندروی شرقی آزادگان در محدوده پل شهید لشگری بوده است.

بهسازی بزرگراه آزادگان

مساحت: ۲۱۶ هزار متر مربع

آسفالت: ۵۱ هزار تن

هزینه: ۲۵۲ میلیارد تومان

کد خبر 846966 برچسب‌ها طرح‌های عمرانی شهردارى تهران تهران

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی ۲۱۷ هزار تن آسفالت برای سطح معابر قم در سال ۱۴۰۳
  • اجرای ایمن سازی و اصلاح شیب شیروانی ۱۴۰ کیلومتر از حاشیه راه‌های مازندران
  • افتتاح چهارمین پایگاه موتورلانس آذربایجان‌غربی در مهاباد
  • اجرای زیرسازی ۸۶ کیلومتر راه روستایی در استان اصفهان
  • احداث آسفالت بازیافتی تا پایان سال/تولید ۱.۵ میلیون تن آسفالت برای ۱۴۰۳
  • کاهش ترافیک بزرگراه آزادگان با بهره‌برداری از ۲ طرح عمرانی
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی نیازمند اقدامات فرهنگی است
  • آغاز عملیات روکش آسفالت ۱۰ کیلومتر محور طبس یزد
  • یکصد و هجدهمین پویش امید و افتخار در بزرگراه آزادگان | تغییرات جدید در این بزرگراه مهم