Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سومریه نیوز، «حیدر العبادی» نخست وزیر پیشین عراق و رئیس ائتلاف «النصر» به نتایج انتخابات پارلمانی زودهنگام واکنش نشان داد. وی در همین ارتباط یک پست توئیتری منتشر کرد.

بر اساس این گزارش، العبادی در این پست توئیتری نوشته است: در آغاز تظاهرات اکتبر ۲۰۱۹ ما از اولین کسانی بودیم که خواستار برگزاری انتخابات زودهنگام و عادلانه و مشارکت عراقی‌ها در این انتخابات برای بازگرداندن اعتماد به دولت شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

العبادی در ادامه آورده است: امروز انتخابات زودهنگام به ثمر نشست اما سردرگمی در عملکرد کمیساریا و عدم شفافیت در اعلام نتایج، اعتماد به انتخابات را تضعیف کرد. عاقل کسی است که تا صبح این اشتباه را تصحیح کند.

پیشتر «هادی العامری» رهبر ائتلاف «فتح» عراق در سخنانی از نتایج انتخابات پارلمانی این کشور به شدت انتقاد کرد. وی گفت: به هیچ قیمتی زیر بار نتایج ساختگی انتخابات پارلمانی نمی‌رویم.

العامری افزود: ما از آرا نامزدها و رأی دهندگان خود دفاع خواهیم کرد. پیش از این، «نوری المالکی» رئیس ائتلاف دولت قانون عراق در سخنانی به انتشار نتایج اولیه انتخابات پارلمانی زودهنگام این کشور واکنش نشان داد.

رئیس ائتلاف دولت قانون در این زمینه گفت: مذاکرات و رایزنی‌های خود برای تشکیل بزرگترین فراکسیون پارلمانی را آغاز می‌کنیم. وی اعلام کرد که با احزاب شیعه، سنی و کُرد تفاهماتی برای تشکیل فراکسیون اکثریت صورت گرفته است.

در همین حال، سالم العبادی عضو دفتر سیاسی جنبش عصائب اهل حق در کربلای معلی از تقلب و دور زدن آرای حشد شعبی انتقاد کرد.

العبادی تصریح کرد: نتایج انتخابات توطئه، دور زدن آرای حشد و ضربه زدن آشکار به فراکسیون فتح بود تا اجازه ندهند این فراکسیون به جایگاه واقعی خود را در پارلمان عراق دست یابد.

وی افزود: بزرگترین قربانی این نتایج، حشد شعبی است و برخی در داخل و خارج از عراق پیش از انتخابات به این موضوع اشاره کردند و اینکه در مرحله آتی برای انحلال حشد و یا ادغان آن با برخی نهادهای امنیتی دیگر تلاش خواهد شد.

العبادی همچنین پیش‌بینی کرد که توافقی میان برخی گروه‌ها در داخل و خارج از عراق وجود دارد تا نگذارند فراکسیون فتح جایگاه واقعی خود در پارلمان عراق را به دست آورد.

وی در پایان از عدم شفافیت کمیساریای عالی انتخابات عراق در عملکرد خود انتقاد کرد و اعلام نتایج انتخابات را «بی‌نظم‌گونه و آشفته» توصیف کرد.

کد خبر 5326463 رامین حسین آبادیان

منبع: مهر

کلیدواژه: حیدر العبادی عراق انتخابات عراق عراق ایالات متحده امریکا انتخابات عراق افغانستان روسیه رژیم صهیونیستی اتحادیه اروپا سوریه طالبان فلسطین لبنان ایران طالبان افغانستان تایوان انتخابات پارلمانی نتایج انتخابات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۱۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکنون کدام گزینه ها برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح شده اند؟

 

تابناک _ با مشخص‌شدن نتایج انتخابات مجلس دوازدهم در بیشتر کرسی‌های نمایندگی، رقابت‌ها برای ریاست بر قوه مقننه شدت گرفته است که شنیده‌ها از محافل سیاسی و راهروی مجلس از لابی‌های پشت‌پرده و برگزاری جلسات گوناگون حکایت دارد.

 بعد از برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس، تکلیف ۲۴۵ کرسی برای ۴ سال آینده مشخص شد و ۴۵ کرسی باقی‌مانده نیز در ۲۱ اردیبهشت تعیین می‌شوند بنابراین اکنون بیش از دو سوم ترکیب مجلس آینده مشخص شده است.

از همان ابتدای اعلام نتایج انتخابات، موضوع اصلی در محافل سیاسی تعیین «رئیس مجلس دوازدهم» بود. موضوعی که هم در رسانه‌ها پیگیری شد، هم چهره‌های سیاسی داخل و خارج مجلس را به واکنش واداشت و هم زمینه جناح‌بندی‌ها در این باب را فراهم کرد؛ این روند در روز‌های پس از برگزاری انتخابات مجلس آنقدر سرعت گرفت که به موازات اعلام نتایج در مهمترین حوزه‌های انتخابیه، اسامی چهره‌هایی برای تکیه‌زدن به صندلی ریاست مجلس شنیده می‎شد. با نزدیک‌شدن به شروع کار مجلس آینده، اما این رقابت‌ها رنگ‌وبوی بیشتری گرفته و خبر‌ها حکایت از برگزاری جلسات متعدد رسمی و غیررسمی برای تصمیم‌سازی درباره ریاست مجلس آینده دارد.

به نوشته ایسنا و برمبنای آنچه برخی منتخبان مجلس آینده می‎‌گویند، افرادی چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند که از جمله آنان می‌توان از «محمدباقر قالیباف»، «منوچهر متکی»، «مجتبی ذوالنوری»، «مرتضی آقاتهرانی»، «حمید رسایی» و «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نام برد. شنیده‌ها از راهروی مجلس هم نشان می‌دهد این چهره‌ها برای جلب نظر سایر منتخبان، جلساتی برگزار کرده‌اند؛ روندی که در آن، طرح وعده‌هایی برای گرفتن رای از منتخبان مجلس آینده هم دور از ذهن نیست.

باتوجه به رقابت تنگاتنگ جریان‌های مختلف اصولگرایی در انتخابات مجلس دوازدهم و حضور کاندیدا‌های آنان در بهارستان، انتظار می‌رود صحنه رقابت نه‌تن‌ها برای کسب کرسی ریاست که برای کرسی نایب رئیسی، سایر اعضای هیأت رئیسه مجلس و حتی رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس نیز جدی‌تر شود و در نهایت فضای کلی مجلس دوازدهم را به سمت‌وسویی هدایت کند که در آن کمتر شاهد یک‌دستی‌هایی از نوع مجلس یازدهم باشیم.

در چنین شرایطی، اینکه کاندیدا‌های هر کدام از این کرسی‎های ریاست، گوشه‌چشمی به نتایج دوره دوم انتخابات مجلس داشته باشند تا با رایزنی‌ها بتوانند نظر آنان را به خود جلب کنند، نه‌تن‌ها تصور بعیدی نیست که به نظر می‌رسد تاثیر سرنوشت‌سازی هم بر ترکیب نهایی هیات رئیسه و روسای کمیسیون‌های مجلس دوازدهم برجای بگذارد.

دیگر خبرها

  • نوری قزلجه: فراکسیون مستقلین احتمالا برای ریاست مجلس و دیگر پُست ها کاندیدا دارد /تعداد اعضای فراکسیون ممکن است به ۱۰۰ نفر هم برسد
  • کشف خطر جدید میکروپلاستیک‌ها بر سلامت
  • حد نصاب تازه «جو بایدن» کمترین میزان محبوبیت رئیس جمهور در ۷۰ سال اخیر
  • اسلامی: نتایج انتخابات الکترونیکی یک‌ساعته حاضر می‌شود
  • نتایج انتخابات الکترونیکی یک‌ساعته حاضر می‌شود
  • محققان : مغز انسان در حال بزرگ‌تر شدن است
  • پزشکیان لیدر می‌شود؟/ترکیب‌ احتمالی فراکسیون‌های مجلس آینده
  • تاکنون کدام گزینه ها برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح شده اند؟
  • ۵ رقیب قالیباف برای ریاست مجلس مشخص شدند / این ۵ نفر می‌خواهند قالیباف را ناک اوت کنند
  • کاپیتان مس: آرامش نویدکیا عامل نتایج ماست