Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از روابط عمومی دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، بنیاد الکساندر فون‌هامبولدت در گردهمایی ماه آگوست هر سال، به افتخار دانشمند مردم‌شناس شهیر قرن هجدهم کشور آلمان بنام گئورگ (جورج) فورستر (۱۷۹۱-۱۷۵۴)، حداکثر ۶ جایزه پژوهشی جورج فورستر را به محققان برجسته بین‌المللی از میان بیش از ۱۴۰ کشور در حال توسعه، به‌منظور ارج نهادن به دستاوردهای دانشگاهی آنان اعطا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نامزدان دریافت این جایزه از میان دانشگاهیانی که یافته‌های بنیادین و اکتشافات آنها تأثیری عمیق، ماندگار و پایدار در زمینه علمی خود و فراتر از حوزه تحقیقاتی آنها گذاشته و همچنان انتظار می‌رود بتوانند در رویکردهای مبتنی بر پژوهش‌های بنیادین در خصوص چالش‌های خاص کشورهای در حال توسعه نقش بازی کنند، انتخاب می‌شوند.

علاوه‌ بر این، اثربخشی دستاوردهای علمی و دانشگاهی دریافت‌کنندگان این جایزه از نظر بین‌المللی باید به تأیید اندیشمندان صاحب‌نظر از کشورهای مختلف در حوزه پژوهشی مورد نظر در بازه زمانی گسترده فعالیت دانشگاهی آنان رسیده باشد.

تاکنون، ۵۷ دانشمند دریافت‌کننده این جایزه، موفق به کسب جایزه نوبل نیز شده‌اند.  

جایزه جورج فورستر توسط وزارت توسعه و همکاری‌های اقتصادی جمهوری فدرال آلمان تأمین مالی شده که در سمپوزیم سالانه بنیاد الکساندر فون هامبولدت که در شهر بمبرگ (Bamberg) با حضور اعضای کمیته گزینش بنیاد الکساندر فون‌هامبولدت و شرکت جمعی از اساتید برجسته دانشگاههای آلمان، توسط رئیس این بنیاد به‌طور رسمی به برندگان جایزه، اعطا می‌شود.  

با برنامه‌ریزی انجام شده دکتر بابک کریمی در ماه آوریل ۲۰۲۲ جایزه خود را به‌طور رسمی در این مراسم دریافت خواهد کرد.

دکتر بابک کریمی استاد تمام در رشته شیمی و عضو هیأت علمی دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان است و از سال ۱۳۹۵  به عنوان رئیس این دانشگاه نیز فعالیت می کند.

از افتخارات دکتر کریمی می توان به دریافت بورس تحقیقاتی مادام العمر الکساندر فون هومبولدت (Alexandert von Humbildt)- بنیاد الکساندر فون هومبولدت- آلمان- از سال ۲۰۰۴م تا کنون، رتبه اول پژوهش های بنیادی در سی و یکمین جشنواره جوان خوارزمی- سال ۱۳۹۶ (هـ. ش) و انتخاب به عنوان دانشمند بین المللی پراستناد، به عنوان یک درصد پراستنادترین دانشمندان جهان در فهرست ISI توسط مؤسسه اطلاعات علمی (ISI)، از سال ۲۰۰۶م تاکنون اشاره کرد.

گفتنی است دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان از دانشگاه های برجسته کشور در رشته های علوم پایه است. این دانشگاه دارای ۶ دانشکده فیزیک، شیمی، ریاضی، علوم کامپیوتر، علوم زیستی و علوم زمین است و حدود هزار دانشجو در آن تحصیل می کنند.  

برچسب‌ها بابک کریمی آلمان دانشگاه زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بابک کریمی آلمان دانشگاه بابک کریمی آلمان دانشگاه زنجان علوم پایه زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۲۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگداشت اکبر زنجان پور و دو جای خالی

حمید سمندریان که با شوق فراوان نظاره‌گر کار دانشجویان خود بود، استعداد و توانمندی این دانشجو را کشف کرد و اول بار در نمایش «نگاهی از پل» با او همکاری کرد. اکبر زنجان‌پور در این نمایش به عنوان استعدادی درخشان ظاهر شد و این اولین گام‌های او در جاده موفقیت بود.

به گزارش ایسنا، این خاطره به دهه ۵۰ بازمی‌گردد و حالا دانشجوی سابق قرار است همزمان با زادروز استاد خود و در مراسمی که کانون کارگردانان خانه تئاتر برگزار می‌کند، تقدیر شود.

دانشجوی سابق اما سال‌هاست که خانه‌نشین است و شرایط را برای به صحنه بردن اثری تازه، مناسب نمی‌داند.

هرچند نسل جدید تماشاگران تئاتر نتوانسته‌اند هنرنمایی زنجان‎پور را روی صحنه ببینند، اما قدیمی‌های تئاتر نمی‌توانند حضور تاثیرگذار و استعداد شگرف او را در نمایش‌های «نگاهی از پل» و «ملاقات بانوی سالخورده» فراموش کنند

شاید اولین بازی حرفه‌ای او در تئاتر در نمایش «نگاهی از پل» بود که در کنار سوسن‌فرخ نیا به عنوان یکی دیگری از دانشجویان مستعد دانشکده هنرهای زیبا درخشید و بار دوم بود که خود را به عنوان استعدادی غیرقابل انکار اثبات کرد؛ در نمایش «ملاقات بانوی سالخورده» نوشته فردریش دورنمات و کار حمید سمندریان. او در آن نمایش نقش آالفرد ایل را بازی کرد که یکی از کارکترهای مهم نمایشی است و تفاوت سنی زیادی با آن داشت.

به انگیزه این تجلیل و به یاد حمید سمندریان، بخشی از صحبت‌های او را درباره زنجان‌پور مرور می‌کنیم:

«زنجان‌پور بسیار قابل قبول و باورپذیر بازی کرد. هرچند که آالفرد ایل از سن او دور بود ولی او نقش را به خوبی درک کرد. من استعداد زنجان ‌پور را در کلاس‌های دانشگاه شناختم. زمانی که شاگرد من بود، او را در اجراهای دانشگاهی دیده بودم و هیجان‌ها و انرژی‌های او را می‌شناختم. همان طور که در «نگاهی از پل» قدرت و انرژی خود را به نمایش گذاشت، در «ملاقات بانوی سالخورده» نیز به درونیات و عمق آلفرد ایل پی برد. دو نقش متفاوت و با بازی فراموش‌نشدنی زنجان‌پور. من برای رسیدن او به آلفرد ایل هیچ گونه درگیری نداشتم. زنجان‌پور به شدت خودش را متمرکز کرده بود تا به نقش برسد و آن طوری که من می‌خواهم بازی کند. او هم در بیرون و هم در درون به نقش رسید و خودش را هماهنگ کرد و به روح لحظه به لحظه نقش مسلط شد.

اما بخت با تماشاگران دهه هشتاد هم همراه بود تا یک بازی به یادماندنی دیگر از زنجان‌پور ببینند؛ در نمایش «شب هزار و یکم» به نویسندگی و کارگردانی بهرام بیضایی. نمایشی که در تالار چهارسو مجموعه تئاتر شهر روی صحنه رفت و در سه اپیزود گوناگون، نگاهی تازه به هزار و یک شب داشت. زنجان‌پور با همراهی مژده شمسایی و ستاره اسکندری در اپیزود دوم این نمایش بازی کرد تا برای تماشاگران نسل‌های بعدی تئاتر نیز خاطره زیبای دیگری از بازی‌های خود بسازد.

حالا این بزرگداشت همزمان با زادروز استاد او در خانه هنرمندان ایران، روز یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه برپا می‌شود. حمید سمندریان، استاد او سال‌هاست که از دنیا رفته و بهرام بیضایی نیز به دلیل دوری از وطن، نخواهد توانست در این برنامه شرکت کند و این بزرگداشت با دو جای خالی همراه می‌شود.

بزرگداشت زنجان‌پور به کوشش کانون کارگردانان خانه تئاتر ایران، ساعت ۱۷ روز یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه در تالار استاد جلیل شهناز خانه هنرمندان ایران برگزار می‌شود.

انتهای پیام

    

دیگر خبرها

  • واکنش یک استاد دانشگاه تهران به ادعای وزیر: اخراجم سیاسی بود
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • تعلیق دانشجویان جورج واشنگتن به دلیل اصرار به حضور در اعتراضات
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای فیلمساز ایرانی
  • افزایش جایزه جشنواره البرز به برگزیدگان / ۱۰ میلیارد برای ۶۲ نخبه علمی + فیلم
  • دانشگاه واشنگتن دانشجویان را به اخراج و تعلیق تهدید کرد
  • بزرگداشت اکبر زنجان پور و دو جای خالی