Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، جعفر صادق تبریزی رییس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه ما شش راهبرد اساسی داشتیم که راهبرد نخست واکسیناسیون کووید ۱۹ مطابق با سند ملی بود، اظهار کرد: هدف اصلی ما در واکسیناسیون کاهش مرگ و میر و هدف نهایی‌مان قطع گردش ویروس و پایان همه گیری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه برای اجرای واکسیناسیون در ۴ بخش روستا، عشایر و شهرهای با جمعیت کمتر و بیشتر از ۲۰ هزار نفر برنامه ریزی اختصاصی کردیم، عنوان کرد: برای آنکه مردم در دریافت خدمات روزانه در واحدهای ارائه خدمات بهداشتی با مشکل مواجه نشوند، پایگاه های تجمیعی طراحی شدند؛ پایگاه هایی که حداقل باید ۴ ایستگاه داشته باشند.

تبریزی تصریح کرد: اکنون ۱۳۷۶ پایگاه در کشور و ۲۸۷ پایگاه تجمیعی در استان تهران داریم که در این پایگاه ها، ۷۱۴۹ ایستگاه در کشور و ۱۱۵۱ ایستگاه در تهران وجود دارد. اگر روند راه اندازی پایگاه ها را از فروردین تا مهرماه بررسی کنیم، سیر افزایشی متناسب با میزان تامین واکسن را مشاهده خواهیم کرد؛ در کل به طور متوسط هر پایگاه تجمیعی ۵.۲ ایستگاه داشته و درحال خدمت رسانی است.

روند واکسیناسیون در کشور

رییس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت در ادامه درخصوص روند واکسیناسیون در کشور توضیح داد: در فروردین ماه ۴۷۰ هزار دُز و در شهریور ، ۲۴ میلیون و ۴۸۹ هزار دُز واکسن تزریق شده است؛ براساس اطلاعات ثبت شده، آمار تزریق تا ۱۹ مهر ماه بیش از ۱۸ میلیون دُز است.

وی افزود: اگر میزان تزریق انجام شده را براساس تعداد ایستگاه های اعلام شده بررسی کنیم، در فروردین ماه در هر ایستگاه ۶۱۶ واکسن تزریق شده که به تدریج افزایش پیدا کرده است؛ به عنوان مثال در شهریور ماه ۴۵۸۳ واکسن تزریق شده است.

تبریزی با اشاره به اینکه در شهریور ماه ۱۵۳ تزریق روزانه در هر ایستگاه ثبت شده است که متناسب با تعداد ایستگاه، پایگاه و واکسنی که در اختیار داشتیم این آمار افزایش  پیدا کرده است، گفت: همه سازمان ها از جمله بسیج، نیروهای مسلح، شهرداری، تربیت بدنی، هلال احمر و ... در  راه اندازی این پایگاه ها به ما کمک کردند و امروز به لحاظ زیر ساخت های واکسیناسیون در وضعیت مطلوبی هستیم.

کاهش مراجعه مردم برای دریافت واکسن در روزهای تعطیل و جمعه ها

رییس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت با بیان اینکه تا کنون ۴۶ میلیون و ۲۵۰ هزار و ۵۰۱ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۲۰ میلیون و ۷۷۸ هزار و ۸۸۰ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند، عنوان کرد: مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۶۷ میلیون و ۲۹ هزار و ۳۸۱ دُز رسید.

وی ادامه داد: اگر بخواهیم آمار واکسن های تزریق شده را در جمعیت هدف ۶۱ میلیون نفری محاسبه کنیم می توان گفت که اکنون شاهد پوشش ۷۵ درصدی نوبت اول و ۳۳ درصدی واکسیناسیون کامل (دریافت هر دو نوبت) هستیم.

به گفته تبریزی، در حال حاضر بیش از ۵۰ درصد تزریق ها برای نوبت دومی ها بوده است؛ چرا که در یک ماه گذشته بیشتر افراد دُز اول را دریافت کرده بودند.

رییس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت بیان کرد: علی رغم اینکه نوبت دهی انجام و پیامک هم ارسال می شود اما مراجعه مردم در روزهای تعطیل و جمعه ها کاهش پیدا می کند.

وی با اشاره به اینکه براساس سند ملی واکسیناسیون، پوشش ما در فاز اول که عمدتا گروه های پزشکی، بهداشتی و جانبازان عزیز بودند  به ۹۶ درصد رسید، گفت: در فاز دوم که مربوط به جمعیت سالمندان بالای ۶۰ سال بود و ۸ میلیون و ۶۵۰ هزار نفر را شامل می شد پوشش دُز اول حدود ۹۲ درصد و دو دُز ۸۳ درصد ثبت شده است.

میزان پوشش تزریق دز نوبت دوم به بالای ۶۰درصد خواهد رسید

تبریزی با اشاره به اینکه ۸۶ درصد بستری های بالای ۶۰ سال ما در پیک پنجم افرادی بودند که واکسن دریافت نکرده بوند، اظهار کرد: این موضوعی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

رییس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت بیان کرد: در فاز چهارم که به گروه سنی ۱۸ تا ۵۹ سال (۵۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر) مربوط می شود، ۳۳ میلیون و ۷۷۶ هزار نفر دز اول واکسن را دریافت کرده اند.

وی عنوان کرد: اگر به دنبال وقوع یک اتفاق خوب در حوزه واکسن هستیم باید از طریق اصناف، ادارات و کارخانجات اقدام کنیم. این جمعیت؛ جمعیت فعال ما هستند که تسهیلات را برای آنها باید بیشتر کنیم چراکه اگر این جمعیت را پوشش دهیم به عمده هدف خود دست پیدا خواهیم کرد.

تبریزی در ادامه با اشاره به اینکه از اول این هفته تا یک ماه به احتمال قوی میزان پوشش تزریق دز نوبت دوم به بالای ۶۰درصد خواهد رسید که اتفاق بسیار خوبی است، تصریح کرد: همین امر به ما کمک می کند به ایمنی جمعی نزدیک‌تر شویم.

رییس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت در پایان درخصوص واکسیناسیون گروه سنی ۱۲ تا ۱۷ سال که هفت میلیون و ۱۱۸ هزار نفر را شامل می شود، بیان کرد: اگر از این تعداد، ۷ میلیون را دانش آموز در نظر بگیریم، ۳ میلیون و ۶۳۳ هزار نفر تا دیروز واکسینه شده اند که ۵۱ درصد جمعیت را تشکیل می دهند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: واکسیناسیون وزارت بهداشت مرگ و میر استان تهران رییس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت تزریق شده پایگاه ها هزار نفر نوبت دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۳۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام نمایندگان جلسه مجلس را تعطیل کردند؟

جلسه نوبت عصر امروز مجلس به دلیل به حد نصاب نرسیدن تشکیل نشد که اسامی ۳۵ نماینده غایب یا متاخر توسط یکی از اعضای هیأت رئیسه مجلس قرائت شد.

به گزارش ایسنا، جلسه نوبت عصر روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ صحن مجلس حدود ۴۰ دقیقه بعد از آغاز به کار، به دلیل غیبت تعدادی از نمایندگان و نرسیدن به حد نصاب جلسه با اعلام محمدباقر قالیباف رئیس مجلس پایان یافت.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، گفت: تعداد نمایندگان حاضر در مجلس برای رای گیری به حدنصاب نرسیده است و نمی‌توانیم بررسی بودجه را دنبال کنیم لذا پایان جلسه را اعلام می‌کنم.

وی گفت که جلسه بعدی مجلس فردا (سه‌شنبه) برای ادامه بررسی بخش دوم بودجه تشکیل می‌شود. این در حالیست که از روز گذشته اعلام شده بود که جلسات صحن مجلس تا پایان رسیدگی به بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور در ۲ نوبت برگزار خواهد شد.

قالیباف همچنین از اعضای هیأت رئیسه مجلس خواستار قرائت اسامی غایبان و متاخران جلسه شد که علی کریمی فیروزجایی عضو هیأت رئیسه مجلس اسامی آن‌ها را به شرح زیر قرائت کرد:

- عبدالجلال ایری

- امیرحسین بانکی پور

- علی جدی

- حسین حسین‌زاده

- جعفر راستی

- رجب رحمانی

- جلیل رحیمی جهان آبادی

- جلال رشیدی کوچی

- ابراهیم رضایی

- محمدرضا رضایی کوچی

- مجتبی رضاخواه

- یعقوب رضازاده

- منصورعلی زارعی

- علیرضا زندیان

- قاسم ساعدی

- محمد سبزی

- حسن شجاعی

- مهدی شریفیان

- منصور شکرالهی

- مهدی طغیانی

- فرهاد طهماسبی

- روح‌الله عباسپور

- محمود عباس زاده

- بهزاد علیزاده

- ابوالفضل عمویی

- محسن فتحی

- حسین گودرزی

- محمدرضا مبلغی

- حسن محمدیاری

- غلامرضا مرحبا

- اردشیر مطهری

- محمدطلا مظلومی

- فاطمه مقصودی

- سید محمد موحد

- سید کاظم موسوی

بر اساس ماده ۷۱ آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، انعقاد رسمی جلسات و اعتبار اخذ رأی منوط به حضور حداقل دو سوم مجموع نمایندگان در صحن است؛ بنابراین از مجموع ۲۸۶ نماینده فعلی (با حساب ۴ نماینده‌ای که در طول این ۴ سال به هر دلیلی از مجلس جدا شدند)، برای رسمیت یافتن جلسه نوبت عصر روز دوشنبه صحن مجلس باید ۱۹۱ نفر در جلسه حاضر می‌شدند.

دیگر خبرها

  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • کدام نمایندگان جلسه مجلس را تعطیل کردند؟
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور