Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-02@03:42:51 GMT

نمایشگاه مجازی «مهر کتاب» برپا می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۷۶۴۴۹

نمایشگاه مجازی «مهر کتاب» برپا می‌شود

موسسه متن فرهنگستان هنر به مناسبت بازگشایی دانشگاه‌ها نمایشگاه مجازی «مهر کتاب» را از ۲۶ مهر تا ۶ آبان برپا می‌کند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، به مناسبت بازگشایی دانشگاه‌ها، موسسه تالیف، ترجمه و نشر آثار هنری (متن) فرهنگستان هنر نمایشگاه مجازی «مهر کتاب» را از ۲۶ مهر تا ششم آبان (۱۴۰۰) برپا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشجویان و علاقه‌مندان هنر می‌توانند منابع مورد نیاز خود را با ۲۰ درصد تخفیف از این نمایشگاه مجازی به آدرس matnpub.ir تهیه کنند.

انتشارات فرهنگستان هنر در اواسط سال ۱۳۸۳ با اخذ پروانه نشر به چاپ و نشر کتابهای تألیفی و ترجمه‌ای در حوزه هنر پرداخت. با گسترش فعالیت‌های انتشارات فرهنگستان هنر و با توجه به کمبود ناشران تخصصی در حوزه هنر، پس از موافقت شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأسیس مؤسسه تألیف، ترجمه و نشر آثار هنری «متن»، در سال ۱۳۸۷ اساسنامه این مؤسسه در شورای هنر تصویب شد و این انتشارات از اوایل مرداد ۱۳۸۸ در قالب مؤسسه وابسته به فرهنگستان هنر فعالیت خود را ادامه داد. این مؤسسه تاکنون بیش از ۴۷۰ عنوان کتاب و نشریه را در کنار مجموعه مقالات هنر و سایر آثار تحقیقی معاونت پژوهشی فرهنگستان چاپ و منتشر کرده است.

کتاب‌هایی که این مؤسسه تألیف، ترجمه و منتشر می‌کند در موضوعات گوناگون هنر، از جمله فلسفه هنر و زیبایی‌شناسی، هنرهای تجسمی، معماری و شهرسازی، ادبیات، کلیات و تاریخ هنر، هنرهای صناعی، هنرهای نمایشی، موسیقی و مجموعه مقالات است.

«زیبایی شناسی تجربی، عصب زیبایی شناسی، علم»، «زیبایی، زشتی، گروتسک»، «خمسه‌نگاری؛ بازنمود خمسه نظامی در هنر»، «تصحیح گلستان هنر قاضی احمد منشی»، «سکونت در محله: روایتی از شکل‌گیری محله دولت تهران در دوره ناصری»، «عناصر طراحی: رووینا رید کاستلو و ساختار روابط بصری»، «سطر مستور: تاریخ و سبک شناسی کوفی شرقی» عناوین شماری از تازه‌ترین کتاب‌های منتشر شده در این موسسه است.

یکی دیگر از اقدامات این مؤسسه بررسی رسالات کهن در راستای شناسایی و تصحیح نسخه‌های هنری، به منظور انتشار تعدادی از این نسخ است. بدین منظور تاکنون چندین نسخه خطی، از جمله شاهنامه شاه طهماسب، سه مثنوی همای و همایون، روضة الانوار و کمال نامه خواجوی کرمانی، قرآن به خط علیرضا عباسی، مثنوی معنوی به خط وصال، دیوان حافظ به خط وصال، جامع الالحان، پندنامه لقمان حکیم به خط میرعماد، ترجمه منظوم چهل حدیث نبوی به خط شاه‌محمود نیشابوری، دعای صباح به خط محمد شفیع تبریزی، دعای احتجاب به خط احمد نیریزی، پندنامه جامی به خط میرعماد، مرقع میرزا غلامرضا اصفهانی به خط نستعلیق، شرح ادوار مولانا مبارکشاه، مصحف روشن و بخش موسیقی دره التاج قطب الدین شیرازی منتشر شده و هم اکنون نیز آماده سازی و چاپ چندین نسخه خطی دیگر در برنامه کار مؤسسه گنجانیده شده که از مهم‌ترین آنها می توان به نسخه خطی خمسه شاه طهماسب که جزو نفیس‌ترین و مهمترین نسخه‌های خطی ایران است و اصل آن در کتابخانه بریتانیا نگهداری می‌شود اشاره کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نمایشگاه مجازی موسسه متن فرهنگستان هنر نمایشگاه مجازی فرهنگستان هنر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۶۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه تولیدات خوداتکایی مدارس شبانه‌روزی در سنندج برپا شد

هاشم ناظمی جلال در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: نمایشگاه تولیدات کارگاه‌های خوداتکایی مدارس شبانه‌روزی استان در قالب ۹۵ غرفه به مدت سه روز در معرض دید قرار گرفت.

وی افزود: این نمایشگاه سومین نمایشگاهی است که در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی سنندج به همت دانش‌آموزان کردستانی برپا شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان برپایی نمایشگاه خوداتکایی مدارس شبانه روزی را نوید دهنده گام نهادن در مسیر پیشرفت و مهارت آموزی دانش آموزان استان دانست و بیان کرد: ضرورت دارد هر دانش‌آموز در طول دوران تحصیل یک مهارت منجر به تولید را یاد بگیرد.

ناظمی جلال با تاکید بر سرعت بخشیدن به مهارت آموزی و ترویج این فرهنگ اظهار داشت: مدارس شبانه‌روزی علاوه بر شأن مدرسه بودن، محل زندگی نیز هست لذا باید این تلفیق منجر به افزایش مهارت‌های اجتماعی دانش آموزان گردد.

وی با بیان اینکه توجه به فرهنگ، علوم محاسباتی و مهارت آموزی سه اولویت اصلی نظام آموزشی است، گفت: باید به اولویت‌های اساسی تعلیم و تربیت توجه ویژه‌ای شود.

ناظمی‌جلال با اشاره به برنامه نمایشگاه خوداتکایی مدارس شبانه روزی و نیز گردهمایی مدیران مدارس شبانه روزی ۱۰ استان کشور در شهر سنندج گفت: این دو برنامه نشان از یک تلاش جمعی و اعتماد مجموعه وزارت به آموزش و پرورش استان دارد؛ که خوشبختانه در طلیعه آن همه امور محوله به خوبی در حال انجام است.

ناظمی جلال در این آئین ضمن تقدیر از زحمات عوامل اجرایی برپایی این نمایشگاه، از رشد تعداد غرفه‌های این نمایشگاه در مقایسه با سال گذشته خبر داد و گفت: در سومین نمایشگاه تولیدات کارگاه‌های خوداتکایی مدارس شبانه روزی استان، ۹۱ غرفه از مناطق ۱۶ گانه آموزش و پرورش محصولات خود را در معرض دید عموم مردم قرار داده‌اند.

وی به وجود چهار غرفه تخصصی از جمله غرفه تولیدات دانش آموزان مدارس استثنایی، غرفه مشاوره تحصیلی و دو غرفه هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال نیز پرداخت و در این خصوص گفت: برپایی این غرفه‌ها نشان از رشد دانش‌آموزان در زمینه علوم جدید است.

کد خبر 6092005

دیگر خبرها

  • کتاب صوتی «داستان‌های پارسی» در یونان منتشر شد
  • برپایی نمایشگاه دست ساخته‌ها دانش آموزان در گچساران
  • فرمان امام علی (ع) به مالک اشتر با ترجمه سید مهدی شجاعی به چاپ ششم رسید
  • رونمایی از ترجمه کتاب جنبش علوی، هجرت رضوی به زبان پشتو
  • فراخوان سی‌ودومین جایزه جهانی کتاب سال منتشر شد
  • ترجمه و شرح «فصوص الحکم» به قلم علی شالچیان منتشر می‌شود
  • رونمایی از کتاب «جنبش علوی، هجرت رضوی» در مشهد
  •  معرفی کتاب های بازار مالی
  • چگونه نوجوانان امروز را به خواندن کتاب‌های ایرانی علاقه‌مند کنیم؟/ ادبیات نوجوان در سایه غلبه ترجمه
  • نمایشگاه تولیدات خوداتکایی مدارس شبانه‌روزی در سنندج برپا شد