Web Analytics Made Easy - Statcounter

سندروم مرموز هاوانا که تا به حال بسیاری از دیپلمات‌های آمریکایی در کشورهای مختلف را درگیر کرده حالا به کلمبیا رسیده و رسانه‌ها از مشاهده مواردی از ابتلا به این بیماری عجیب در بین کارکنان مرتبط با سفارت آمریکا در این کشور خبر داده‌اند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، به نقل از هفته نامه "اشپیگل"، در سفارت آمریکا در بوگوتا، پایتخت کلمبیا موارد جدیدی از ابتلا به سندروم مرموز هاوانا در بین دیپلمات های آمریکایی مشاهده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته افراد مطلع در بوگوتا پایتخت کلمبیا، حداقل پنج خانواده آمریکایی دچار بیماری سندروم هاوانا شده‌اند.

"ایوان دوکه"، رئیس جمهور کلمبیا گزارشی که وال استریت ژورنال در این باره منتشر کرده را تایید کرده و در سفر خود به نیویورک گفت: البته ما از این وضعیت آگاه هستیم، اما من می خواهم این مسئله را به نهادهای آمریکایی واگذار کنم که در این زمینه تحقیقاتی را انجام می دهند و این مسئله‌ای مرتبط به پرسنل آن ها است.

وال استریت ژورنال گزارش داده که در حداقل 5 خانواده که با سفارت آمریکا در کلمبیا در ارتباط بوده اند علائم این بیماری مرموز دیده شده است.

"جو بایدن"، رئیس جمهور آمریکا روز جمعه قانونی را برای کمک مالی به قربانیان این بیماری اسرار آمیز امضا کرد. قانون هاوانا غرامت هایی را برای کارکنان وزارت خارجه و سازمان سیا که در اثر ابتلا به این بیماری دچار آسیب های مغزی شده‌اند در نظر می گیرد.

وال استریت ژورنال اخیرا همچنین گزارش داد که دولت آمریکا در حال بررسی موارد متعددی از یک عارضه ناشناخته در میان دیپلمات‌ها و کارمندان سفارت این کشور در برلین است.

به گزارش نشریه وال استریت ژورنال آمریکا و اشپیگل آلمان، حداقل دو تن از کارمندان سفارت آمریکا به دلیل بروز علایم مشابه "سندروم هاوانا" به مراقبت‌های پزشکی نیاز پیدا کرده‌اند.

شناخته‌شده‌ترین علایم عارضه موسوم به "سندورم هاوانا" سردرد و حالت تهوعی است که هنوز دلیل مشخصی برای آن وجود ندارد. مبتلایان به این سندروم ممکن است دچار سرگیجه، خستگی و نیز مشکل بینایی یا شنوایی نیز بشوند.

روزنامه وال استریت ژورنال از قول دیپلمات‌های آمریکا نوشته که برخی از کسانی که دچار این سندروم شده‌اند، توانایی کار کردن ندارند. موارد اعلام شده در برلین، اولین نمونه از سندروم هاوانا در یکی از کشورهای عضو ناتوست که نیروهای آمریکایی در آن حضور دارند.

دیپلمات‌های آمریکایی اذعان کرده‌اند که در گذشته موارد مشابهی در سایر کشورهای اروپایی نیز وجود داشته است. برخی از قربانیان این سندروم مقامات سرویس‌های امنیتی بودند که بیش از همه در ارتباط با روسیه کار می‌کرده‌اند.

سندروم مرموز هاوانا به جان دیپلمات‌های آمریکایی در برلین افتاد

اولین نمونه‌های "سندروم هاوانا" پنج سال پیش در میان دیپلمات‌های آمریکایی و کانادایی مستقر در هاوانا، پایتخت کوبا مشاهده شد. از سال 2016 تا کنون دهها دیپلمات آمریکایی و کانادایی و نیز نزدیکان آنها در کوبا از عوارض این سندروم رنج می‌برند.

بعد از آن مواردی نیز در چین، روسیه و خود ایالات متحده مشاهده شد. آخرین مورد دیده شده اخیرا در سفارت آمریکا در وین، پایتخت اتریش بود.

"ویلیام برنز"، رئیس سازمان سیا چندی پیش در یک مصاحبه رادیویی اعلام کرده که همه اقدامات لازم را انجام می دهد تا این معما حل شود. به گفته وی در سراسر دنیا تا به حال 200 نفر تحت تاثیر این بیماری قرار گرفته‌اند که نیمی از آن ها از کارکنان سازمان سیا بوده‌اند.

دولت آمریکا، سازمان اطلاعات و همچنین وزارت امور خارجه این کشور تحقیقات گسترده‌ای پیرامون این سندروم مرموز را آغاز کرده‌اند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار آمریکا اخبار آمریکا دیپلمات های آمریکایی سندروم مرموز هاوانا دیپلمات های آمریکا وال استریت ژورنال سفارت آمریکا سندروم هاوانا دیپلمات ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۷۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفال به حافظ سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ مرا به رندی و عشق آن فضول عیب کند...

فرارو- فال گرفتن از آثار ادبی، از باور‌های کهن این مرز و بوم است. در گذر زمان ساکنان این خاک به ادیبانی که گمان می‌بردند بهره‌ای از کلام حق دارند رجوع می‌شد. با این حال، اما در گذر زمان تنها تفال به حافظ در فرهنگ عامیانه ما باقی مانده است.

مرا به رندی و عشق آن فضول عیب کند
که اعتراض بر اسرار علم غیب کند

کمال سر محبت ببین نه نقص گناه
که هر که بی‌هنر افتد نظر به عیب کند

ز عطر حور بهشت آن نفس برآید بوی
که خاک میکده ما عبیر جیب کند

چنان زند ره اسلام غمزه ساقی
که اجتناب ز صهبا مگر صهیب کند

کلید گنج سعادت قبول اهل دل است
مباد آن که در این نکته شک و ریب کند

شبان وادی ایمن گهی رسد به مراد
که چند سال به جان خدمت شعیب کند

ز دیده خون بچکاند فسانه حافظ
چو یاد وقت زمان شباب و شیب کند

شرح لغت: جیب: گریبان/صهبا: باده/ ریب:شک و تردید.

تفسیر عرفانی:‌

۱- ویژگی‌های شما عبارت اند از: نجیب، درسخوان، قابل اعتماد، جسور، مصمم، پرهیزکار، جذاب و دلربا، رفیق دوست، اصیل، مودب، جدی، با وجدان، فرشته خو، خجول، منطقی، شریف، خیرخواه، واقع بین، پاک، دوست داشتنی، اهل گردش، ولخرج و دوستدار ثروت.

۲- حضرت حافظ در بیت‌های سوم، چهارم و پنجم می‌فرماید:

آن لحظه بوی خوش سیه چشم بهشتی پراکنده می‌شود که غبار میخانه، ما را عطر گریبان خود سازد.

* کرشمه ساقی آنگونه راه دل اهل اسلام را میزند که هیچ کس حتی صهیب از صحابه رسول خدا (ص) از باده نوشی نمی‌تواند بپرهیزد.

* کلید گنج نیکبختی و مقبولیت نزد صاحبدلان است. نباید کسی در این مساله شک و تردید کند.

حال خود باید نیت خود را تفسیر نمایید.

تعبیر غزل:

انسان زمانی به موفقیت و مراد خود می‌رسد که در این راه زحمت بسیار کشیده باشد. تو نیز اگر می‌خواهی به سعادت برسی هیچ شک و تردیدی به دل راه مده و بدان که وسواس و تردید عوامل بازدارنده و منفی هستند به سرزنش‌های بی خبران توجهی مکن تا به کمال مطلوب خود برسی.

دیگر خبرها

  • هجوم پلیس نیویورک به دانشگاه کلمبیا و بازداشت حدود ۳۰۰ دانشجو
  • بازداشت ۱۰۰۰ دانشجوی آمریکایی معترض به جنایت‌های صهیونیست‌ها
  • پیام قدردانی کودکان غزه از دانشجویان آمریکایی در دانشگاه کلمبیا
  • به دانشگاه مردمی فلسطین خوش آمدید
  • وجدان بیدار دانشجویان آمریکایی آن‌ها را به صحنه آورده است
  • ادامه اعتراضات دانشجویی آمریکا؛ بازداشت گسترده در کارولینای شمالی
  • هشدار دانشگاه کلمبیا درباره احتمال اخراج دانشجویان
  • دانشگاه کلمبیا درباره احتمال اخراج دانشجویان هشدار داد
  • فوت مرموز دختری بعد از مهمانی رفتن با نامزدش
  • تفال به حافظ سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ مرا به رندی و عشق آن فضول عیب کند...