Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-28@17:06:23 GMT

ستاد اجرایی بازگشایی کامل دانشگاه‌ها تشکیل شد

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۷۸۱۶۵

ستاد اجرایی بازگشایی کامل دانشگاه‌ها تشکیل شد

به گزارش گروه تعلیم و تربیت خبرگزاری فارس، هاشم داداش‌پور معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان در ارتباط تصویری آنلاین با دبیران مناطق دانشجویی اظهار کرد: اصل بازگشایی دانشگاه‌ها و بازگشایی تدریجی و پلکانی، یک اولویت است و تلاش مدیران سازمان امور دانشجویان و معاونان دانشجویی این است که این بازگشایی با کمترین مشکل مواجه شود و محیطی کاملاً مناسب برای دانشجویان فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه  داد: در ستاد اجرایی بازگشایی دانشگاه‌ها در سازمان امور دانشجویان، کمیته‌های تخصصی در زمینه تغذیه، خوابگاه، مشاوره و روان‌شناسی، ورزش و تربیت بدنی تصمیم‌گیری می‌کنند و با اخذ نظرات معاونت‌های دانشجویی دانشگاه‌ها، یک سیاست واحد را تدوین و ابلاغ خواهند کرد.

داداش‌پور تأکید کرد: همه دانشگاه‌ها از نظر شرایط جغرافیایی، رنگ‌بندی شیوع کرونا، امکانات و تعداد دانشجو در وضعیت یکسانی نیستند و طبیعی است بخشی از برنامه‌ریزی‌ها به استان‌ها واگذار شود تا شیوه بازگشایی دانشگاه‌های منطقه خود را تعیین کنند.

وی تأکید کرد: قطعاً فراهم کردن امکانات تعذیه‌ای و خوابگاهی در شرایط پس از کرونا نسبت به دوسال گذشته آن بسیار متفاوت است و آماده‌سازی دانشگاه‌ها برای ارائه این خدمات به زمان، منابع مالی و برنامه‌ریزی نیاز دارد برای مثال با توجه به شرایط بهداشتی اعلامی ستاد ملی کرونا در زمینه رعایت فاصله اجتماعی، دانشگاه‌ها نیازمند فراهم کردن فضای خوابگاهی بیش از گذشته هستند.

معاون وزیر علوم تأکید کرد: نظر مسؤولان کشور و به ویژه مسؤولان آموزش عالی، حضور دانشجویان در دانشگاه است که فراهم کردن شرایط این حضور نیازمند حمایت‌های ملی در زمینه بودجه و اعتبارات مالی است که مساعدت دولت و سازمان برنامه و بودجه در این زمینه ضروری است.

داداش پور به مسأله اسکان دانشجویان غیر بومی در خوابگاه اشاره کرد و گفت: دانشگاه‌هایی که خودشان خوابگاه کافی نداشتند از خوابگاه‌های بخش خصوصی و خودگردان استفاده می‌کردند که پس از دوسال تعطیلی دانشگاه‌ها، یا این خوابگاه‌ها تغییر کاربری داده‌اند یا هزینه‌های آنان بالاتر رفته است.

رئیس سازمان امور دانشجویان از حمایت کامل این سازمان و صندوق رفاه دانشجویان در حد امکانات، از دانشگاه‌ها برای بازگشایی تدریجی دانشگاه‌ها خبر داد و گفت: از همه مسؤولان استانی و کشوری انتظار داریم دانشگاه‌ها را در این زمینه یاری کنند تا ضمن توجه به سلامتی دانشجویان، بار دیگر شاهد رونق علم و پژوهش در کشور باشیم.

در این ارتباط آنلاین، دبیران مناطق دانشجویی کشور دیدگاه‌های خودرا برای بازگشایی دانشگاه‌ها مطرح کردند که محور مباحث مطروحه، شامل ضرورت بازگشایی تدریجی و پلکانی، ابلاغ اعتبارات مالی، تکمیل واکسیناسیون دانشجویان و توجه به شرایط خاص هر دانشگاه بود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشجویان رئیس سازمان امور دانشجویان بازگشایی دانشگاه ها معاون وزیر علوم سازمان امور دانشجویان بازگشایی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۸۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای بیش از ۲ هزار طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، موسوی مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام (ره) خراسان جنوبی گفت: در سال ۱۴۰۲ بیش از ۲۱۴۳ طرح اشتغالزایی اجتماع محور خرد و کلان با اعتباری بالغ بر ۲۳۱ میلیارد تومان در ۲۱۰ روستا و ۱۱ شهرستان استان به همت بنیاد برکت  به بهره برداری رسیده است
موسوی گفت: بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) با بیش از ۲۶ تسهیلگر و مجری در ۱۱ شهرستان استان با اشتغال زایی خرد و کلان در مناطق هدف و روستایی رشته‌های شغلی کشت گیاهان دارویی، بذر نهال، طیور، نیروگاه خورشیدی، تولیدی پوشاک، خدمات فنی، بازرگانی و عمومی، گردشگری، کشاورزی و دامپروری، دام سبک و سنگین، آبیاری و زه کشی، صنایع تبدیلی و تکمیلی، صنایع دستی، فناوری نوین، گلخانه، ماشین آلات، زنبور عسل را در دستور کار خود قرار داده است.

دیگر خبرها

  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور
  •  عدم اجرایی شدن کامل طرح تفکیک زباله از مبداء چالشی بزرگ است
  • دانش‌آموزان زمینه ساز آزادی زندانیان جرایم غیر عمد شدند
  • برگزاری ۳۸۱ یادواره در شهرستان کهگیلویه / استقبال از اجلاسیه شهدا
  • جایزه ملی تعالی گردشگری برگزار می‌شود
  • آمادگی استان مازندران برای برگزاری مرحله دوم انتخابات
  • پشتیبانی ۲۱ میلیارد تومانی از طرح دیمزارها در سال ۱۴۰۳
  • افول تشکل‌های دانشجویی، بدنه اجرایی کشور را تضعیف می‌کند
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه ایران در جهت فعال شدن بند جریمه در صورت عدم اتصال کامل خط لوله صلح در پاکستان
  • اجرای بیش از ۲ هزار طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در خراسان جنوبی