Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، دکتر سید روح اله حسینی مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با حضور در استودیو سلامت و بیان تازه‌ترین آمار‌های مربوط به کروناویروس در استان فارس، مجموع بیماران شناسایی شده از ابتدا تا کنون را ۴۵۹ هزار و ۵۸۵ مورد اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون، در مجموع بیش از یک میلیون و ۵۸۲ هزار و ۹۲۵ مورد تست تشخیصی شامل تست مولکولی یا PCR و تست سریع در فارس انجام شده که از این تعداد، یک میلیون و ۳۸۲ هزار و ۴۲۹ تست تشخیصی مولکولی در آزمایشگاه‌های استان تهیه شده و با بررسی نمونه‌های انجام شده، ۴۱۴ هزار و ۹۳ بیمار مثبت قطعی شناسایی شده است.

او ادامه داد: همچنین از ابتدای آغاز طرح شهیدحاج قاسم سلیمانی تاکنون، ۲۰۰ هزار و ۴۹۶ مورد تست سریع انجام شده که از این تعداد ۴۵ هزار و ۴۹۲ بیمار مثبت شناسایی شده است.

۲۵۷ بیمار دیگر براثر کرونا راهی بیمارستان‌ها شدند

دکتر حسینی با بیان اینکه ۲۵۷ بیمار جدید طی ۲۴ ساعت گذشته در بیمارستان‌های استان بستری شده اند، ادامه داد: هم اکنون هزار و ۸۷۸ بیمار مثبت و مشکوک دارای علایم در بیمارستان‌های فارس بستری هستند که از این تعداد، ۱۹۴ بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی در بخش‌های ICU، مراقبت‌های ویژه درمانی دریافت می‌کنند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز همچنین از جان باختن ۶ هم استانی دیگر در اثر ابتلا به ویروس کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و گفت: مجموع جانباختگان ناشی از کووید ۱۹ از ابتدای شیوع بیماری تا کنون نیز به عدد شش هزار و ۷۹۲ نفر رسیده است.

او در ادامه این گزارش مجموع بهبودیافتگان این بیماری در استان فارس را از ابتدای شیوع تا کنون، ۴۴۴ هزار و ۷۲۸ نفر اعلام کرد که از بیمارستان‌ها ترخیص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شده اند.

دکتر حسینی با بیان اینکه تا کنون، ۲ میلیون و ۷۲۹ هزار و ۴۰۶ دُز نوبت اول واکسن و یک میلیون و ۵۱۹ هزار و ۸۴۵ دُز نوبت دوم واکسن کروناویروس در مراکز واکسیناسیون به مردم استان فارس تزریق شده است، افزود: همچنین با تزریق ۹۳ هزار و ۱۵۶ دُز واکسن طی دیروز، مجموع میزان تزریق واکسن کرونا در فارس، به ۴ میلیون و ۲۴۹ هزار و ۲۵۱ دُز رسید.

پاییز بی خطر با رعایت بهداشت

این مقام مسئول در دانشگاه اظهار کرد: با ورود به فصل پاییز و پیش بینی کاهش دما در روز‌های آینده، با خطر ابتلا به بیماری‌هایی مانند سرماخوردگی، آنفلوانزای فصلی و سایر ویروس‌هایی که دستگاه تنفسی را درگیر می‌کند، مواجه هستیم؛ بنابراین لازم است با رعایت دقیق نکات پیشگیری کننده و شیوه نامه‌های بهداشتی، علاوه بر کرونا، از ابتلا به بیماری‌های شایع فصل سرما نظیر آنفلوانزا نیز پیشگیری کنیم.

دکتر حسینی تصریح کرد: برای واکسینه شدن خود و عزیزانمان در برابر کرونا و کمک به افزایش ایمنی جامعه در برابر این بیماری هر چه سریع‌تر اقدام کنیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیماری کرونا مبتلایان به کرونا واکسن کرونا تا کنون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۸۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز خلیج فارس، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: با ورود این ۲ واکسن مهم به برنامه واکسیناسیون، از عفونت‌های مختلف تنفسی و گوارشی در نوزادان جلوگیری می‌شود.

پنوموکوک یکی از مهم‌ترین باکتری‌های بیماری‌زا در انسان است که عامل اصلی بیماری پنومونی (سینه پهلو) شناخته می‌شود، روتاویروس نیز یک ویروس بسیار مسری است که موجب اسهال در کودکان می‌شود.

دکتر عبدالجبار ذاکری افزود: واکسن روتاویروس در سنین دو، چهار و۶ ماهگی و همچنین واکسن پُنوموکوک در سنین دو، چهار و ۱۲ ماهگی به کودکان تزریق می‌شود.

بیشتر بخوانید؛ اجرای طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در هرمزگان

باکتری پنوموکوک می‌تواند عفونت‌های دیگری مانند سینوزیت، اوتیت (عفونت گوش میانی)، باکتریمی، سپسیس، مننژیت، استئومیلیت، آرتریت سپتیک، اندوکاردیت، پریتونیت، پریکاردیت، سلولیت و آبسه‌های مغزی را نیز ایجاد کند.

دیگر خبرها

  • بارش بیش از ۲۰۰ میلی متر باران از ابتدای سال آبی
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • واکسیناسیون موثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقاء سلامت
  • پایان واکسیناسیون طیور لرستان علیه بیماری نیوکاسل
  • آغاز برنامه واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در استان همدان
  • واکسیناسیون بیش از ۲۴۷ هزار رأس دام در زنجان
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • اجرای رزمایش واکسیناسیون دام در طرح شهید زاهدی در کازرون
  • درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟
  • واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک