Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان جنوبی مدیر بنیاد مهدویت خراسان‌جنوبی از اجرای ۱۹ عنوان برنامه مهدویت در استان خبر داد و گفت: برخی مدیران برای حضور در جلسات مهدویت و ستاد اقامه نماز سهل انگاری می‌کنند.

حجت‌الاسلام حسین کمیلی، امروز چهارشنبه ۲۱ مهر در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در خراسان‌جنوبی اظهار کرد: بنیاد مهدویت در سال ۷۹ و مرکز تخصصی امامت و مهدویت نیز در ۸۰ تأسیس شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، مدیر بنیاد مهدویت خراسان‌جنوبی با اشاره به اینکه مرکز تخصصی، ۱۶ هزار کارشناس تبلیغ را در داخل کشور به اردوها و مراکز فرهنگی و ۵۰ را به خارج از کشور اعزام کرده است، بیان‌ کرد: ۴۴۲ نفر در سطح سه و چهار مرکز تخصصی مهدویت فارغ التحصیل شده‌اند و ۲۶۰ عنوان کتاب تخصصی در حوزه مهدویت نیز به چاپ رسانده است.

وی گفت: در خراسان جنوبی ۱۹ برنامه را در بنیاد مهدویت در دست اقدام و اجرا داریم که برگزاری مسابقات و اعزام مبلغ به روستاهای عشایری و تلفیقی و دیوار نویسی با موضوع مهدویت و تجهیز کتابخانه ها به کتب مهدوی از جمله این برنامه‌ها است.

کمیلی با اشاره به اینکه آمادگی برگزاری دوره‌های آموزشی معارف مهدویت برای ادارات داریم، اظهار کرد: در ایام کرونا که دوره‌های حضوری کنسل شد مدرسه مجازی مهدویت را راه اندازی کردیم و دوره‌ها در بستر اینترنت برگزار شد.

مدیر بنیاد مهدویت خراسان‌جنوبی یادآور شد: متأسفانه برخی از مدیران در ستادها و جلسات مختلف گاه به صورت هفتگی حضور پیدا می‌کنند، اما نسبت به حضور در جلسات بنیاد مهدویت و ستاد اقامه نماز سهل انگاری دارند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعلیرضا عبادی، نماینده مقام معظم رهبری در خراسان جنوبی گفت: راه حل مشکلات امروز جامعه بشری در مفاد دعای ندبه نهفته است؛ تمامی آن‌هایی که در بحث مهدویت زحمت می کشند و تلاش می کنند به صورت اجتماع با یکدیگر همکاری کنند.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی ادامه داد: دلیلش آن روشن است، کسانی که در موضوع مهدویت تلاش می کنند، زمینه های متفاوتی دارد، بعضی کارشان کار پژوهشی و تحقیقاتی، برخی نویسندگی و برخی دیگر در امور انجام مراسم تلاش می کنند، لذا اگر جلسه ای می خواهید داشته باشید از همه آنهایی که در بخش های مختلف در این موضوع تلاش می کنند به صورت مجتمع کنار هم بنشینند تا مکمل همدیگر شوند.

وی افزود: بنیاد مهدوی در سطح کلان بخش های تحقیقی، کتاب نویسی، اسناد و استدال دارد اگر این بخش تنها باشد با که صحبت می‌کند، لذا باید مسائل آموزشی را در مسائل مهدویت توسعه بدهند تا بچه مسلمان نسبت به دین بصیرت داشته و آموزش گرفته باشد.

عبادی بیان کرد: آنهایی که می خواهند احیاناً در مواجهه با عناصر نامطلوبی که به نحوی کارگزاران استکبار جهانی هستند، باید از نظر دفاعی و آموزش در جهت مقابله با انواع و اقسام انحراف هایی که از ناحیه استکبار جهانی علیه اسلام ایجاد می شود تربیت شوند تا بتواند از عهده آن برآیند.

وی افزود: همه آنهایی که می توانند همکاری های لازم چه از نظر مکان، که گروه هایی مکان مناسب ندارند یا اعتبار مناسب ندارند، بسیاری از مسئولین امور فرهنگی اعتباراتی در جهت امورات فرهنگی دارد، باید در این مورد همکاری کنند.

امام جمعه بیرجند اظهار کرد: این جلسه، یک جلسه مقدماتی است که از هم با خبر باشید، این که هر دوماه جلسه داشته باشید خیلی خوب است اما در بین این دو جلسه، جلسات غیر رسمی بر اساس نیاز داشته باشید که ببینید چه کاری صورت گرفته و چه کاری باید انجام شود، آنچه که همه باید به آن تکیه کنیم درمان درد بزرگ جهانی است که می بینید وحشی ها با انسان ها و کره زمین چه می کنند که همه بر می گردد به نوع رهبری بشری، وقتی یک عده دزدان، آدمکش و فاسد امور جهان را به دست گرفته اند توقع بیشتری نیست، لذا این مسئوله مهدویت به یک دین و مذهب خلاصه نمی شود، بلکه ضرورت جهان بشر است.

عبادی یادآور شد: در دعای مبارک ندبه یک وقت از جهت نوع جمعیت و پیاده کردن توسل است که بسیار هم خوب است، اما آن مئسله اصلی در فلسفه رهبری انسان و به وسیله خدای متعال که دلایل عقلی، وحیانی و مبنای دعای ندبه است، همه اش بر محکمات آیات و روایات است؛ بیش از همه نیاز است که برای دعای مبارکه ندبه سخنگویی بتواند آن جوهره این دعا را در کنار اشک، توسل و عشق بتواند معنی و مفهوم را به مخاطب آن که همه مردم دنیا است، بفهماند.

وی ادامه داد: امروز تمام جامعه بشری مشکل دارد، تمامش هم به این خاطر است که هر جا هر سیستمی که حاکم می شود مردم همان رنگ را پیدا می کنند، وقتی رهبران دنیایی را که امروز همانند کف دستی است، درنده هستند، حتی بلکه بدتر از درنده ها هستند، علاج این درد بزرگ مفاد دعای ندبه است.

رئیس شورای فرهنگ عمومی خراسان جنوبی، بیان کرد: فرهنگ، شور و شعور خاندان اهل بیت(علیه السلام) برای نجات بشر است که مثل آیات قرآن کهنه نمی شود، لذا آن افرادی که در مرکز بر روی این مسائل کار می کنند، در این سیر که مسئله رهبری جامعه این نیست که کسی با تقلب،کلک و آدم کشی بیاید و رهبر جامعه شود، رهبری جامعه ضابطه دارد، مشکلاتی که باید بر آن ندبه و گریه کرد، تمامش مستدل است، این دلایل را باید بچه مسلمان بداند و آنها در این دعا خفته است.

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان جنوبی بیان کرد: آن بزرگانی که این دعا را نوشتند این مسائل را می دانند و باید بیشتر از این روی آن کار کرد، این یک سیری است که از ابتدا تا انتها یا از مبدا تا مقصد آرزوی هر انسانی است، خیلی ها نمی دانند و نمی فهمند یا نمی خواهند بفهمند  اما آرزوشان است که دنیا امنیت پیدا کند، و حرکت به سوی مقصد متعالی که سیر الی الله و کمال مطلق است در جامعه بشری دیده شود، همانی که ما در جامعه نمی بینیم.

نماینده مقام معظم رهبری در خراسان جنوبی یادآور شد: پیشنهادات در هر بخشی به صورت جداگانه در جلسات بررسی شود تا کمبودها جبران شود، این حرکت‌ها با توجه به پشتوانه قوی که دارد می‌تواند منشاء حرکت‌های عظیم و بزرگ در جهان بشر شود، این آرزوی همه مردم شرق و غرب است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی مهدويت منطقه خراسان جنوبی خراسان جنوبی بنیاد مهدویت تلاش می کنند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۹۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهیه پیش نویس سند عملیاتی تحقق شعار سال در خراسان شمالی

به‌گزارش خبرگزاری صدا وسیما خراسان شمالی؛ مرتضی بهزادفر با حضور در نخستین برنامه زنده رصد شبکه اترک در سال جاری، با بیان اینکه طی سال‌های اخیر مقام معظم رهبری نامگذاری شعار سال را با نگاه عالمانه با محوریت اقتصاد قرار داده اند، گفت: مشارکت مردم و مردمی سازی اقتصاد بسترساز جهش در اقتصاد خواهد بود.
وی افزود: براساس ابلاغ سیاست‌های کلی در هر دو مورد بر موضوعات کلیدی نظیر پیشرفت اقتصادی توام با عدالت و مردمی سازی اقتصاد به عنوان هسته‌های اصلی و نقش مردمی به صورت ویژه تاکید شده است.

تعاونی‌ها به عنوان الگوی اصلی مردمی سازی اقتصاد
بهزادفر با بیان اینکه در برنامه پنجم و ششم توسعه توجه به سهم تعاونی‌ها به عنوان الگوی اصلی مردمی سازی اقتصاد تاکید شد، اما توفیق زیادی در این حوزه وجود نداشته است، ابراز امیدواری کرد: با سیاست‌های کلان و برنامه ریزی‌هایی که اکنون در زمینه مردمی سازی انجام شده و تاکیدات مقامات عالی رتبه کشور بر تدوین سند اجرایی یکساله زمینه تحقق این مهم در استان و کشور فراهم شود.

رشد اقتصادی استان بر اساس شعار
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان به ابلاغ بخشنامه در قالب تدوین سند از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور به استان‌ها برای تحقق جهش تولید با مشارکت مردم اشاره کرد و افزود: در این برنامه بر رشد اقتصادی استان بر اساس شعار سال، شیوه‌ها و راهکار‌های مشارکت حداکثری مردم، فعالان اقتصادی و نخبگان، برنامه رشد اقتصادی، حفظ محیط زیست، حمایت از توسعه و تجاری سازی فناور‌های راهبردی، توجه به زنجیره‌های ارزش صنایع استان و توجه به نقش آفرینی پارک علم و فناوری و ظرفیت نخبگان و صنایع خلاق و... تاکید شده است.

احیای واحد تعطیل و توسعه تعاونی‌ها
وی ادامه داد: در این سند بر احیای واحد‌های راکد و نیمه تعطیل، توسعه تعاونی ها، مشارکت صندوق ها، بانک‌های خصوصی، بیمه‌ها و ابزار و شیوه‌های نوین تامین مالی و اتمام طرح‌های نیمه تمام که نقش پیشران اقتصادی در استان دارند نیز توجه ویژه شده است.

تهیه هشت بسته، محور اساسی جهش تولید در استان
بهزادفر اضافه کرد: برنامه رشد اقتصادی استان بر اساس شعار سال و همسو با سیاست‌های کلی برنامه هفتم پیشرفت و سند آمایش در برنامه اولیه پیشنهادی و عملیاتی این سازمان در قالب ۸ بسته، محور اساسی جهش تولید در استان تهیه شده است.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گفت: رویکرد سازمان برنامه و بودجه، برنامه ریزی برای انجام اقداماتی است که قابلیت اجرایی یک ساله داشته باشد تا نتیجه این اقدامات زودتر به منصه ظهور برسد.
توانمند سازی جوامع محلی در روستا‌های استان
بهزادفر در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه توجه به توانمند سازی جوامع محلی در روستا‌های استان به صورت ویژه در دستورکار قرار گرفته است، افزود: ۳۰ درصد اقتصاد مردم استان وابسته به روستا است و فعالیت بخش کشاورزی برای استان یک محور مهم رونق اقتصادی و زمینه مشارکت مردم با رویکرد تحقق شعار سال است.
وی تصریح کرد:در همین راستا توسعه اشتغال و اجرای طرح توان افزایی جوامع محلی مورد توجه جدی قرار گرفته است و تاکنون سند توسعه اشتغال برای ۵۰۰ روستای استان اجرا شده است.

دیگر خبرها

  • واقعه طبس باید در عرصه‌های ملی جدی دیده شود
  • اجرای سند توسعه اشتغال در ۵۰۰ روستای خراسان شمالی
  • روند تخصیص اعتبارات باندهای دوم خراسان‌جنوبی شتاب می‌گیرد
  • باند‌های دوم جاده‌ها در خراسان جنوبی اعتبار می‌گیرند
  • تهیه پیش نویس سند عملیاتی تحقق شعار سال در خراسان شمالی
  • جمعی از کارگران خراسان جنوبی با رهبری دیدار می‌کنند
  • سند توسعه خراسان شمالی برای ۵۰۰ روستا عملیاتی شد
  • اعزام ۲۶ کارگر خراسان جنوبی برای دیدار با رهبری
  • ابلاغ سند توسعه دانش‌بنیان به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • گلایه رئیس سازمان نظام پرستاری از سهم اندک نیروی انسانی در آزمون استخدامی / ۱۰۰ هزار پرستار کم داریم