Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@11:23:55 GMT

چه زمانی کرونا همانند سرماخوردگی می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۸۱۲۵۱

چه زمانی کرونا همانند سرماخوردگی می‌شود؟

ایسنا/چهارمحال و بختیاری معاون بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد گفت: ایمنی تجمیعی پس از تزریق واکسن کرونا در سطح همگانی و در جامعه باعث می‌شود بیماری از حالت اپیدمی به آندمی، یعنی مثل سرماخوردگی معمولی تبدیل شود.

 سید راشد جزایری در گفت‌وگو با ایسنا در تشریح آخرین وضعیت واکسیناسیون علیه بیماری کرونا در چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه با تزریق واکسن یک ایمنی فردی ایجاد می‌شود و همچنین واکسن یک ایمنی به جامعه در برابر بیماری می‌دهد، اظهار کرد: ایمنی تجمیعی در سطح همگانی و در جامعه باعث می‌شود بیماری از حالت اپیدمی به آندمی، یعنی مثل سرماخوردگی معمولی تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد افزود: مطالعات متعدد نشان می‌دهد، کسانی که هر دو دوز واکسن را دریافت کرده‌اند، به طرز معنی‌داری میزان ابتلا به بیماری در آن‌ها کاهش پیدا می‌کند، اما این به معنی صفر مطلق شدن ابتلا نیست و افراد در تماس با بار زیاد ویروس امکان ابتلا به بیماری در آن‌ها وجود دارد، همچنین واکسن علاوه بر جلوگیری از ابتلا در شدت بیماری نیز موثر است و اگر فرد مبتلا بشود معمولا به نوع شدید مبتلا نمی‌شود.

وی با تاکید بر اینکه این ادعا که ابتلا به کرونا به هیچ وجه با تزریق واکسن رخ نمی‌دهد یا کسانی که واکسن تزریق کرده‌اند، دچار بیماری شدید یا مرگ و میر نمی‌شوند ادعای صحیحی نیست، گفت: هدف نهایی از تزریق واکسن کرونا این است که تعداد زیادی از جمعیت واکسینه و بار و گردش ویروس کمتر و گرفتاری‌ها به‌صورت تک‌گیری شود.

جزایری از ورود اولین‌ محموله‌ جدید واکسن کرونای اختصاصی‌ گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال با نام‌ پاستو کووک‌ به چهارمحال و بختیاری خبر داد و افزود: از امروز دانش‌آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال در شهرستان‌های شهرکرد، بروجن‌ و فارسان علاوه بر واکسن سینوفارم‌ می‌توانند واکسن پاستو کووک‌ را که در سه نوبت تزریق می‌شود، دریافت کنند. معاون بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد بیان کرد: همچنین دُوز سوم‌ (یادآور) کادر بهداشت و درمان که در بهمن‌، اسفند و فروردین‌ماه ۱۴۰۰ واکسن خود را دریافت کرده‌اند، تزریق می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: واکسیناسیون‌ آنفلوآنزا برای گروه‌های‌ هدف، کادر بهداشت و درمان، افراد دارای بیماری سرکوب‌کننده، زنان باردار، جانبازان‌ بالای ۵۰ درصد و شیمیایی، بیماران‌ صعب‌العلاج‌ از روز شنبه ۲۴ مهرماه در مراکز بهداشتی و درمانی با فراخوان بهورزان‌ و مراقبین سلامت انجام خواهد شد.

جزایری با اشاره به اینکه تاکنون‌ ۸۷۰ هزار دُوز واکسن کرونا به استان تحویل داده شده است، توضیح داد: ۸۰۰ هزار دُوز آن‌ به گروه‌های هدف تزریق شده است‌، تاکنون ۸۰ درصد شهروندان دُوز اول و ۳۶ درصد نیز هر دو دُوز واکسن کرونا را در چهارمحال و بختیاری دریافت کرده‌اند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد در پایان یادآور شد: همچنین واکسیناسیون کرونای‌ دانش‌آموزان‌ ۱۲ تا ۱۸ سال به پوشش ۶۱ درصدی در چهارمحال و بختیاری رسیده است و یک هفته دیگر این گروه سنی به‌طور کامل علیه کووید۱۹‌ ایمن می‌شوند، شهروندان به این‌ نکته توجه داشته باشند که افزایش افراد واکسینه شده برابر با کاهش موارد بستری و مرگ و میر در ابتلای موج ششم‌ کووید۱۹‌ است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی منطقه چهارمحال و بختیاری ايمني واکسن کرونا کرونا در ایران معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد چهارمحال و بختیاری تزریق واکسن واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۸۱۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند

آفتاب‌‌نیوز :

عوامل خطری که ابتلا به مولتیپل اسکلروزیس را افزایش می‌دهند عبارتند از: 

سن. این بیماری ممکن است در هر سنی اتفاق بیفتد، اما اغلب در افراد بین ۱۵ تا ۶۰ ساله رخ می‌دهد.

جنسیت: زنان در حدود دو برابر احتمال ابتلا به MS را دارند.

سابقه خانوادگی: اگر یکی از والدین یا خواهر و برادر شما MS داشته باشد، شما در معرض خطر ابتلا به بیماری هستید.

برخی از عفونت‌ها ویروس‌ها، از جمله اپشتاین بار، ویروس که مننوکلوئیس عفونی را ایجاد می‌کند خطر ابتلا به این بیماری را افزایش می‌دهند.

آب و هوا: MS در کشور‌های دارای آب و هوای معتدل، از جمله کانادا، شمال ایالات متحده، نیوزیلند، جنوب شرقی استرالیا و اروپا، بسیار رایج است.

سیگار کشیدن: افراد سیگاری خطر بیشتری برای ابتلا به این بیماری را دارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور