Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام ابراهیم حمیدی صبح پنج شنبه در گردهمایی و همایش فصلی رؤسا و دادستان‌های حوزه‌های قضایی خراسان‌جنوبی اظهار کرد: شاید در هفته‌های آتی در راستای قرنطینه هوشمند تنها کسانی را در مجتمع قضایی پذیرا باشیم که هر دو دوز واکسن کرونا را زده باشند که البته این مهم به تصمیم ستاد کرونا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کل دادگستری خراسان‌جنوبی بیان‌کرد: ما در دادگستری خراسان‌جنوبی باید سیاست‌های قوه قضائیه را نصب العین خود قرار دهیم و نسبت به اجرای آن اهتمام داشته باشیم که در سند تحول قوه قضائیه نیز مورد توجه قرار گرفته است.

نظارت تلفنی کفایت نمی‌کند

حمیدی با اشاره به اینکه یکی از این سیاست‌ها نظارت کردن بر زیر مجموعه است که این نظارت باید به صورت مستمر و میدانی باشد، گفت: از پشت میز و به صورت تلفنی نمی‌توان بر زیر مجموعه نظارت کرد بلکه باید با حضور در شعبات قضائی و … به صورت مستمر این اقدام را انجام دهیم.

وی اظهار کرد: باید همان حساسیتی که بر عملکرد قضات در مجموعه دادگستری داریم بر عملکرد شوراهای حل اختلاف نیز نظارت داشته باشیم که مردم در این زمینه و پرونده‌های مورد بررسی در شورا گلایه مندی‌هایی دارند.

رئیس کل دادگستری با تأکید بر نحوه رفتار مطلوب قضات و کارکنان با مردم و نظارت در این موضوع بیان‌کرد: اگر یک مسئول قضائی رفتار خوبی با مردم نداشته باشد موجب یأس و ناامیدی مردم می‌شود و با رفتار نامناسب دیگر خدمات نیز دیده نمی‌شود.

حمیدی با تأکید بر نظارت بر نحوه رسیدگی به پرونده‌ها گفت: وقتی پرونده‌ای را به شعبه‌ای ارجاع دادیم کار به اتمام نرسیده است بلکه باید بررسی کنیم که ایا این پرونده به اطاله دادگستری دچار شده، آیا به ادله طرفین توجه شده است و به طور کلی در مسیر عدالت قرار دارد.

وی گفت: به ویژه اگر در پرونده قضایی، فردی زندانی است این نظارت و توجه دو چندان می‌شود و نظارت باید هم به صورت کمی و کیفی باشد.

نظارت بر عملکرد کمی شعب مورد نظارت قرار گیرد

رئیس کل دادگستری خراسان‌جنوبی با اشاره به اینکه عملکرد شعب از نظر کمی نیز باید مورد توجه قرار گیرد، اظهار کرد: ما در خراسان‌جنوبی پروند کثیرالشاکی زیادی نداریم ولی همین میزان کم نیز باید مدیریت شده و دادستان‌ها و رؤسای دادگستری نیز به آن توجه ویژه داشته باشند و تنها به قاضی شعبه واگذار نشود.

حمیدی گفت: قرار بازداشت موقت باید به قدر نیاز و ضرور صادر و آخرین قراری باشد که یک قاضی صادر می‌کند و از سایر قرارهای تأمین استفاده شود.

وی افزود: البته در مواردی که حق جامعه، صدور قرار بازداشت موقت متهم است نیز نباید دست و دلمان بلرزد چرا که در بسیاری از موارد آزادی یک متهم موجب فساد در جامعه می‌شود و قانون نیز بر این موارد تأکید ویژه دارد که البته میزان آن کم است.

توصیه‌هایی برای قرارهای محدود کننده

رئیس کل دادگستری خراسان‌جنوبی با بیان اینکه قرارهای محدود کننده چون ممنوع الخروج شدن و ممنوع المعامله شدن باید مدت زمان مشخص داشته باشد و به فرد نیز اطلاع داده شود، اظهار کرد: متأسفانه گاه به فرد اطلاع داده نمی‌شود و مشکلاتی را برای او ایجاد می‌شود.

حمیدی با تأکید بر حساسیت نسبت بر فساد در درون سازمانی و فساد در جامعه بیان‌کرد: دادگستری مرجع رسیدگی به فسادها است و پرونده‌های مرتبط با آن نیز باید با دقت و توجه ویژه‌ای مورد بررسی قرار گرفته و با حساسیت دنبال شود.

وی گفت: نباید نسبت به بسترهای فسادزا بی تفاوت باشیم و در مقابل آن وظیفه خود را به درستی انجام دهیم که از مقابله با فساد موردی اهمیت بیشتری دارد.

رئیس کل دادگستری خراسان جنوبی بر نظارت بر بازار و کمک به تولید نیز تأکید کرد و گفت: مردم از ناآرامی‌های بازار به حق گلایه دارند که اگر مسئولان امر در این زمینه وظیفه خود را انجام نمی‌دهند، دادستان‌ها ورود پیدا کنند.

حمیدی همچنین به ضرورت رسیدگی سریع به پرونده‌های معوق و گسترش دادرسی‌های الکترونیک و استفاده از دادگاه‌های آنلاین و ۶۰ سامانه الکترونیک اشاره کرد و افزود: باید تکلیف خود را نسبت به زندان و زندانی انجام دهیم چرا که ما در مجموعه قضائی فرد را به زندان معرفی می‌کنیم و برای حفظ حقوق او در این زمینه باید از نزدیک سخن گفت و صحبت زندانی را شنید.

کد خبر 5327445

منبع: مهر

کلیدواژه: دادگستری خراسان جنوبی مبارزه با فساد ویروس کرونا بوشهر آمار کرونا واکسن کرونا کرمانشاه شیراز شیوع کرونا گرگان نیروی انتظامی ایلام یادروز حافظ عکس استانها هفته ناجا رئیس کل دادگستری خراسان جنوبی پرونده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۸۴۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار متفاوت به روسای قوا تا کارمان به فاجعه نکشیده!

فرشاد مومنی، اقتصاددان و استاد تمام دانشگاه علامه طباطبایی در نشست بررسی کتاب «تسخیر دولت» در انتقاد از وضعیت موجود گفت: چقدر قبیح و چقدر سقوط اندیشه‌ای در جمهوری اسلامی محسوب می‌شود که شهید مطهری در یکی از سخنرانی‌های خود قسم جلاله می‌خورد و می‌گوید اگر جمهوری اسلامی تاسیس بشود تلاش می‌کنم تا برای معرفی مارکسیست در دانشکده الهیات یک استاد بسیار باورمند و باکیفیت بیاورم.

به گزارش «اطلاعات آنلاین»، او گفت: ببینید از آنجا به کجا‌ها سقوط کرده ایم و دامنه حذف و سانسور کردن اندیشه‌ها به کجا رسیده است. به جایی رسیده‌ایم که حتی اندیشه‌های شریعتی هم توسط برخی تحمل نمی‌شود و کتاب مطهری را به جای نقد کردن خمیر می‌کنند، و این کار‌ها را به نام دین انجام می‌دهند.

وی افزود»: با تکیه بر کتاب تسخیر دولت سه نشانه اصلی وجود دارد که حاکی از پدیده تسخیر دولت است که این سه نشانه عبارت است از تسلط پول و سرمایه بر سیاست‌گذاری‌ها، عدم تغییر سیاست‌ها با تغییر دولت‌ها و افراد، و عدم توجه به مسائل واقعی جامعه.

مومنی هشدار داد: در ایران سالم‌ترین و باشرافت‌ترین افراد متهم به نفوذ می‌شوند! نفوذی کسانی‌اند که فقر و فلاکت و وابستگی را افزایش می‌دهند.

این اقتصاددان مشهور خطاب به روسای قوا گفت: تا کار به فاجعه نکشیده رویه‌ها را تغییر دهید. در تجربه قبلی حکومت یکدست، رییس جمهور وقت تمام منتقدان خود را به فساد متهم می‌کرد، اما بی‌سابقه‌ترین سقوط در شاخص فساد در دوره احمدی نژاد رقم خورد.

به گفته وی، مرکز پژوهش‌ها می‌گوید ۱۳۹۹ رتبه ایران از نظر کیفیت محیط زیست ۶۷ بوده و الان به ۱۳۳ رسیده است. این فرونشست‌ها، گسل‌ها، آلودگی‌ها و بحران آب انقدر کم اهمیت است؟

مومنی با بیان اینکه الان وقت بریدن و کنار کشیدن نیست گفت: جامعه ما بیش از هر زمانی دیگری به ارتقای بنیه اندیشه‌ای نیازمند است پس تا اطلاع ثانوی افسردگی، سرخوردگی و بریدن ممنوع!

دیگر خبرها

  • ضرورت مقابله با بیماری زنگ زرد در مزارع گندم دیم کشور
  • رونمایی از مدارک فساد پسر معاون اول سابق قوه قضائیه
  • صدور دستور قضایی برای تعقیب کیفری متخلفان حوزه شهری البرز‌
  • لبه تیغ
  • ضرورت سنجش کیفی روند نظارت بازرسان بر بازار
  • مقابله با تغییر کاربری ۱۲۸۷۰ هکتار از اراضی زراعی البرز
  • هواشناسی اصفهان برای سامانه همرفتی هشدار سطح زرد صادر کرد
  • پایش مواد غذایی دریایی با جوهر هوشمند ایرانی
  • هشدار متفاوت به روسای قوا تا کارمان به فاجعه نکشیده!
  • قوه قضاییه در مبارزه با فساد هیچ تبعیضی قائل نمی شود