Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - آیین رونمایی از دو داروی دانش بنیان گیاهی موثر در بهبود علائم بیماران مبتلا به کرونا با حضور معاون وزیر بهداشت در استان کرمان رونمایی شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان ، آئین رونمایی از دو داروی دانش بنیان گیاهی موثر در بهبود علائم بیماران مبتلا به کرونا صبح امروز با حضور فرید نجفی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و درمان، علی زینی‌وند استاندار کرمان، محمدرضا پورابراهیمی و محمدمهدی زاهدی نمایندگان مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، حمیدرضا رشیدی‌نژاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان و جمعی از مسئولان استان در سالن پردیسان دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرید نجفی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و درمان در این آیین با بیان اینکه کار ارزشمندی در استان کرمان انجام شده است اظهار داشت: این اقدام ارزشمند منجر به تحقیقات و کارآفرینی شده و یک شاخص توسعه یافتگی است.

وی با اشاره به اینکه راه نجات کشور ورود ما به تولید محصولات دانش بنیان و اقتصاد دانش بنیان است گفت: دانشگاه کرمان به‌عنوان یک دانشگاه پیشرو در کشور شناخته شده است.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و درمان با عنوان اینکه ایران در کنار هند و قزاقستان به‌عنوان سه اقتصاد دانش بنیان در منطقه مرکز و جنوب آسیا هستند افزود: اقتصاد دانش بنیان در کشور باید رونق داده شود و باید رتبه کشور را در این زمینه افزایش دهیم.

وی با بیان اینکه اگر می‌خواهیم کشور نجات پیدا کند توجه به اقتصاد دانش بنیان در ابعاد مختلف ضرورت دارد ادامه داد: در حال حاضر برای کویید 19 درمان قطعی نداریم اما این امکان وجود دارد که داروی کمکی برای درمان آن تولید شود.

نجفی با اشاره به اینکه امروز این کار در استان کرمان انجام شده است گفت: کار بزرگی در استان کرمان انجام شده که باعث گردش چرخه اقتصادی کشور هم می‌شود.

حمیدرضا رشیدی‌نژاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه شیوع کرونا مشکلاتی برای کشور ایجاد کرد اما باعث فعالیت‌های تحقیقاتی در کشور شد اظهار داشت: امروز شاهد رونمایی از محصولات دانش بنیان داروهای گیاهی مقابله با کرونا در استان کرمان هستیم.

وی با اشاره به اینکه کرونا اگر چه تهدید است اما به فرصت هم تبدیل شده است گفت: عده زیادی مراجعه می‌کنند و تقاضا دارند که داروی ضد کرونایی دارند، اما باید مسیر علمی و دانشگاهی آن طی شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان ادامه داد: این داروها حاصل زحمت افراد خوش فکر و ایده پرداز و اهل حرکت در مسیر علمی و قانونی است که امروز از آن رونمایی می‌شود.

مدافعان سلامت استان کرمان تجلیل شدندبیش از 63 درصد جمعیت بالای 12 سال استان کرمان واکسن کرونا را دریافت کردند

عباس پرداختی معاون تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه امروز از نخستین داروهای گیاهی که آی آر سی کد تولید انبوه و توزیع دریافت کردند در استان کرمان رونمایی می‌شود اظهار داشت: افتخار بزرگی برای استان کرمان است که امروز شاهد آن هستیم.

وی با بیان اینکه سالانه 200 تن داروی گیاهی از استان کرمان صادر می‌شود که فقط خام فروشی است افزود: می‌توان با فرآوری این داروها در استان ارزش افزوده بیشتری برای استان ایجاد کرد.

معاون تحقیقات دانشگاه پزشکی کرمان با اشاره به اینکه در سال 98 مجوز راه‌اندازی پارک علم و فنآوری سلامت در کرمان صادر شده است گفت: پارک علم و فن آوری سلامت در کرمان راه‌اندازی شده و در مرحله واگذاری زمین هستیم.

انتهای پیام/511/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا استان کرمان ویروس کرونا استان کرمان دانشگاه علوم پزشکی کرمان اقتصاد دانش بنیان استان کرمان معاون تحقیقات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۸۶۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری دانش‌بنیان دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی رئیس دانشگاه مراغه گفت: به منظور ایجاد و گسترش همکاری‏‌های آموزشی، پژوهشی، عمرانی و سرمایه گذاری در تولید و توسعه محصولات دانش‏ بنیان، تفاهم نامه  مشترک همکاری دانشگاه مراغه با شرکت صنعتی فولاد ماهان تبریز منعقد شده است.

محمد زادشکوریان افزود: استانداردسازی و سرمایه گذاری در تولید و توسعه محصولات دانش بنیان با در نظر گرفتن کلیه امکانات طرفین اعم از فنّی، تولیدی، نیروی انسانی و اطلاعات، تجربه و تخصص از دیگر اهداف این تفاهم نامه صنعتی و آموزشی است.

وی اضافه کرد: بهره‏ مندی از توانمندی‏‌های نیروی انسانی، دانش فنّی، تجهیزات و امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی به منظور حل معضلات و چالش های صنعت فولاد در اولویت برنامه‌های دانشگاه مراغه و این شرکت خواهد بود.

به گفته رئیس دانشگاه مراغه، ایجاد زمینه برای کارآموزی دانشجویان و فرصت مطالعاتی اساتید در این تفاهم نامه آمده است.

در دانشگاه مراغه ۳ هزار و ۵۰۰ دانشجو مشغول به تحصیل هستند.

دیگر خبرها

  • رونمایی از محصولات دانش بنیان کشاورزی در مشهد
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی
  • موتور شش سیلندر بنزینی ایران‌ساخت رونمایی شد
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی با حضور معاون علمی ریاست جمهوری
  • همکاری دانش‌بنیان دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز
  • معرفی برگزیدگان رویداد مدیریت مصرف آب در صنعت نساجی
  • برداشت حدود ۶۰ هزار تن چغندر قند از مزارع خوزستان
  • آیا رفع بی‌نظمی‌های زندگی در بهبود سلامت روان موثر است؟
  • دانشگاهیان با ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان موجب خودکفایی کشور می‌شوند