Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه جشن ورودی‌های ۱۴۰۰ به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شریف امروز به صورت مجازی برگزار شد. 

در ابتدای این برنامه دکتر رشتچیان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی شریف ضمن خیر مقدم به دانشجویان ورودی جدید گفت: دانشگاه صنعتی شریف به عنوان دانشگاهی که آغازگر تحصیلات دانشگاهی است، زمینه ساز ورودتان به دنیای کار حرفه‌ای است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه گفت: هر ساله بیش از ۹۰ نفر اول رتبه‌های برتر کنکور دانشگاه صنعتی شریف را انتخاب می‌کنند و خوشحالیم که امسال نیز تعداد ۹۰ نفر از دانش آموران المپیاد‌های علمی کشور دانشگاه شریف را برای ادامه تحصل برگزیدند.

دکتر رشتچیان افزود: برای شروع کلاس‌ها در نیم‌سال جاری مجبور به اجرای سه تقویم آموزشی شدیم که یک تقویم آموزشی برای ورودی‌های ما قبل ۱۴۰۰، یک تقویم آموزشی برای ورودی‌های کارشناسی ۱۴۰۰ و یک تقویم برای دانشجویان نو ورود کارشناسی ارشد که برنامه‌ریزی شده است نیم سال اول تحصیلی برای همه دانشجویان در تاریخ ۷ بهمن به پایان برسد.

وی افزود: نوید می‌دهیم که برای اولین بار در ۵۵ سال گذشته شما در پارک شریف یا دانشگاه عاری از خودرو وارد خواهید شد و به زودی دانشگاه شریف تبدیل به پارک شریف می‌شود و با هدف حفظ محیط زیست زمینه‌ساز رفتن به دانشگاه سبز را ایجاد خواهیم کرد.

دکتر رشتچیان اضافه کرد: دراین دانشگاه علاوه بر برنامه‌های درسی و آموزش‌های ضمنی و پنهانی ارایه می‌گردد که متاسفانه با آموزش مجازی این بخش از آموزش پنهان ما مغفول مانده است.

وی در زمینه آموزش‌های ضمنی گفت: برخورداری از روحیه گفتگو و تعامل، روحیه مشارکت پذیری و همکاری، خلاقیت و پرسشگری و نظم پذیری و صبوری، ریسک پذیر بودن و رعایت اصول اخلاقی و حرفه‌ای از جمله آموزش‌های پنهانی است که شما در طول تحصیل در این دانشگاه آن را فرا می‌گیرید.

معاون آموزشی دانشگاه در ادامه به طرح استاد ورودی برای دانشجویان مقطع اشاره کرد و گفت: به کمک اساتید شما در درس‌ها و آشنایی با دانشگاه و رشته تحصیلی خود حمایت خواهید شد.

وی افزود: دانشگاه شریف دارای فرهنگ غنی و سر شاری است. فرهنگ شریف یعنی دانایی و خلاقیت، تواضع و فروتنی، فرهنگ استدلال و منطق، مسولیت‌پذیری و خود باوری، فضیلت اخلاقی و خدا جو بودن و... است.

در ادامه برنامه عادل فردوسی پور فارغ التحصیل شریف و از اساتید دانشگاه طی سخنانی گفت: افتخار می‌کنم که ۳ دهه از عمر خود را در دانشگاه صنعتی شریف گذرانده ام.

وی گفت:همه می‌گویند: شریفی‌ها تک بعدی هستند، اما من می‌گویم نه!

شریفی‌ها می‌توانند علاوه بر خوب درس خواندن به تمامی علایق خود هم برسند.

وی با تاکید بر شناخت دایره شایستگی‌های فردی گفت: دایره شایستگی‌های خود را بیابید و آن را تقویت کنید.

عادل فردوسی پور گفت: مریم میرزاخانی دایره شایستگی‌های خود را در ریاضی یافت و به مدارج عالی در ریاضی دنیا رسید و یا علی دایی با وجود سطح خوب علمی که در این دانشگاه داشت به سمت دایره شایستگی خود یعنی فوتبال بود رفت و جز بهترین‌های فوتبال دنیا شد.

فارغ التحصیل دانشگاه صنعتی شریف خطاب به دانشجویان جدید الورود گفت: از ۴ سال زندگی دانشجویی خود نهایت لذت را ببرید و در کنار درس به همه علایق خود برسید و دایره شایستگی‌های خود را بشناسید و بر روی آن سرمایه گذاری کنید تا موفق شوید.

در ادامه برنامه دکتر فخارزاده معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی شریف ضمن خوشامد گویی به ورودی‌های جدید گفت: شما ورودی‌های امسال از ابتدا متفاوت وارد شده‌اید و شما اولین نسلی هستید که شماره دانشجویی ۹ رقمی به شما اختصاص داده شده است.

وی با اشاره به برنامه هفته فرهنگ شریف گفت: از روز ۲۵ مهرماه برنامه فرهنگ شریف با شعار رسانه در شریف آغاز می‌شود و در روز‌های بعد با شعار کتاب در شریف، خوابگاه‌های شریف، ایران در شریف، معنویت در شریف، تشکل‌ها در شریف و هنر در شریف به ترتیب از روز ۲۵ تا روز ۳۰ مهر ماه ادامه خواهد داشت.

دکتر فخار زاده با تاکید بر دوست یابی در دوران دانشجویی گفت: شبکه شریف شبکه‌ای بسیار گران قیمت است و هر جا یک شریفی را پیدا کنی می‌توانی راحت تعامل برقرار کنی.

وی افزود امسال برای اولین بار برنامه برقراری تماس تلفنی با پذیرفته شدگان در دانشگاه را داشتیم که در کمتر از ۳۶ ساعت با همه ورودی‌ها تماس برقرار شد و ضمن تبریک به آن‌ها کم و کیف برنامه‌ها تشریح شد.

وی افزود: چند سالی است که طرح همیار و استاد ورودی را در دانشگاه داریم که امسال به تاکید بیشتر ادامه دارد، در طرح همیار هر ۱۰ دانشجو ورودی جدید با یک دانشجوی سال بالایی لینک می‌شود و اطلاعات مورد نیاز خود را به راحتی دریافت می‌کند و همچنین هر ۲۰ دانشجو ورودی جدید با یک استاد جوان و فعال همراه می‌شوند و هر گونه مشاوره و حمایت مورد نیاز را خواهند گرفت.

در ادامه برنامه نشست صمیمی با حضور دکتر خلج استاد دانشکده مهندسی برق و دکتر فیض بخش استاد دانشکده مدیریت برگزار شد.

دکتر خلج سخنانی با موضوع فناوری در ۲۰ سال آینده داشت و به جایگاه مهندسی و تفاوت آن با دانشمند پرداخت.

وی افزود: دانشمند آگاهی و دانش می‌دهد در حالی که مهندس چیزی را خلق می‌کند و می‌آفریند.

وی افزود: در ده سال آینده دنیا با موضوع آب، محیط زیست و انرژی به عنوان سه موضوع اصلی به مشکل اساسی خواهید رسید.

در ادامه دکتر فیض بخش سخنانی را با موضوع "تفاوت دنیا آینده" ارایه کرد.

وی افزود: از انفجار اطلاعات در سال‌های اخیر به عنوان انقلاب سوم جهان می‌توان یاد کرد.

دکتر فیض بخش گفت: فرق این دوران با زمان قدیم سرعت بالا و تغییرات سریع و نوآوری است.

در ادامه برنامه دکتر فتوحی رییس دانشگاه ضمن تبریک به ورودی‌های جدید گفت: به شما دانش آموزان دیروز و دانشجویان امروز می‌گویم: قدر زحمات پدر و مادر خود را بدانید و اگر الان در کنار شما هستند دستان آن‌ها را به نشان تشکر ببوسید.

دکتر فتوحی گفت: دانشگاه صنعتی شریف از سال ۱۳۴۵ از حیث علمی یک دانشگاه سرآمد و پر آوازه بوده است و از اعتبار بالایی در خارج و داخل کشور برخوردار است وامروز بیش از همیشه نگاه مردم برای حل مسایل و مشکلات جامعه به این دانشگاه است.

وی افزود: شما از امروز به عنوان یک شریفی باید تلاش کنید که برای سایرین از نظر علمی و اجتماعی و اخلاقی و... الگو باشید.

دکتر فتوحی خاطر نشان کرد: تاکنون ۶۵ هزار فارغ التحصیل در دانشگاه شریف تربیت کرده ایم که این عزیزان منشا اثر در دنیا و منشا تحولات در کشور هستند.

رییس دانشگاه خطاب به اولیای دانشجویان نیز افزود: با همان حساسیت قبل نظارت و حمایت خود را از فرزندانتان داشته باشید و مراقب تلاش و تمرکز فرزندانتان باشید.

در ادامه این جشن مجتبی شکوری فارغ التحصیل مکانیک شریف و این چهره نام آشنا به مرور داستان زندگی خود و شرح تغییراتی که از ابتدای سال ورود خود به دانشگاه تا به امروز داشت، پرداخت و با تاکید بر روحیه خستگی ناپذیری و ریسک پذیری گفت: از تغییرات نترسیم.

وی گفت: باید دوره‌ای از اکتشاف را تجربه کنیم، چون زندگی شبیه یک بداهه نوازی است که فقط یک تصویر کلی از آن دارید و ورود افراد به زندگی مان یا حوادث مختلف بر آن اثر گذار است و باید گوش‌های تیز داشته باشیم تا این نت‌های مختلف زندگی را از دست ندهیم.

وی خطاب به ورودی‌های جدید گفت: روی کارت دانشجویی شما نام یک رشته تحصیلی حک شده است، اما این تقدیر شما نیست و می‌توانید خویشتن‌های ممکن دیگری را برای خود متصور باشید و خود را محدود به این رشته تحصیلی نکنید.

وی افزود: شجاعت تغییر داشته باشید و هرگز تسلیم نشوید.

دکتر شکوری گفت: ثبات قدم الزاما چیز خوبی نیست، اما با تنبلی فرق دارد و هرگز نباید رها کردن به دلیل دشواری و سختی کار باشد.

وی با بیان داستانی از خود خطاب به مسولین آموزشی و اساتید دانشگاه گفت: با سرگردان‌ها مهربان باشید چرا که آن‌ها هنوز خود را نیافتند و باید به آن‌ها فرصت داد.

درادامه برنامه حجت السلام طباطبایی مسول نهاد رهبری در دانشگاه شریف نیز با پخش ویدیوئی ورود دانشجویان جدید را به دانشگاه شریف تبریک گفت و افزود: دانشگاه شریف این افتخار را دارد که ۱۹۰ شهید برای این کشور و انقلاب تقدیم نموده است.

وی افزود: شهید شریف واقفی از جمله شهدایی است که جان خودر را برای این کشور فدا نمود و امروز نام دانشگاه شما با نام ایشان مزین شده است.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه شریف المپیادهای علمی دانشگاه صنعتی شریف ادامه برنامه فارغ التحصیل دانشگاه شریف جدید گفت ورودی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۸۷۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضا دو تفاهم نامه علمی در همایش ملی تحول دیجیتال


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس، دومین همایش ملی تحول دیجیتال و سیستم‌های هوشمند که از دیروز آغاز شده بود با ارائه مقالات برگزیده و برگزاری پنل‌های تخصصی به کار خود پایان داد.
سجاد خوشه چین دبیر اجرایی همایش ملی تحول دیجیتال و سیستم‌های هوشمند گفت: در حاشیه این همایش ، دو تفاهم نامه امضا شد که اولی با هدف شناسایی و برنامه ریزی برای رفع مشکلات سازمان انرژی اتمی و اقدامات فناورانه، آزمایشگاهی، دانشی، پژوهشی و علمی بین دکتر علی نوروزی، معاون سازمان انرژی اتمی و دکتر عبدالکریم افروزه، رئیس مرکز آموزش عالی لارستان منعقد شد.
از مهم ترین مفاد این تفاهم نامه ایجاد ظرفیت فرصت مطالعاتی اعضای هیات علمی در صنعت و فرصت مطالعات دانشگاهی برای خبرگان صنعتی، استفاده از امکانات آزمایشگاهی و پژوهشی و راه اندازی دوره‌های آموزشی با هدف توانمندسازی نیروی انسانی است.
خوشه چین افزود: همچنین تفاهم نامه دیگری بین دکتر محمد حسن زاده، رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران و دکتر عبدالکریم افروزه، رئیس مرکز آموزش عالی لارستان منعقد شد.

گسترش همکاری‌ها و استفاده بهینه از منابع و امکانات،  تبادل تجربیات علمی و پژوهشی  و برگزاری دوره‌های آموزشی از مهم ترین مفاد این تفاهم نامه است.

به گفته دبیر اجرایی همایش ملی تحول دیجیتال و سیستم‌های هوشمند ۱۰۱ مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شد که ۵۷ مقاله مورد پذیرش قرار گرفت.

وی افزود: از این میان، ۳۳ مقاله به صورت پوستری و ۲۰ مقاله به صورت ارائه حضوری و مجازی و ۴ مقاله در دو پنل تخصصی ارائه شد.
دومین همایش ملی تحول دیجیتال و سیستم‌های هوشمند با حمایت سازمان انرژی اتمی، پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران، شرکت پتروشیمی نوری، دانشگاه شیراز، دانشگاه صنعتی شیراز، دانشگاه شهید چمران اهواز، دانشگاه تفرش و برج علم و فناوری لارستان به مدت ۲ روز به میزبانی مرکز آموزش عالی لارستان برگزار شد.

شهرستان لارستان به مرکزیت شهر لار در فاصله ۳۴۰ کیلومتری جنوب شیراز قرار دارد.

دیگر خبرها

  • مخبردزفولی: استقرار اقتصاد دانش پایه شرط مهم تحقق مرجعیت علمی است
  • اعلام زمان برگزاری آزمون غربالگری درون دانشگاهی شانزدهمین المپیاد علمی وزارت بهداشت
  • چگونه شریف در محله تاریخی طرشت ستاره خاورمیانه شد؟
  • امضا دو تفاهم نامه علمی در همایش ملی تحول دیجیتال
  • آئین تجلیل از، برترین‌های المپیاد‌های علمی دانش آموزی در بابل
  • مقوله حجاب اولویت دانشگاه است
  • کسب مدال طلای المپیاد کشوری ریاضی توسط دانش‌آموز بابلی
  • دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان، میزبان دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران
  • بررسی طرح ساماندهی المپیاد‌های دانش‌آموزی
  • ۸۰ دانش‌آموز در آزمون فریلنسری قبول شده‌اند