Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حسن ذبیحی روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: نمودارهای وضعیت کرونا در اردستان برخلاف شایعه‌هایی که‌ درباره اثربخشی واکسن کرونا در فضای مجازی منتشر می‌شود، نشان دهنده این است که اجرای طرح واکسیناسیون آمار مبتلایان و فوت شدگان کرونایی را کاهش داده است.

وی بابیان اینکه‌ شیوع کرونا سبب ایجاد محدودیت‌هایی در زندگی و اشتغال مردم شده است، ادامه داد: مردم باید واکسیناسیون را جدی بگیرند تا شرایط به وضعیت قبل از شیوع کرونا بازگردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر شبکه‌بهداشت و درمان اردستان تصریح کرد: برخی مطلب‌های منتشره در فضای مجازی درباره واکسیناسیون باورهای غلطی است که تاثیر منفی در جامعه داشته و استقبال مردم از واکسیناسیون را کاهش داده که‌ درست نیست، از این رو مردم‌ باید نسبت به واکسینه‌کردن خود اقدام کنند تا شاهد ایمنی در جامعه باشیم.

وی اضافه کرد: واکسن هراسی و میزان استقبال از واکسیناسیون موضوعی است که در شرایط کنونی باید بیش از پیش به آن توجه شود، چرا که واکسن برای قطع زنجیره شیوع کرونا اهمیت ویژه‌ای دارد و باید به سوی اقناع‌سازی جامعه هدف و رفع شبهه‌های احتمالی رفت.

به گفته وی، هر چه استقبال مردم از طرح واکسیناسیون بیشتر شود، با کاهش محدودیت ها مواجه خواهند شد.

تلاش برای تسریع واکسیناسیون دانش‌آموزان 

ذبیحی با بیان اینکه همه تلاش شبکه بهداشت و درمان اردستان سرعت بخشیدن به وضعیت واکسیناسیون دانش‌آموزان است، اظهار داشت: شبکه بهداشت و درمان شهرستان با مدرسه‌هایی که دانش‌آموزان آنها از واکسن کمتر استقبال کرده‌اند ارتباط مستقیم برقرار کرده و دانش‌آموزان ملزم به واکسیناسیون شده‌اند. 

مدیر شبکه بهداشت و درمان اردستان با بیان اینکه ۳۶ هزار و ۶۴۱ نفر به عنوان جامعه هدف شهرستان باید واکسن دریافت کنند، افزود: تاکنون ۲۹ هزار و ۹۶۰ نفر نوبت نخست واکسن را تزریق کرده که بیش از ۸۰ درصد جامعه هدف را شامل می شوند؛ همچنین ۱۷ هزار و ۶۵۴ نفر واکسن نوبت دوم خود را دریافت کرده‌اند.

به گفته وی، در ۲۴ ساعت گذشته یک‌هزار و ۹۲ واکسن کرونا در اردستان تزریق شده است.

بنا بر اعلام مدیریت آموزش و پرورش اردستان افزون بر ۲ هزار و ۸۰ دانش‌آموز دوره متوسطه در اردستان مشغول به تحصیل هستند.

شناسایی ۱۹ مورد جدید کرونا

مدیر شبکه بهداشت و درمان اردستان گفت: در ۲۴ ساعت گذشته و بر پایه معیارهای قطعی تشخیص بیماری، ۱۹ بیمار کووید ۱۹ شناسایی شدند و مجموع بیماران شناسایی شده در این شهرستان از ابتدای شیوع کرونا تاکنون به ۴ هزار و سه نفر رسید. 

وی افزود: با پذیرش ۶ بیمار کووید ۱۹ در ۲۴ ساعت گذشته، شمار افرادبستری در بیمارستان شهید بهشتی اردستان به ۱۵ نفر رسید.

ذبیحی با بیان اینکه در ۲۴ ساعت گذشته مورد فوت شده به دلیل ابتلا به کرونا در اردستان ثبت نشده است، اضافه کرد: تاکنون سه هزار و ۷۸۹ نفر از بیماران بهبود یافته و یا از بیمارستان ترخیص شده‌اند.

به گفته وی، تاکنون ۱۳ هزار و ۹۷۴ مورد آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در اردستان انجام شده است.

وضعیت شهرستان اردستان از نظر شیوع ویروس کرونا در برهه کنونی زرد است.

شهرستان اردستان با افزون بر ۴۳ هزار نفر جمعیت در ۱۱۸ کیلومتری شمال شرقی اصفهان واقع شده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا واکسن کووید 19 سلامت روان اردستان پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا واکسن کووید 19 سلامت روان ویروس کرونا واکسن کووید 19 سلامت روان اردستان شبکه بهداشت و درمان اردستان کرونا در اردستان ۲۴ ساعت گذشته دانش آموزان شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۸۹۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوی سقوط آزاد کاهش جمعیت گرفته شد

رئیس کل سازمان نظام پزشکی گفت: در سال‌های ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۰ شیب وحشتناک رو به نزول جمعیتی و در سال ۱۳۹۸ نسبت به سال قبل از آن، ۱۲.۴ درصد کاهش موالید داشتیم؛ این کاهش را هنوز داریم، اما سرعت شیب کمتر و با اقدامات خوبی که در این دولت و با تلاش وزارت بهداشت انجام شده، سرعت نزول کمتر شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان نظام پزشکی، محمد رئیس‌زاده اظهار کرد: باید به جامعه بزرگ مامایی تبریک بگوییم که عمر و تجربه خود را صرف شیرین‌ترین و زیباترین تجربه هستی و خاطره یک خانواده می‌کنند و واسطه ظهور امن فیض خداوندی حیات روی زمین هستند و این جای تقدیر دارد و جایگاه ماما در جامعه پزشکی جایگاه بسیار رفیعی است؛ راز قوی بودن این کشور دوست داشتنی که به جان نفوس خود وابسته است، به دستان ماماها است که از نفوس این دیار مراقبت می‌کنند، هم در دوران بارداری، هم در دوران زایمان و هم مراقبت‌های پس از زایمان.

وی افزود: زیربنای اصلی توسعه پایدار و اقتدار هر کشور تناسب مستقیم با نیروی جوان مولد دارد و یکی از مؤلفه‌های تقویت آن جمعیت سالم مولد، عملکرد جامعه عظیم ۷۶ هزار نفری مامایی کشور است، از این منظر جامعه مامایی ارزش بالایی دارد و باید برای تحقق آینده کشور برای جامعه مامایی سرمایه گذاری‌های کلان در بعد علمی و کارکردی انجام شود، این سرمایه‌گذاری‌های کلان لازمه توسعه و تعالی و جوانی جمعیت است، اگر ما می‌خواهیم از این سیاه چاله جمعیتی بیرون بیاییم و از آن پنجره طلایی جمعیت استفاده کنیم، باید قدر جامعه مامایی را بدانیم.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی تصریح کرد: در سال‌های ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۰ شیب وحشتناک رو به نزول جمعیتی و در سال ۱۳۹۸ نسبت به سال قبل از آن، ۱۲.۴ درصد کاهش موالید داشتیم؛ این کاهش را هنوز داریم، اما سرعت شیب کمتر و با اقدامات خوبی که در این دولت و با تلاش وزارت بهداشت انجام شده، سرعت نزول کمتر شده است.

رئیس‌زاده عنوان کرد: در سال ۱۴۰۰، یک میلیون و ۱۱۴ هزار تولد داشتیم، ۱۴۰۱ یک میلیون و ۷۵ هزار و در سال ۱۴۰۲، یک میلیون و ۵۷ هزار، بنابراین کاهش ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۰، ۳.۶ بوده است، اما کاهش ۱۴۰۲ نسبت به ۱۴۰۱، ۱.۶ بود و جلوی آن سقوط آزاد کاهش موالید گرفته شد.

وی با استناد به آخرین آمار سازمان نظام پزشکی گفت: از ۷۶ هزار نفر جمعیت مامایی کشور تنها ۱۰ درصد آن‌ها پروانه مطب دارند، در واقع ۷۷۱۲ پروانه فعال مامایی داریم، یکی از مهمترین مؤلفه‌های تشویق به فرزندآوری این است که دوران زایمان و بارداری به تجربه خوشایند و مطمئنی تبدیل شود و هرقدر این تجربه شیرین باشد، تکرار آن محتمل‌تر خواهد بود و جمعیت عظیم جامعه مامایی در ایجاد این تجربه خوشایند نقش مهمی دارند که باید به‌کار گرفته شوند و این واقعیت‌ها را باید مسئولان کشور بدانند.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی اضافه کرد: جشن روز ماما باید یک جشن واقعی افزایش جمعیت سالم و قوی باشد و باید به آینده امیدوار باشیم و موظف هستیم که به نسل جدید امید و نشاط بدهیم.

کد خبر 750771

دیگر خبرها

  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • برگزاری۱۶ یادواره شهدا در اردستان
  • جلوی سقوط آزاد کاهش جمعیت گرفته شد
  • هدر رفت آب در اردستان ۳ درصد کاهش یافت
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • افزایش چشمگیر شمار اخراج های پناهندگان از آلمان
  • مراسم عزاداری شب شهادت امام صادق(ع) در اردستان
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد