Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: تعطیلی مدارس آسیب‌های جسمی و روحی را به همراه دارد و دانش‌آموزان بدون کنترل در فضای مجازی رها شده‌اند.

به گزارش مشرق، مهدی اسماعیلی، درباره بازگشایی مدارس اظهار کرد: بارها اعلام کردیم، مدرسه به صورت مجازی نمی‌تواند جایگزین کلاس‌های درس حضوری باشد؛ جبر شرایط و کرونا باعث حرکت به سمت آموزش مجازی شد اما بیش از این نمی‌توان فرآیند آموزش حضوری را متوقف کرد چرا که در آینده با چالش‌هایی همچون اُفت تحصیلی پنهان دانش‌آموزان مواجه خواهیم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: کدام گروه از دانش‌آموزان به مدرسه می‌روند؟

وی افزود: آموزش مجازی در ایران تجربه نخست بود به همین دلیل کاستی‌های بسیاری در ابتدای راه وجود داشت که برخی حل شد اما هنوز هم به وضعیت قابل قبول نرسیده‌ایم؛ سال تحصیلی گذشته ۳.۵ میلیون دانش‌آموز به ابزار آموزش مجازی دسترسی نداشتند که نیازمند تأمین تجهیزات هستند و وزارت آموزش و پرورش به تنهایی توان این کار را ندارد.

دانش‌آموزانی که جذب بازار کار شدند

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: گروهی از این دانش‌آموزان از تحصیل بازماندند و به دلیل ملاحظات خانوادگی و اقتصادی وارد بازار کار شدند و بسته بودن درهای مدارس شرایط مناسبی را برای این گروه از دانش‌آموزان فراهم کرد تا جذب بازار کار شوند، اگر تعطیلی مدارس ادامه یابد ممکن است منجر به ترک تحصیل این دانش‌آموزان شود؛ هم اکنون که واکسیناسیون شتاب بیشتری گرفته است، مدارس می‌توانند آماده بازگشایی حضوری شوند و امیدواریم از آبان ماه این اتفاق بیفتد.

بیشتر بخوانید: افزایش سهم سوابق تحصیلی عادلانه نیست

اسماعیلی مطرح کرد: نیاز است الگوی جدید برای بازگشایی مدارس تعریف شود و علاوه بر واکسیناسیون کامل کادر مدارس و معلمان، آموزش‌ها را به صورت تلفیقی یعنی ترکیبی از حضوری و مجازی ارائه کرد به گونه‌ای که برای دروس دشوارتر مانند ریاضی و ... کلاس‌های درس حضوری شود.

وی متذکر شد: تراکم دانش آموزان در کلاس‌های درس باید مدنظر باشد تا از تعداد خاصی بالاتر نباشد و بتوان فاصله اجتماعی لازم را میان دانش‌آموزان رعایت کرد البته نیاز است زمان آموزش نیز کوتاهتر شود. 

همچنین احمد حسین فلاحی عضو دیگر کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درباره اینکه فرزند خود را با بازگشایی به مدارس می‌فرستید؟ گفت: حتماً فرزندانم را به مدرسه می‌فرستم، هم‌اکنون نگرانی خانواده‌ها از فرستادن فرزندانشان به مدارس متأثر از فضای مجازی است چراکه محیط را ناامن جلوه می‌دهند، در بحث کنکور نیز شاهد بودیم که فضا را ناامن جلوه دادند در حالیکه کنکور برگزار شد و اتفاقی هم نیفتاد در بحث بازگشایی مدارس هم باید به خانواده‌ها اطمینان  داد که مشکلی ایجاد نخواهد شد.

وی با اشاره به اینکه ۹۳ هزار کلاس درس کمتر از ۱۵ نفر جمعیت دارند و می‌توانند به صورت حضوری بازگشایی شوند، عنوان کرد: حتی قبل از اینکه واکسیناسیون توسعه یابد بسیاری از بازگشایی مدارس استقبال کردند، تعطیلی مدارس آسیب‌های جسمی و روحی را به همراه دارد و دانش‌آموزان بدون کنترل در فضای مجازی رها شده‌اند، ادامه تعطیلی مدارس به ویژه در مناطق محروم و حاشیه شهرها منجر به آن می‌شود که دانش‌آموز وارد بازار کار شوند و حتی با بازگشایی مدارس دیگر مراجعه نکند آن وقت باید نهضت سوادآموزی برای کودکان و نوجوانان ایجاد کنیم!

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان تعطیلی مدارس دانش آموزان وزارت آموزش و پرورش بازگشایی مدارس تعطیلی مدارس دانش آموزان آموزش مجازی بازار کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۱۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر و راه نسل توانمند از مدارس دخترانه می‌گذرد

به گزارش خبرنگار گروه آموزش ‌و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مراسم افتتاحیه رویداد دختران ایران با هدف تبیین الگوی سوم زن اسلامی و هویت بخشی به دختران ایران زمین در عرصه کنشگری و جریان‌سازی  با حضور حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش پرورش، حجت‌الاسلام محمدجواد علی‌اکبری، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه سراسر کشور و نماینده رهبری در اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان و حسین تاریخی، دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش پرورش اظهار کرد: اردیبهشت ۱۴۰۳ در حال زیست هستیم و برخی دانش‌آموزان در مدرسه سال‌ها از ما جلوترند. ارتباط دانش‌آموز با مربی، معلم، امام جماعت محل و کنشگران در فضای تربیتی مهم است.

به گفته پورثانی، وقتی در مدرسه حاضر میشیم فضای دانش اموزان با ما خیلی متفاوت است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش پرورش ادامه داد:  ۱۶۰ سوال از دانش‌آموزان پرسیده شد که نتیجه آن میتواند به ما کمک بزرگی کند.

پورثانی در پاسخ به سوال دانش‌آموزان مبتثنی بر اینکه اگر مشکلی براتون پیش بیاد از چه کسی کمک می‌گیرید، ابراز کرد: آن چیزی که بیشتر از همه دانش‌آموزان پاسخ دادند، مادر بود پس از مادر، گروه همسال و سپس پدر بود.

وی با بیان اینکه مادر در جامعه نسل جدید را خلق می‌کند، اظهار کرد: دختر امروز در دییرستان، مادر فردای ماست.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش پرورش با اشاره به اینکه ساخت نسل توانمند و تمدن‌ساز در دست دانش‌آموزان است، ابراز کرد: مسیر و راه نسل توانمند از مدارس دخترانه می‌گذرد، دختری که بسیار اثرپذیر است، یار و یاوری ندارد. دانش‌آموزان ما در جنگ بزرگ روایت‌ها بر سر سفره روایت‌های جمهوری اسلامی ننشسته است.

وی افزود: دختری که بسیار اثرپذیر است، اثر خود را از جای دیگر می‌گیرد.در ۱۴۰۱ دانش‌آموزان بازی‌های کامپیوتری را بازآفرینی می‌کردند.

پورثانی با بیان اینکه ۵ میلیون و چهارصد گیمر در کل کشور وجود دارد، خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان و جوانان هیچ فضایی برای تخلیه احساسات ناشی از هیجان خود را ندارند، در واقع، ۷۰ درصد نوجوانان برای تخلیه هیجانات دانش‌آموزان و نوجوانان بود و دختران سهم بسیار زیادی داشتند، دختری که کسی پای درد و دل آن ننشسته است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش پرورش با بیان اینکه فضای دانش‌آموزان به‌ویژه دختران بسیار شکننده است، ادامه داد: مسئله دانش‌آموزان و دختران ما مسیله بسیار عمیقی است. امروز روز جنگ روایت‌هاست؛ آورده و نقطه قوت انقلاب اسلامی عزت و احترام و عنصر تمدن‌ساز به دختران سرزمین است.

وی اضافه کرد: مسئولیت رویداد دختر ایران روایت صحیح از یک دختر ایرانی است که رسالت بسیار مهمی اسا. اگر یک دختر تغییر کند، تمام بشریت دستخوش تغییرات می‌شود. در ۶۰۰ هزار کلاس درس دختران، همه پای این روایت صحیح بنشینند. ۱۶ طرح در قانون عفاف و حجاب در حال انجام است.

به گزارش آنا، رویداد دختران ایران با حضور روایتگران نوجوانی ۶ تا ۷ ازدیبهشت در اردوگاه بین‌المللی باهنر برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد 
  • مسیر و راه نسل توانمند از مدارس دخترانه می‌گذرد
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • دانش‌آموزان مدارس استثنایی رفتارهای صحیح ترافیکی را فرا می‌گیرند