Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، جحت الاسلام حبیب‌الله شعبانی موثقی ظهر امروز در خطبه‌های سیاسی عبادی نماز جمعه همدان با بیان اینکه در همه زمان‌ها بر روی زمین حجت الهی وجود دارد بیان کرد: اول کسی که به عالم آمد، حجت خدا بود و آخرین کسی که از عالم برود نیز حجت خداوند خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه جامعه شیعه باید دائما در حال انتظار ظهور موعود زندگی کند، افزود: جامعه شیعه خود را آماده ظهور و اصلاح جهان نگاه دارد.

امام جمعه همدان با بیان اینکه جشن گرفتن برای آغاز امامت، ولی عصر (عج) بسیار پسندیده ست اظهار داشت:، اما باید به عنوان یک شیعه به شکلی زندگی و عمل کنیم که دل حضرت مهدی (عج) شاد شود.

اوبا اشاره به تأییدیه حکم شهردار همدان از سوی وزارت کشور ادامه داد: در مسأله شهرداری، مردم انتظاراتی دارند که باید برآورده شود.

شعبانی با تأکید بر اینکه کارآمدی مدیریت شهری باعث توسعه شهر و رضایتمندی مردم می‌شود ابراز داشت: عملکرد مثبت شهرداری در نوع مواجهه با ارباب رجوع، در ایجاد رضایت تأثیرگذار بوده و امید است شهردار جدید سیاست‌های کلان و راهبردی برای چهار سال پیش رو را تدوین کند و بر اساس آن پیش برود.

او با بیان اینکه شهرداری باید سیاست توسعه مناطق کم‌برخوردار را در پیش بگیرد اضافه کرد: اگر با همین سیاست در بودجه‌بندی پیش برویم، تبعیض‌ها بیشتر می‌شود و تنها در بخشی از شهر شاهد رشد بیشتری خواهیم بود بنابراین برای رسیدن به عدالت توسعه‌ای این سیاست باید دگرگون شود.


امام جمعه همدان با اشاره به اینکه در ۵۰ سال گذشته کاهش بارندگی به مانند امسال را تجربه نکردیم گفت: در مصرف آب شرب خانگی ۶۰ درصد مشترکان همدانی پرمصرف هستند و همدان در استاندارد‌های مصرف بالاتر از کشور قرار دارد.

اوبا اشاره به اینکه شرایط آب، مطلوب و مساعد نیست افزود: سد اکباتان در شرایط بدی قرار دارد البته مسئولان جلسات مختلف تشکیل و پیش‌بینی‌هایی را در نظر گرفتند تا مصرف آب دچار مشکل نشود، اما ممکن است به جیره‌بندی برسیم.

او با اشاره به اینکه ورزش همگانی، ارتقای سلامت جامعه و ایجاد نشاط در جامعه بسیار مهم است ادامه داد: یک سوم مرگ و میر در دنیا مربوط به بیماری قلبی است بنابراین زیرساخت‌ها برای ورزش همگانی و البته معلولان فراهم شود و در شهر از دوچرخه هم می‌توان سود برد.

او عنوان کرد: هر جا ناامنی هست پای آمریکا در میان است، البته مسئولیت ایجاد امنیت در افغانستان نیز بر عهده طالبان است و آن‌ها باید امنیت در افغانستان را فراهم کنند.

امام جمعه همدان با بیان اینکه توصیه خداوند به انبیاء اولوالعزم این است که در مسائل دینی با یکدیگر نجنگید و تفرقه ایجاد نشود تصریح کرد: امروز دشمن برنامه‌ریزی کرده که تفرقه بین شیعه و سنی ایجاد کند که این اختلاف ها، خلاف حرف خداست.

شعبانی موثق در ادامه با تبریک هفته نیروی انتظامی با اشاره به اینکه امنیت امروز محصول تلاش نیروی انتظامی است ادامه داد: احساس امنیت یک امر اتفاقی و ساده نیست چراکه مستکبران همان برنامه‌هایی که در کشور‌های دیگر دارد، برای ما هم دارد، اما جوانان غیور و مجاهدی هستند که این امنیت را فراهم کردند.
انتهای پیام/ج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نمازجمعه مصرف آب شرب جمعه همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۲۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده فعال‌شدن دیپلماسی آفریقاییِ ایران چیست؟

فرارو- جمعه گذشته تهران میزبان دومین "اجلاس بین المللی ایران و آفریقا" بود. نشستی که با حضور مقام‌های ارشد بیش از ۳۰ کشور آفریقایی به ویژه وزرای اقتصاد برگزار شد. بسیاری از تحلیلگران معتقدند که این قبیل نشست‌ها می‌توانند مقدمه‌ای برای وقوع تغییرات مثبت در روابط خارجی و به طور خاص دیپلماسی اقتصادی باشند.

به گزارش فرارو؛ در این راستا، یکی از نکاتی که چندین سال است از سوی کارشناسان مسائل راهبردی و تحلیلگران به عنوان نقدی به سیاست خارجی ایران مطرح شده، غافل شدن از برخی حوزه‌های جغرافیایی در عرصه سیاست خارجی و صرفا تمرکز بر برخی مناطق و کشور‌های خاص است. موضوعی که در برخی موارد در بزنگاه‌های تاریخی موجب وارد آمدن آسیب‌ها و خساراتی شده است.

با این همه، دولت سیزهم از زمان آغاز به کار خود در سال ۱۴۰۰، تمرکز ویژه‌ای بر توسعه روابط با مناطق مغفول در حوزه سیاست خارجی ایران معطوف کرده است. ابراهیم رئیسی در دو نوبت در قالب تور‌هایی به کشور‌های آفریقایی سفر انجام داده و توسعه روابط با آفریقایی‌ها را یکی از محور‌های اصلی سیاست خارجی دولت سیزدهم توصیف کرده است.

معادله‌ای که در قالب نشست بین المللی اخیر ایران و آفریقا نیز نمود‌های عینی‌تری گرفته است. با این همه، واقعیت این است که اقبال به توسعه روابط با کشور‌های آفریقایی در شرایط حاضر، به طور خاص تحت تاثیر ۳ مولفه مهم و محوری است.

۱. بازارِ رو به رشد کشور‌های آفریقایی

قاره آفریقا جمعیتی بیش از یک میلیارد نفر را در خود جای داده و بسیاری از تحلیلگران اقتصادی بر این باورند که شاخص‌های اقتصادی در شمار قابل ملاحظه‌ای از کشور‌های افریقایی رو به رشد بوده و پالس هاس مثبتی را در مورد آینده این دسته از کشور‌ها به ویژه در حوزه اقتصادی مخابره می‌کنند.

در حقیقت، هم جمعیت این قاره چشمگیر است و هم درآمد خانوار‌ها در آن رو به بهبود است. این دو مولفه در نوع خود کشور‌های آفریقایی را به یک بازارِ هدف بسیار مناسب برای بسیاری از کشور‌های جهان تبدیل می‌کنند. ایران نیز با توجه به ظرفیت‌های صنعتی و تولیدی خود از این قاعده مستثنی نیست. می‌تواند کالا‌های ساخت خود را که از کیفیت بین المللی برخوردارند و البته کشور‌های آفریقایی می‌توانند آن‌ها را در مقایسه با نمونه‌ای مشابه خارجی، با قیمت کمتری تهیه کنند، به آفریقا صادر کند.

موضوعی که هم برای ایران و هم ملل آفریقایی حامل نفع و سود است.

۲. کسب حمایت موثر سیاسی در عرصه بین المللی

بلوک کشور‌های آفریقایی از وزن قابل توجهی در نهاد‌ها و سازمان‌های بین المللی برخوردارند. آفریقا چیزی در حدود ۵۴ کشور را در خود جای داده که آن‌ها در جنبش عدم تعهد، گروه ۷۷، مجمع عمومی سازمان ملل متحد، و دیگر نهاد‌های بین المللی، بازیگران مهم و تاثیرگذاری هستند.

در این چهارچوب، ایران به واسطه توسعه پیوند‌های سیاسی و اقتصادی خود با بلوک کشور‌های آفریقایی می‌تواند روی کارتِ رای‌دهی آن‌ها در نهاد‌های بین المللی حساب ویژه‌ای باز کند. موضوعی که یک برگ برنده موثر  به حساب می‌آید. این مساله به ویژه در بحبوحه تشدید تنش‌ها و رقابت‌های ژئوپلیتیک و ایدئولوژیک بین المللی، از ابعاد جدی تری نیز برخوردار می‌شود.

۳. توسعه نفوذ بین‌المللی ایران در قالب یک قدرت منطقه‌ای

در نهایت باید به این مساله نیز اشاره کرد که ایران در منطقه غرب آسیا یک قدرت قابل توجهِ منطقه‌ای است. این کشور به عنوان یک قدرت منطقه‌ای، طرح و برنامه‌هایی برای توسعه نفوذ خود دارد. مساله‌ای که در عرصه روابط بین الملل برای هر بازیگر دیگری غیر از ایران نیز امری طبیعی محسوب می‌شود.

حال در این میان، اشتراکات تاریخی و فرهنگی ایران و برخی ملل آفریقایی و در عین حال وجود ظرفیت‌های نرم فرهنگی نظیر حضور شیعیان در برخی کشور‌های آفریقایی و یا مهاجرت تاریخی برخی اقوام ایرانی به کشور‌های آفریقایی، بستر‌های مناسبی را نیز برای توسعه نفوذ ایران در میان کشور‌های آفریقایی ایجاد کرده اند.

بستر‌ها و ظرفیت‌هایی که تاکنون مورد بی توجهی بوده اند و حال توجه به آن ها، یکی از الزاماتی است که با توجه به افزایش وزن و قدرت منطقه‌ای و بین المللی ایران، از اهمیت بسیار زیادی برخودار می‌شوند. معادله‌ای که موجب شده تا بار دیگر قاره آفریقا مورد توجه تصمیم سازان حوزه سیاست خارجی ایران قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • پشت پرده فعال‌شدن دیپلماسی آفریقاییِ ایران چیست؟
  • اختصاص بودجه ویژه برای مناطق کمتر برخوردار شهر گرگان
  • اعزام ۳۰۰۰ نفر از استان همدان به مناطق عملیاتی غرب کشور
  • قبض این مشترکان ۲۴ برابر می شود
  • ۲۴ برابر شدن قبوض برق برای مشترکان پر مصرف
  • اعزام ۳ هزار زائر از استان همدان در قالب کاروان راهیان نور
  • اعزام ۳۰ هزار نفر از استان همدان به اردوی راهیان نور
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ 
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ
  • تفرجگاه "دربند" صحنه از آب شرب سالم و بهداشتی برخوردار شد