Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قم آئین عزاداری و سوگواری شهادت امام حسن عسگری علیه السلام در دفتر آیت الله فاضل لنکرانی برگزار شد.

به مناسبت سالروز شهادت جانگداز امام حسن عسگری علیه السلام  مراسم عزاداری شهادت پدر بزرگوار امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف باحضور اساتید، طلاب و عاشقان آن  امام همام و با رعایت کامل دستورالعمل های بهداشتی دوران کرونا در دفتر آیت الله فاضل لنکرانی درقم برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام امرالله گیوی نهاوندی سخنران این مراسم ضمن تسلیت فرارسیدن شهادت پدر گرامی امام زمان(عج) به بیان ویژگی ها و فضائل امام حسن عسکری(ع)  و نحوه آمادگی برای حکومت جهانی فرزندش حضرت مهدی(عج) پرداخت و گفت: سالروز شهادت و یا ولادت هر کدام از اهل بیت عصمت و طهارت(ع) فرصت مناسبی است تا پای سخنان حکمت آموز و هدایت کننده آن حضرات معصومین بنشینیم و مسیر زندگی و سعادت خود را از مکتب آنان پیدا کنیم.
وی افزود: هر کدام از ائمه اطهار(ع) برنامه خاصی برای حراست از دین الهی و تشیع داشتند، بعد از رحلت پیامبرگرامی اسلام(ع) هر گونه نقل حدیث و فضائل اهل بیت عصمت و طهارت(ع) ممنوع شد و کسانی که به این فرمان شیطانی توجهی نداشتند به اشد مجازات می رسیدند، اما رسول گرامی اسلام(ع) و هر کدام از ائمه(ع) بشارت آمدن یک منجی  و نجات گر را داده اند و هیچ امامی نبوده است که ویژگی ها و خصوصیات امام عصر(عج) را بیان نکرده است  و حتی ویژگی ها و شمایل ظاهری حضرت نیز تبیین شده است اما باید بدانیم و بفهمیم که وظیفه هر کدام از ما نسبت به آن امام همام چیست؟
حجت الاسلام گیوی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ویژگی های دوران امامت امام حسن عسکری(ع) خاطر نشان ساخت: دوران امامت امام یازدهم ویژگی هایی داشته است، اول اینکه آن حضرت آخرین امام حاضر در میان مردم بودند  و دوران امامت آن حضرت بسیار کوتاه بود یعنی حدود شش سال، ویژگی بعدی دوران امامت آن حضرت این بود که آن حضرت و پدر گرامیشان در یک پادگان نظامی جای داده شده بودند چرا که خلفای طاغوتی آن زمان شنیده بودند که فرزندی متولد می شود که کاخ ستمگران را ویران و جهان را پر از عدل و داد می کند لذا می خواستند به خیام خودشان از تولد آن حضرت جلوگیری کرده باشند.
سخنران این مراسم افزود: حکمت و تقدیر و مشیت الهی آن بود که حجت دوازدهم متولد شود و بعد از مدتی نیز از نظرها غایب باشد، چرا که اگر ایشان همانند سایر امامان در میان مردم حاضر می شدند به سرنوشت بقیه ائمه(ع) دچار می شدند و حضرت به شهادت می رسید و زمین بدون حجت می ماند.
وی با اشاره به وظیفه مردم در انتظار حضرت حجت(عج) خاطر نشان کرد: همه ما باید با رعایت تقوای فردی و اجتماعی زمینه ساز حکومت عدل جهانی امام عصر(عج) باشیم و اگر جامعه ای بخواهد لایق حکومت جهانی آن حضرت باشد باید اخلاق و رفتارش صحیح و منطبق با آموزه های دینی باشد.
وی در پایان با طرح این پرسش که امام زمان(عج) بالاخره کی ظهور خواهند کرد گفت: طبق روایات خود حضرات معصومین(ع) نباید برای ظهور حضرت زمان مشخص کرد، بلکه باید زمینه سازی کنیم و جامعه را لایق پذیرش امامت و حکومت جهانی آن حضرت نماییم و در یک کلمه منتظر واقعی آن حضرت باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری منطقه قم دوران امامت امام حسن آن حضرت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۴۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری مراسم «آگاه زمان» برای سالگرد شهادت شهیدمطهری

به گزارش خبرنگار مهر؛ ویژه برنامه چهل و پنجمین سالگرد شهادت آیت‌الله مرتضی مطهری با نام «آگاه زمان» روز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت با حضور خانواده شهید مطهری، جمعی از چهره‌های علمی، دینی و همچنین دوستداران و اندیشمندان حوزه فرهنگ و هنر در خانه موزه شهید مطهری برگزار می‌شود.

شهید مرتضی مطهری متولد ۱۳ بهمن ۱۲۹۸ هجری شمسی در فریمان، استاد فلسفه و کلام اسلامی و تفسیر قرآن، عضو هیئت موتلفه اسلامی و از نظریه پردازان نظام جمهوری اسلامی ایران بود، وی قبل از انقلاب اسلامی استاد دانشگاه تهران بود و بعد از انقلاب به ریاست شورای انقلاب منصوب شد.

مهمترین خدمات مطهری در طول حیاتشان ارایه ایدیولوژی اصیل اسلامی از طریق درس و سخنرانی و تألیف کتاب است. این امر به خصوص در سال‌های ۱۳۵۱ تا ۱۳۵۷ به خاطر افزایش تبلیغات گروه‌های چپ و پدید آمدن گروه‌های مسلمان چپ زده و ظهور پدیده التقاط به اوج خود می‌رسد، در این سال‌ها استاد شهید با همکاری تنی چند از شخصیت‌های روحانی، «جامعه روحانیت مبارز تهران» را بنیان می‌گذارد.

شهید مطهری به یک نهضت اسلامی معتقد بود و برای اسلامی کردن محتوای نهضت تلاش‌های ایدئولوژیک بسیاری کرد. از جمله مهمترین این اقدامات می‌توان به کمک به تأسیس حسینیه ارشاد در سال ۱۳۴۶ اشاره کرد.

مطهری ۱۱ اردیبهشت‌ماه ۱۳۵۸ پس از بازگشت از یکی از جلسات فکری سیاسی توسط یکی از اعضای گروه فرقان ترور شد و به شهادت رسید.

امام خمینی (ره) در پیام تسلیت خویش به مناسبت شهادت استاد فرمودند: «مطهری شخصیتی بود که عمر شریف و ارزنده خود را در راه اهداف مقدس اسلام صرف کرد و با کجروی‌ها و انحرافات مبارزه سرسختانه کرد.»

زمان برگزاری این مراسم سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت از ساعت ۱۴:۳۰ در خانه موزه شهید مطهری واقع در خیابان دولت، نبش بن بست صدرا است.

کد خبر 6089537 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • ایده‌های کسب و کار در دوران سربازی + با سرمایه زیر 10 میلیون
  • چهره‌هایی که در مراسم تشییع عروس امام خمینی(ره) در قم حضور داشتند | عکس
  • ‌همسر شهید ‌مصطفی خمینی در قم تشییع شد
  • برگزاری مراسم «آگاه زمان» برای سالگرد شهادت شهیدمطهری
  • برای تقرب به ساحت مقدس امام زمان(عج) چه کنیم؟
  • اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع پیکر عروس ارشد امام خمینی
  • شناساندن حضرت حجت(عج) به جهانیان؛ اولین گام ظهور
  • پیام های تسلیت در پی درگذشت همسر شهید آیت الله سید مصطفی خمینی
  • سربازی برای امام زمان (عج)بالاترین توفیق طلاب حوزه‌های علمیه است
  • چرا زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی برابر با زیارت امام حسین (ع) است؟