Web Analytics Made Easy - Statcounter

نائب رئیس بنیاد ملی گندم کاران کشور گفت: تمام محصولات کشاورزی از زمین تا سفره مردم حدود ۳۵ درصد ضایعات دارد که این موضوع شامل حال گندم نیز می‌شود و این میزان ضایعات بالاست.

علی‌قلی ایمانی در گفت‌وگو با میزان، در خصوص راهکاری برای کاهش ضایعات گندم گفت: تمام محصولات کشاورزی از زمین تا سفره مردم حدود ۳۵ درصد ضایعات دارد که این موضوع شامل حال گندم نیز می‌شود و این میزان ضایعات بالاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای کاهش ضایعات گندم باید زیرساخت‌های تولید را اصلاح‌کرده و از فناوری، تکنولوژی و ابزار به‌روز استفاده کنیم به‌عنوان‌مثال کمباینی که ۳۰ سال گندم برداشت می‌کند ریزش گندم زیادی را دارد که این ریزش جزء ضایعات محسوب می‌شود.

نائب رئیس بنیاد ملی گندم کاران کشور  در ادامه بیان کرد: کامیونی که گندم حمل می‌کند و اتاق مناسبی ندارد گندم در زمان حمل از کامیون می‌ریزد همچنین  برخی از کشاورزان به دلیل نداشتن بعضی از ادوات کشاورزی مدرن و جدید بذر زیاد مصرف می‌کنند.

ایمانی اظهار کرد:  وضعیت ذخیره‌سازی و فراوری گندم در کارخانجات آرد، ضایعات به وجود می‌آورد و تا زمانی که نان به‌دست مصرف‌کننده می‌رسد فرایندی تحت عنوان ضایعات گندم طی می‌شو.

نائب رئیس بنیاد ملی گندم کاران کشور گفت:  بنابراین  زیرساخت‌های مناسب در تمامی موارد فوق وجود ندارد تا گندم را با فرایند مناسب از مزرعه برداشت کنیم و نان کیفی به‌دست مصرف‌کننده برسانیم تا این ضایعات ۳۵ درصدی اتفاق نیافتد.

وی خاطرنشان کرد: در تمام محصولات ضایعات را داریم درحالی‌که آب، خاک، نیروی انسانی و سرمایه را در تولید استفاده می‌کنیم ولی در مقابل تحت عنوان ضایعات محصول را دورریز می‌کنیم.

 

بیشتربخوانید: خرید حدود ۵ میلیون تن گندم از کشاورزان/ اقدام دولت برای ثبت سفارش واردات گندم

 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی گندم ضایعات گندم

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی گندم ضایعات گندم ضایعات گندم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۵۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان رئیس موسسه تحقیقات پنبه کشور در این همایش با اشاره به رکورد شکنی برداشت بیش از ۷ تن پنبه در هر هکتار گفت: سال‌های گذشته ۲ رقم پنبه داشتیم، اما اکنون ۱۴ رقم تجاری داریم که ارقام زودرس هستند و صرفه جویی در مصرف آب از جمله مزیت آنهاست.

قربانی افزود : کشورمان به سالانه حدود ۵۰۰ هزار تن وش پنبه برای صنایع مختلف نیاز دارد.

برزعلی رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان هم در این همایش از برنامه ریزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در استان خبر داد.

در این همایش از جدیدترین دستگاه کارنده پنبه که با توان تولیدکنندگان داخلی ساخته شده است رونمایی شد.

سالانه حدود ۲۰ هزار هکتار از مزارع گلستان زیر کشت پنبه می رود که یک پنجم تولید کشور از این سطح برداشت می شود.


کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان + فیلم
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان
  • ارزآوری ۶.۲ میلیارد دلاری بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲
  • ۴۰ هزار تن گندم در استان بوشهر برداشت می‌شود
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • خرید تضمینی گندم به بیش از ۶۰۰ هزارتن رسید
  • پیش‌بینی برداشت ۳۰ هزار تن گندم مازاد از مزارع آبدانان
  • پیش بینی برداشت یک میلیون و ۸۰۰ هزار تُن انواع محصولات کشاورزی در گلستان
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر
  • پیش بینی برداشت یک میلیون و ۸۰۰ هزار تُن انواع محصولات کشاورزی در استان گلستان