Web Analytics Made Easy - Statcounter

احد آزادیخواه روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا درباره دستور رییس جمهوری برای احیای ماموریت‌های جهاد سازندگی جهت آبادانی روستاها و مناطق محروم کشور، گفت: خدمات جهاد سازندگی سابقه خوبی در ذهن مردم دارد و در شرایط فعلی که کشور درگیر تحریم‌های ظالمانه آمریکا است احیای ماموریت‌های جهاد سازندگی با تکیه بر روحیه جهادی و انقلابی ضرورت و نیاز جدی کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس اضافه کرد: وزارت جهاد کشاورزی به‌رغم تلاشهای خوب برای انجام وظایفش،  تا حدودی توانسته است خلاء جهاد سازندگی به ویژه خدمات این نهاد انقلابی در سال‌های نخست پیروزی انقلاب  اسلامی را پر کند.

آزادیخواه، روستاهای کشور را فاقد متولی خاص برای توسعه و آبادانی ارزیابی کرد و گفت: برای مدیریت روستاها و خدمات‌رسانی و عمران مناطق محروم باید از ظرفیت‌های جهاد سازندگی استفاده کنیم تا بتوانیم شاهد پیشرفت این مناطق در زمینه‌های مختلف باشیم.

وی، احیای وظایف جهاد سازندگی را تحول بزرگ کشور قلمداد کرد و گفت: ظرفیت خوبی از نظر بودجه‌ای برای جهاد سازندگی در کشور فراهم شده است و مسلما تشکیل یک سازمان مستقل تحت عنوان جهاد سازندگی می‌تواند بارقه‌هایی از امید را در دل جامعه روستایی ایجاد کند.

آزادیخواه افزود: مشکلات ناشی از کم‌توجهی به زیرساخت‌های تولیدی، خدماتی و معیشتی مناطق روستایی باعث شده که جمعیت روستاها کاهش یابد که با احیای جهاد سازندگی و تقویت زیرساخت‌ها می توان شاهد افزایش جمعیت روستایی کشور باشیم.

نماینده مردم ملایر (استان همدان) در مجلس یازدهم گفت: دستگاه‌های مختلفی متولی رسیدگی به مشکلات روستاها و مناطق محروم هستند و این تعارض باعث شده خیلی از تکالیف بر زمین بماند. اگر وظایف جهاد سازندگی احیا شود با انجام تکالیف معوقه می‌تواند تحول مهمی در توسعه روستایی کشور ایجاد کند.

وی، اشتغال‌زایی در روستاهای کشور را گام مهم توسعه عنوان کرد و افزود: ایجاد اشتغال در مناطق روستایی را علاوه بر جهاد سازندگی باید به کمیته امداد، سازمان بهزیستی و جهاد کشاورزی محول کنیم برای توسعه مشاغل روستایی و خانگی باید با تسهیل گری در مجوزهای کسب و کار و  پرداخت تسهیلات شرایط را به گونه ای مهیا کنیم که کشاورزان و کار آفرینان رای اشتغال زایی انگیزه داشته باشند.

آزادیخواه افزود: اشتغال مولد روستایی با آموزش و تسهیل‌گری نقش مهمی در رفع معضل بیکاری و تقویت توسعه کشور ایفا می‌کند.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس یازدهم یادآور شد: کمیته ویژه جهاد سازندگی در این کمیسیون ایجاد شده و با هماهنگی وزارت جهاد کشاورزی در پی احیای وظایف جهاد سازندگی است.

به گزارش ایرنا، آیت الله سید ابراهیم رییسی نهم مهر در دیدار نخبگان، علما، خانواده شهدا و ایثارگران و جمعی از اقشار مختلف مردم کهگیلویه و بویراحمد گفته بود که دولت سیزدهم در راستای ایجاد سازوکاری مناسب برای تحول در روستاها، به زودی جهاد سازندگی را با محوریت سامان دادن به انگیزه‌ها و عزم و اراده جهادی جوانان مخلص و کارآمد کشور احیا خواهد کرد.

متعاقب این سخنان، رییس جمهوری سیزدهم مهر به معاون اول خود ماموریت داد در قالب کارگروهی با حضور پیشکسوتان جهاد سازندگی و محرومیت‌زدایی در کشور و بسیج سازندگی سازوکار و ساختارهای احیای ماموریت‌های جهاد سازندگی با محوریت مردم در مدت ۲۰ روز بررسی و تدوین کند.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی سازمان بهزیستی وزارت جهاد کشاورزی کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی ملایر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی سازمان بهزیستی وزارت جهاد کشاورزی مجلس شورای اسلامی سازمان بهزیستی وزارت جهاد کشاورزی کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی ملایر جهاد سازندگی جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۶۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است

ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل بهبود تغذیه و جایگاه دام وزارت جهاد کشاورزی گفت: پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است.

سیداحمدرضا سیدعلیان ۸ اردیبهشت ماه در بازدید از یک شرکت دامداری، استفاده از بقایای بخش کشاورزی را فرصتی برای افزایش بهره‌وری دانست و بر اهمیت و جایگاه آب در تولید تأکید کرد.

وی اظهار کرد: به جای کلمه ضایعات و زائدات بخش کشاورزی بهتر است از کلمه بقایا و پسماندهای این بخش استفاده کنیم، این بقایای بخش کشاورزی و حتی خانگی می‌تواند در کارخانجاتی تبدیل به خوراک دام شوند.

مدیرکل بهبود تغذیه و جایگاه دام وزارت جهاد کشاورزی عنوان کرد: پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است و اکنون جنگ علوفه به صورت نرم در کنار جنگ آب شروع شده است.

وی با بیان اینکه کشت گیاهان کم آب طلب مانند سورگوم بجای ذرت علوفه‌ای اهمیتی بالاتر از بقایا و بازماندهای این بخش دارد، افزود: در کشور ۸ سایت تبدیل بقایا به خوراک دام وجود دارد که مجموعه نیشابور تنها کارخانه شرق کشور است.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی در ادامه ضمن تأکید بر ایجاد زنجیره تولید شیر توسط دامداری‌های صنعتی گفت: با توجه به ظرفیت‌های تعاونی دامداران نیشابور در بخش تولید شیر به منظور خدمات‌دهی بهتر به گاوداران، تکمیل زنجیره شیر این تعاونی با سرمایه‌گذاری در حوزه لبنیات می‌تواند قدم مؤثری برای اعضای تعاونی و دامداران شهرستان باشد.

احمد داوطلب زرقی گفت: پیش‌روی گاوداران صنعتی و سنتی استان در خصوص سامانه بازارگاه برخی مشکلات وجود دارد که نیازمند توجه بیشتر است.

مدیر جهاد کشاورزی نیشابور در این بازدید با اشاره به اینکه نیشابور از شهرستان‌های پیشرو در زمینه دام استان است، به تقدیر از خدمات ارزنده‌ تشکل‌های بخش دامی شهرستان پرداخت و گفت: این شهرستان با بیش از ۶۱ هزار رأس دام سنگین و تولید شیری حدود ۲۶ هزار تن در سال در استان رتبه اول و در تولید گوشت با ۷ هزار و ۵۰۰ تن در سال، رتبه دوم را دارد.

علی مبارکی با تأکید بر اینکه یکی از عوامل محدودکننده توسعه بخش کشاورزی تولید نهاده است، افزود: در بخش کشاورزی بیش از ۳۰ درصد بقایا داریم که قسمت عمده آن یا سوزانده و یا دور ریخته می‌شود.

وی با بیان اینکه هر چند دور ریختن بقایا باعث ایجاد مشکلات زیست محیطی می‌شود اما از طرفی نیاز شدید به واردات نهاده‌های خام دامی از خارج کشور داریم، گفت: لازم است در خصوص صدور مجوزها و تسهیلات لازم برای بازگرداندن این پسماندها به چرخه خوراک دام که منجر به کاهش قیمت آن و تأمین امنیت غذایی می‌شود اقدام عاجل صورت پذیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مراقبت کنید طرح هادی درزمین‌های مرغوب کشاورزی و روستایی اجرا نشود
  • پیگیر اصلاح قانون شوراها در کشور هستیم
  • روستاها آغازگر جهش تولید با مشارکت مردم هستند
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • در حوزه عفاف و حجاب کار بر زمین مانده بسیار است
  • پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • هجوم ملخ‌ها به مزارع روستای لندی منطقه میانکوه
  • زمین‌های بی‌آب و علف البرز هم از شر ویلاسازی مصون نیست!
  • قیمت گذاری 15 پرونده امور زمین در عباس آباد