Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان نایب‌رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت: زیرساخت‌های مخابراتی یکی از زیرساخت‌های مهم برای کشور هستند.

محمد خدابخشی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: زیرساخت‌های مخابراتی یکی از زیرساخت‌های مهم برای کشور هستند رکن زیرساخت‌ها یکی از ارکان مهم برای رقابت‌پذیری در دنیا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: این زیرساخت‌های مخابراتی یک ضرورت و وجود زیرساخت‌ها در کشور احساس شد و به زندگی مردم پیونده خورده و در حوزه‌های مختلف مانند آموزش و سایر حوزه‌ها از این خدمات به‌خوبی استفاده می‌کنند.

نایب‌رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس خاطرنشان کرد: لازم است که تلاش کنیم این زیرساخت نسبت به گذشته تقویت و مردم از این زیرساخت بهره‌مند شوند.

خدابخشی اضافه کرد: در برنامه ششم توسعه چند تا ماده قانونی آورده شده احکامی که در این مواد وجود دارد مخاطب آن‌ها وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است.

وی بیان کرد: ماده ۶۷ در بند جز دوم آن آمده است که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بایستی در توسعه خدمات الکترونیکی در مناطق محروم و روستایی سرمایه‌گذاری کند به‌گونه‌ای که امکان ارائه چهار خدمات الکترونیکی دولت مثل سلامت، آموزش، کشاورزی و بانکی برای روستاهای که بالای ۲۰ خانوار جمعیت دارند تا ۸۰ درصد زیرساخت‌ها را فراهم کند.

 نایب‌رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس ادامه داد: در ماده ۶۸ هدف‌گذاری که انجام شده قرار بوده که از سال دوم اجرای برنامه ششم تمهیدات لازم برای کاهش ۱۲.۵ درصد از مراجعه حضوری دستگاه‌های اجرایی فراهم کند به‌طوری‌که ایران در جهان در شاخص مرتبط از جمله توسعه دولت الکترونیک به میزان ۳۰ رتبه ارتقا پیدا کند.

خدابخشی عنوان کرد: در همین ماده ۶۷ قرار بوده است که سالانه دو هزار دفتر فناوری و اطلاعات روستایی مجوز داده شود یعنی قبل آن شرایط فراهم شود که این اتفاق بیفتد.

وی اظهار کرد: در ماده ۶۹ وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز همین‌طور وزارت آموزش‌وپرورش با همکاری سازمان برنامه‌وبودجه کشور زمینه‌ای برای هوشمندسازی مدارس فراهم کنند که افرادی که در بخش خصوصی همکاری می‌کنند مطابق با مجوزی که داده شده اینها هزینه‌ای که می‌کنند می‌توان. جز هزینه قابل‌قبول مالیاتی تلقی شود.

نایب‌رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس تصریح کرد: براساس آخرین گزارش اتحادیه مخابرات وضعیت ارتباطات در سال ۹۹ خانه‌های روستایی ۵۷ درصد دسترسی به اینترنت دارند ۸۵ درصد تحت پوشش همراه نسل سوم و ۸۱ درصد تحت پوشش نسل چهارم هستند.

خدابخشی خاطرنشان کرد: وضعیت تلفن ثابت کشور نسبت به سایر کشورهای دنیا رتبه ۲۱ هست و در ارتباط وضعیت تلفن ثابت در استان‌های مختلف کشور موقعیت استان‌ها نسبت به همدیگر متفاوت بوده مثلاً در سیستان و بلوچستان ضریب نفوذ تلفن ثابت ۱۳ درصد و در کهکیلویه و بویراحمد ۱۲ درصد است که نسبت به استان‌های دیگر مانند تهران فاصله زیاد هست و این نشان می‌دهد که توسعه نامتوازن بوده است.

وی اضافه کرد: موانعی که بر سر راه وزارت ارتباطات و اطلاعات هست زیرساخت‌های مختلف مخابراتی در مناطق مختلف احصا و با مجلس همفکری شود اگر خلأ قانونی وجود دارد این آمادگی وجود دارد که این خلأ را برطرف کنیم.

نایب‌رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس بیان کرد: برنامه اجرایی با زمان‌بندی مشخص و هدفمندی ارائه دهد که این شکاف دیجیتالی که در مناطق مختلف هست بتوانیم به حداقل برسانیم.

خدابخشی ادامه داد: به کیفیت توجه شود اپراتورهای مختلف خدماتی را که ارائه می‌دهند کیفیت خدمات افزایش پیدا کند و براساس استانداردهای جهانی این اپراتورها مورد ارزیابی قرار گیرند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی اینترنت وزارت آموزش وپرورش مجلس شورای اسلامی سيستان و بلوچستان محمد خدابخشی سازمان برنامه و بودجه کشور برنامه ششم توسعه وزارت ارتباطات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نایب رئیس کمیسیون برنامه زیرساخت های مخابراتی بودجه و محاسبات مجلس وزارت ارتباطات زیرساخت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۷۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت «دور دوم انتخابات مجلس» نباید کمتر از دور اول تلقی شود

«محمد ناظمی اردکانی» فعال سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اهمیت دور دوم انتخابات مجلس اظهار کرد: اهمیت دور دوم انتخابات نباید کمتر از دور اول تلقی شود؛ در دور دوم چون فضای کشور چندان انتخاباتی نیست، باید تلاش ویژه‌ای برای مشارکت بیشتر مردم صورت بگیرد. بنابراین رسانه ملی در این‌باره باید با برنامه‌ریزی جامع‌تر نقش بیشتری ایفا کند.

وزیر تعاون در دولت نهم ادامه داد: راهبرد تعیین‌شده رهبر انقلاب برای انتخابات با چهار واژه کلیدی رقابت، مشارکت، امنیت و سلامت مطرح شده است که مسؤولین ذی‌ربط برای آن باید برنامه‌ریزی داشته باشند.

ناظمی اردکانی با اشاره به اولویت مجلس دوازدهم گفت: اولین اولویت مجلس آینده، مباحث معیشتی است. امروز مردم به شدت از گرانی ناراحت هستند، لذا باید اقداماتی صورت بگیرد که معیشت مردم به ویژه برای قشر حقوق‌بگیر و بازنشسته آسان‌تر شود.

دبیرکل جامعه اسلامی مدیران اظهار کرد: مجلس دوازدهم باید در راستای تحقق شعار سال که رهبر انقلاب آن را «افزایش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کردند، گام بردارد. مجلس دوازدهم باید تلاش کند تا تاثیر دلار روی اقتصاد ملی را ریشه‌کن کند. اینکه اقتصاد ایران دلاریزه باشد باعث عدم ثبات در اقتصاد کشور شده است.

ناظمی اردکانی با بیان اینکه نظام مالیاتی، نظام پولی و بانکی کشور و قواعد و مقررات بازرگانی باید به نفع تولید و صادرات اصلاح شوند تصریح کرد: تولید در کشور باید به سمت وضعیت انبوه هدایت شود چراکه تولید انبوه است که تکنولوژی به همراه دارد و این موضوع برای کشور مفید خواهد بود.

وزیر تعاون در دولت نهم با بیان اینکه مشارکت مردم برای افزایش تولید زمانی حاصل می‌شود که دولت در اقتصاد، تصدی‌گری نکند گفت: مأموریت تولید ثروت و فضای کسب و کار باید با مردم باشد و دولت صرفاً سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و نظارت را عهده‌دار شود. بنابراین اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی که در این زمینه کمک حال است، باید با جدیت پیگیری شود.

وی با بیان اینکه وحدت در مجلس دوازدهم برای رفع مشکلات کشور بسیار پُر اهمیت است، گفت: همگرایی میان مجلس و دولت باید جهت مرتفع‌شدن مشکلات و معیشت مردم ایجاد شود.

ناظمی اردکانی با اشاره به لزوم اراده کافی برای اجرای برنامه هفتم توسعه گفت: اجرای برنامه‌های سالیانه کشور حتماً باید مبتنی بر برنامه هفتم باشد.

دبیرکل جامعه اسلامی مدیران تاکید کرد: طبق نظر سنجی‌ها مردم از عملکرد مجلس یازدهم رضایت نداشتند؛ لذا مجلس دوازدهم با انجام اقدامات مؤثر باید برای افزایش محبوبیت خود در میان مردم تلاش کند.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲ در ۲۰۸ حوزه انتخابیه سراسر کشور برگزار شد که انتخابات ۲۱ حوزه به مرحله دوم کشیده شد. قرار است دور دوم انتخابات مجلس روز ۲۱ اردیبهشت برگزار شود.

کد خبر 6086347 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • وزارت علوم برنامه های مطلوبی برای ماندن نخبگان در کشور تدوین کرده است
  • ابهامات خط و نشان ارزی در دقیقه ۹۰ مجلس یازدهم
  • برنامه ریزی لازم برای تحقق اقتصاد دریامحور در راستای تحقق تمدین نوین اسلامی انجام شود
  • سهم بخش‌های مختلف حمل و نقل در ترانزیت کالا و جابه‌جایی مسافر و بار
  • بیش از ۹۵ درصد زیرساخت عمرانی در بافت بوشهر تکمیل شد
  • واردات گوشت آفریقایی و تانزانیایی به ایران
  • ۲۵ هزار نفر به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام می‌شوند
  • اهمیت «دور دوم انتخابات مجلس» نباید کمتر از دور اول تلقی شود
  • کرمانشاه یکی از استان‌های پرافتخار کشور است
  • واردات گوشت از آفریقا به کشور